Tavsiyen için teşekkürler canım. Bende kitap olmadığı için listeye uymaya çalışıyorum. yurtdışındayım kitabı elde etmem zor burda. Kilomu sormuşsun şu an 64 kiloyum. Sizin yediklerinizi örnek almaya çalışıyorum.
harikasın tebriklerrrgünaydınn kızlarr...dün geceki mesajımı kimse okumadı galibaa..
ama ben tartıldımm..:)çok mutluyum yaa..1.5 kilo vermişim ve bugün daha 6. günüm..
böyle giderse bir daha ömür boyu ağzıma ekmek koymamaya razı olurum heralde..
hiç böyle bi diyetle aç kalmadan kilo vereceğim aklıma gelmezdii...çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim:)
et tavuğum sabahları az yemeye başladın dizime yatırıp döferim ona göree akşamlarıda davşan gibi babana ayıkladığın bademleri tırtıklıyomuşun terlik geliyo terlikkkdün akşam
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
yoğurt(öğlende aynı menü)
sabah
1 avuç badem
1 muz
2 omega 3
hemi miyop hemi çenebaz hemi sevimliikızlarrrrr işelrrrr yoğunn öğleden sonraa döz toktorunaaa gidicimmmm arıı vızz vızzz vızzz modundayımgeçmişeee dönemiyommm gelenn arkadaşlar hoşgelmişş sefaaa gelmiş
Yapmam mı hiç idealistcim.
Her gün mutlaka 1 saat pilatesimi yapıyorum onun haricinde ya yürüyüş ya egzersiz bir şeyler oluyor çok yorgun hissetmedikçe.
canım nerden nereye gelmişin birşey kalmamışki hepimiz yaptık o gereksiz kaçamakları ama bu hafta herkes çok kakarlı devam ediyor yola ben baştaidealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:
ohh handamın düşmanı denize dökünce tartıda rahatlamış desene :)))günaydınnnlarrrr bu sabah tartıldım ve süperrrr bir sayı gördüm 66.2 dün wc den dolayı aynı çıktım sanırım çok mutluyum.
idealist hoşgeldin +300 süpermişşş
bugün annemin günü var az hasarla atlatırım umarımmm
1.öğün
3 kk peynir
10 zeytin
maydoonoz
2 omega 3
1 çay bardağı ceviz
1 portakal 2 muz,
2 kayısı 2 üzüm
girmezmisin bacım yaa fıstık gibisin ya elbet girersin şurup gibisin şurup öptüm seni şap şuppgelmiş canım bugün aldımmm..
akşam giyeyim bakayımmm ,inşallahh 38e girerim yawww
amaninnnn dimek 40 dakika hee bende seni geçmessem saat ikide arkadaş gelsinde gör sen petuşuuupetuşşşş çatla da patla kızz senden önce yürüdüm 40 dk hemi de
kahvaltım da şöyle gelişti:
2 yumurta
yarım muz
5 zeytın
2 kk peynır
5-6 ceviz
havuc ve turp
çok değil canım tam karatay olmuşşş ohh mis misss afiyet olsunnnmerhabalar
kahvaltım
2 pastırmalı yumurta
15 zeytin
peynir
salatalık
1portakal
1çay bardağı fındık
2tane omega3
çay
yaz yaz bitmedi ooff çok yedim
Leylak70 aslında 4. yanlış hesağ yüzünden altlarda kalmış tekrar özür dilerrr hatamı telafi için listeyi tekrar yayınlarımmm ...
iki öğün olsun diyordum ama yürüyüşten önce eccük bişiler yiyeyim eyi olur dedim aslında acıkmadım ama ara öğün gibi yapsam eyi olur gibi hissettim
öğlen menüm:
1 kase ev yoğurdu(mis olmuş miss ellerime sağlık:) )
bir avuç badem
merak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yawwsağol canım benimm bugün elime geçti elbise çokşükürr..
40 bedeninden de 2 tane getirmişlerr,bedenini bilmiyorum ama izmir caddesindeki mağazada varrr
amaninnnn dimek 40 dakika hee bende seni geçmessem saat ikide arkadaş gelsinde gör sen petuşuuu
kararlıyım bu defa bennn loxa bıldırcınımmm mart sonuna kadar tek lokma kaçamak yokk bol yürüyüş varrrr ip pikini giycem :) yaza
çok değil canım tam karatay olmuşşş ohh mis misss afiyet olsunnn
bencede merak ettik şu meşhuuuur elbiseyi eklede bizde görelimmerak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yaww
bende bende ip bikini giycemmm
selam cıcıslersu an keyfıme dıyecek yok kuzuyu uyuttum yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım :108: 2 bardak suyumu ıctım lımonlu bıtkı cayımı aldım :126:yanınıza geldım .spor gıbısı yok valla:128: kus kadar hafıfledım uzerımden koca bır yuk kalktı sankım kızlar bu haftayı cok guzel degerlendırelım bol bol spor yapıp su ıcelım ptesıye topıc ce rekor kıralım ne dersınız?:118::132:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?