Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arkadaslar detoks bitti.inanmayacaksınız ama gram bile gitmedi.ben gecen kan grubuna göre diyeti okuduğum da sıfır grubunun sut ve sut urunlerini yumurtayı ve taneli sebzeleri diyet listesinden çıkarması gerektiğini yazmış et yemesi gerekiyormuş. Buradanda anlaşılacağı gibi ayran detoksu bana kıymık kadar yaramadı. Tam bir hüsran yasıyorum su anda bu saatte daha kahvaltı bile yapmadım. 2 gun boyunca 4 saat kuralına uymadığım icin de bu hafta kilo veremiycem isteeeee moralim çok bozuk kizlaaar. 3 gundur raporluydum.bugün öğlen Somestir sonrası okula ilk kez gidicem. Kiloda bı degisiklik yok ama sanki sıkılasmisim gibi geliyo bakalım arkadaslardan birsey diyen olacakmi

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
dün akşam 1 saat yürüyüşümü yaptımmmmmmmmmmmmmm
öğle arası da yürücemmmm inşallahhhh...
öğlden sonra pek yoğun olucammmmmm..
offfffffffffffff
famirci bravo ya sana darısı başıma inşallah bende yürümek koşmak zıplamak istiyorum
başlarda ne güzeldi saldım bu hafta galiba

evet emzirmek harika kilo verdiriyorr..
60-69 topiğinde de bi kız vardı hatırlarmısın bilmiyorum prieneydi galiba nicki dünyanın yemeğini yiyodu yinede veriyodu kilolarııı
aa evet canım aslında iyi bir fırsat

bugünkü daha elel tutulur bir menü olmuşşş..
afiyet olsunnnn
thanks yürüyen tosbaa

offfffffffffffff
masallh yürüyüşün belini kırdın insallah bırakmazsın bi ara bende sen gib ioldum da yeniden baslayamadım
jarniyle eş tarafından,seninle de anacım tarafından hemşeriyiz petuşum.annem de aksekili
benm ide kocam aksekili kaaa

sabah 1 yumurta ve bir kase yogut 1 badem yedimm

öğlen tavük göğüs ve yoğurt yiycem bugün 64.3 olmusum

toplam 2.1 gitti tickerimi yakalamak istiyorum yaa
az kalmış ucundan yakalacaka kadar yaklaşmışsın ay ticker demişken bende yapıcam tıcker

ay sorma bende çok mutlu uyandım slk slk sırıtıp duruyom pişmiş kelle gibi :))karataydan ellaham :)) bizde seni seviyosssss öperikk kuzu

en yakışıklı, kavruk tenli ,akıllı,dozunda romatik,komik ,eğlenceli ,edeleli :) denizci sana aşık olsun aşkından delirisn emii sabah sabah çok içten ettim kız duayıı tutabilirr her ann

günaydın canooo tam karatay olmuş afiyet olsunnn

bugün dayanamadım tartıya çıkıvermişim,çok güzel bi rakam gördüm ama söylemempazartesiye süpriz olsun:86:
ayy bende çıkmadım ama verdiğimi hissediyorum ayy bu hafta bence topikçe maşallahımız varrr tü tüt tüü nazar değmez inşallah totonuzu kaşıyın looo

çift sarılı köy yımırtamm afiyet olsunnn eminimm zararlılara hayır deyip geçeceksinnn

jarniyle eş tarafından,seninle de anacım tarafından hemşeriyiz petuşum.annem de aksekili
bende antalyalı değilim emme kocişim buralı ehh artık buralı oldu bir tarafım hemşerim esas memleket nire diye soranlara bu dünya benim memleket diyem hemşerim canım benimm öperim looo

kuzum ya bişi sorcam sana sence hamile biri bu şekilde beslense yeterli olur mu yani aslında bizimki diyettten ziyade sağlıklı beslenme biçimi ya ne diyorsun bu konuda :44:

offfffffffffffff

kıskandım valla bende bugün aksamüstü yapabilcem misafirlikten gelin ve oglusu uyutunca :))

canım benim olsun gitmesin sen en azından vücudunu şaşırttın
dimi ya
şimdi çalışmayada başladın daha kolay olcak
bak gör hatun dediydi dicen

arkadasım insallah bugünü de hasarsız atlatırım belki benim karataycı oldugumu biliyor arkadasım belki bana göre biseyler yapar o zaman cok sevinir:)))))

Son düzenleme:
bakıyorumda bu hafta herkes süper
artık geçen hafta jarninin olmamasındanmı kaynaklı yoksa tartıda gördüklerinizdenmi bilmem
bu hafta benim spor yoktir
belki bu akşam
ama çok özeniyorum yapanlara
zaten bir temizlik yapan birde spor yapan kadını kıskanırım
hemen gaza gelirim
eeee nede olsa tipik yay burcuyum
acayip gazla çalışırım

canım benim olsun gitmesin sen en azından vücudunu şaşırttın
dimi ya
şimdi çalışmayada başladın daha kolay olcak
bak gör hatun dediydi dicen
ayyyy sen ne güzel canım benim diyosun yaaa çok TSK cevabın icin. İnşallah dediğin gibi olur.
Bu arada gecen bahsettigin bı geri iadeler vardı kredi çekenler icin.o iadeleri almanın sartlari ne. Ben seninyazini gördükten sonra esime söyledim o da is dönüşü uğramış bankaya. Öyle bisey yok demişler de o yüzden sordum

papadiyaaa.canım gördüm senibak ben şimdi sporumu yapmaya kalkıyorum,sen yaptın mı

oh ohh yürüyen yürüyene bende bugün yürüyeceğim inşallah akşam yazarız artık havamızı ata ata :) famirimmm öperim kolay gelee kuşumm
ben de seni öperimm petuşumm..
evet yürü veee çatlat biziiiiiiiiiiiiii hadi bakemmmmm
famirci bravo ya sana darısı başıma inşallah bende yürümek koşmak zıplamak istiyorum
başlarda ne güzeldi saldım bu hafta galiba
yürüyemiyorsan zıpla vallaaaa...
çok iyi hissedeceksin kendini..
başlamak zaten önemli olann gerisi geliyor inannnnnn...

thanks yürüyen tosbaa

masallh yürüyüşün belini kırdın insallah bırakmazsın bi ara bende sen gib ioldum da yeniden baslayamadım
benm ide kocam aksekili kaaa
yapabildiğim kadarı bana kar olarak kalıcakk pepeticimmmm

kıskandım valla bende bugün aksamüstü yapabilcem misafirlikten gelin ve oglusu uyutunca :))
bende sizleri kıskana kıskana yürümeye başladımm..
hadinn bakalımmmm kalkınn yawwww..
ankarada kar yağıyor öğle arası kar altında yürücemmm acıkkkkk

en yakışıklı, kavruk tenli ,akıllı,dozunda romatik,komik ,eğlenceli ,edeleli :) denizci sana aşık olsun aşkından delirisn emii sabah sabah çok içten ettim kız duayıı tutabilirr her ann
:

bana böyle dua edenin kırk yıl kölesi olurum lannnnamin deyinn bacılarrrrrrsahileee koşup gelsem miiiineşemmm tavan yaptııı libidommm lapa lapa karr gibiiii yerimm seniii bakk bi şarkıı bendennnn

Sen bizim foruma geldin geleli canım
Bizde ne akıl kaldı ne de fikir bittik
O endam eda nedir öyle hey yavrum
Kaç yıllık arkadaşlar birbirimizi sattık

Ben sokak kedisi gibi sürtünüp yerde
Komşunun kızı kampta sporda stepte
Terzi Mukadder satıp savdı malı mülkü
Gizlisi saklısı kalmadı topumuz diyetteeee

Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye ye kıtır kıtır
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye yeee...

Hey seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler
Yaylanmadan yürü, yoksa günah bizden gider

Bu kadar cilvelisi olur mu be hatunun
Delikanlı mısın kız mısın
Anlıyalım artık hop usta
Sen başımıza bela mısın

Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye ye kıtır kıtır
Ye ye ye çıtır çıtır, ye ye yeee...

Seni yerler yerler, seni ham yapar bu zilliler

Ye ye ye, ye ye ye, ye ye ye, ye ye ye
Çıtır çıtır
yerimm seniiiii

dışarda yürüyüşü tavsiye ederimmm..
evde yürüyüşş pek sıkıcı oluyo ilk 15 dk özellikle geçmek bilmiyor benim içinn..
yürüdükçe kendini iyi hissedeceksinn..
önemli olan başlayabilmek..
hadinn bakalımm kalkın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün dayanamadım tartıya çıkıvermişim,çok güzel bi rakam gördüm ama söylemempazartesiye süpriz olsun:86:
leylaaakkkk cabuk soyle kız kac kılosun soylekı topıc cek daha cok gaza gelelım yaaaa

benim tickerımdaki tomofobil neredeyse 25 gündür olduğu yerde duriiy biri bi el atsında yokuş aşağı vurduralım pazartesi

papadiyaaa.canım gördüm senibak ben şimdi sporumu yapmaya kalkıyorum,sen yaptın mı

yapcam canım sayende.kuzuyu uyutayımda oyle sen yaptınmı senın varmı bebısın ıst damısın

aynen katılıyorum ılk 15 dk cok sıkıcı ben laptobu koyuyom k.bandının uzerıne ordan bıseyler ızlıyom yenı favorım trt 1 ye yenı baslayan dızı seksenler.cocuklugumuzu anlatıyo cok keyıflı

Selam kzılar nasılsnınızz ??

Ben de sıfır grubuyum ama ben de işe yarıyor sanırım.
Yani geçen sefer yaradığına eminim, bir de sıfır grubu olarak süt ve süt ürünlerini çok seviyorum.

canım 30 dk da 3km yurudum dusumu aldım lımonlu sıcak suyumuda aldım ohh sefam olsun

papadi hızlı yürümüşsün kız 2 km olsa daha iyiydi kas yaparsın sonra...
bu arada avatarın çok tatlı olmuş

patatesli kek nasıl oluyü? ya da dur deme ben de birgün mezun olursam o gün veririsin tarifini

tabagımdaki tatlıları çaktırmadan boşalttım mutfakta

evt ya çok şükür,1 hafta rahatım,haftaya da diğer günüm var

loxii sana çok imreniyorum yaa küçükken annemle giderdim günlere çok da severdim
keşke çalışmasam eşim çok para kazansa ben de gün gün dolaşsam aaaaah aaaah nerdeeee?

ehııım ehııım
şimdi kar yağığıyor ya.... vs vs bahane çok baciko ama bahane hepsi valla haklısın senin eleştirilerin beni kendime getirmiştir hep, anlaştık baciko anlaştık önce spor sonra diyet, sonra bebiş inşallah

amanın ben de 0 gurubuyum süt süt ürünleri kötü me benim için?
ama eti çok severim

karlı bır ıstanbul oglenınden selamlar hepınıze arkadaslar

kahvaltım

5 yesıl zeytın
2 yumurta
b.peynır
maydanoz
roka
fındık
az kavurma
omega3
yesılcay

KAÇAMAK YOK SPOR ÇOOOOOKKKKKK bu haftanın sloganı budur arkadaslar

leylakcım kgh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…