Gül dikkat ettimde sen kahvaltıda hiç yumurta yemiyosun. Sut muz ve ceviz kabiz yapmiyomu. Eğer kabiz yapmıyorsa ben de kahvaltıyı öyle yapicam bundan sonra. Çünkü okulda( öğretmenim ben)yumurta yenmiyor kokuyor resmen oda. O yüzden sormuştum cvplarsan sevinirimIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bır muz,bır bardak sut ....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak salata,2 mercımeklı kofte,bır tabak patlıcan yemegı,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.............. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2.5 saat ev ısı yaptım ,35 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
ayyy bebekimm resmi gördümm maşallah maşallahben bi yerinde topluluk neyinn göremedimm valla famire dediğim gibi sizde gözü olanın gözü dötümee bebek topiğine geçiceksen demek ki burda en az bir senen daha olacak hocanın son kitabında anne adayları önerileri var helal olsun valla süper olmuşsunuz da şu kelleyi saklama olayı niyee gııı gizemli olmayı mı seviyorsunuz bacılar
havucun pişmiş halide çok kalorili yememeye çalışmalıymışız....
Sorma gerçekten çok kötü durum bir an önce toparlanmamız lazım.canım ellerine sağlık liste güzel olmuş yalnız bu hafta ++ lar revaçta ne olduk böyleee?
menülerim
2.öğün
1 tabak etli nohut
1 kase yoğurt
biraz turşu
3.öğün
1 tabak etli nohut
1 kase yoğurt
bol salata
biraz turşu
1 gün kurusu
2 omega 3
herkese iyi gecelr öpüyorummm
Sorma gerçekten çok kötü durum bir an önce toparlanmamız lazım.
arkadaşlar ayda büyüme vardı ondan olabilir..yarından sonra 2 hafta küçülme olacak umarım faydasını görürüsünüz...
1. 'Armut' musunuz?
Kilonuz ağırlıklı olarak kalçanızda ve basenlerde toplanmıştır. Dar bir beliniz ve karın bölgeniz vardır, omuzlarınız da kalçanızdan daha dardır.
Egzersiz Planı: kadınlar genetik olarak yağı, basen ve üst bacak bölgelerinde toplamaya meyillidir. Dolayısıyla bu bölgelerdeki yağı atmak da en zor iştir ve ciddi bir kararlılık gerektirir.
Armut şeklinde bir vücuda sahip olanlar çok fazla bisiklete binmekten ve spinning yapmaktan kaçınmalıdır, çünkü bu sporlar vücudun alt kısımlarında kas yapar. Koşmak en uygun egzersizdir. Basit pilates hareketleri, özellikle de yan yatılarak yapılan bacak egzersizleri (düz yüzeye yan olarak uzanıp üstteki bacağı kalça hizasına kadar yukarı kaldırmak, nefes almak, nefes vermek ve bu esnada havadaki bacağınızı yavaşça yere iki santimetre kalana kadar yere indirmek), bacak kaslarını uzatacağı ve esneteceği için tavsiye edilebilir.
Armut şekilli vücutlarda omuzlar genellikle dardır ve eğri görünür. Duruşunuzu düzeltmek ve omuzlarınızı açmak için yokga hareketlerinden yararlanabilirsiniz; böylece vücudunuzun orantısı dengelenecek ve kalça kısmı daha dar görünecektir. Şınav çekerek ya da kaldırabileceğiniz ağırlıklarla çalışarak pazı ve dış kol kaslarınızı ve omuzlarınızın hatlarını güçlendirebilirsiniz.
Armut grubundakiler diğer gruplardan daha fazla çalışmak zorundadır; dolayısıyla sık 'mola vererek' egzersiz yapmak daha etkili olacaktır. Örneğin iki dakika süresince saatte 5 km hızla koşun, ardından iki dakika boyunca yürüyün (nefes alışverişlerinizin normal seviyede kalacağı bir hızda yürümelisiniz). Bu koşma ve yürüme tekrarını toplam 20dk. sürdürün. Bu yavaşlayıp hızlanan ve tekrar yavaşlayan hareket serisiyle etkili biçimde yağ yakarsınız ve sonuçları da daha çabuk görürsünüz.
Neler Yapmamalı: Kesinlikle pes etmeyin! Armut grubundakiler spor yapmaya başladıkları zaman, ilk aşamada verdikleri kilolar önce vücutlarının üst bölümünden gider. İstediğiniz hedef bölgelerdeki yağı yakmaya başlayana kadar belli bir süre geçecektir ve siz bu süre boyunca pes etmemelisiniz.
Beslenme Planı: Armut şekline en sık Türk kadınlarında rastlanır. Armut grubundakilerin aldıkları bütün kilo, vücut orantısından dolayı doğrudan en istenmeyen bölgelere gider. İdeal diyet, omega'sı yüksek yağları kapsar. Bol bol uskumru, somon ve ringa balığıyla etli balık tüketebilirsiniz çünkü bunlar önemli. Yağ asitleri ihtiva ettiği için vücutta süt ürünleri ve kırmızı et gibi doymuş yağlardan farklı işlem görürler. Bu yağlar vücutta depolanmaz; tam tersine bu yağların her zerresi vücuttaki hücre membranlarında kullanılır.
Beslenmenizi tamamıyla değiştirmenize gerek yok; sadece akılcı küçük manevralar yapmanız yeterli. Mesela tam yağlı krem peynir yerine daha az yağlı peynir tercih edebilir, yağlı etler yerine de yağsız ızgara et tüketebilirsiniz. Hazır satılan salata sosu yerine sirke, limon, zeytinyağı kullanabilirsiniz ve tuzlu fıstık yerine de tuzsuz bademle fındık yiyebilirsiniz.
Neler Yapmamalı: Kafein sizin için felakettir. Çünkü doğrudan basen-kalça bölgenizdeki yağ hücrelerinde depolanır ve selülite de yol açar. Bunun yerine yeşil çay içebilirsiniz böylece metabolizmanızın daha hızlı çalışmasına da yardımcı olmuş olursunuz.
ben armutum.............
arkadaşım olduolacak elmayıda araştırsaydın elin değmişken bende elmayım
Ay inşallah kızlar canım nasıl ekmek arası peynir istiyor anlatamam hiçbirşeyi özlemiyorum ama ekmek arası beyaz peyniri çok özledim(( Bu aydaki büyüme bana bu şekil yansıdı herhalde Cuma takımındaki yerede yazdım ben yemek yemeyi sevmemeye başladım. Resmen doymak için yiyorum akşam yemeklerini bu arada sabahta yumurta kötü kötü koktu burnuma ben resmen soğudum yemek yemekten...
Teşekkür ederim canım. Yediklerimi yazayım o zamanhadi gözün aydın canım darısı başımıza....
Her gün yediklerimizi yazıyoruz ve her pazartesi de haftalık kilo bildirimimizei yapıyoruz 2 hafta sonunda listeye giriliyor :)
Teşekkür ederim canım. Yediklerimi yazayım o zaman
1.öğün 2 haşlanmış yumurta+peynir+7 tuzsuz zeytin+domates+salatalık+omega3 hapı
arada Türk kahvesi büyük fincan şekersiz
2.öğün 1 avuç dana söğüş+yeşil salata+1 kase yeşil fasulye+1 çay bardağı ceviz+4 kayısı+1 bardak ayran doymadım bile :O
arada- çin çayı
3.öğün buharda pişmiş somon balığı ve brokoli+bol salata+bol çay ve su
spor- 40 dk core egzersiz
şimdide bişey yiyesim var. 1 adet kivi yesem ne olur
iyi geceler hanımlar ben gün de 15-20 dk kondisyon bisikleti 10 dk kadarda
egzersiz yapıyorum(1 haftadır salmıstım tekrar basladım)
yeterli deyil mi ???
buna söyle desek havuc cigken glisemik endksi 40 pismiş hali ise 70 oluyor hic degil de az yesem ii olacak tesekkürler uyardıgın icin arkadasım dikkate alcam
Leylak70 aslında 4. yanlış hesağ yüzünden altlarda kalmış tekrar özür dilerrr hatamı telafi için listeyi tekrar yayınlarımmm ...
saphıra kuzuna gecmıs olsun ıns bır an once duzelır.
loxıcım tbrkler bu hızla devam arkadasım
tbrk eden herkese tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?