selam saphıra.Bende neredeyse 4 haftadır bildirim yapıyorum ve hergün öğünlerimi yazıyorum ilk başta sana özelden mesaj atamadım mesaj sayım 100 olmadığı için.Mesaj sayım 100 ü geçincede bi türlü fırsat bulamadım şimdi saygıdeğer komutanım şefim müdürüm oymak bayanım beni de listeye eklermisin.bu pazartesi girersin canım listeye.Önemli olan moive olmak,bu konuda istekli olmak,2 haftayı ille de doldurun diye beklemiyorum zaten
valla haklısın. aşırı stres ve gerginliğe bağlı benimki ama dediklerin biraz içimi ürpertti doğrusu. neyse hayırlısı inş. tez zamanda beklediğimiz haberler gelirde bende benliğime kavuşurum. off.doğrusu bende bi kaç gündür öyleyim,geç yatmak,geç kalkmak,çok uyumak,az uyumak,horlayan biriyle veya gürültülü bi ortamda uymak,rahatlık, yapacak bitirecek bi el uğraşının olmaması..vs,, bu hallere sebep oluyor. ben bugün balkona çıkmış bi kadını gördüm dedimki ben niye mayıştım... kalktım ev işi yaptım ve enerjim yerime geldi. herkesin yapcak işi var şööle hamarat olalım dimi.. kitap okumakda çok işe yarıyor. ben bide yürüyüş bandında okuyorum akıcı bi kitap olsun.. zaman nasıl geçti anlamıyom bile.. acizane benden böyle.. kalk doğrul ve diren. yürüyen ayagımız varken hareket edelim bigün kaybedebilirizde yapmak istediklerimizi yapmak için az zamanımız var...
efiyet olsun.. mercimek çorbası ve tavuk harika..
hemen saptığın yoldan geri geri gel..mutluluk burada..
sen bize destek ol desek yeri galiba.. çok güzel yol almışsın... .46:
kesinlikle katılıyorum.. sporsuz galiba bi yerlerde gevşeklik boşluk oluyor orayada su felan doluyor heralde, hem geniş hem kilolu gözükiyriz..
Kızlar şu anda star tv de çok ilginç bi.r tarif yapılıyor.Kara lahana sarması ama içinde yeşil mercimek,kıyma,yarma ve diğer dolma malzemeleri var.Yapan bilen var mı böyle bir şey?Ben ilk kez görüyorum.Karataya da uygun olunca ilgimi çekti
selam saphıra.Bende neredeyse 4 haftadır bildirim yapıyorum ve hergün öğünlerimi yazıyorum ilk başta sana özelden mesaj atamadım mesaj sayım 100 olmadığı için.Mesaj sayım 100 ü geçincede bi türlü fırsat bulamadım şimdi saygıdeğer komutanım şefim müdürüm oymak bayanım beni de listeye eklermisin.
Saphira bizi listeye götür.Saphira bizi listeye götür:))
şimdiden teşekkür ederim ayrıca geçmiş olsun dileklerimi de fışkırtırım
tamam canım ekliyorum şimdi
anam burda herkeş deli yaaa
teşekkür ederim canım fışkırıklarını aldım
canım çok geçmiş olsun. ne diyim. 2. kitaptada vardı lahana sarması tarifi. bir aralık içindeki tariflerden ekleme yapayım buraya faydalansın herkes. kitabı tersten okumaya başladım. önce yorumlar. sonra yemek tarifleri sonra bir karataycının 24 saati. başa doğru gidiyorum işte bakalım
sabah kan ve idrar tahlili yaptırdım dahiliyeye genel kontrollerimi yapacak 1 haftadır başım dönüyor midem bulanıyodu ya ondan.Neyse saat 3 te alıp doktora okutturacam bişiyciğim çıkmaz inşallahta gerçi kocişe iyi nazlanıyodum neyse bişiy çıkmazsa bende nazlanacak başka şey bulurum
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
11 zeytin
biraz ceviz
içine havuç rendeledğim bir kase yoğurt
2 kk kadar irmikli sütlü tatlı(dün yarın yiyeceğim diye yazdıydım kimse dur demedi bende yedim yarında baklava mı yesem acep?:)
sabah kan ve idrar tahlili yaptırdım dahiliyeye genel kontrollerimi yapacak 1 haftadır başım dönüyor midem bulanıyodu ya ondan.Neyse saat 3 te alıp doktora okutturacam bişiyciğim çıkmaz inşallahta gerçi kocişe iyi nazlanıyodum neyse bişiy çıkmazsa bende nazlanacak başka şey bulurum
kahvaltım
2 yumurtadan omlet
11 zeytin
biraz ceviz
içine havuç rendeledğim bir kase yoğurt
2 kk kadar irmikli sütlü tatlı(dün yarın yiyeceğim diye yazdıydım kimse dur demedi bende yedim yarında baklava mı yesem acep?:)
famir ticker da ki boyu düzellttim ellahm gıı olmuş mu?? :44:
Şimdi ben anlamadım. Ne yani bu kadar detoks yapan arasında bu detoks birtek ben de mı ise yaramadı. Ne talihsiz ınsanım ben yahu. Bı laf vardır ya hanı" gökten kasnak yağsa biri bile kafama geçmez. O da seker p..... Ma girer" diye. Herkes en az 1 kg verdi bende 1 gr bile veremedim avcumu yaladım. Sinir oldum bak şimdi yaaaaaaa oooooofffGünaydın kızlar
Grip oldum,fenalardayımKaç gündür iyileşemedim,kızımdan geçtim sanırım ama o benden daha iyi durumda
bu hafta 1.5 kg vermişim :124: ayran detoksunu uyguladım bu hafta.Yalnız başladığım günün sabahı tartılmayı unuttum :26: neyse sonuç güzel oldu neticede
hadı guzel sonuclarını beklıyoruz canım hemen bızımle paylas lutfen
Malzemeleri yazayım size belki yapmak isteyen olur.Ben denemeyi düşünüyorum bir ara
1 bağ kara lahana
½ kg kıyma
1 bardak yarma
1 bardak haşlanmış yeşil mercimek
1'er demet maydanoz ve dereotu
1 kaşık biber salçası
tuz,karabiber
içine yağ kodu mu emin değilim ama tencerenin üstüne ½ çay bardağı kadar koydu galiba
ben kimyonda koyarım kıymalı dolmaya normalde
tencerenin dibine kemikli etler dizde,üstüne de lahanaların saplarını dizdi.Onların üstüne sarmaları dizdi.Biraz suyunu koyup pişmeye bıraktı
Tahlillerin sorunsuz çıkar inşallah canım
canın çok istediğinde yenmesi taraftarıyım ben çünkü o anda kendini firenlersen daha sonra,çok daha büyük bir kaçamak yaptırabiliyor irademiz.Defalarca yaşadım ve yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum.Yalnız kendini şöyle cezalandırabilirsin,tatlı mı yedin,ertesi gün kendini spora ver,eğer böyle yaparsan o zaman beynin de kaçamak yaparsam cezası var deyip kaçamak yapmama olabilir
deniycem canım mutlaka sevdim ama beyaz lahana yapacağımda bu yarma hangisi oliyy:26: kısır yapılan mı pilav yapılan mı acaba yoksa daha mı baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?