bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız
kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
sevgiyle kalın mutlu kalın kızlar
ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:
bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız
sabah 08:30-09:00 arası kaçamaksız bir kahvaltı yapmıştım bu saat oldu daha tam olarak acıkmadım
kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
Ayrıca yağ yakımını güçlendirmesi için Omega3 kapsülü al günde 2 tane 500 mg.'dan..ve yürümek için imkanlar yarat
Size hiç kızamayacağım siz bana kızın:18:
1 kase domates çorbası
1 tabak nohut
Yeşillikli salata
Ve yarım dilim etimek tatlısı
o zaman bugün yediklerimizi görmezden geleleim :):)
hoşgeldin aramıza ve çok çok geçmiş olsun...eminim kilo vermenin bi yolu vardır Canan hoca ne diyo?
hoşbuldukk. henüz cevap gelmedi canan hocadan umarım beni mutlu edicek bişeyler der
bu arada bugunkü menümü yazıyım.
sabah:
1 kayısı kıvamlı haşlanmış yumurta
3 dilim dil peynir
bir avuç ceviz
4 zeytin
şekersiz çay
yarım salatalık
öğlen:
3 tavuk kanat ızgara
ayran
karışık salata
akşam:
nohut yemegı ve yogurt yemegı planlıyorum :)
ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?