kuzum ya bişi sorcam sana sence hamile biri bu şekilde beslense yeterli olur mu yani aslında bizimki diyettten ziyade sağlıklı beslenme biçimi ya ne diyorsun bu konuda :44:
ayıp ettin loo freni bile patlatırık kızak gibi gider :) ana sanada şarkı buldum loo otomobil uçar giderrrbenim tickerımdaki tomofobil neredeyse 25 gündür olduğu yerde duriiy biri bi el atsında yokuş aşağı vurduralım pazartesi
canım detoksu falan boşver sıfırdan başlar gibi karataya devam et yeter sanada bu şarkıyı armağan ediyorum loooArkadaslar detoks bitti.inanmayacaksınız ama gram bile gitmedi.ben gecen kan grubuna göre diyeti okuduğum da sıfır grubunun sut ve sut urunlerini yumurtayı ve taneli sebzeleri diyet listesinden çıkarması gerektiğini yazmış et yemesi gerekiyormuş. Buradanda anlaşılacağı gibi ayran detoksu bana kıymık kadar yaramadı. Tam bir hüsran yasıyorum su anda bu saatte daha kahvaltı bile yapmadım. 2 gun boyunca 4 saat kuralına uymadığım icin de bu hafta kilo veremiycem isteeeee moralim çok bozuk kizlaaar. 3 gundur raporluydum.bugün öğlen Somestir sonrası okula ilk kez gidicem. Kiloda bı degisiklik yok ama sanki sıkılasmisim gibi geliyo bakalım arkadaslardan birsey diyen olacakmi
ene aksekililer doluşmuş buraya aksekili cimri olur derler kızlarr :)))bizim burda bi mühendis arkadaş var hep takılıyoruz cebinde akrep var diye gülüyoooaa evet canım aslında iyi bir fırsat
thanks yürüyen tosbaa
masallh yürüyüşün belini kırdın insallah bırakmazsın bi ara bende sen gib ioldum da yeniden baslayamadım
benm ide kocam aksekili kaaa
canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada
canım 4 defadır 30 dk 3km yapıyorum banada bıraz hızlı yuruyorum gıbı geldı baya terlıyorum 6.5 te yuruyorum..sence dahamı yavas yurıyım kasmı olur dıyosun:26:tskler uyarın ıcın bu arada
biliyorsa yapar bence kuzuarkadasım insallah bugünü de hasarsız atlatırım belki benim karataycı oldugumu biliyor arkadasım belki bana göre biseyler yapar o zaman cok sevinir:)))))
yawww acayipp enerji doldum gız ben bugün avatarındaki kız gibi hissediyorum kendimi aynııı sanki o benimm :)bakıyorumda bu hafta herkes süper
artık geçen hafta jarninin olmamasından mı kaynaklı yoksa tartıda gördüklerinizden mi bilmem
bu hafta benim spor yoktir
belki bu akşam
ama çok özeniyorum yapanlara
zaten bir temizlik yapan birde spor yapan kadını kıskanırım
hemen gaza gelirim
eeee nede olsa tipik yay burcuyum
acayip gazla çalışırım
anammm şarkıya bak tam benlik ya ben bu şarkıya bayılırımmm yüzbin baloncuklu gazozummm ayhh teşekkür ederim kız neşeme neşeme kattın bak bulup dinlicem şimdi you tubedennn ayyhhh ohhhh sağdan soldan salal kıvırr amannnnn ohhhhh yandan yandannnbana böyle dua edenin kırk yıl kölesi olurum lannnnamin deyinn bacılarrrrrr sahileee koşup gelsem miiii neşemmm tavan yaptııı libidommm lapa lapa karr gibiiii yerimm seniii bakk bi şarkıı bendennnn
Sen bizim foruma geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir bittik
O endam eda nedir öyle hey yavrum
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık
Ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
Komşunun kızı kampta sporda stepte
Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü
Gizlisi saklısı kalmadı topumuz diyetteeee
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye ye kıtır kıtır
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye yeee...
Hey seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü, yoksa günah bizden gider
Bu kadar cilvelisi olur mu be hatunun
Delikanlı mısın kız mısın
Anlıyalım artık hop usta
Sen başımıza bela mısın
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye ye kıtır kıtır
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye yeee...
Seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler
Ye ye ye, ye ye ye, ye ye ye, ye ye ye
Çıtır çıtır
yerimm seniiiii
papiş bende bayıldım o diziye geçen denk geldi hatta burda yazmıştım bi ara bakın diye dimek sende beğendin harika yaaaaaynen katılıyorum ılk 15 dk cok sıkıcı ben laptobu koyuyom k.bandının uzerıne ordan bıseyler ızlıyom yenı favorım trt 1 ye yenı baslayan dızı seksenler.cocuklugumuzu anlatıyo cok keyıflı
papişim afiyet olsun enerji olsunn leptinin coşsun inşallahhh sloganı beğendimmm aynen tam gaz yola devam ediyorum bendee bu pztt coşuyoruzzzz haydi kızlarrrrrkarlı bır ıstanbul oglenınden selamlar hepınıze arkadaslar
kahvaltım
5 yesıl zeytın
2 yumurta
b.peynır
maydanoz
roka
fındık
az kavurma
omega3
yesılcay
KAÇAMAK YOK SPOR ÇOOOOOKKKKKK bu haftanın sloganı budur arkadaslar
:
canım mayıs gibi niyetim var çalışmalara başlayalım diyorumcanım bence hamileler için çok uygun ah keşke ben hamileyken karatayı bilseydim...bi kere hamileyken kahvaltıda hiç 2 yumurta yememiştim 3 öğün düzenli yiyordum ama aralarda çikolata kek bisküvi ne bulursam yiyordum bunlar bebek için hiç gerekli değil ki...bi de hamileyken karbonhidratları az alanın çocuğu ileride obez oluyormuş diye duydum ver allah kendini keklere böreklere:)ama hamileyken karatay yapsaydım kahvaltıda iki dilim tam buğdaylı ekmeğimi yerdim.ben toplamda 18 kg filan aldım 8 i doğumda gitti gerisi pis boğazlılığımın bana hediyesi oldu
hayırdır bebek düşünüyon galiba
incelde gel papişim valal burda kızlar ilik gibi rusya gibi oldu zaten burası ip pikinini giy endamlı endamlı salına salına gel bacımm Antalyamız bekler senii sıcacıktır ısıtır içinii :))Spor salonunu bırakmadan önce evde öğrendiğim hareketleri uygularım diyordum,ama yok evde yapamıyorum 5-10 dk.sürmüyo sıkılıyorum.
Oysaki salona ne hevesle gidiyordum ben dahil ordakiler bile şaşırmıştı hızla incelmeme..
Ama şimdi yeni tv aldık yine,eskisini odaya geri götürünce belkim yine bir ihtimal başlayabilirim.
Ben bir tek cumartesi ve pazar günleri biraz yürüyüş yapabiliyorum.
Gerçi havalar ısınınca günler uzayınca yine niyetliyim en azında 1 aylık daha gideyim diyorum.
Haziranda tatil niyetimiz var Antalya'ya..O zamana kadar ne kadar daha incelirsem kardır
ayyyy sen ne güzel canım benim diyosun yaaa çok TSK cevabın icin. İnşallah dediğin gibi olur.
Bu arada gecen bahsettigin bı geri iadeler vardı kredi çekenler icin.o iadeleri almanın sartlari ne. Ben seninyazini gördükten sonra esime söyledim o da is dönüşü uğramış bankaya. Öyle bisey yok demişler de o yüzden sordum
dogru söyluyorsun canım.ama canım sende 15 kilo vermişsin,10 kiloyumu veremiyeceksin....
ben emziriyorum çok sıkamıyorum ondan karatayı tercih ettim zaten....yoksa ukalalık yapmıyorum... benim vermem gereken kilo azdı verdim ..ve aslında az olunca daha zor gidiyor :44:
hosgeldın canımMerhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle
gunaydın kızlar
kahvaltım:
2 yumurta
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 kase yogurt
yarım muz
4 cevız
aynen katılıyorum ılk 15 dk cok sıkıcı ben laptobu koyuyom k.bandının uzerıne ordan bıseyler ızlıyom yenı favorım trt 1 ye yenı baslayan dızı seksenler.cocuklugumuzu anlatıyo cok keyıflı
Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle
loxaaaa sanada günaydınnnnn pek mutluyum pek şımarığım bugün ayyy sanada bulaşsınn :)) afiyet olsunn taze nanemmgunaydın kızlar
kahvaltım:
2 yumurta
1 kk peynır
5-6 zeytın
1 kase yogurt
yarım muz
4 cevız
fişek gibiyimm masalcımmm sen nörüyonnnn :))Selam kzılar nasılsnınızz ??
m.
[/B]
hoşgeldin taze çerez beklerikk gel gell ahh ne varsa bizde varrr :))Merhaba arkadaşlar. Ben yeni katıldım sayılır siteye. İlk kez yazıyorum. Karatay diyeti ile ilgileniyorum. Kitabı alıcam bugün... Ve en kısa zamanda deneyimlerimi paylaşıcam sizinle
Evvet papadiş heyecanla bekliyorum o diziyi her hafta,Şoray Uzun'a çok gülüyorum özellikle!
gız kahve yazıp bira resmi koymakta ne ola:)) ahanda bundan koyuver loookara karsı kahve keyfı
neden olmasın aybalammmm kimbilirr kimbilirrr :))) fırsat olursa çok sevinirim elbettt ceylooo öperimmHoşgeldinn,menülerini paylaş hergün!
Petuşum kimbilir belki seninle de görüşürüz gıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?