bide ekmek taze olcek fırından yeni alınmıs arasına koycan peyniriiiAy inşallah kızlar canım nasıl ekmek arası peynir istiyor anlatamam hiçbirşeyi özlemiyorum ama ekmek arası beyaz peyniri çok özledim(( Bu aydaki büyüme bana bu şekil yansıdı herhalde Cuma takımındaki yerede yazdım ben yemek yemeyi sevmemeye başladım. Resmen doymak için yiyorum akşam yemeklerini bu arada sabahta yumurta kötü kötü koktu burnuma ben resmen soğudum yemek yemekten...
bu günleri görcekmiyim çikolata yiyemediğim günleri:26:alışınca aslında pekte kaçamak yapmak istemiyorsun..:44:..yapılsa bile aynı çizgide gidiliyor....çikolata delisi olan ben,ç,kolata yiyemiyorum,çok ilginç... ..tadı kötü geliyor
hosgeldin canım idealist öğretmenim tatilde dikkat ettin o vakit sen.günaydınn canlarrrrrrr çok özledimm sizleriiii.2 haftalık aradan sonraa buradayım işteeeee.
2 haftalık tatilden +300 gr ile döndüm.:26::26: Buna şükür. orda tartılamadığım için çok korkmuştum kilo aldım diye ama 300 gr ile kurtardımm
dün sabah yoldan geldim ve direk okula gidince öldüm yorgunluktan. okuldan gelince de yemek yeyip yattım ölü gibi.
bugünden itibaren bildirimlerle aranızdayım.
günaydınn kızlarr...dün geceki mesajımı kimse okumadı galibaa..
ama ben tartıldımm..:)çok mutluyum yaa..1.5 kilo vermişim ve bugün daha 6. günüm..
böyle giderse bir daha ömür boyu ağzıma ekmek koymamaya razı olurum heralde..
hiç böyle bi diyetle aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii...çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim:)
ıdealıstcım egıtım neferımız hosgeldın.bızde senı cok ozledık ara ara aklıma geldın valla.cok az hasarla donmussun tebrık ederım harıkasın canım
hosgeldin canım idealist öğretmenim tatilde dikkat ettin o vakit sen.
ben hiç dikkat etmedim karataya ait bisi yooktu sabah simitli poğacalı ev börekli ballı recelli kızartmalı kahvaltılar -
sabah kahveleri çikolatalar yanında- öğlen gecistirmeler
ikindin kısırlı pastalı ikindi çayları
aksam yine ekmekli börekli sarmalı surmalı oohhh ağzıma göre yemekler66. 4 le nerden baksan 3 kilo ama 5 kilo vercem yakındır azimliyim kararlıyımm 60 olduğum günlerde görüseçiykkkk
sabah 1 yumurta ve biraz süt 3-4 yudum sadece kakolu
500ml su ve yesil çay içiyoum
kızlarrrrr işelrrrr yoğunn öğleden sonraa döz toktorunaaa gidicimmmm arıı vızz vızzz vızzz modundayımgeçmişeee dönemiyommm gelenn arkadaşlar hoşgelmişş sefaaa gelmiş
İdealistcim hoşgeldin harika dönmüşsün 300 gramla ..
hoşbuldum tatlımm
geçmiş olsun bu arada
canımmmmmmmm hoşbuldummmm
300 gr ile ucuz kurtuldum masalcımmm.
döndüm tam gaz devam cnm pilates ağırlıklı.
sen naptın masalcımm spor yapabiliyo musunn?
günaydınn canlarrrrrrr çok özledimm sizleriiii.2 haftalık aradan sonraa buradayım işteeeee.
2 haftalık tatilden +300 gr ile döndüm.:26::26: Buna şükür. orda tartılamadığım için çok korkmuştum kilo aldım diye ama 300 gr ile kurtardımm
dün sabah yoldan geldim ve direk okula gidince öldüm yorgunluktan. okuldan gelince de yemek yeyip yattım ölü gibi.
bugünden itibaren bildirimlerle aranızdayım.
afiyet olsunnn bıldırcınımmakşam 2 tabak karnıbahar yanında yoğurt eltimin eline sağlık muhteşemdi.
yatmadan yarım saat önce 1 b süt
sabah kalkınca 1 bardak su
2 yumurta az k.yemiş 10 zeytin 1 avuç b.peynir 1 kuru incir
reglimde bitiyor ay küçülüyor süper yani
alıpda giyemediğim takım elbiselerim var onları giymek için can atıyorum.
merhaba elbiseyi 38 beden almana çok sevindim sen eşine bakma canım 38 e rahat girersin. daha ağustosa çok var kolay gelsinnn
famircim elbisen geldimi ne alemdeymiş
Tavsiyen için teşekkürler canım. Bende kitap olmadığı için listeye uymaya çalışıyorum. yurtdışındayım kitabı elde etmem zor burda. Kilomu sormuşsun şu an 64 kiloyum. Sizin yediklerinizi örnek almaya çalışıyorum.gun boyu bildirim alayım da,istatistik yapcam akşama
kitaptaki menüyü aynen yapmaya çalısıyorsun sanırım,şart degıl bu,karataya uygun olan evde pişen yemeklerden de yiyebılırsın doyana kadar,böylesi çok zor olabilir.akşam yemegınde doymuyorsan yanında cevız yesen daha iyi,sonradan meyve yemek dogru degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?