Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leylakcım çok teşekkür ederim canım yaa ve bu arada sana bir şey daha sormak istiyorum sen bu 17 kiloyu ne kadar zamanda verdin ?? gerçekten hayran kaldım su an sana ..

rica ederim tatlım.canım destina da sormuş ona cevap yazmıştım.ona yazdığımı buraya da kopyalayayım.
ben ağustosun 1 inde başladım,ama aralık- ocak aylarında yani 1,5 - 2 ay gibi bi süre kilo vermem durdu.ama şimdi yine aynı hızla devam.yani toplamda 6,5 ay falan oldu canım

çok güzel yaa maşallah inşallah en kısa sürede hedefe ulaşırsın o zaman ve darısı bizim başımıza yeni başladım bende şimdi bir gaz gidiyorum ama bakalım nolcak :)

Eklentiler

• $weight.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 36
çok güzel yaa maşallah inşallah en kısa sürede hedefe ulaşırsın o zaman ve darısı bizim başımıza yeni başladım bende şimdi bir gaz gidiyorum ama bakalım nolcak :)

sakın pes etme tatlım,bu diyet harika.mulaka devam et

çizelge için

kullanıcı kontrol paneline gir,sol tarafta profili düzenleye gir,aşağıya doğru indiğinde çizelge bölümü var.kopyaladığın çizelgeyi oraya yapıştır.aşağı kısımda değişikleri kaydet var,orayı tıkla tamamdır

Son düzenleme:
çok teşekkür canım ya hadi bakalım başladık hayılısı,şimdi ben spora gidiyorum o zaman hepinizi kucakladım sevgiyle kızlaar:)

ıyı aksamlar kızlar

ıkıncı ogunum

350 grm mezgıt tava(yumurtalı)
bol yesıllık salatası
yarım kase mercımek corba
1 k.k tahın helva 2 cevız 2 badem
form cay yesılcay normal cay

ay yerken gırıstım bır heves yedım ama su an cok tokum.hepınıze ıyı aksamlar bol leptınlı geceler

harika olmuşsun tebrikler 16,5 kiloyu kaç ayda verdin

herkese tşk ederim. temmuzda başladım canım ama karatyla değil. 2 diyetisyen değiştim. 92 kilodan sonrasınıda kendim verdim. şimdi gitmiyorum diyetisyene. 1 aralıkta kendim yapmaya başladım.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,ıkı yerlı muz,bıraz peynır,2kuru ıncır,2kahverengı kuru kaysı .,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır tabak sulu kofte,bır bardak ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.............. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

.

maaşaallah kızlar bugün gidenlere ragmen sayfa uçmuş.. petunya ve diğer gidenler güle güle diyelim, sağır sultan, iyi niyetli, annesinin kuzusu hoşgeldin diyelim . leylak 84, leylak 70, famir, papadi,burkans,yst38,ikiz81,idealist,mb12?,ceylin ve diğer unutmuş olabileceğim ve burada sevgiyle paylaşımda bulunmakta emek veren arkadaşlarımza teşekkür edelim . gül hocam sizde artık cvp yazmynz pek. tabi çalışkan öğretmenlerimizdensiniz mecbur. zordur zaman bulmak..

yst süpersin.. değişimi farketmeyen çekemeyenlerdir :13:

leylak84 hemşerim ya azmine bayılıyom ya vercez bu kiloları hindi demi?
bu arada 84 doğum terihyse yaşmzda aynı..

famir yürürsün sen asfaltda ağlar hani...

başka ne dicektim yaa? :44:

Son düzenleme:

Ben geldim arkadaşlar iyi akşamlar:)
Umarım kitaptan çok bahsetmem yanlış anlaşılmamıştır

Gülcüm kahvaltıda kakao güzel fikir hiç aklıma gelmemişti. Bir de ben de akşam 8 den sonra hiçbirşey yemiyorum bence de çok önemli bu. Yalnız bitkiçayım var özellikle ıhlamuru çok seviyorum ondan içerim bir de bol su o kadar:)
Bugün karnımdaki yığılı yağlara bakıyorum azalmış çok mutluyum ben:)

.[/QUOTE]

Son düzenleme:
3. öğün
3 dolma (bulgurlu)__1küçük kase çorba__yoğurt
spor: 25 dak dünkü videodaki spor (öğlen de 15 dak yaptım ama bebeğim uyandı:))

kahvaltım:

1 tatlı kaşığı mindivan macunu+su
2 yumurta+1 yumurta beyazı kk haşlanmış
9-10 zeytin
1 kk peynir
1 domates (azıcık z.yağı gezdirdim ve kekik)
1 dilim t.b. ekmeği ( kuru yemişten midem bulanıyor ama düzeleceğime inanıyorum.tamamen ekmeksiz günlerime dönücem inşallah)
1 loka kaymaklı ve çilek reçelli ekmek (diabetik,şekersiz reçellerden ama çok katkılı tabi o yüzden 1 lokma)
3 bardak çay
2 kapsül omega 3

öğlen:

1 kase tarhana çorbası
1 kase etli kuru bamya yemeği
1 kase yoğurt
az turşu

akşam:
1 kuru incir+½ ceviz

biraz önce de kahveli tarçınlı süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…