Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

offf süper kız dedigin kadar var bende olayım öyle vucud ne olur hayran kaldım kadına vallla

anasının karnında böle doğmadı yaaa
bizde çalışcaz bizde böyle olucazzz
1 yıl sürer belki daha da fazla ama değer bencee yaaa..
çokda sağlıklı görünüyorrrrrr

yine yine harika bir menü
brüksel lahanası yemedim hiç ben doyurucu mu ?

famirim karar verdim günde 10 dk.da olsa işyerinde bu karının hareketlerini yapacam

süpersin canım....
canım iyi gidiyor sayılır arada +500gr falan oluyor ama normale dönüyorum sonra....ama bacaklarımda incelme oluyor,pantolonlarımda farkediyorum..yürüyüşe devam...
tsk ederım canım.bazen yurumeye usendıgımde sen gelıyosun aklıma ıkız o fıt halıyle yuruyo ben ne tembelım dıyorum ıse yarıyo:)))

hep oyle kal canım ayrılma bızden

yok canım okadarda fit değilim sadece 3 çocuk annesi olarak hiçte fena sayılmam...yürüyüşe devam edelim canımmmm

katılıyorum fikrine bizde olcaz işte öyle sonra koycam fotoları banane olcam işte valla cok imrendim yaaa evet 1 yıllı bulur bencede
bende ögleden sonra arkadaslara gitcez oglumla bakalım ögle yemegimi arkadasta yiyecem bana uygun var ise yoksa aksam yerim artık grs ben kactım

şimdi bir saat leslie ablamla yürüyüş yaptım okula gitmeden yemeğimi yiyeceğim inşallah bi daha acıkmam gelene kadar saat 9 oluyor çok acıkıyorum

Kahvaltı: Omega 3, su, 1 kayısı yumurta, 1 avuç içi peynir, 1 avuç ceviz, 6 tane zeytin, 2 kuru incir, 1 domates, biraz mayd., şekersiz çay.
öğlen: 5 adet istavrit, bol salata, 4 kuru kayısı

imkan oldukça yapacağım

of yaa 2 dk. kadar yaptım ama ben çok çabuk terleyen bir yapıdayım mecbur kestim (
evde olsa ter önemli değil bitince gir duşuna oh mis...
eşimle konuşup eve pc ve net almam lazım,ama kendime güvenemiyorum evde pc olunca başından kalkabilir miyiz karı-koca

internet almasanda bilg. lazım canım yaaaa..
başka yerde indiir sonrada da izlersin işteee..

HOŞGELDİN kilo vermek kişiden kişiye değişiyo haftada 1 deolur dahafazlada yada daha az o tamamen sana bağlı...

ceylin süper olmuşsun .bende zayıflayıp elbise giyecem ....

hoşgeldin aramıza..ne kadar güzel kilo vermişsin.sanmıyorum hedefine ulaşınca bırakacağını çünkü bu bi yaşam biçimi...

hmm saphiraya özel mesaj at alır senide listeye ve akşam yemeği için balık ızgara yesen nasıl olur yanında bol salata

hoşgeldin tabiki ne duruyosun hadi yaz ve hergün gel menülerini paylaş bizimle sohbetlere katıl 2 hafta sonra saphiraya özelden mesaj at seni listeye alır ve pzt.günleri kilo bildirim var...

Okula yürüyerek gidip geliyorum yürüyüşüm şimdilik bu kadar havalar ısınınca belki fırsat bulabilirim zamanı ayarlayabilirsek oğluşu bırakmak için yürüyüş sırasında olur. Ya da oğluşumu da alır yürürüz. O da bayılıyor gezmeye zaten:)

Öğlen menüm

10 kadar fındık
yarım kase çorba (çorbayı pek sevmiyorum)
yarım porsiyon mantı

çikolatalar çörekler poğaçalara hayır dedim kaç gündür ama mantıyı canım istedi çokk

göbek ve baseni farketmişsinizdir inşallah ben de bir 3 ay sonra göğsümü gere gere tekrar resim yollarım

Eklentiler

• $IMG_0376.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $2222IMG_0377.webp
    16 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…