gun boyu bildirim alayım da,istatistik yapcam akşamaloxa bende armutum...
karpuzun küçüğü kereviz oluyor sen kerevizsin o zamanBen eşime sormuştum yıllar önce yine böyle bir konu açılmıştı demiştim aşkım ben elmamıyım armutmuyum oda bana hayatım sen kapruzsun demişti
bezelyeyi yazmayayım dedim ama gözüme gözüme soktun kuzum bezelye nişastalı ve GI si yüksek bildiğim. Bayılırım ama bende yemiyorum bu sebepten
canım sen ne kadar az yıyorsun yaa,doyuyormusun bunlarla?Sabah
1 adet yumurta
bir avuç fındık
bir küçük mıhaliç 5 zeytin
tarçın çayı
akşam
2 adet içli köfte(haşlama)
tam seksüüü kadın tipi işteben kum saatiyim
armutlar çogunlukta olacak gibime geliyor zaten..
ben armutum.............
ben de cok severım karnıbaharı,ama hemen şişkinlik yapıyor bende,ertesi gün artılarda oluyorum kesinbende çiçek yemeği diyorum bu yemeğe ve fırında olması ben cezbediyor, yemeğe doyamıyorum yaa:))
ayrıca haftaya 1.olarak girmişsin maşallah diyorum tebrikler büyük irade:)))
sağol canımsaphıra kuzuna gecmıs olsun ıns bır an once duzelır.
loxıcım tbrkler bu hızla devam arkadasım
tbrk eden herkese tskler
aya da düşman ettiniz ya biziarkadaşlar ayda büyüme vardı ondan olabilir..yarından sonra 2 hafta küçülme olacak umarım faydasını görürüsünüz...
arkadassssss benim paylastıgım yazının tamamını oku,hepsi var orda,kereviz dahilarkadaşım olduolacak elmayıda araştırsaydın elin değmişken bende elmayım
valla ben deCanım önceki sayfada bütün vücut tiplerinin anlatmış neler yapmasını :) elmada var birde kereviz çıkmış onuda ilk defa duydum.
çikolatanın tadı kötü mü geliyoralışınca aslında pekte kaçamak yapmak istemiyorsun..:44:..yapılsa bile aynı çizgide gidiliyor....çikolata delisi olan ben,ç,kolata yiyemiyorum,çok ilginç... ..tadı kötü geliyor
kitaptaki menüyü aynen yapmaya çalısıyorsun sanırım,şart degıl bu,karataya uygun olan evde pişen yemeklerden de yiyebılırsın doyana kadar,böylesi çok zor olabilir.akşam yemegınde doymuyorsan yanında cevız yesen daha iyi,sonradan meyve yemek dogru degılTeşekkür ederim canım. Yediklerimi yazayım o zaman
1.öğün 2 haşlanmış yumurta+peynir+7 tuzsuz zeytin+domates+salatalık+omega3 hapı
arada Türk kahvesi büyük fincan şekersiz
2.öğün 1 avuç dana söğüş+yeşil salata+1 kase yeşil fasulye+1 çay bardağı ceviz+4 kayısı+1 bardak ayran doymadım bile :O
arada- çin çayı
3.öğün buharda pişmiş somon balığı ve brokoli+bol salata+bol çay ve su
spor- 40 dk core egzersiz
şimdide bişey yiyesim var. 1 adet kivi yesem ne olur
güzel canım,aynen devamiyi geceler hanımlar ben gün de 15-20 dk kondisyon bisikleti 10 dk kadarda
egzersiz yapıyorum(1 haftadır salmıstım tekrar basladım)
yeterli deyil mi ???
tam karatay menüsü.tebriklerBİLDİRİM
1.öğün:2 haşlanmış yumurta,10 zeytin, bi avuç peynir,maydanoz,1 kuru akyısı,1erik kurusu,1tk.keten tohumu,6 tane kabuklu ceviz,1 tane 1000 mg.omega3
2.öğün:9 tane kıymalı lahana sarması,1 kase yoğurt,1 tk. keten tohumu yağı,1 tane 1000mg.oega 3.
sıvı:2,5 lt su,1 fincan yeşilçay
spor:30 dak.yürüyüş..
Canım yeme meyve sakın bu saatte çok acıktıysan bir bardak tarçınlı süt iç...
armutlar çogunlukta olacak gibime geliyor zaten.
türk kadını genel tipi aslında...
bence güzel
aya da düşman ettiniz ya bizi
çikolatanın tadı kötü mü geliyoryok yyokk sen insan olamazsın .sen insan değilsin yawrumm,sen bir meleksin
günaydınn canlarrrrrrr çok özledimm sizleriiii.2 haftalık aradan sonraa buradayım işteeeee.
2 haftalık tatilden +300 gr ile döndüm.:26::26: Buna şükür. orda tartılamadığım için çok korkmuştum kilo aldım diye ama 300 gr ile kurtardımm
dün sabah yoldan geldim ve direk okula gidince öldüm yorgunluktan. okuldan gelince de yemek yeyip yattım ölü gibi.
bugünden itibaren bildirimlerle aranızdayım.
günaydınn canlarrrrrrr çok özledimm sizleriiii.2 haftalık aradan sonraa buradayım işteeeee.
2 haftalık tatilden +300 gr ile döndüm.:26::26: Buna şükür. orda tartılamadığım için çok korkmuştum kilo aldım diye ama 300 gr ile kurtardımm
dün sabah yoldan geldim ve direk okula gidince öldüm yorgunluktan. okuldan gelince de yemek yeyip yattım ölü gibi.
bugünden itibaren bildirimlerle aranızdayım.
hoşbuldumm ikizcimmhoşgeldin canım....süpersin bence
karatay farkıbaşka diyet olsa kaç kilo alırdık acaba..
hoş geldın cnmcm nasılsın nasıl gectı tatılın
günaydınn kızlarr...dün geceki mesajımı kimse okumadı galibaa..
ama ben tartıldımm..:)çok mutluyum yaa..1.5 kilo vermişim ve bugün daha 6. günüm..
böyle giderse bir daha ömür boyu ağzıma ekmek koymamaya razı olurum heralde..
hiç böyle bi diyetle aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii...çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?