Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tabi vericez kiloları hemşom,yeter ki sabırlı olalım.84 lüyüm canım evet,1 hafta sonra 28 olucam

sevgi pıtırcıklarım canlarım en büyük destekçilerim akşam tartılmama rağmen tartı bu muhteşem kadını çook mutlu etti.Allah ta onu mutlu etsin.

akşam 2 yumurta omlet kekikli peynirli
7 zeytin
evde yemek olmayınca kahvaltıya talim ettik.yazık looo kocama
garibim bankacı karım var diye övünüyor ama aç

sabah
2 yumurta
biraz beyaz peynir
6 zeytin
dereotu

öğlen
şekersiz kahve

akşam
kurufasulye yemeği
2 kaşık arpa şehriye pilavı

2 lt su
5 km yürüyüş

Bu arada pazartesine muhteşem geliyorum :))

ben şimdi saçlarımı boyadım duş alıcam veeeee famirimin videolarınla spo yapıcam.hadi herkese boool leptinli iyi geceler
sizi ççççooooookkkk seviyorum

hayattnazıcık çok tebrik ederim canım zayıflama yarışması takımları arasında bireyselde 1. olmuşsun harikasın canım

slm kızlar. ya ben bişe dicem sabahki kilomla akşamki kilom arasında 1.3 kilo var normal mi. biliyorum çok tartılmamak lzm ama bu son sadece pazartesileri artık

Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : edemedim malesef.1 su bardağı dolusu karışık kuruyemiş yedim(kuru incir de vardı içerisinde) sonra da 2 adet kapsül içtim
öğle:tavuklu bezelye yemeği,yarım avuç içi kadar tahin helvası,1 kase mercimek çorba
aksam : et döner,ev yapımı yoğurt,karışık salata,bir avuç içi kadar ceviz
bol su,demlenmis cay sekersiz
akşam 8 den sonra soda ve sütlü neskafe içtim(üçü bi arada değil) ama kahvemin içine küçük bi parça %70 kakao içeren bitter çikolata karıştırdım tad versin diye
akşam 8-8:50 arası 50 dakka 4.6 km yürüdüm

KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...

kalkınca : 1 bardak ılık su

1.öğün : 2 yumurtalı soğanlı omlet
10 adet zetin
1 parça peynir
2 adet incir
3 adet gün kurusu
4 adet ceviz

ara öğün : sütlü türk kahvesi
20 adet fıstık

2. öğün : 1 kase tarhana çorbası
1 tabak haşlama et
3 kaşık bulgur pilavı
turşu

sıvı : 2 litre su

Semerkcim,kabızlık için bir önerim olacak ama
karatay diyetine uyarmı bilmiyorum.
Yatmaya yakın bir saatte 2 tane domatesi
kabuğuyla yiyoruz,1 büyük bardak su
içiyoruz.Etkisini sabaha gösteriyor.
Umarım faydası olur.

tabi vericez kiloları hemşom,yeter ki sabırlı olalım.84 lüyüm canım evet,1 hafta sonra 28 olucam

anam niye ağlıyon kız.. bizim oralar genç durur Allah ın izniyle. aslını söylym ben yaşlandıkça yaşım daha küçülüyor. 15 yaşındayken 20 derlerdi. şimdi 21 diyorlar.. ha başka bi derdin varsa bilemm. anlatabilin yani özel değilse...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu günkü menümü yazayım:

sabah: 1 yumurta,8 zeytin,1 yerli muz,1 avuç muz
açık çay

saat 15.00: 1 dolu tabak kuru fasulye 1 bardak ayran

saat 19.00: 9-10 tane çiğ köfte,1 bardak şalgam suyu,marul.

spor yapamasım.

2 bardak yeşil çay

2 lt.su

Bu kadar.Menüm zamanla daha iyi olacak inşallah.

Omega3 hakkında bilgi veren arkadaşlara da çok

teşekkür ederim.

kahvaltı etmemişin,öglen bezelye ve tahin helva,akşam çikolatalı katkılı leşkafe hemide 8 den sonra...
50 dak yürüyüş bile kurtarmaz seni ama neyyyssee....

napyon bizede anlat hayatm liposuctıon felan mi yoksa...

kızz Allah iyiliğini versin bi avuç muz neki? yumurta varsa muz yok yane.. kilo verene kadar günde enaz 2 yumurta şartmış haberin ola. akşam 7 den sonra 10 tane çiğ köfte ev yapımı olsa bari bide spor yapamadım diyon.. neyse zamanla olcek demişin şimdilik dövmiyek seni...

Arkadaşım dikkatin için teşekkürler:)

1 avuç fındık

çiğ köfte ev yapımı

Yanlışları yarına düzeltiyorum:)

ben hayatta uygulayamam
bu bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimi !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…