Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kuzum ya bişi sorcam sana sence hamile biri bu şekilde beslense yeterli olur mu yani aslında bizimki diyettten ziyade sağlıklı beslenme biçimi ya ne diyorsun bu konuda :44:

canım bence hamileler için çok uygun ah keşke ben hamileyken karatayı bilseydim...bi kere hamileyken kahvaltıda hiç 2 yumurta yememiştim 3 öğün düzenli yiyordum ama aralarda çikolata kek bisküvi ne bulursam yiyordum bunlar bebek için hiç gerekli değil ki...bi de hamileyken karbonhidratları az alanın çocuğu ileride obez oluyormuş diye duydum ver allah kendini keklere böreklere:)ama hamileyken karatay yapsaydım kahvaltıda iki dilim tam buğdaylı ekmeğimi yerdim.ben toplamda 18 kg filan aldım 8 i doğumda gitti gerisi pis boğazlılığımın bana hediyesi oldu

hayırdır bebek düşünüyon galiba

benim tickerımdaki tomofobil neredeyse 25 gündür olduğu yerde duriiy biri bi el atsında yokuş aşağı vurduralım pazartesi
ayıp ettin loo freni bile patlatırık kızak gibi gider :) ana sanada şarkı buldum loo otomobil uçar giderrr

Otomobil uçar Gider
Ömrüm gibi geçer gider

Ben talihin peşindeyim
Talih benden kaçar gider

canım detoksu falan boşver sıfırdan başlar gibi karataya devam et yeter sanada bu şarkıyı armağan ediyorum looo
Ağlamak yok, gülmek var
Düşmanlık yok, dostluk var
Yarınlarda, yarınlarda seni sevmek var
Yarınlarda, yarınlarda mutlu günler var

Yarınlar benim, yarınlar senin
Yarınlar onun, yarınlar bizim
Yarınlar bizim
Yarınlar bizim

Mutluluk şarkısı tüm insanların
Gönlüne dolacak yarınlar
Canım, gülüm, sevgilim, balım, dalım, birtanem
Daha daha mutluyuz yarınlarda

Canım, gülüm, sevgilim, balım, dalım, birtanem
Daha daha mutluyuz yarınlarda

aa evet canım aslında iyi bir fırsat

thanks yürüyen tosbaa

masallh yürüyüşün belini kırdın insallah bırakmazsın bi ara bende sen gib ioldum da yeniden baslayamadım
benm ide kocam aksekili kaaa
ene aksekililer doluşmuş buraya aksekili cimri olur derler kızlarr :)))bizim burda bi mühendis arkadaş var hep takılıyoruz cebinde akrep var diye gülüyooo

Spor salonunu bırakmadan önce evde öğrendiğim hareketleri uygularım diyordum,ama yok evde yapamıyorum 5-10 dk.sürmüyo sıkılıyorum.
Oysaki salona ne hevesle gidiyordum ben dahil ordakiler bile şaşırmıştı hızla incelmeme..
Ama şimdi yeni tv aldık yine,eskisini odaya geri götürünce belkim yine bir ihtimal başlayabilirim.
Ben bir tek cumartesi ve pazar günleri biraz yürüyüş yapabiliyorum.
Gerçi havalar ısınınca günler uzayınca yine niyetliyim en azında 1 aylık daha gideyim diyorum.
Haziranda tatil niyetimiz var Antalya'ya..O zamana kadar ne kadar daha incelirsem kardır

canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada

canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada

Bence gayet iyi tempon papadiyacım kas olmuyor merak etme, ben aylarca 10-11de koştum ama ancak hoş bir sıkılaşma oluyor.

anacığım ben hızı 6.5 e getirsem ne yürümesi koşu bandı beni yerden yere vurur.Ben en fazla 5.2 de yürüyorum nefes nefese galıyom yevaş yevaş yürü kardeş en iyi yağlar 4.2 4.6 arasında yanıyormuş kendini hırpalama bu vücutta bize emanet

arkadasım insallah bugünü de hasarsız atlatırım belki benim karataycı oldugumu biliyor arkadasım belki bana göre biseyler yapar o zaman cok sevinir:)))))
biliyorsa yapar bence kuzu

yawww acayipp enerji doldum gız ben bugün avatarındaki kız gibi hissediyorum kendimi aynııı sanki o benimm :)

anammm şarkıya bak tam benlik ya ben bu şarkıya bayılırımmm yüzbin baloncuklu gazozummm ayhh teşekkür ederim kız neşeme neşeme kattın bak bulup dinlicem şimdi you tubedennn ayyhhh ohhhh sağdan soldan salal kıvırr amannnnn ohhhhh yandan yandannn
ajda,müjde,sezen mahalleye gelen geç delikanlıyı ham yaparken yazmışlar bunu hehe :)) önce kapan götürmüş :) hehe

aynen katılıyorum ılk 15 dk cok sıkıcı ben laptobu koyuyom k.bandının uzerıne ordan bıseyler ızlıyom yenı favorım trt 1 ye yenı baslayan dızı seksenler.cocuklugumuzu anlatıyo cok keyıflı
papiş bende bayıldım o diziye geçen denk geldi hatta burda yazmıştım bi ara bakın diye dimek sende beğendin harika yaaaa

papişim afiyet olsun enerji olsunn leptinin coşsun inşallahhh sloganı beğendimmm aynen tam gaz yola devam ediyorum bendee bu pztt coşuyoruzzzz haydi kızlarrrrr
canım mayıs gibi niyetim var çalışmalara başlayalım diyorum ama hayırlısı bakalım hocada öyle demiş bu diyet değil ömür boyu edinmemeiz gerekn sağlıklı beslenme alışkanlıkları sadece istediğimiz kiloya gelince az biraz sevdiklerimizden yiyip eğer çok kaçırdıysak sporla telafi etmeliyiz sanırım teşekkürler canımcımm

incelde gel papişim valal burda kızlar ilik gibi rusya gibi oldu zaten burası ip pikinini giy endamlı endamlı salına salına gel bacımm Antalyamız bekler senii sıcacıktır ısıtır içinii :))

aaah bu bankacılar yalancı vallahi kardeş.
öncelikle bankadan kredi çekerken sizden kesilen masrafın makbuzunu alın ve onunla hakem heyetine başvurun
hakem heyeti ödeyin diye bankaya yazı gönderiyor eğer uygun bulursa ama % 99 uygun görüyor .
canım benim canım benim canım benim

dogru söyluyorsun canım. artık çok kafaya takmamaya karar verdım kiloyu zatenama karatayıma devam

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle
hosgeldın canım

gunaydın kızlar
kahvaltım:
2 yumurta
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 kase yogurt
yarım muz
4 cevız

afıyet olsun canım guzel bır kahvaltı
kolay gelsın hepımıze

aynen katılıyorum ılk 15 dk cok sıkıcı ben laptobu koyuyom k.bandının uzerıne ordan bıseyler ızlıyom yenı favorım trt 1 ye yenı baslayan dızı seksenler.cocuklugumuzu anlatıyo cok keyıflı

Evvet papadiş heyecanla bekliyorum o diziyi her hafta,Şoray Uzun'a çok gülüyorum özellikle!

şekerkıs burdamsın saba tümerde hamile kalmak için kür tarifi veriyor
benim baya aklıma yattı bi bak istersen tatlım

Hoşgeldinn,menülerini paylaş hergün!

Petuşum kimbilir belki seninle de görüşürüz gıı

gunaydın kızlar
kahvaltım:
2 yumurta
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 kase yogurt
yarım muz
4 cevız
loxaaaa sanada günaydınnnnn pek mutluyum pek şımarığım bugün ayyy sanada bulaşsınn :)) afiyet olsunn taze nanemm

Selam kzılar nasılsnınızz ??

m.
[/B]
fişek gibiyimm masalcımmm sen nörüyonnnn :))
hoşgeldin taze çerez beklerikk gel gell ahh ne varsa bizde varrr :))

Evvet papadiş heyecanla bekliyorum o diziyi her hafta,Şoray Uzun'a çok gülüyorum özellikle!

demek sende ızlıyosun. evet ya harıka bır dızı cok sıcak cok bızden bır dızı.ya aslında trt bırcok dızısı guzel avrupa avrupa,leyla ıle mecnun,seksenler,sımdılık aklıma gelenler bunlar

birde canan hocaya laf ederler ibrahim saracoglu da uykuda zayıflanılır az uyumak zayıflatır cümlesi külliyen yalan diyor
8-9 saat uyuyp tartılın birde daha az uyuyup tartılın aynı beslenme sekli ile diyor farkı göreceksiniz diyor
amanın ben gece 2 de uyuyup sabah 8 -9 gibi kalkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…