Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Gül dikkat ettimde sen kahvaltıda hiç yumurta yemiyosun. Sut muz ve ceviz kabiz yapmiyomu. Eğer kabiz yapmıyorsa ben de kahvaltıyı öyle yapicam bundan sonra. Çünkü okulda( öğretmenim ben)yumurta yenmiyor kokuyor resmen oda. O yüzden sormuştum cvplarsan sevinirim

canım ellerine sağlık liste güzel olmuş yalnız bu hafta ++ lar revaçta ne olduk böyleee?

menülerim
2.öğün

1 tabak etli nohut
1 kase yoğurt
biraz turşu

3.öğün

1 tabak etli nohut
1 kase yoğurt
bol salata
biraz turşu
1 gün kurusu
2 omega 3

herkese iyi gecelr öpüyorummm

oku oku bıtmedı ya ne cok sey kacıyor

gul nasıldı ılk gunun iyimiydii canımm

t
thanks canım sagol herkes kaptouor ya bende ondan kapattımdı sürü psikolojısı naparsın

saphıra kuzuna gecmıs olsun ıns bır an once duzelır.

loxıcım tbrkler bu hızla devam arkadasım

tbrk eden herkese tskler

Sorma gerçekten çok kötü durum bir an önce toparlanmamız lazım.

arkadaşlar ayda büyüme vardı ondan olabilir..yarından sonra 2 hafta küçülme olacak umarım faydasını görürüsünüz...

Ay inşallah kızlar canım nasıl ekmek arası peynir istiyor anlatamam hiçbirşeyi özlemiyorum ama ekmek arası beyaz peyniri çok özledim (( Bu aydaki büyüme bana bu şekil yansıdı herhalde Cuma takımındaki yerede yazdım ben yemek yemeyi sevmemeye başladım. Resmen doymak için yiyorum akşam yemeklerini bu arada sabahta yumurta kötü kötü koktu burnuma ben resmen soğudum yemek yemekten...

arkadaşım olduolacak elmayıda araştırsaydın elin değmişken bende elmayım

alışınca aslında pekte kaçamak yapmak istemiyorsun..:44:..yapılsa bile aynı çizgide gidiliyor....çikolata delisi olan ben,ç,kolata yiyemiyorum,çok ilginç.....tadı kötü geliyor

hadi gözün aydın canım darısı başımıza....

Her gün yediklerimizi yazıyoruz ve her pazartesi de haftalık kilo bildirimimizei yapıyoruz 2 hafta sonunda listeye giriliyor :)
Teşekkür ederim canım. Yediklerimi yazayım o zaman
1.öğün 2 haşlanmış yumurta+peynir+7 tuzsuz zeytin+domates+salatalık+omega3 hapı
arada Türk kahvesi büyük fincan şekersiz
2.öğün 1 avuç dana söğüş+yeşil salata+1 kase yeşil fasulye+1 çay bardağı ceviz+4 kayısı+1 bardak ayran doymadım bile :O
arada- çin çayı
3.öğün buharda pişmiş somon balığı ve brokoli+bol salata+bol çay ve su
spor- 40 dk core egzersiz

şimdide bişey yiyesim var. 1 adet kivi yesem ne olur

iyi geceler hanımlar ben gün de 15-20 dk kondisyon bisikleti 10 dk kadarda
egzersiz yapıyorum(1 haftadır salmıstım tekrar basladım)
yeterli deyil mi ???

Canım yeme meyve sakın bu saatte çok acıktıysan bir bardak tarçınlı süt iç...

iyi geceler hanımlar ben gün de 15-20 dk kondisyon bisikleti 10 dk kadarda
egzersiz yapıyorum(1 haftadır salmıstım tekrar basladım)
yeterli deyil mi ???

Şimdilik yeterlidir bence bir süre sonra süreleri fazlalaştırırsın zaten vücut isteyecek istikrarlı yaptıktan sonra...

BİLDİRİM

1.öğün:2 haşlanmış yumurta,10 zeytin, bi avuç peynir,maydanoz,1 kuru akyısı,1erik kurusu,1tk.keten tohumu,6 tane kabuklu ceviz,1 tane 1000 mg.omega3

2.öğün:9 tane kıymalı lahana sarması,1 kase yoğurt,1 tk. keten tohumu yağı,1 tane 1000mg.oega 3.

sıvı:2,5 lt su,1 fincan yeşilçay

spor:30 dak.yürüyüş..

Leylak70 aslında 4. yanlış hesağ yüzünden altlarda kalmış tekrar özür dilerrr hatamı telafi için listeyi tekrar yayınlarımmm ...

canım ben de sonradan bildirimimi yapıp listeye eklemiştim kendimi ama listenin son hali aralarda kaybolmuş sanırım.hatta 4. bendim :)) benim yüzdem 0.57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…