Hoşgeldin aramıza,
Forumda ben de yeniyim. Burada iletişim ve kadın dayanışması süper. Bebeğini güle güle büyüt. Benim de bebeğim var gerçi 2 yaşına basacak Mart ayında. Doğum sonrası emzirirken diyet sağlıksız olur diye yapamamıştım. Keşke Karatay diyetini o zamanndan keşfetseymişim. Sana kolaylıklar diliyorum. Diyeti sakın bırakma ve karatayın ikinci kitabında emziren annelerin de rahatlıkla yapabileceği, hamilelerin de keza aynı bir beslenme stili bu. Ben önceden 2 saatte bir canavar gibi acıkırken şimdi pek açlık hissetmiyorum. Darısı başına kolaylıklar dilerim.
Uzun süredir inceliyordum sayfanızı ve çok hoşuma gitti böylesi yani beni de aranıza almanızı umuyorum :)
Okudugum kadarıyla sonuçlar gayet iyi diyette darısı başıma inşallah :)2 gün oldu bende diyete başlayalı heycanla bekliyorum sonucumu ..
Ve ayrıca sanırım ne yediğimi yazmam gerekiyormuş;
-KAHVALTI:
2yumurta
bir miktar ceviz
3kuru kayısı
biraz peynir
yeşil çay
-ÖĞLE
bulgur pilavı
yoğurt
herkese sevgiler..
attım arkadaşım. baya çalıştırıo kly gelsin..
ün yollanan 10 dakikalık videoyu yaptım. evde ip atlamayı düşünüyorum sizce yeterli bir spor mu? evden çıkamıyorum kızımı bırakacak kimsem yok kocam geç gelio işten. bi de siz tartıya sabah mı akşam mı çıkıyorsunuz tok aç hangisi?
Uzun süredir inceliyordum sayfanızı ve çok hoşuma gitti böylesi yani beni de aranıza almanızı umuyorum :)
Okudugum kadarıyla sonuçlar gayet iyi diyette darısı başıma inşallah :)2 gün oldu bende diyete başlayalı heycanla bekliyorum sonucumu ..
hoşgeldin canım 2 hafta menü ve kilo bildiriminden sonra listeye girebilirsin
-KAHVALTI:
2yumurta
bir miktar ceviz
3kuru kayısı
biraz peynir
yeşil çay
-ÖĞLE
bulgur pilavı
yoğurt
herkese sevgiler..
dunkı vıdeonun lınkını kaybettım tekrar atabılırmısınız
attım arkadaşım. baya çalıştırıo kly gelsin..
Aramıza hoşgeldin,
Kahvaltı güzel ama daha deneyimli arkadaşlar öğle menüsünde bahsettiğin bulgur konusunda beni uyarmışlardı. Başlarda yememek gereltiğini söylüyorlar.
Kolay gelsin.
ben de size katılmak istiyorum. 66.5 kiloyum. 3 aylık bebeğim var, emziriyorum. Boyum 1.63 ve 56 kilo olmak istiyorum. beni de aranıza alır mısınız.
bugün
sabah8:00)
2 yum__ 10 zeytin__ biraz peynir__2 adet ceviz__1 domates
öğlen13:00)
2 kıymalı dolma içinde çok az bulgur var__mevsim salata__1 kase mercimek çorba
eğer hatalarım varsa lütfen söyler misiniz çok istiyorum zayıflamayı...:18:
Ayrıca yağ yakımını güçlendirmesi için Omega3 kapsülü al günde 2 tane 500 mg.'dan..ve yürümek için imkanlar yarat
kızlar üzülerek söylüyorumki buraya tamamen kişisel sebeplerimden dolayı veda ediyorum
işlerime yetişemiyorum ve gerçekten çok aksatmaya başladım sizleri okumak burada olmak çok güzeldi ama daha fazla giremeyeceğimi bildiriyorum karatayıma tabiki devam ediyorum hedefime aynı motivasyonla devam ediyorum şimdiye kada rki sohbetlerimiz için desteğiniz motivasyonunuz için çok çook teşekkür ederim
saphirayı görüseniz listeden beni çıkartmasını rica edersiniz arada bakma fırsatım olursa gelir bakarım ama yazabilirmiyim bilmiyorum tüm karataycılar bol şanss ve sağlık diliyorummm sizleri seviyorumm hoşçakalınn bıldırcınlarım veda gibi değilde mezun olmuşum gözüyle bakın zaten çok yakında hedefe ulaşırım inşallah
sevgiyle kalın mutlu kalın kızlar
ben çalışmasam öyle bir kahvaltı ile akşama kadar dururum saat 6da da günü kapatırım ama saba 8de yiyip akşam 8e kadar duramam
zaten bende açlık korkusu var.
gerçi karataycı olduğumdan beri daha farklıyım amma genede göze alamam
ah ceylinim burası olmasa yinede yapamazdım herhalde iyiki varsınız
-KAHVALTI:
2yumurta
bir miktar ceviz
3kuru kayısı
biraz peynir
yeşil çay
-ÖĞLE
bulgur pilavı
yoğurt
herkese sevgiler..
hoca omega3 ü 2 gram alın demiyomuydu
gül63 de sabah akşam toplamda 4 te içiyor
yoksa ben mi yanlış biliyorum
leylakcım baska kimler ayrıldı ki topikten acaba ??:44::44::44:
sabah 08:30-09:00 arası kaçamaksız bir kahvaltı yapmıştım bu saat oldu daha tam olarak acıkmadım
canım leslie diye birşey var youtobe den yaz çıkar kızlar arada yapıyor bende dün akşam yaptım biraz ama kadın çok konuşuyor dır dır dırün yollanan 10 dakikalık videoyu yaptım. evde ip atlamayı düşünüyorum sizce yeterli bir spor mu? evden çıkamıyorum kızımı bırakacak kimsem yok kocam geç gelio işten. bi de siz tartıya sabah mı akşam mı çıkıyorsunuz tok aç hangisi?
bu arada bu ikinci günüm önceki sabahlar aç karnına 66.1 falan geliyorum bu sabah 65.5 çıktım. bayadır uğraşıyodum 65 lileri görmek için diyet yapıodum. karatayla direk indi süper bişe buuu
canım illaki 2 gr olması gerekmiyor 1 yada 2 gr olmalı ..
leylakcım baska kimler ayrıldı ki topikten acaba ??:44::44::44:
teşekkür ederim leylak,bu gün zaten ufak bir alışveriş yapmam gerektiğini anladım ve zeytinide ekledim listeme..
ve bir şey sormak istiyorum keten tohumu kullanan arkadaşlar var mı acaba ve nasıl kullanıyorlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?