Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar geçmişi okumuş hepinize tek tek cevap yazmıştım ellerim yorulmuştu ki elektrikler kesildii ( hepisi uçtu gitti
gelenler hoşgelmiş
bende bugün evdeyim kaytardım bomba gibi kahvaltımı yaptım (menümü yazmıştım)yürüyüş içinde arkadaşı gazladım saat ikide bulup sahilde yürüyeceğiz hava sabah fırtınaydı şimdi güneş açtı umarım gene değişmez sonra sıcacık duşumu alıp sporumu yazacağım çatlayında patlayın :) ayhh eve geldim sıcacık duş aldım yazanlara özeniridm ahanda bende yapıyorum yehuuu evde olmak ne güzelmiş helede iş günü hehe :) bugün iki öğün yapmayı düşünüyorum öğlen açlık olursa az badem ya da yoğurt falan yerim ha bu arada yoğurt nasıl oldu diye soran zeynocumm mükemmeloldu inan süzmede harika normalide iyikide almışım bu kadar lezzetli olacağını düşünmemiştim mis gibi ev yoğurdum hazır hemide iki kiloo bir kilosu süzme bir kilosu normall yoğurt cenevari oliciğimmm

ben seni benim gibü Antalya pilücü sanmıştım dimek gurbet ellerdesin aybalam olsun varsın buraya takıl merak ettiklerini sor yeter
kitap gibi hatunlarız biz sesli kitap :))çenebazı,komiği,rekortmeni,örtmeni,komutanı hepsi var şekerrr

harikasın tebriklerrr

dün akşam
kaşarlı ıspanak
fırında tavuk
yoğurt(öğlende aynı menü)

sabah
1 avuç badem
1 muz
2 omega 3
et tavuğum sabahları az yemeye başladın dizime yatırıp döferim ona göree akşamlarıda davşan gibi babana ayıkladığın bademleri tırtıklıyomuşun terlik geliyo terlikkk

kızlarrrrr işelrrrr yoğunn öğleden sonraa döz toktorunaaa gidicimmmm arıı vızz vızzz vızzz modundayımgeçmişeee dönemiyommm gelenn arkadaşlar hoşgelmişş sefaaa gelmiş
hemi miyop hemi çenebaz hemi sevimlii

Yapmam mı hiç idealistcim.
Her gün mutlaka 1 saat pilatesimi yapıyorum onun haricinde ya yürüyüş ya egzersiz bir şeyler oluyor çok yorgun hissetmedikçe.
vay vay vayyyy ne diyeyim ki muhteşemm bende bugün yürüyeceğim heyecanla bekliyorum arkadaşımı

idealist tebrik ederim sadece 300 gramla dönmüşsün tatilden.
ben 3 kiloyla döndüm. pepeti gibi ne bulursam yedim ben de.
şimdi nerden başlıcam bilemiyorum, sanki yeni başlıyo gibi zorlanıyorum erteliyorum:18:
canım nerden nereye gelmişin birşey kalmamışki hepimiz yaptık o gereksiz kaçamakları ama bu hafta herkes çok kakarlı devam ediyor yola ben başta karataycı pes etmezzz mattikam yaa haydi bakayım kaldır totoyuuu yürüyüşten başla bencee

ohh handamın düşmanı denize dökünce tartıda rahatlamış desene :)))

gelmiş canım bugün aldımmm..
akşam giyeyim bakayımmm ,inşallahh 38e girerim yawww
girmezmisin bacım yaa fıstık gibisin ya elbet girersin şurup gibisin şurup öptüm seni şap şupp

Son düzenleme:
petuşşşş çatla da patla kızz senden önce yürüdüm 40 dk hemi de

kahvaltım da şöyle gelişti:
2 yumurta
yarım muz
5 zeytın
2 kk peynır
5-6 ceviz
havuc ve turp

merhabalar
kahvaltım
2 pastırmalı yumurta
15 zeytin
peynir
salatalık
1portakal
1çay bardağı fındık
2tane omega3
çay

yaz yaz bitmedi ooff çok yedim

petuşşşş çatla da patla kızz senden önce yürüdüm 40 dk hemi de

kahvaltım da şöyle gelişti:
2 yumurta
yarım muz
5 zeytın
2 kk peynır
5-6 ceviz
havuc ve turp
amaninnnn dimek 40 dakika hee bende seni geçmessem saat ikide arkadaş gelsinde gör sen petuşuuu
kararlıyım bu defa bennn loxa bıldırcınımmm mart sonuna kadar tek lokma kaçamak yokk bol yürüyüş varrrr ip pikini giycem :) yaza

merhabalar
kahvaltım
2 pastırmalı yumurta
15 zeytin
peynir
salatalık
1portakal
1çay bardağı fındık
2tane omega3
çay

yaz yaz bitmedi ooff çok yedim
çok değil canım tam karatay olmuşşş ohh mis misss afiyet olsunnn

iki öğün olsun diyordum ama yürüyüşten önce eccük bişiler yiyeyim eyi olur dedim aslında acıkmadım ama ara öğün gibi yapsam eyi olur gibi hissettim

öğlen menüm:
1 kase ev yoğurdu(mis olmuş miss ellerime sağlık:) )
bir avuç badem

bende yaklaşık 2aydır kendim mayalıyorum çok lezzetli oluyor
önceleri oğluş ev yoğurdu yemiyordu oda alıştı çok mutluyum yiyor diye
aslında bebeklilten beri mayalıyordum çocuklara sonradan unuttukmu ne
hazır yoğurtlar hiç lezzetli gelmiyor artık
afiyet bal şeker olsun

sağol canım benimm bugün elime geçti elbise çokşükürr..
40 bedeninden de 2 tane getirmişlerr,bedenini bilmiyorum ama izmir caddesindeki mağazada varrr
merak ettim fambık elbiseni Allah aşkına resim ekledi bakak yaww

bende bende ip bikini giycemmm

1.öğün

kalkınca bır bardak su 1adet kayısı
9adet sıyah zeytın
bır dılım peynır
1dılım kasar
2 dılım domates
2 dılım salatalık
2 adet omega3 kapsul
koca bır bardak sekersız cay

2.öğün
bır kepçe mercımek corbası
susuz nohut yemegı (sedece tanesınden koydum)
2 kase cacık
bırdoymusumkı mıgdem sıstı
bır buyuk bardak sekersız cay
2 omega 3 kapsul

selam cıcısler su an keyfıme dıyecek yok kuzuyu uyuttum yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım:108: 2 bardak suyumu ıctım lımonlu bıtkı cayımı aldım:126:yanınıza geldım.spor gıbısı yok valla:128: kus kadar hafıfledım uzerımden koca bır yuk kalktı sankımkızlar bu haftayı cok guzel degerlendırelım bol bol spor yapıp su ıcelım ptesıye topıc ce rekor kıralım ne dersınız?:118::132:

oğluşum çok huysuz anca uyutup girebildim.
sabah kahvaltım
2 biber
12 zeytin
beyaz peynir
3 yemek kaşık kadar domatesli sos
1 portakal

yumurta yiyemedim evde kalmamış

kahvaltımı 10 buçuk gibi yaptım şimdi inanılmaz açım ama birşey yememeliyim daha 4 saat bitmedi.Acayip bi baş dönmesi ve mide bulantısı var sağlık ocağına gittim tansiyonum düşük çıktı.Bi de doktor beni korkutmazmı hamile olabilirsin diye yok dedim daha neler gerçi doğum yapalı 4 ay oldu ama regl olmadım ya doğumdan sonra ne zaman olunuyor ki bi araştırayım

Selam güzeller

1 kk yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim t.b. ekmeği
tereyağ
1 tatlı kaşığı çilek reçeli
mindivan
2 kapsül omega 3 takviye

yarın ayran detoksuna başlamak istiyorum,inşallah bu kez nasip olur ve yapabilirim yarın da günüm var,kızım hasta zaten,iyi olmazsa gitmicem ama iyi olur da gidecek olursam zor olucak yine benim için

haklsısın tatlım bu hafata gecen haftakıne benzemesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…