kızlar bısey sorucam öglen az yedim yemekte makarna cıkmıstı ben etlı kerevizi yedim sadece hoşaf biraz çorba birazda sonra acıktım şimdide nerdeyse 1 su bardagı kuruyemiş ve kahve içtim ara ögün yapmıyodum normalde çokmu kaçırmışım sizce
olacak canım sizler de vereceksiniz ama sadece diyet yetmiyor ben ilk 3 ay haftada 4-5 gün spora gititm
kesin göreceğiz o günlerii
pişman olma kartaaycı ol,doğru sporaaa
akşamki iraden için tebrikler canım
sıkma canını herşey olacağına varıyor.
Ceviz yerine ekmek demişsin ya cevizden olduğuna eminmisin o sivilcelerin ?
En azından 1 dilim ye ekmeğiyürüyüşün güzelll
közlenmiş patlıcan__2 tane haşlanmış içli köfte__1 tane havuç rendesi
yine yine harika bir menü
brüksel lahanası yemedim hiç ben doyurucu mu ?
famirim karar verdim günde 10 dk.da olsa işyerinde bu karının hareketlerini yapacam
kuruyemiş derken neler vardı bu kuruyemişin içinde o önemli. öğle yemeğin normal ama hoşaf olmamalı benceçünkü şekerle yapılıyor. Bu öğlen bizim yemektede vardı hatta ama maalesef almadım çok severim aslında.
olacak canım sizler de vereceksiniz ama sadece diyet yetmiyor ben ilk 3 ay haftada 4-5 gün spora gititm
CEYLİNCİM 3 AY BOYUNCA NE GİBİ BİR SPOR YAPTIN? BENDE 3 AYLIK BAYANLARA ÖZEL BİR SPOR SALONUNA ÜYE OLDUMDA ACABA SENDE O TÜRLÜ BİR YERE GİDEREK Mİ FAYDASINI GÖRDÜN DİYE MERAKETTİM HANİ ŞU GÜNDE 30 DK SPOR YAPILAN SALONLAR VAR YA ONDAN İŞTE
gerçekten beğendiniz mi ya bana çocuk vücudu gibi geliyor o kadar ince olunca,acık yağ iyidir erkenden menopoza da girmezsiniz
diyosunnnnnnnnnnnnn
CEYLİNCİM 3 AY BOYUNCA NE GİBİ BİR SPOR YAPTIN? BENDE 3 AYLIK BAYANLARA ÖZEL BİR SPOR SALONUNA ÜYE OLDUMDA ACABA SENDE O TÜRLÜ BİR YERE GİDEREK Mİ FAYDASINI GÖRDÜN DİYE MERAKETTİM HANİ ŞU GÜNDE 30 DK SPOR YAPILAN SALONLAR VAR YA ONDAN İŞTE
Ta kendisi canım nam-ı değer B-f.t
Ben çok memnun kadım,eşim şikayetçi olmasaydı yalnız yemek yemeler,fazla yüzümü görememesi gibidaha da gitmeyi düşünüyordum.
Belki Nisan-mayıs'ta 2 ay gidebilirim yine süşünmüyor değilim
diyosunnnnnnnnnnnnn
Ta kendisi canım nam-ı değer B-f.t
Ben çok memnun kadım,eşim şikayetçi olmasaydı yalnız yemek yemeler,fazla yüzümü görememesi gibidaha da gitmeyi düşünüyordum.
Belki Nisan-mayıs'ta 2 ay gidebilirim yine süşünmüyor değilim
BENDE ÇOK MEMNUNUM ŞUAN SHAPES TEN BEN GENELDE ÖĞLEN ARALARI GİDİYORUM ÇALIŞAN BAYANLAR İÇİN ÖĞLE ARASI RAHAT OLUYOR AMA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI GİDECEĞİM EVET MAALESEF BAZEN HEM EV HEM KOCA HEM ÇOCUK HEM SPOR ZOR OLUYOR BE KARDEŞİM NE BU KADINLARIN ÇİLESİ.
ÇOK İYİ OLDU BU TÜR Bİ YERDEN DESTEK ALDIĞINI DUYMAM BANADA HIRS GELDİ ŞİMDİ ÇÜNKÜ HEM DİYET HEM SPOR BAZEN BAZEN AĞIR GELİYOR AMAAN GİTMEYEYİM BUGÜN DİYORUM AMA DEVAM ETSEM İYİ OLACAK SANIRIM HAFTADA 4 GÜN İYİMİ ASLINDA 6 GÜN AÇIK AMA ALTI GÜN SIKIPTA GİDEMİYORUM Kİ
papadiya,ben de 1.68 im,sana özendim dışarı çıkıp 2 saat yürüdüm ,çok yoruldum beya
papadiya,ben de 1.68 im,sana özendim dışarı çıkıp 2 saat yürüdüm ,çok yoruldum beya
famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık
cicim yanlış anlama öyle bişi demedim ben,hani azcık yağ olsun dedin ya ona şeettiydimkafadan atmıyorum geçen biyerde okudum aşırı zayıflık erken menopoz sebebiymiş
BENDE ÇOK MEMNUNUM ŞUAN SHAPES TEN BEN GENELDE ÖĞLEN ARALARI GİDİYORUM ÇALIŞAN BAYANLAR İÇİN ÖĞLE ARASI RAHAT OLUYOR AMA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI GİDECEĞİM EVET MAALESEF BAZEN HEM EV HEM KOCA HEM ÇOCUK HEM SPOR ZOR OLUYOR BE KARDEŞİM NE BU KADINLARIN ÇİLESİ.
ÇOK İYİ OLDU BU TÜR Bİ YERDEN DESTEK ALDIĞINI DUYMAM BANADA HIRS GELDİ ŞİMDİ ÇÜNKÜ HEM DİYET HEM SPOR BAZEN BAZEN AĞIR GELİYOR AMAAN GİTMEYEYİM BUGÜN DİYORUM AMA DEVAM ETSEM İYİ OLACAK SANIRIM HAFTADA 4 GÜN İYİMİ ASLINDA 6 GÜN AÇIK AMA ALTI GÜN SIKIPTA GİDEMİYORUM Kİ
git git derim,benimki shapes değildi B-fit ama sanırım aynı usulde gidiyorlar
yok yawwww koymadım ben öle bir resimmm..
ceylin koymuştu yine daha önce aynı resmii..
ama hakkaten bana benziyyyy...
ceylinle tanışıyoruz galiba bizzz..
hatta pikniğe bilem gitmişiz bakssana
hosaf derken allahım yaaa hergun yenı bır ıcat cıkarıyosunuzkızlar bısey sorucam öglen az yedim yemekte makarna cıkmıstı ben etlı kerevizi yedim sadece hoşaf biraz çorba birazda sonra acıktım şimdide nerdeyse 1 su bardagı kuruyemiş ve kahve içtim ara ögün yapmıyodum normalde çokmu kaçırmışım sizce
bodur tavuk her gün piliç diye bir laf vardır. Biz bunu insana uyarlarsak zayıf kadın hergün çıtırDeğilmi yaa
ohh sefan olsunnn buranın faydası bu ıste gaza gelıyoruzpapadiya,ben de 1.68 im,sana özendim dışarı çıkıp 2 saat yürüdüm ,çok yoruldum beya
koymadım diyorsan koymamışsındır,sana inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?