kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
sevgiyle kalın mutlu kalın kızlar
özlicez seni kendine iyi bak kaçamak yapma hedefine ulaş ve ara sırada olsa gel buraya ....
ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:
hoşgeldin aramıza.ceviz 1 çay bardağı olsun ve kayısı incirde yiyebilirsin biraz kahvaltıda..
Uzun süredir inceliyordum sayfanızı ve çok hoşuma gitti böylesi yani beni de aranıza almanızı umuyorum :)
Okudugum kadarıyla sonuçlar gayet iyi diyette darısı başıma inşallah :)2 gün oldu bende diyete başlayalı heycanla bekliyorum sonucumu ..
Ve ayrıca sanırım ne yediğimi yazmam gerekiyormuş;
-KAHVALTI:
2yumurta
bir miktar ceviz
3kuru kayısı
biraz peynir
yeşil çay
-ÖĞLE
bulgur pilavı
yoğurt
herkese sevgiler..
sende hoşgeldin aramıza ne güzel yeni arkadaşlar çoğalıyor.evet hergün yaz menülerini kaçamak yapsan bile :) ve 2 hafta sonra listeye girersin pazartesi günleri kilo bildirim günü..kolay gelsin şimdiden tez zamanda hedefine ulaş inş.
hoşbuldukk. henüz cevap gelmedi canan hocadan umarım beni mutlu edicek bişeyler der
bu arada bugunkü menümü yazıyım.
sabah:
1 kayısı kıvamlı haşlanmış yumurta
3 dilim dil peynir
bir avuç ceviz
4 zeytin
şekersiz çay
yarım salatalık
öğlen:
3 tavuk kanat ızgara
ayran
karışık salata
akşam:
nohut yemegı ve yogurt yemegı planlıyorum :)
eminim Canan hocanın sana güzel tavsiyeleri olacaktır.yumurtayı 2 tane ye ve zeytinide 10-15 tane ye....
teşekkür ederim leylak,bu gün zaten ufak bir alışveriş yapmam gerektiğini anladım ve zeytinide ekledim listeme..
ve bir şey sormak istiyorum keten tohumu kullanan arkadaşlar var mı acaba ve nasıl kullanıyorlar ??
ben öğütülmüş aldım akşamları 1 kase yoğurtun içine 1 tatlı kaşığı katıyorum öyle yiyorum..
ben bütün olarak alıyorum sofrayı hazırlarken 1tatlı kaşığı ağzıma atıyorum çiğniyoru çiğniyorum
üzerine 1bardak su içiyorum yada yoğurdumum içine 1tatalı kaşığı atıyorum taneleri çiğnemeye çalışıyorum
gülde öğütmeden yediğini söylemiş ilk sayfada.....
canım ben öğütülmüş olarak aldım ve yoğurtun içine 1 tatı kaşığı katıp öyle yiyorum öğütülmemiş mi almam gerek acaba?
akşam yemeğine daha var ama menümü yazayım
kremalı mantar çorbası(krema yerine süt)
fırına cupra
salata
tahin helvası (baık günlerini helvadan dolayı seviyorum
hmmm akşama sendeyim bayılırım çupraya :)ayy ayyy hemen ver adresi :):):)