Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

özlicez seni kendine iyi bak kaçamak yapma hedefine ulaş ve ara sırada olsa gel buraya ....

hoşgeldin aramıza.ceviz 1 çay bardağı olsun ve kayısı incirde yiyebilirsin biraz kahvaltıda..

sende hoşgeldin aramıza ne güzel yeni arkadaşlar çoğalıyor.evet hergün yaz menülerini kaçamak yapsan bile :) ve 2 hafta sonra listeye girersin pazartesi günleri kilo bildirim günü..kolay gelsin şimdiden tez zamanda hedefine ulaş inş.

şu an acıktım ve 2 tane daha ceviz yedim. demek ki dediğin gibi es geçmemek lazım sabahki ceviz eksiğim bu olsa gerek. her öğünü yemeli miyim yani 2 öğün süt olayına ters mi. bana sanki çok gibi gelio bu diyet ama size de bakınca sonuçlar süper.

esascım gel hayatım birlikte yeriz
ketentohumunu öğütülmemiş kullanıyorum
doğal olarak ağzımla öğütüyorum gülde öğütülmemiş tüketiyor hemde bağırşakları çalıştırıyor

çok merak ettim cnm kaçıncı sayfa göreyim ben de motive olayım

canım ben bazen 2 öğün yapıyorum bazen 3 ama 3 öğün yaptığım günler öğlenleri kuru kayısı incir kuruyemiş filan geçiştiriyorum akşam yemeğimi eşimle dolu dolu yiyorum ki gece acıkıp sütüm azalmasın bi de öğünler arası en az 4 saat arada ağzıma attım filan yok yaniii oruç gibi bu oruçta su çay serbest

Arkadaşlar akşam menümü yazayım ben de

5-6 yaprak sarması
yarım tabak da nohut
Ne yemek yapacağım derdi beni çok gerer. Bir de diyet yapıyorsak daha da dikkat ediyoruz.
Karatay'ın 2. kitabından tarif isimleri fikir verebilir diye düşündüm. Hep aynı şeyler yemek sıkıcı oluyor.

dövme çorbası, kırmızı mercimek çorbası,kelle paça çorbası.

SALATALAR
Çoban salatası,marul turp havuç salatasıfasulye piyazı, cevizli kereviz salatası, cevizli kısır, kuzukulağı salatası, salatalarınıza bir yemek kaşığı susam eklememizi öneriyor hocam..

DOLMALAR VE PİLAVLAR
zeytinyağlı biber dolması(esmer iri bulgurla),lorlu yaprak sarması, etli lahana sarması(esmer iri bulgurla sarmalar yap.), keşkek, mantarlı bulgur pilavı(esmer iri bulgur ve tereyağıyla), yeşil mercimek köftesi

YUMURTA YEMEKLERİ
Maydonozlu omlet Pazar sabahı yapmayı planlıyorum. zeytinli yumurta, pastırmalı yumurta,menemen, çılbır, soğanlı mıhlama.

tariflerin isimlerini canan hocamın kitabından yazdım.

akşam yemeğine daha var ama menümü yazayım

kremalı mantar çorbası(krema yerine süt)
fırına cupra
salata
tahin helvası (baık günlerini helvadan dolayı seviyorum

Hoşgeldin canım, öneri yapayım şimdi
zeytinyağlılar ve et yemekleri
zeytinyağlı bakla, zeytinyağlı kereviz,madımak, kıymalı pırasa, etli kuru fasulye, tepsi kebabı, kişniş kaplı balık
Bu tarifler ve diğer mesajımda yazdığım tarifler cana hocanın kitabından

Bu diyetle dogal olarak alinan besin miktari azaliyor ve bu sorun ortaya cikabiliyor. Yapilacak birkac sey var.

1. Bol su icmek
2. Alinan lif miktarini artirmak.
- Bol cig sebze ve salatalar
- Eczaneden satin alinabilecek suda eryen lif. Az bir olcu ile baslayarak, gun gectikce miktari artirmak. Vucudun alismasini
saglamak. Vucut alisana kadar gaz ve siskinlik hissi olabiliyor.
3. Uzun sureli (bir saat gibi) yuruyusler yapmak.

famırın attıgı lınke baktınmıyuruyusten sıkılan ıcın ıyı bır alternatıf yapcam 20 dk

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

kızlarrrrrrrrrr bunu ben dün akşam yine yaptımm..
nasıl heryerim tutuldu analatamam..
günde 2 saat yürümüşlüğüm var ama hiç tutulmam olmamaıştı..
belimin yanları nasıl acıyor bilsenizz..
her gün 10 dk bile yapsak yürüyemediğimiz günlerde acayip etki eder idye düşünüyorum..
stresinide alıyor insanın

Saphiracım kuruyemişler benim de midemi bulandırıyor artık...çoğu kez yemeden geçiyorum,o zamanda acıkıyorumm..
senin gibiyim ben de sıkılıyorum arada yasaklı şeyler canım çekiyor ve rahatlıkla tüketiyorum.az önce de yaptım bi kaçamak

canım evde olsam ben de sabah 10-11 gibi yiyip akşam yemeğini 2.öğün yerdim...
sen de iyi ki varsın ve iyi ki forumumuz var
en az 20 dk.olsun hareketlerin cnm,20 dk.dan sonra yağyakımı başlanıyormuş.
Sabahları aç karnına tartılıyoruz ve haftada 1 tartılmak ideali...
hoşgeldiniz bulgura dikkat ilk etaplarda
bu arada bu ikinci günüm önceki sabahlar aç karnına 66.1 falan geliyorum bu sabah 65.5 çıktım. bayadır uğraşıyodum 65 lileri görmek için diyet yapıodum. karatayla direk indi süper bişe buuu
ilk günler ödem atıyor vücut,sonraki zamanlarda kg.verme hızı yavaşlayabilir...Sakın endişe etme olurmu o zamanlar
hoca omega3 ü 2 gram alın demiyomuydu
gül63 de sabah akşam toplamda 4 te içiyor

yoksa ben mi yanlış biliyorum
ben sabah 2 tane içiyorum
eskibirmasal,burçin79,gamzeed,yoklar
mattika,loxi,petuş haber verip ayrıldılar
tanem111,eminelif de yok
listede isimleri var kendileri yok bildirimde yapmıyrlar değilmi:44:
yoklar evettt
biz resim görmedik?????????
bulgurlu kapuska yap çok güzell
bulgurunu 1-2 yemek kaşığı koy ama
bence ilk zamanlar 3 öğünü de ye,akşam 8 den sonra birşey yemek yok ama..
tarçınlı süt,çay,su serbest..

Son düzenleme:

bu hafat tembellikle geçti benim yawwww..
öğle arası yürüüdm bi tek
hafta içi fırsat olmıuyor malesef..
ama haftasonu asfaltları ağlatacam vallabir aksilik çıkmazsa tabii:18:
hadinn yürüyelim dans eddelimm...dansa kuduralım yaneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…