offf süper kız dedigin kadar var bende olayım öyle vucud ne olur hayran kaldım kadına vallla
yarım saat önece 1 avuç çekirdek yedim(evde kavrulmuş)
şimdide koca bir kase kaymaklı ketentohumlu yoğurt yiyorumm..
okula gitmeden de 1 elma yicemm...
akşam eve gelene kadar dayanabilirim umarım
yine yine harika bir menüarkadas linda86 dedigi gibicicek yemegim,haslanmıs brüksel lahanam,közlenmiş kırmızı biber yogurtlu
2 adet sekersiz türk kahvesi ictim
6 km yürüyüs 60 dk da 500 kalori yaktım yani 8400 adım atmısım artı ev temizligi kosusturma artı cay servisleri hic oturmadım desem yeri insallah pzt. faydasını görürüm arkadaslar
Eki Görüntüle 353018
anasının karnında böle doğmadı yaaa
bizde çalışcaz bizde böyle olucazzz
1 yıl sürer belki daha da fazla ama değer bencee yaaa..
çokda sağlıklı görünüyorrrrrr
arkadas linda86 dedigi gibicicek yemegim,haslanmıs brüksel lahanam,közlenmiş kırmızı biber yogurtlu
2 adet sekersiz türk kahvesi ictim
6 km yürüyüs 60 dk da 500 kalori yaktım yani 8400 adım atmısım artı ev temizligi kosusturma artı cay servisleri hic oturmadım desem yeri insallah pzt. faydasını görürüm arkadaslar
Eki Görüntüle 353018
süpersin canım....canımm 2 kilo 100 gr kaldı ideal kilomaaa. bu hafta 200 grcık verdimmm çizelgemi değiştiremedim henüz.
çok heyecanlıyımmmm çok az kaldıııııı ideal kilomaaaa. nasıl gidiyor senin kilonu koruyabiliyo musunn tatlımm?
tsk ederım canım.bazen yurumeye usendıgımde sen gelıyosun aklıma ıkız o fıt halıyle yuruyo ben ne tembelım dıyorum ıse yarıyo:)))
hep oyle kal canım ayrılma bızden
famirim karar verdim günde 10 dk.da olsa işyerinde bu karının hareketlerini yapacam
gel arkadasım izmire hazırlayım sana güzel bi kahvaltı
anasının karnında böle doğmadı yaaa
bizde çalışcaz bizde böyle olucazzz
1 yıl sürer belki daha da fazla ama değer bencee yaaa..
çokda sağlıklı görünüyorrrrrr
10 dknın bile faydasını görürüsün inan...
yeterki devamlılığı olsunn..
iş yerinde yapma imkanın varsa hiç durma valla
yine yine harika bir menü
brüksel lahanası yemedim hiç ben doyurucu mu ?
famirim karar verdim günde 10 dk.da olsa işyerinde bu karının hareketlerini yapacam
imkan oldukça yapacağım
of yaa 2 dk. kadar yaptım ama ben çok çabuk terleyen bir yapıdayım mecbur kestim(
evde olsa ter önemli değil bitince gir duşuna oh mis...
eşimle konuşup eve pc ve net almam lazım,ama kendime güvenemiyorum evde pc olunca başından kalkabilir miyiz karı-koca
merhaba arkadaşlar. bende dukan ve bu diyet arasında kararsız kalmıştım. dukanın çok daha katı kuralları var.birkaç gün denedim o günler içersinde hemen kiloda verdim ama dikkatim aşırı derecede dağılıyordu. çalışmak bile canım istemiyordu. sanki oruçluymuş gibi hissediyordum sürekli kısıtlamalar var. ama yorumlarınıza bakınca bu diyetlede güzel kilo verenlerin olduğunu gördüm ve yemek tarzıma çok daha fazla uyuyor. çünkü ben tatlıyı çok seviyorum. bu diyetin en çok bana uyan kısmı o. yani kayısı filan insanın tatlı ihtiyacını gideriyor ve tatlı krizlerine girmiyorsun. dukan diyetinin en cazip gelen kısmı ilk atak zamanında verilen hızlı kilo ama onunda çoğunun su olduğunu düşünüyorum çünkü bıraktıktan birkaç gün sonra hemen eski kilona dönüyorsun. karatayda sağlıklı beslenme var. yani bununla aslında gerçekten diyette olduğunu hissetmiyorsun. o yüzden bana çok daha mantıklı geldi. bu arada yürüyüş olmadan kilo veremiyorum ben.bu nedenle artık yürüyüşe başlayıp aynı zamanda bu diyeti uygulamak istiyorum. bu dukana göre çok daha kolay ve bana uygun. sizden öğrenmek istediğim şu arkadaşlar. bununla ne zamanda kaç kilo veriyorsunuz. yani haftada bir kilo filan verilebiliyormu. veya daha fazlasımı oluyor. bu konuda bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Haftada 1 kg. Hatta 2,5-3 kg.veren de oluyor..azmine ve sporuna bağlı
koydum cnm sen görmedim heralde
koyarım senin için yine ama çok yeni değil son halim..Eki Görüntüle 352941 Eki Görüntüle 352942 Eki Görüntüle 352943
ORTA RESİMDE PEMBELİ OLAN BENİM,TEMMUZDA ÇEKİLDİ BU RESİM
bence sevimli bir şarkı,müziği güzel...
Merhaba arkadaşlar,
Topiği neredeyse 1,5 aydır takip ediyorum. İlk başladığımda sayfa 1900lerdeydi, şimdi 3000i geçmiş. O yüzden daha da ilerlemeden hemen yazmaya başliim dedim. 1 ocaktan itibaren de karatay diyetini yapıyorum. 74 kg ile başladım ve 1,5 ay gibi bi sürede 67 kg'a inmişim. Süper bişey aç gezmiyorum, mutluyum, enerjiğim(9 aylık süpper hareketli bi kızım olmasına rağmen).. Ama tek korkum ideal kiloma ulaşınca bırakır mıyım? Herkese sevgiler...
kızlar sabah bir güzel kahvaltımı yaptım.saat 10da yaptım gerçi..geç kalktım bugün
bildirimimi akşam yapıcam
SAPHIRAAAAA lütfen ekle beni de listeyeeeee.bugün 11.bildirimi yapıyorum çünküüüü.artık listeye alın beni deeee(((
ticker hala bozuk mu kızlar?yapamıyorum kafayı yicem
bi de sabah klasik karatay kahvaltısı ettim saat 10 da.akşam ne yesem ne yesem düşünüyorum bulamıyorum.genelde dışarıda yiyorum bana önerileriniz nelerdir? köfte menüden sıkıldım artık çünkü... piyaz,köfte ve ayrandan
hatta dün incecik hamur deniz mahsüllü pizza yedim(
lütfen bana önerilerde bulunun dışarıda ne yenebilir akşam? yemek hazırlamaya malesef vaktim yok bugünlerde....
Herkese merhaba. Ben de bu içten sohbete dahil olmak istiyorum. Aslında çaktırmadan takip ediyorum 4 gündür
Karatay diyeti kitabını aldım geçtiğimiz cumartesi. İlk 20 sayfa filan okudum. Bir de arkadaki bir haftalık menüden ve sizin menülerinizden yararlandım. Bugün benim 4. günüm Karatay diyetinde. Bi not defterine yazıyorum yediklerimi. Bildirim yapmak istiyorum. (Kabul ederseniz, geçtiğimiz 3 günü de yazarım) 15 gün bildirim yapmam gerekiyor sanırım. Sonra ne yapıcam?
ceylin süper olmuşsun .bende zayıflayıp elbise giyecem ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?