Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bide ekmek taze olcek fırından yeni alınmıs arasına koycan peyniriii

alışınca aslında pekte kaçamak yapmak istemiyorsun..:44:..yapılsa bile aynı çizgide gidiliyor....çikolata delisi olan ben,ç,kolata yiyemiyorum,çok ilginç.....tadı kötü geliyor
bu günleri görcekmiyim çikolata yiyemediğim günleri:26:

hosgeldin canım idealist öğretmenim tatilde dikkat ettin o vakit sen.
ben hiç dikkat etmedim karataya ait bisi yooktu sabah simitli poğacalı ev börekli ballı recelli kızartmalı kahvaltılar -
sabah kahveleri çikolatalar yanında- öğlen gecistirmeler
ikindin kısırlı pastalı ikindi çayları
aksam yine ekmekli börekli sarmalı surmalı oohhh ağzıma göre yemekler 66. 4 le nerden baksan 3 kilo ama 5 kilo vercem yakındır azimliyim kararlıyımm 60 olduğum günlerde görüseçiykkkk

sabah 1 yumurta ve biraz süt 3-4 yudum sadece kakolu

500ml su ve yesil çay içiyoum

ıdealıstcım egıtım neferımız hosgeldın.bızde senı cok ozledık ara ara aklıma geldın valla.cok az hasarla donmussun tebrık ederım harıkasın canım

ne mutlu tatlım sana daım olsun ınsallah

ıdealıstcım egıtım neferımız hosgeldın.bızde senı cok ozledık ara ara aklıma geldın valla.cok az hasarla donmussun tebrık ederım harıkasın canım

hoşbuldum tatlımm
ucuz kurtuldumm vallaa

hoş buldum pepeticimmm
dikkat ettim cnm karataydan çıkmamaya özen gösterdim. ara ara kaçamaklar oldu ama abartmadım.
ooo sen baya bayaa ziyafet yapmışsınn pepetii.
ama verirsinn cnm tatil bittii son hız devammmm

kızlarrrrr işelrrrr yoğunn öğleden sonraa döz toktorunaaa gidicimmmm arıı vızz vızzz vızzz modundayımgeçmişeee dönemiyommm gelenn arkadaşlar hoşgelmişş sefaaa gelmiş

kızlarrrrr işelrrrr yoğunn öğleden sonraa döz toktorunaaa gidicimmmm arıı vızz vızzz vızzz modundayımgeçmişeee dönemiyommm gelenn arkadaşlar hoşgelmişş sefaaa gelmiş

hoşbuldum tatlımm
geçmiş olsun bu arada
İdealistcim hoşgeldin harika dönmüşsün 300 gramla ..

canımmmmmmmm hoşbuldummmm
300 gr ile ucuz kurtuldum masalcımmm.
döndüm tam gaz devam cnm pilates ağırlıklı.
sen naptın masalcımm spor yapabiliyo musunn?

hoşbuldum tatlımm
geçmiş olsun bu arada

canımmmmmmmm hoşbuldummmm
300 gr ile ucuz kurtuldum masalcımmm.
döndüm tam gaz devam cnm pilates ağırlıklı.
sen naptın masalcımm spor yapabiliyo musunn?

Yapmam mı hiç idealistcim.
Her gün mutlaka 1 saat pilatesimi yapıyorum onun haricinde ya yürüyüş ya egzersiz bir şeyler oluyor çok yorgun hissetmedikçe.

idealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:

günaydınnnlarrrr bu sabah tartıldım ve süperrrr bir sayı gördüm 66.2 dün wc den dolayı aynı çıktım sanırım çok mutluyum.
idealist hoşgeldin +300 süpermişşş
bugün annemin günü var az hasarla atlatırım umarımmm

1.öğün

3 kk peynir
10 zeytin
maydoonoz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
1 portakal 2 muz,
2 kayısı 2 üzüm

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn,bizde seni özledikk..
300 gmı 1-2 güne veririsinnn,şişkinliktir oo..
haydi bakalımm tam gaz devammmmmmmmmmmm

merhaba elbiseyi 38 beden almana çok sevindim sen eşine bakma canım 38 e rahat girersin. daha ağustosa çok var kolay gelsinnn

akşam 2 tabak karnıbahar yanında yoğurt eltimin eline sağlık muhteşemdi.
yatmadan yarım saat önce 1 b süt

sabah kalkınca 1 bardak su
2 yumurta az k.yemiş 10 zeytin 1 avuç b.peynir 1 kuru incir

reglimde bitiyor ay küçülüyor süper yani
alıpda giyemediğim takım elbiselerim var onları giymek için can atıyorum.

ikizz yokluğunda arkandan atıp tuttum kıskançlığımdan çatladım :))) ayy özledik yaa taze dereotum hoşgeldin sefa geldinn aybalammm

idealist hoşgeldinn bomba gibi dönmüşün maşallahhh

Son düzenleme:
afiyet olsunnn bıldırcınımm
ay sorma küçülsün artık ay yoksa topikçe ay yüzlü olcez

merhaba elbiseyi 38 beden almana çok sevindim sen eşine bakma canım 38 e rahat girersin. daha ağustosa çok var kolay gelsinnn

sağol canım benimm bugün elime geçti elbise çokşükürr..
40 bedeninden de 2 tane getirmişlerr,bedenini bilmiyorum ama izmir caddesindeki mağazada varrr

Tavsiyen için teşekkürler canım. Bende kitap olmadığı için listeye uymaya çalışıyorum. yurtdışındayım kitabı elde etmem zor burda. Kilomu sormuşsun şu an 64 kiloyum. Sizin yediklerinizi örnek almaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…