Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar kahvaltımı 10 da yaptım daha acıkmadım canımda istemiyo yemek bişeyler, bugün 2 öğün olacak herhal umarım acıkmam 7 ye kadar :)

Öğle yemeğim;

1 tabak yeşil mercimek, kırmızı lahana salatası, yoğurt

Bu ara her öğün mercimek var, evden getirdim işe de, akşama da yicem

Hemen hemen kaçamaksız sporlu bir hafta oluyor benim için, çok mutluyum ama çok yavaş kilo veriyorum, umarım bu hafta bari iyi bir sonuç olur :18:

Hele zayıflayan arkadaşların fotolarını görünce daha çok istiyorum kilo vermeyi

Son düzenleme:

tebrik ederim canım yerleşmiş kilolar bende de var bakalım artık yılmak yok

tatlı krizim tuttu ( 4 kaşık yeşil mercimek yedim.üstüne de avuç içinden biraz daha fazla tahin helvası yedim (( çok pişmanımmm çooookkkkk

tatlı krizim tuttu ( 4 kaşık yeşil mercimek yedim.üstüne de avuç içinden biraz daha fazla tahin helvası yedim (( çok pişmanımmm çooookkkkk

Canım bnm hiç kafana takma olur elbetteki o kadar kaçamaklar hepimiz yapıyoruz sende bunu telefasi edersin olur biter bol koş bol bol koş

arkadaşım resimlere bakınca gözlerim doldu tebrik ederim bende 105 ile başladım şuanda 93 üm kendimi senin yerine koydum nasıl motive oldum anlatamam tekrar tebrik ederim
canım cok tsk ederım en kısa zamanda sende goreceksın 70 lı kıloları buna ınan cunkı ınanmak basarmanın yarı bence

bu konudan bahsettiniz mi bilmiyorum geçmişe bakamadım
dinlediniz mi nasıl beğendiniz mi?
maksat muhabbet olsun
bu sabah dınledım ıdare eder ama turk sanatcının gıtmesını ısterdım

afıyet olsun guzel bır kahvaltı ben sunu bılır sunu soylerımkı buralarda olmak gerekıyo kılo vermek ıcın sende zaman yarat ve mutlaka paylasımda bulun

biz de seni seviyoruz bebişim

sorma canım ya,uyuyakalmışım bugün,güzel bi rüya gördüm de canım uyanmak istemedi galibaikiz bebeklerimin olduğunu gördüm...totom açıkta kaldı galiba
bunu ruyada degıl hergun evınde goreceksın allahın ıznıyle tatlım

superrrrr

canım bence bırakmazsın cunkı aylarca duzgun beslendık ve beslenıyoruz vucut nasılkı zamanında zararlı seylere alısmıs bırakamıyoduysa sımdıde bu beslenme duzenını bırakmıycaktır arada kacamak yapsak bıle emınım tat vermıycektır ben boyle ınanıyorum
hosgeldın canım sen ıkı hafta bıldırım yap yaz paylas herseyını guzel edıtorumuz saphıra azmıne duyarsız kalmıycak senı lısteye alacaktır

Canım bnm hiç kafana takma olur elbetteki o kadar kaçamaklar hepimiz yapıyoruz sende bunu telefasi edersin olur biter bol koş bol bol koş

evet bu akşam koşmam lazım ( ya ben böyleyim işte... yiyene kadar çıldırıyorum,sonra yiyorum ve sonra çok pişman oluyorum...yemesem ne olurdu diyorum (

2. öğün(öğle)

1 kase mercimek çorması
1 tabak taze fasülye (içerisinde 3 küp patates vardı yedim valla)
1 tabak tavuk ciğeri
1 tabak havuç lahana kıvırcık karışımı limonlu salata

200 gr lık (46 kcal) yarım yağlı küçük yoğurtta almıştım öğle yemeğinde fakat o yoğurdu saat 14:00 gibi yedim

arkadaşlar öğle öğünlerimi abartıyormuyumki acaba bilemedim ama bu şekilde yersem akşam 6ya kadar beni iyi idare ediyor...

kızlar ben cabuk terleyen biri deyilim 20 dk bisiklet sürüyorum
20 dk videodan egzersiz yapıyorum ama yine de terlemiyorum
terlememenin yag yakımına etkisi var mı illa terlemek mi lazım :44::44::44:

tam tokatlıyacaktım seni neyseki yürümüşsün Tabi yürüyüş lokumları eritti sadece

hak ettim aslında ama afffedilmek güzel...
bu ara işlerim pek rast gitmiyor lanet şeytana diyip tevekkül etmeye çalışıyorum ama moralim bozuk tabi dün akaşam kendimi alış verişe verdim 2 saat o dükkan senin bu dükkan benim dolandım kıyafetlere tek tek baktım, çok güzel bir elbise de aldım hatta moral oldu
artık iyiden iyiye 42 beden ve Large bedenlere giriyorum elveda 44 beden ve XL kıyafetler
Kilom değişmedi ama resmen bir beden küçüldüm çok şükür
neyse ben kendimi mağazalarda kaybetmişken eve bir geldik ki saat 20.30 olmuş tabi o saatte yemek yasak :18:
ben de feci halde acıkmışım komşum da 7 dilim baklava getirmez mi?
ama eşimin de yardımıyla dilime bile değdirmedim aferin bana
küçük bir kase keten tohumlu yoğurt ve bir bardak kakaolu süt ile idare etmeye çalıştım, midem fena guruldadı ama ne yapalım bu seferlik kulaklarımızı tıkadık

gelellim bugüne:

sabah:
sucuklu 2 yumurta
kk beyaz peynir
7 zeytin
taze nane
1 portakal
1 kapsül omega 3
2 dilim organik tam buğday ekmeği
(kızlar ben bir süre ceviz işini bırakıyorum hatta tüm çerezleri çünkü bacaklarımda çıban büyüklüğünde sivilceler çıkmaya başladı, patlatınca da iz kalıyor benim cildimde sırtım da fena halde sivilceden biraz ara verip tam buğday ekmeği ile idare edeceğim onu da sadece sabahları yiyorum...

öğlen: hastanedeydim yemeğe yetişemedim mecbur biraz fındık yedim

akşam: kapuska, yoğurt var menüde

spor: 40 dk yürüyüş
sıvı: 1.5 lt şimdilik

kuzuyu uyutup kbandında 45 dk 4,5 km yuruyup geldım kızlar 9 da yemıstım hala acıkmadım ama yemegımı hazırlıyorum hazır olsun sız neler yapıyonuz bakem leylak 84 bacım kbandıylamı butunlestın sesın cıkmir aloooo

olacak canım sizler de vereceksiniz ama sadece diyet yetmiyor ben ilk 3 ay haftada 4-5 gün spora gititm
göbek ve baseni farketmişsinizdir inşallah ben de bir 3 ay sonra göğsümü gere gere tekrar resim yollarım
kesin göreceğiz o günlerii

Tatlı krizim tuttu ( 4 kaşık yeşil mercimek yedim.üstüne de avuç içinden biraz daha fazla tahin helvası yedim (( çok pişmanımmm çooookkkkk
pişman olma kartaaycı ol,doğru sporaaa

akşamki iraden için tebrikler canım
sıkma canını herşey olacağına varıyor.
Ceviz yerine ekmek demişsin ya cevizden olduğuna eminmisin o sivilcelerin ?
En azından 1 dilim ye ekmeği yürüyüşün güzelll

Ooo maaşallah ne kadar çok yazmışsınız ya vallahi bir gün giremedim sayfalar dolmuş taşmış vallahi

kızlar bısey sorucam öglen az yedim yemekte makarna cıkmıstı ben etlı kerevizi yedim sadece hoşaf biraz çorba birazda sonra acıktım şimdide nerdeyse 1 su bardagı kuruyemiş ve kahve içtim ara ögün yapmıyodum normalde çokmu kaçırmışım sizce

bu arada belırtmeden gecemıycem ceylın bacım sana elbıse cok yakısıyo
ayy çok mersi demekki ben elbise giymeliyim bundan sonra hep

kereviz ve çorba iyiymiş,yanında 1 çaybardağı kadar yemiş yeseydin ara öğünü yapma ihtiyacı duymazdın.
baktın az geldi yediklerin,yanına yemiş ekle..acıkır gibi olduğunda da ayran süt ya dakahve çay gibi şeyler iç ama birşey yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…