şekerkıs burdamsın saba tümerde hamile kalmak için kür tarifi veriyor
benim baya aklıma yattı bi bak istersen tatlım
canım mayıs gibi niyetim var çalışmalara başlayalım diyorumama hayırlısı bakalım hocada öyle demiş bu diyet değil ömür boyu edinmemeiz gerekn sağlıklı beslenme alışkanlıkları sadece istediğimiz kiloya gelince az biraz sevdiklerimizden yiyip eğer çok kaçırdıysak sporla telafi etmeliyiz sanırım teşekkürler canımcımm
tatlım benım ıcın bakalbılırmısın ? ben ısyerındeyım bakamam suan merak ettım
Acılı adana
bol yeşillik
ayran
omega 3 (x2)
şimdikk türk kahvesiii karda düşen insanlar varrr onları seyrediyorummm sippperrrr
1.öğün 07.10
1kayısı kıvamı yumurta
1dılım beyaz peynır
1 avuc cevız
1buyuk bardak sekersız cay
2.öğün 12.30
yarım kepçe tarhana corbası
4-5 yk et sote
bol yesıllıklı salata
olmassa olmazım koca bır bardak cay
bende duymustum 2 saat fazla uyuyarak yılda bilmem ne kadar kilo verirmisizbirde canan hocaya laf ederler ibrahim saracoglu da uykuda zayıflanılır az uyumak zayıflatır cümlesi külliyen yalan diyor
8-9 saat uyuyp tartılın birde daha az uyuyup tartılın aynı beslenme sekli ile diyor farkı göreceksiniz diyor
amanın ben gece 2 de uyuyup sabah 8 -9 gibi kalkıyorum
he valla cimridir benim eşim cimri dersende sinirlenirayıp ettin loo freni bile patlatırık kızak gibi gider :) ana sanada şarkı buldum loo otomobil uçar giderrr
Otomobil uçar Gider
Ömrüm gibi geçer gider
Ben talihin peşindeyim
Talih benden kaçar gider
canım detoksu falan boşver sıfırdan başlar gibi karataya devam et yeter sanada bu şarkıyı armağan ediyorum looo
Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var
Yarınlar benim, yarınlar senin
Yarınlar onun, yarınlar bizim
Yarınlar bizim
Yarınlar bizim
Mutluluk şarkısı tüm insanların
Gönlüne dolacak yarınlar
Canım, gülüm, sevgilim, balım, dalım, birtanem
Daha daha mutluyuz yarınlarda
ene aksekililer doluşmuş buraya aksekili cimri olur derler kızlarr :)))bizim burda bi mühendis arkadaş var hep takılıyoruz cebinde akrep var diye gülüyooo
canım hangi bankadasın eşim halk ve ziraatten son 10 ılda çok kredi çekti araba için çektik son olarak biraz daha bilgi alabilirmiyim. bankaya gidince ne diycezaaah bu bankacılar yalancı vallahi kardeş.
öncelikle bankadan kredi çekerken sizden kesilen masrafın makbuzunu alın ve onunla hakem heyetine başvurun
hakem heyeti ödeyin diye bankaya yazı gönderiyor eğer uygun bulursa ama % 99 uygun görüyor .
canım benim canım benim canım benim
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle
merhaba kızlar
kahvaltım
2haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
biraz peynir
1çay bardağı ceviz
1portakal
1tane kuru erik
2 tane omega 3
eşim izinli olduğu için hahvaltıyı çok geç yaptık
akşama kadar birşey yemem artık
hekese güzel bir gün olsun
afiyet olsun kızlar,ben de gidem de yiyemmm.
incirli falan bişiyler söyledi ama atahandan oglumdan tam anlayamadım
netten sonra bakabilirsin ..
bende duymustum 2 saat fazla uyuyarak yılda bilmem ne kadar kilo verirmisiz
he valla cimridir benim eşim cimri dersende sinirlenirduymasın iş yapmaya kafası çok müsaittir sürekli ekstradan ne is yapsamda para kazansam diye düşünür. ben hiç ona demem cimriliği bana sökmez hem çalışcam hem alamıyacam yok ölee ama markatten eşim ne sölersem onu alır ekstradan tek çikolata alır kızıma . be mübarek derim bi günde liste dısına çık ta baska sey canın çeksin de al derim yok der. ben markete gitince ne var ne yok alırım ya
canım hangi bankadasın eşim halk ve ziraatten son 10 ılda çok kredi çekti araba için çektik son olarak biraz daha bilgi alabilirmiyim. bankaya gidince ne diycez
müthiş kar yağıyor ve ben okuldayım eve gidim diyom kar botlarım giyip markete gidiyim yürüme amaçlı diyordumm aklıma geldi mill eğitim ugramam gerek önce oraya gitsem ayaklarım topuklu . sonra eve gelene kadar canım çıkar marketede uğrasam aynı canım çıkar karda. eve önce gitsem kar botu ve sivil milli eğitimi gidemem ufff napcam yaaa
en iyisi yürümemek
bende duymustum 2 saat fazla uyuyarak yılda bilmem ne kadar kilo verirmisiz
he valla cimridir benim eşim cimri dersende sinirlenirduymasın iş yapmaya kafası çok müsaittir sürekli ekstradan ne is yapsamda para kazansam diye düşünür. ben hiç ona demem cimriliği bana sökmez hem çalışcam hem alamıyacam yok ölee ama markatten eşim ne sölersem onu alır ekstradan tek çikolata alır kızıma . be mübarek derim bi günde liste dısına çık ta baska sey canın çeksin de al derim yok der. ben markete gitince ne var ne yok alırım ya
canım hangi bankadasın eşim halk ve ziraatten son 10 ılda çok kredi çekti araba için çektik son olarak biraz daha bilgi alabilirmiyim. bankaya gidince ne diycez
müthiş kar yağıyor ve ben okuldayım eve gidim diyom kar botlarım giyip markete gidiyim yürüme amaçlı diyordumm aklıma geldi mill eğitim ugramam gerek önce oraya gitsem ayaklarım topuklu . sonra eve gelene kadar canım çıkar marketede uğrasam aynı canım çıkar karda. eve önce gitsem kar botu ve sivil milli eğitimi gidemem ufff napcam yaaa
en iyisi yürümemek
sana da güzel bir gün olsun canım
ne güzel bugün 2 öğün yapıcan!
leylaaakkkk cabuk soyle kız kac kılosun soylekı topıc cek daha cok gaza gelelım yaaaa
1 kilo gitmiş şimdilik,ama pazartesiye daha çok var dimi papadiyam
yapcam canım sayende.kuzuyu uyutayımda oyle sen yaptınmı senın varmı bebısın ıst damısın
karlı bır ıstanbul oglenınden selamlar hepınıze arkadaslar
kahvaltım
5 yesıl zeytın
2 yumurta
b.peynır
maydanoz
roka
fındık
az kavurma
omega3
yesılcay
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOOOOOKKKKKK bu haftanın sloganı budur arkadaslar
leylakcım kgh
ayıp ettin loo freni bile patlatırık kızak gibi gider :) ana sanada şarkı buldum loo otomobil uçar giderrr
Otomobil uçar Gider
Ömrüm gibi geçer gider
Ben talihin peşindeyim
Talih benden kaçar gider
canım detoksu falan boşver sıfırdan başlar gibi karataya devam et yeter sanada bu şarkıyı armağan ediyorum looo
Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var
Yarınlar benim, yarınlar senin
Yarınlar onun, yarınlar bizim
Yarınlar bizim
Yarınlar bizim
Mutluluk şarkısı tüm insanların
Gönlüne dolacak yarınlar
ene aksekililer doluşmuş buraya aksekili cimri olur derler kızlarr :)))bizim burda bi mühendis arkadaş var hep takılıyoruz cebinde akrep var diye gülüyooo
şekerkıs burdamsın saba tümerde hamile kalmak için kür tarifi veriyor
benim baya aklıma yattı bi bak istersen tatlım
sağol canımmsanada afiyet olsun cnm
doğrudur cnm dikkat etmemişim bencanım ben genelde 2 öğün yapıyorum.çalışmıyorum evdeyim kahvalyımı 10-11 gibi yapıyorum
akşamda 6-7arası yiyorum siz güne erken başlıyorsunuz öyle olunca 2öğün yetmiyor tabi
yap canım yapbebiş çok istiyorum ama daha yok papadiyam ben manisa da yaşıyorum canım
afiyet olsun canım kgh
bende dinledim,ve uyguluycam bu ay
benim dedem de cimrinin ağababasıydı
leylakçım ne anlattı bana da yazıversene!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?