Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sende güle güle büyüt çocuğunu. teşekkürler gerçekten şanslıyım karatay diyetini ve böyle bir ortamı bulduğum için.

Aramıza hoşgeldin,

Kahvaltı güzel ama daha deneyimli arkadaşlar öğle menüsünde bahsettiğin bulgur konusunda beni uyarmışlardı. Başlarda yememek gereltiğini söylüyorlar.

Kolay gelsin.

günde 20 dk hareket yeterli tabi imkanın varsa daha fazla da yapabilirsin tatlım

dunkı vıdeonun lınkını kaybettım tekrar atabılırmısınız

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

Aramıza hoşgeldin,

Kahvaltı güzel ama daha deneyimli arkadaşlar öğle menüsünde bahsettiğin bulgur konusunda beni uyarmışlardı. Başlarda yememek gereltiğini söylüyorlar.

Kolay gelsin.

Teşekkür ederim uyardığın için iyiniyetli ama öğrenci oldugum için yurda gelince biraz ne bulduysam onu yiyorum gibi oluyor ama mümkün oldugu kadar yememeye çalışırım bundan sonra,bunu öğrendiğim çok iyi oldu :)

canım hoşgeldin benim oğlum da 4 aylık.doğumdan 2 ay sonra başladım karataya ve 7 kilo verdim.Sütüm de hiç azalma olmadı yalnız öğünlerinde tam doymalısın canım karataya tam uy ki sütün azalmasın mesela kahvaltında kuruyemişleri çay bardağı kadar yiyebilirsin,yeşillik çok yemelisin mesela maydonoz roka marul bunlarda sütünü artırır.bence 2 dolma az olmuş 4 tane olabilirdi.beni ilk başlarda 8 den sonra birşey yememek zorluyordu ama tarçınlı süt hep imdadıma yetişti.Öğün aralarında da kendimi oruç gibi hissediyorum

şimdiden başarılar diliyorum sormak istediğin varsa yardımcı oluruz

giden gidene ne oldu kızlar size petuşcum iyiydik ama kendine iyi bak

bende evdeyim saat 10-11 gibi kahvaltımı yapıyorum akşamda 6-7 gibi yiyorum
alıştımda artık açıkmıyorum

canım kahvaltına mutlaka zeytinde ekle 15taneye kadar yiyebilirsin az tuzlu veya tuzsuz tercih edersen
10-15 tane yeniyor kolay gelsin sanada

teşekkür ederim leylak,bu gün zaten ufak bir alışveriş yapmam gerektiğini anladım ve zeytinide ekledim listeme..

ve bir şey sormak istiyorum keten tohumu kullanan arkadaşlar var mı acaba ve nasıl kullanıyorlar ??

sabah 08:30-09:00 arası kaçamaksız bir kahvaltı yapmıştım bu saat oldu daha tam olarak acıkmadım

süpersin işte karataycı bu yılmak yok

canım leslie diye birşey var youtobe den yaz çıkar kızlar arada yapıyor bende dün akşam yaptım biraz ama kadın çok konuşuyor dır dır dır
bu arada bu ikinci günüm önceki sabahlar aç karnına 66.1 falan geliyorum bu sabah 65.5 çıktım. bayadır uğraşıyodum 65 lileri görmek için diyet yapıodum. karatayla direk indi süper bişe buuu

işte karatay farkıı...Benimde ilk başlarda spor olmamasına ragmen 5 kilo çok hızlı gitti

canım illaki 2 gr olması gerekmiyor 1 yada 2 gr olmalı ..

tamam canım sağol o zaman bende sabahları iki tane içeyim bari

sabah yarım saat yani 2 km ye yakın yürüdüm.

Sonra komşuma gittim kahvaltıdan 3 saat geçmişti o kadar hazırlıklarına hayır dedim ama fasulye turşusu kavurmasına dayanamadım.

leylakcım baska kimler ayrıldı ki topikten acaba ??:44::44::44:

ben bütün olarak alıyorum sofrayı hazırlarken 1tatlı kaşığı ağzıma atıyorum çiğniyoru çiğniyorum
üzerine 1bardak su içiyorum yada yoğurdumum içine 1tatalı kaşığı atıyorum taneleri çiğnemeye çalışıyorum
gülde öğütmeden yediğini söylemiş ilk sayfada.....

akşam yemeğine daha var ama menümü yazayım

kremalı mantar çorbası(krema yerine süt)
fırına cupra
salata
tahin helvası (baık günlerini helvadan dolayı seviyorum

kızlarben geldiiim.
dün buraya resimlerimi ekledim gelen yorumlarda sağolsun motive etti.
4 gün önce bisküvütlü pasta yapmıştım. detoks metoks derken gözümün önünde kaldı. yemedim. bugün artık dayanamadım çektim önüme ama öyle içim bulandıki anlatamam(kötü yaptığım için değil tabiki. hatta içine bol bol incir üzüm ve cevizde koymuştum. truf gibi olsun diye ama bana gelmedi) neyse hala adam akıllı bişi yemedim. 1 avuç ceviz ve biraz peynirle tamamladım. akşama ne yerim ne yaparım bilmiyorum. lahana yapmak istiyorumda bulgurluyu hiç denemedim. etli dolmalardan da hiç hoşlanmam. kararsızım yani.
neyse pazartesiye kadar vücuduma eklediğim bulandırıcı kalorileri atayımda yüzüm kara olmasın pazartesi.
lahana içinde önerileeri bekliyorum.

bu arada birisi ip atlamayı sormuştu. topiğin başında nonis diye bir arkadaş ip atladığıyla ilgili bişiler yazmıştı. 50lik setler halinde atladığını filan. 23. sayfadaydı sanırım.
bende bugün 50-50 100 kez ip atlamış gibi yaptım çünkü ip yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…