göbek ve baseni farketmişsinizdirinşallah ben de bir 3 ay sonra göğsümü gere gere tekrar resim yollarım
canımm karatayla verdimm. çok zor giden yerleşmiş kilolarım vardı ergenlikten.
yine diğer arkadaşlar gibi çok kilo veremiyorsam da bünye farkı var sonuçta veriyorumm çok da memnunumm.
sabır çok öenmliii tatlımmm. ben yaklaşık 5 ayda verdim.
tatlı krizim tuttu( 4 kaşık yeşil mercimek yedim.üstüne de avuç içinden biraz daha fazla tahin helvası yedim (( çok pişmanımmm çooookkkkk
canım cok tsk ederım en kısa zamanda sende goreceksın 70 lı kıloları buna ınan cunkı ınanmak basarmanın yarı bencearkadaşım resimlere bakınca gözlerim doldu tebrik ederim bende 105 ile başladım şuanda 93 üm kendimi senin yerine koydum nasıl motive oldum anlatamam tekrar tebrik ederim
bu sabah dınledım ıdare eder ama turk sanatcının gıtmesını ısterdımbu konudan bahsettiniz mi bilmiyorum geçmişe bakamadım
dinlediniz mi nasıl beğendiniz mi?
maksat muhabbet olsun
afıyet olsun guzel bır kahvaltı ben sunu bılır sunu soylerımkı buralarda olmak gerekıyo kılo vermek ıcın sende zaman yarat ve mutlaka paylasımda bulungünaydın hanımlar
hergün bildirim yapıyorum ama sohbete aktif katılma fırsatım pek olmuyo çocuklar yemek derken akşam oluyo sonrada ödev faslı başlıyo ödevden sonrada hal kalmıyo elimden geldigince geçmişi okumaya çalışıyorum bende resim ekliycem ama makinamın pili yok ilk fırsatta alıp eklemek istiyorum
1. ögün
10 badem
2 kaşık piyaz
1 kk peynir
15 zeytin 3 fincan çok açık bol limonlu çay
1 omega 3
bunu ruyada degıl hergun evınde goreceksın allahın ıznıyle tatlımbiz de seni seviyoruz bebişim
sorma canım ya,uyuyakalmışım bugün,güzel bi rüya gördüm de canım uyanmak istemedi galibaikiz bebeklerimin olduğunu gördüm...totom açıkta kaldı galiba
superrrrrHaftada 1 kg. Hatta 2,5-3 kg.veren de oluyor..azmine ve sporuna bağlı
koydum cnm sen görmedim heralde
koyarım senin için yine ama çok yeni değil son halim..Eki Görüntüle 352941 Eki Görüntüle 352942 Eki Görüntüle 352943
ORTA RESİMDE PEMBELİ OLAN BENİM,TEMMUZDA ÇEKİLDİ BU RESİM
bence sevimli bir şarkı,müziği güzel...
canım bence bırakmazsın cunkı aylarca duzgun beslendık ve beslenıyoruz vucut nasılkı zamanında zararlı seylere alısmıs bırakamıyoduysa sımdıde bu beslenme duzenını bırakmıycaktır arada kacamak yapsak bıle emınım tat vermıycektır ben boyle ınanıyorumMerhaba arkadaşlar,
Topiği neredeyse 1,5 aydır takip ediyorum. İlk başladığımda sayfa 1900lerdeydi, şimdi 3000i geçmiş. O yüzden daha da ilerlemeden hemen yazmaya başliim dedim. 1 ocaktan itibaren de karatay diyetini yapıyorum. 74 kg ile başladım ve 1,5 ay gibi bi sürede 67 kg'a inmişim. Süper bişey aç gezmiyorum, mutluyum, enerjiğim(9 aylık süpper hareketli bi kızım olmasına rağmen).. Ama tek korkum ideal kiloma ulaşınca bırakır mıyım? Herkese sevgiler...
hosgeldın canım sen ıkı hafta bıldırım yap yaz paylas herseyını guzel edıtorumuz saphıra azmıne duyarsız kalmıycak senı lısteye alacaktırHerkese merhaba. Ben de bu içten sohbete dahil olmak istiyorum. Aslında çaktırmadan takip ediyorum 4 gündür
Karatay diyeti kitabını aldım geçtiğimiz cumartesi. İlk 20 sayfa filan okudum. Bir de arkadaki bir haftalık menüden ve sizin menülerinizden yararlandım. Bugün benim 4. günüm Karatay diyetinde. Bi not defterine yazıyorum yediklerimi. Bildirim yapmak istiyorum. (Kabul ederseniz, geçtiğimiz 3 günü de yazarım) 15 gün bildirim yapmam gerekiyor sanırım. Sonra ne yapıcam?
ıspanaklı yımırta
b. peynir
zeytin
ceviz
y.çay
papadiya ben 74 üm ,kesinlikle benden ince görünüyorsun,çıkıp kendimi yollara vurucam,maaşallah ne güzel bişey yapmışsın,dal gibi olduğun resimlerini de görürüz inşallah
famir,o resimdeki kızı ben de sen sandım,daha evvel aynı öyle 3 kişiyle bir resmini koymuştun ,sen olmadığına emin misin?
neyse ben gidem de yürüyem acık[/QUOTE canım tsk ederım boyum 168 belkı onun avantajıdır senın boy kac bu arada kahvaltı mıkemmel:))
ptesıye ne kaldı toptan duzenlersınız en az 3 kg eksıgı seklınde ınsallahHepinize iyi günler....
kalkınca:1 bardak ılık su
1.öğün:
tereyağında soğanlı 2 yumurta
11yeşil zeytin
2kuru incir
3 gün kurusu
4adet ceviz
Arkadaşlar kolay gelsin....
Not:kilo çizelgemi hala düzeltemedim,olmuyor birtürlü.
süper görünüyorsun arkadasım cok güzel kio vermişsin tebrikler valla masallah yola devam bakalım ama süper bi görüntü önceki ile daglar kadar fark var vallahicanımmmm sayenızde valla bu destekler olmasa zor olurdu kı bu gune kadar o yuzden olmadı buranın sıhırı bambaska
kos kız bekletme küser sonraspor saatim geldi,koşu bandımı özletmeden gideyim
çokkkkkkk güzel omuşşşş ve gerçekten 70 filan görünüyorsun.Tebrikler canım, yürüyşten başka ne yaptın acep?
Arkadaşım süttozu yasaklı light ürünler gibibir dahakine daha dkkat
Hoşgeldin arkadaşım ,takıl buraya,yalnızsan çok yersin yemek istersin en iyisimi bizimle paylaşhadi bakalım başlıyoruz o zaman
süper tam karataylık,afiyet olsun
çok hızlısınız yaw maaşallah okuyana kadar oğlum uyandıherkese kolay gelsin [/QUOTE canım tsk ler .yuruyusten baska en barız yaptıgım aksam 6 dan sonra hıcbırsey yemıyorum
supeerrrr gorunuyo sabah olsada kahvaltı etsem gunun en guzel ogunu bencepeynirim,zeytinim,fındıgım,havucum,1 adet köy yumurtam rafadan,1 yumurtamda melemenin icinde (soganlı,zeytinyaglı,domatesli,kıymalı) 5 birarada cayım,2 kapsül omega3,yarım litre su
Eki Görüntüle 352975
menunde sporunda sende harıkasın canımarkadas linda86 dedigi gibicicek yemegim,haslanmıs brüksel lahanam,közlenmiş kırmızı biber yogurtlu
2 adet sekersiz türk kahvesi ictim
6 km yürüyüs 60 dk da 500 kalori yaktım yani 8400 adım atmısım artı ev temizligi kosusturma artı cay servisleri hic oturmadım desem yeri insallah pzt. faydasını görürüm arkadaslar
Eki Görüntüle 353018
evet canım yuruyus gercekten en onemlı unsursüpersin canım....
canım iyi gidiyor sayılırarada +500gr falan oluyor ama normale dönüyorum sonra.... ama bacaklarımda incelme oluyor,pantolonlarımda farkediyorum.. yürüyüşe devam...
yok canım okadarda fit değilim sadece 3 çocuk annesi olarak hiçte fena sayılmam... yürüyüşe devam edelim canımmmm
canım pc yokkende tv nın basında kalıyo ınsan degısen bısey olmuyo benım esım pc ye hıc dokunmaz ama 24 saat tv ızleyebılırof yaa 2 dk. kadar yaptım ama ben çok çabuk terleyen bir yapıdayım mecbur kestim(
evde olsa ter önemli değil bitince gir duşuna oh mis...
eşimle konuşup eve pc ve net almam lazım,ama kendime güvenemiyorum evde pc olunca başından kalkabilir miyiz karı-koca
kozlenmıs patlıcana bayılırım afıyet olsun canımközlenmiş patlıcan__2 tane haşlanmış içli köfte__1 tane havuç rendesi
ınsallah canımgöbek ve baseni farketmişsinizdirinşallah ben de bir 3 ay sonra göğsümü gere gere tekrar resim yollarım
neden 7 yı beklıyosun canım 5 yada 6 gıbı yesen:26:Kızlar kahvaltımı 10 da yaptım daha acıkmadım canımda istemiyo yemek bişeyler, bugün 2 öğün olacak herhal umarım acıkmam 7 ye kadar :)
Pin Up Stars - MIL SS2010 - YouTube
yururken kulaklıktan radyo dınlerken bıyandanda bu bacıları ızlıyodum
acayıp motıve edıcı
Canım bnm hiç kafana takma olur elbetteki o kadar kaçamaklar hepimiz yapıyoruz sende bunu telefasi edersin olur biter bol koş bol bol koş
tam tokatlıyacaktım seni neyseki yürümüşsünTabi yürüyüş lokumları eritti sadece
olacak canım sizler de vereceksiniz ama sadece diyet yetmiyor ben ilk 3 ay haftada 4-5 gün spora gititmkoydum cnm sen görmedim heralde
koyarım senin için yine ama çok yeni değil son halim..Eki Görüntüle 352941 Eki Görüntüle 352942 Eki Görüntüle 352943
orta resimde pembeli olan benim,temmuzda çekildi bu resim
ne kadar güzel zayıflamışsın ceylincim elbise de yakışmış darısı başımıza
kesin göreceğiz o günleriigöbek ve baseni farketmişsinizdirinşallah ben de bir 3 ay sonra göğsümü gere gere tekrar resim yollarım
pişman olma kartaaycı ol,doğru sporaaa
Tatlı krizim tuttu( 4 kaşık yeşil mercimek yedim.üstüne de avuç içinden biraz daha fazla tahin helvası yedim (( çok pişmanımmm çooookkkkk
Hak ettim aslında ama afffedilmek güzel...
Bu ara işlerim pek rast gitmiyor lanet şeytana diyip tevekkül etmeye çalışıyorum ama moralim bozuk tabi dün akaşam kendimi alış verişe verdim 2 saat o dükkan senin bu dükkan benim dolandım kıyafetlere tek tek baktım, çok güzel bir elbise de aldım hatta moral oldu
Artık iyiden iyiye 42 beden ve large bedenlere giriyorum elveda 44 beden ve xl kıyafetler
Kilom değişmedi ama resmen bir beden küçüldüm çok şükür
Neyse ben kendimi mağazalarda kaybetmişken eve bir geldik ki saat 20.30 olmuş tabi o saatte yemek yasak :18:
Ben de feci halde acıkmışım komşum da 7 dilim baklava getirmez mi?
Ama eşimin de yardımıyla dilime bile değdirmedim aferin bana
Küçük bir kase keten tohumlu yoğurt ve bir bardak kakaolu süt ile idare etmeye çalıştım, midem fena guruldadı ama ne yapalım bu seferlik kulaklarımızı tıkadık
Gelellim bugüne:
Sabah:
Sucuklu 2 yumurta
kk beyaz peynir
7 zeytin
taze nane
1 portakal
1 kapsül omega 3
2 dilim organik tam buğday ekmeği
(kızlar ben bir süre ceviz işini bırakıyorum hatta tüm çerezleri çünkü bacaklarımda çıban büyüklüğünde sivilceler çıkmaya başladı, patlatınca da iz kalıyor benim cildimde sırtım da fena halde sivilceden biraz ara verip tam buğday ekmeği ile idare edeceğim onu da sadece sabahları yiyorum...
öğlen: Hastanedeydim yemeğe yetişemedim mecbur biraz fındık yedim
Akşam: Kapuska, yoğurt var menüde
spor: 40 dk yürüyüş
sıvı: 1.5 lt şimdilik
ayy çok mersi demekki ben elbise giymeliyim bundan sonra hepbu arada belırtmeden gecemıycem ceylın bacım sana elbıse cok yakısıyo
kızlar bısey sorucam öglen az yedim yemekte makarna cıkmıstı ben etlı kerevizi yedim sadece hoşaf biraz çorba birazda sonra acıktım şimdide nerdeyse 1 su bardagı kuruyemiş ve kahve içtim ara ögün yapmıyodum normalde çokmu kaçırmışım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?