Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltım:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk haşlanmış
9-10 zeytin
1 kk peynir
1 domates (azıcık z.yağı gezdirdim ve kekik)
1 dilim t.b. ekmeği ( kuru yemişten midem bulanıyor ama düzeleceğime inanıyorum.tamamen ekmeksiz günlerime dönücem inşallah)
1 loka kaymaklı ve çilek reçelli ekmek (diabetik,şekersiz reçellerden ama çok katkılı tabi :111: o yüzden 1 lokma)
3 bardak çay
2 kapsül omega 3

bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız

Burdayııımm. Müfettişerimiz vardı teftişleri bitince öğle arası toplantı yaptılar eve gitmeye vakit kalmadı. Yemeğe vakit kalmadı

Son düzenleme:

ya oldumu şimdi bu ya.petuşum özlücez sani dikkat et kendine bizde seni çoook seviyoruz .
başarılar canım

hoşgeldin canım .
şimdiden başarılar

bugün burası çok sessiz
kızlar yürüyüştemisiniz
papadiya, petuş,leylak,famir,burkançetin,iyiniyetli
nerelerdesiniz
ikiz belli yürüyüşte demekki mezun olunca yürüyüşle kiloyu korumalıyız

bende burdayım şekerparem.
öğlen yemek molasında çarşıda gezdik biraz arkadaşımla biraz hareket oldu.
öğlen :
1 tbk nohut ve havuçlu börülce salatası ama börülceler saysa sayılır yani.

Merhabalar,

Eve yemeğe gitmeye vakit kalmadığından markete gidip bişeyler aldım. Öğleyin bişey yemeyip 3.30 gibi eve gidince 2. ana öğünümü yapacaktım vazgeçtim.

3 tane dilim peynir
biraz da kuruyemiş

Bademi kavrulmamış olandan aldım. Bir de karışık çerez aldım. Aşırıya kaçmadan yedim.
Biraz bişeyler yeyince doyuyorum bence de yaşasın karatay diyeti, yaşasın leptin hormonu:)

sabah 08:30-09:00 arası kaçamaksız bir kahvaltı yapmıştım bu saat oldu daha tam olarak acıkmadım

ben çalışmasam öyle bir kahvaltı ile akşama kadar dururum saat 6da da günü kapatırım ama saba 8de yiyip akşam 8e kadar duramam
zaten bende açlık korkusu var.
gerçi karataycı olduğumdan beri daha farklıyım amma genede göze alamam
ah ceylinim burası olmasa yinede yapamazdım herhalde iyiki varsınız

buda yenı moda oldu ha gıden gıdene.
neyse arada bı gır hal hatır sor barı kendıne ıyı bak:44:

Ayrıca yağ yakımını güçlendirmesi için Omega3 kapsülü al günde 2 tane 500 mg.'dan..ve yürümek için imkanlar yarat

ün yollanan 10 dakikalık videoyu yaptım. evde ip atlamayı düşünüyorum sizce yeterli bir spor mu? evden çıkamıyorum kızımı bırakacak kimsem yok kocam geç gelio işten. bi de siz tartıya sabah mı akşam mı çıkıyorsunuz tok aç hangisi?

slm canlarım nasılsınız bugün birkacgündür ortalık sessiz neden ki acaba ????
keyifler nasıl ??
famir videonu şimdi gördüm eglenceli ben de kondisyon bisikleti
sürerken cok sıkılıyorum bunu da deneyeyim ..
bugün regl oldum ne kadar sevindim çünkü regl sonrası biraz da dikkat edersem mutlaka
1 küsür kilo veriyorum :)))

Uzun süredir inceliyordum sayfanızı ve çok hoşuma gitti böylesi yani beni de aranıza almanızı umuyorum :)
Okudugum kadarıyla sonuçlar gayet iyi diyette darısı başıma inşallah :)2 gün oldu bende diyete başlayalı heycanla bekliyorum sonucumu ..

Ve ayrıca sanırım ne yediğimi yazmam gerekiyormuş;
-KAHVALTI:
2yumurta
bir miktar ceviz
3kuru kayısı
biraz peynir
yeşil çay

-ÖĞLE
bulgur pilavı
yoğurt

herkese sevgiler..

bu arada bu ikinci günüm önceki sabahlar aç karnına 66.1 falan geliyorum bu sabah 65.5 çıktım. bayadır uğraşıyodum 65 lileri görmek için diyet yapıodum. karatayla direk indi süper bişe buuu

Hoşgeldin aramıza,

Forumda ben de yeniyim. Burada iletişim ve kadın dayanışması süper. Bebeğini güle güle büyüt. Benim de bebeğim var gerçi 2 yaşına basacak Mart ayında. Doğum sonrası emzirirken diyet sağlıksız olur diye yapamamıştım. Keşke Karatay diyetini o zamanndan keşfetseymişim. Sana kolaylıklar diliyorum. Diyeti sakın bırakma ve karatayın ikinci kitabında emziren annelerin de rahatlıkla yapabileceği ve sütünü arttırabilecekleri yiyecekler yazıyor. İstersen kitaba bakıp ekleyebilirim. / aylık bebeği olan bir öğretmen arkadaşıma da bunu önerdim ve kitabı paylaştım. İnş. o da kilolarından kurtulur.
Ben önceden 2 saatte bir canavar gibi acıkırken şimdi pek açlık hissetmiyorum. Bu çok güzel bişey ve yiyerek sağlıklı bir şekilde kilo verebiliyorsun.
Darısı başına, kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:

canım ya senin en dogrusunu tabiki kendin bilirsin olurda fırsat bulabilirsen biz hep burdayız tatlım iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…