maaşaallah kızlar bugün gidenlere ragmen sayfa uçmuş..petunya ve diğer gidenler güle güle diyelim , sağır sultan, iyi niyetli, annesinin kuzusu hoşgeldin diyelim . leylak 84, leylak 70, famir, papadi,burkans,yst38,ikiz81,idealist,mb12?,ceylin ve diğer unutmuş olabileceğim ve burada sevgiyle paylaşımda bulunmakta emek veren arkadaşlarımza teşekkür edelim . gül hocam sizde artık cvp yazmynz pek. tabi çalışkan öğretmenlerimizdensiniz mecbur. zordur zaman bulmak..
yst süpersin.. değişimi farketmeyen çekemeyenlerdir :13:
leylak84 hemşerim ya azmine bayılıyom ya vercez bu kiloları hindi demi?
bu arada 84 doğum terihyse yaşmzda aynı..
famir yürürsün sen asfaltda ağlar hani...
başka ne dicektim yaa? :44:
abooooov kız anam çok merak ettim bak şimdisabah
2 yumurta
biraz beyaz peynir
6 zeytin
dereotu
öğlen
şekersiz kahve
akşam
kurufasulye yemeği
2 kaşık arpa şehriye pilavı
2 lt su
5 km yürüyüş
Bu arada pazartesine muhteşem geliyorum :))
Bu diyetle dogal olarak alinan besin miktari azaliyor ve bu sorun ortaya cikabiliyor. Yapilacak birkac sey var.
1. Bol su icmek
2. Alinan lif miktarini artirmak.
- Bol cig sebze ve salatalar
- Eczaneden satin alinabilecek suda eryen lif. Az bir olcu ile baslayarak, gun gectikce miktari artirmak. Vucudun alismasini
saglamak. Vucut alisana kadar gaz ve siskinlik hissi olabiliyor.
3. Uzun sureli (bir saat gibi) yuruyusler yapmak.
tabi vericez kiloları hemşom,yeter ki sabırlı olalım.84 lüyüm canım evet,1 hafta sonra 28 olucam
Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : edemedim malesef.1 su bardağı dolusu karışık kuruyemiş yedim(kuru incir de vardı içerisinde) sonra da 2 adet kapsül içtim
öğle:tavuklu bezelye yemeği,yarım avuç içi kadar tahin helvası,1 kase mercimek çorba
aksam : et döner,ev yapımı yoğurt,karışık salata,bir avuç içi kadar ceviz
bol su,demlenmis cay sekersiz
akşam 8 den sonra soda ve sütlü neskafe içtim(üçü bi arada değil) ama kahvemin içine küçük bi parça %70 kakao içeren bitter çikolata karıştırdım tad versin diye
akşam 8-8:50 arası 50 dakka 4.6 km yürüdüm
KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...
sabah
2 yumurta
biraz beyaz peynir
6 zeytin
dereotu
öğlen
şekersiz kahve
akşam
kurufasulye yemeği
2 lt su
5 km yürüyüş
Arkadaşlar bu günkü menümü yazayım:
sabah: 1 yumurta,8 zeytin,1 yerli muz,1 avuç muz
açık çay
saat 15.00: 1 dolu tabak kuru fasulye 1 bardak ayran
saat 19.00: 9-10 tane çiğ köfte,1 bardak şalgam suyu,marul.
spor yapamasım.
2 bardak yeşil çay
2 lt.su
Bu kadar.Menüm zamanla daha iyi olacak inşallah.
Omega3 hakkında bilgi veren arkadaşlara da çok
teşekkür ederim.
kızz Allah iyiliğini versin bi avuç muz neki?yumurta varsa muz yok yane.. kilo verene kadar günde enaz 2 yumurta şartmış haberin ola. akşam 7 den sonra 10 tane çiğ köfte ev yapımı olsa bari bide spor yapamadım diyon.. neyse zamanla olcek demişin şimdilik dövmiyek seni...
bu bir diyet değil sağlıklı yaşam biçimi !ben hayatta uygulayamam
bende buradayım kızlar devam ediyorum ve takipteyim. bende inşallah görürüm 15-16 kilo verdiğimi :))))
İnşallahhh
sevgi pıtırcıklarım canlarım en büyük destekçilerim akşam tartılmama rağmen tartı bu muhteşem kadını çook mutlu etti.Allah ta onu mutlu etsin.
akşam 2 yumurta omlet kekikli peynirli
7 zeytin
evde yemek olmayınca kahvaltıya talim ettik.yazık looo kocama
garibim bankacı karım var diye övünüyor ama açOLUR CANIM ARADA,BEN DE BAZEN YAPAMIYORUM ALLAHTAN ANNELER YAKIN DA ORAYA GİDİYORUZZZ
HADİ BAAALIMsabah
2 yumurta
biraz beyaz peynir
6 zeytin
dereotu
öğlen
şekersiz kahve
akşam
kurufasulye yemeği
2 lt su
5 km yürüyüş
FARKEDER CANIM HER ZAMAN sabah ve AÇ KARNINA WC DEN SONRA TARTILACAKSINslm kızlar. ya ben bişe dicem sabahki kilomla akşamki kilom arasında 1.3 kilo var normal mi. biliyorum çok tartılmamak lzm ama bu son sadece pazartesileri artık
BEZELYE YASAK,TAHİN HELVASI BALIKTAN SONRA 1 KK KADAR OLMALI SADECE!Kalkinca : 1 bardak ilik su
kahvalti : edemedim malesef.1 su bardağı dolusu karışık kuruyemiş yedim(kuru incir de vardı içerisinde) sonra da 2 adet kapsül içtim
öğle:tavuklu bezelye yemeği,yarım avuç içi kadar tahin helvası,1 kase mercimek çorba
aksam : et döner,ev yapımı yoğurt,karışık salata,bir avuç içi kadar ceviz
bol su,demlenmis cay sekersiz
akşam 8 den sonra soda ve sütlü neskafe içtim(üçü bi arada değil) ama kahvemin içine küçük bi parça %70 kakao içeren bitter çikolata karıştırdım tad versin diye
akşam 8-8:50 arası 50 dakka 4.6 km yürüdüm
KIZLAR DEĞERLENDİRMELERİNİZİ.ÖNERİLERİNİZİ VE ELEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN :) BİLHASSA TECRÜBELİ KARATAY DİYETİ UYGULAYICILARINDAN...
ÇİKOLATA DA OLMAMIŞŞŞ
anam niye ağlıyon kız..bizim oralar genç durur Allah ın izniyle. aslını söylym ben yaşlandıkça yaşım daha küçülüyor. 15 yaşındayken 20 derlerdi. şimdi 21 diyorlar.. ha başka bi derdin varsa bilemm. anlatabilin yani özel değilse...
BEN DE 84'LÜYÜMMM
öğlen olcak nerdeyse uyanın artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?