Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Acılı adana
bol yeşillik
ayran
omega 3 (x2)
şimdikk türk kahvesiii karda düşen insanlar varrr onları seyrediyorummm sippperrrr

1.öğün 07.10
1kayısı kıvamı yumurta
1dılım beyaz peynır
1 avuc cevız
1buyuk bardak sekersız cay

2.öğün 12.30

yarım kepçe tarhana corbası
4-5 yk et sote
bol yesıllıklı salata
olmassa olmazım koca bır bardak cay

merhaba kızlar
kahvaltım
2haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
biraz peynir
1çay bardağı ceviz
1portakal
1tane kuru erik
2 tane omega 3

eşim izinli olduğu için hahvaltıyı çok geç yaptık
akşama kadar birşey yemem artık
hekese güzel bir gün olsun

hadi bakalım hayırlısı ilk bebek olacak galiba aman çok tatlı oluyorlar ya iyiki doğurmuşum kilo filan bahane oğluşum şahaneee

Acılı adana
bol yeşillik
ayran
omega 3 (x2)
şimdikk türk kahvesiii karda düşen insanlar varrr onları seyrediyorummm sippperrrr

afiyet olsun kızlar,ben de gidem de yiyemmm.
Jarniiim Jarniiiim gülme komşuna, ........damlaya damlaya göl olur

bende duymustum 2 saat fazla uyuyarak yılda bilmem ne kadar kilo verirmisiz

he valla cimridir benim eşim cimri dersende sinirlenir duymasın iş yapmaya kafası çok müsaittir sürekli ekstradan ne is yapsamda para kazansam diye düşünür. ben hiç ona demem cimriliği bana sökmez hem çalışcam hem alamıyacam yok ölee ama markatten eşim ne sölersem onu alır ekstradan tek çikolata alır kızıma . be mübarek derim bi günde liste dısına çık ta baska sey canın çeksin de al derim yok der. ben markete gitince ne var ne yok alırım ya

canım hangi bankadasın eşim halk ve ziraatten son 10 ılda çok kredi çekti araba için çektik son olarak biraz daha bilgi alabilirmiyim. bankaya gidince ne diycez

müthiş kar yağıyor ve ben okuldayım eve gidim diyom kar botlarım giyip markete gidiyim yürüme amaçlı diyordumm aklıma geldi mill eğitim ugramam gerek önce oraya gitsem ayaklarım topuklu . sonra eve gelene kadar canım çıkar marketede uğrasam aynı canım çıkar karda. eve önce gitsem kar botu ve sivil milli eğitimi gidemem ufff napcam yaaa

en iyisi yürümemek

sana da güzel bir gün olsun canım
ne güzel bugün 2 öğün yapıcan!

banka ismi vermem yasak olabilir canım kusura bakma ipucu vereyim türkiyenin ilk bankası atatürkün bankasındayım (nasıl ama hem reklam yaptım dimi)
bizim müdür bey ziraate başvurdu sanırım dekont istemeyede masraf alıyorlarmış. ama bizim md konut çekmiş 1000 tl masraf ödemiş o nedenle aldı dekontu önce masraf dekontunuzu alın sonra hakem heyetine başvurun.bankaya diyinki biz tüm kullandığımız kredilerin masrafına ait dekontları istiyoruz .
vermeme gibi bir hakları yok hatta masraf isterlerse onunda dekontunu alın gerçi tüm bankalar isticek masraf .bahsettiğin bankalardan iade alanlar var sanırım

kızlar ben sabah o kadar doymuşumki öğle arası bir şey yiyemedim ya
şimdide acıkırsam ne yaparım diye korkuyom
ya ne manyağım ben yaa açlık korkusu var bende galiba
halbuki öğlen 2 yumurta ile peynirli kekikli omlet yedim birazda kuruyemiş 3-5 zeytin okadar ama saat 8di bide yediğimde
acıkmadım yaaa ne güzel valla
ayy çok yürüyesim var
öğlen biraz yürüdüm ama spor gibi olmadı
neyse çok uzattım ben çalışmaya devam
öpüldünüz yavrussslar

Selamlar,

İbrahim Saraçoğlu'nu pek sevmem. Kendimce paleo beslenmeye çalışıyorum, Canan hoca'nın kitabını da alıcam bir türlü alamadım daha. Aynı uyku konusu paleo diyetinde de vardır, asıl mantık şu: Çok yakın bir geçmişe kadar gece elektriğimiz, tv'miz, internetimiz yoktu, insan hava karardığında uyumaya, aydınlandığında uyanmaya programlıdır binlerce yıldır. Uykumuzu az alırsak, uyku esnasında salgılanan büyüme hormonu üretimimiz azalır/durur, insülin hassasiyetimiz artar, karbonhidrat toleransımız, yağ yakma kapasitemiz hepsi azalır ve dolayısıyla kilo vermemiz zorlaşır. Az uyuduğumuzda sabah uyanıp spor yapmak, işe gitmek işkence haline gelir, akşam da üşenip gene sporumuzu yapmadan karbonhidratlara saldırırız. Bağışıklık sistemimiz ve beyin ise en iyi sağlam bir uyku alındıktan sonra çalışır.

Tam tersine çocuklarımızı ise, hava kararınca belli saatte uyuturuz büyüsünler diye :) Onlar da gece uykusunu tamamen almış şekilde 7de tepemizde olurlar :) Gün boyu enerjileriyle bizi yer bitirirler eheh.. Neden dersiniz? :)

Önce eve gidip kar botu giyin bence, yürüyüş yürüyüştür :)

Son düzenleme:

yap canım yapbebiş çok istiyorum ama daha yok papadiyamben manisa da yaşıyorum canım

afiyet olsun canım kgh

şekerkıs burdamsın saba tümerde hamile kalmak için kür tarifi veriyor
benim baya aklıma yattı bi bak istersen tatlım

bende dinledim,ve uyguluycam bu ay
benim dedem de cimrinin ağababasıydı

Son düzenleme:
sanada afiyet olsun cnm
sağol canımm
canım ben genelde 2 öğün yapıyorum.çalışmıyorum evdeyim kahvalyımı 10-11 gibi yapıyorum
akşamda 6-7arası yiyorum siz güne erken başlıyorsunuz öyle olunca 2öğün yetmiyor tabi
doğrudur cnm dikkat etmemişim ben
yap canım yapbebiş çok istiyorum ama daha yok papadiyamben manisa da yaşıyorum canım

afiyet olsun canım kgh

bende dinledim,ve uyguluycam bu ay
benim dedem de cimrinin ağababasıydı

leylakçım ne anlattı bana da yazıversene!

leylakçım ne anlattı bana da yazıversene!

yazıyım canım

canım soğan küründen bahsetti.duymuşsundur belki daha önce.regl gününden 15 önce başlayıp,15 gün bayonca içmek gerekiyomuş( adet orta boy resimde görülen yemeklik beyaz soğanı (kırmızı , mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) dörde bölün. önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Bu kürü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.

bi de yumurta çatlatmak için verdi,incir ve havuç kürü verdi(İncir ve Havuç Kürü hazırlanışı : Tencere içerisinde yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine 2 adet taze ve gevrek havuçu 4-5 parçaya bölerek atın ve ağzını kapatarak 20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Başka bir kap içerisinde yine yarım litre kadar su kaynatın ve içerisine bıçakla ikiye keserek 20 tane incir atın ve ağzını kapatarak kısık ateşte 15 dakika kaynatın. İşlemler tamamlandıktan sonra iki ayrı kap içerisinde bekleyen havuç ve incirler çok fazla ılımadan karıştırın ve daha sonra süzerek elde ettiğiniz karışımı cam kavanozda buzdolabında muhafaza edin. 20 gün boyunca her gün sabah kahvaltısından ortalama 20 dakika kadar önce aç karna 1 su bardağı için.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…