Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kuruyemiş derken neler vardı bu kuruyemişin içinde o önemli. öğle yemeğin normal ama hoşaf olmamalı bence çünkü şekerle yapılıyor. Bu öğlen bizim yemektede vardı hatta ama maalesef almadım çok severim aslında.

sağol canım
ben ceviz ve çerezden olduğunu düşünüyorum zaten ceviz sivilce yapıyormuş bir de daha önceden hiç böyle sivilcelerim olmazdı ergenlikte bile olmadı şimdi peşpeşe çıkıyorlar ama öyle kötüler ki iğrenç bir süre ara vereyim bakalım ne olacak...

meyvelerin kaynamışı çok daha tehlikeli imiş.
Kızlar hocanun kitabı yoksa edinmeye çalışınn

famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık

yok yawwww koymadım ben öle bir resimmm..
ceylin koymuştu yine daha önce aynı resmii..
ama hakkaten bana benziyyyy...
ceylinle tanışıyoruz galiba bizzz..
hatta pikniğe bilem gitmişiz bakssana

kafadan atmıyorum geçen biyerde okudum aşırı zayıflık erken menopoz sebebiymiş
cicim yanlış anlama öyle bişi demedim ben,hani azcık yağ olsun dedin ya ona şeettiydim

slm cnm ya 2 sorum var
1. hani resmini sormuştum ya baya baktım hala bulamadım geri aldın mı resmi merak ediorum çok
2. b.f.t. ne oluyor merak ettim

hosaf derken allahım yaaa hergun yenı bır ıcat cıkarıyosunuz
bodur tavuk her gün piliç diye bir laf vardır. Biz bunu insana uyarlarsak zayıf kadın hergün çıtır Değilmi yaa

papadiya,ben de 1.68 im,sana özendim dışarı çıkıp 2 saat yürüdüm ,çok yoruldum beya
ohh sefan olsunnn buranın faydası bu ıste gaza gelıyoruz

koymadım diyorsan koymamışsındır,sana inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…