güleryüz ,fırında karnıbaharı nasıl yaptın?
2. öğün
yoğurt
yer fıstığı
3. öğün
2 yerli muz
birkaç ceviz
şimdi limonlu yeşilçaya devam ediyorum
suyu 1 litre içmişimdir
2 saat de yürüdüm
kızlar,çocuklar bizim gibi değil,hiç yerlerinde durmadıkları için enerji ihtiyaçları fazla,bi de büyümek için enerji lazım o yüzden diyet yaptırmayın paketli ürünleri,rafömrü uzun gıdaları yemesinler yeter
kızlar bakıyorumda genelde 2 ögün yiyorsunuz ben öglen acıkıyorum yaaa( yarın dört dörtlük karatay kahvaltısıyla deneyeyim bakalım 2 ögün nasıl olcak umarım iyi gelir ..
ya kızlar yarın benim doğum günüm, şimdi arkadaşlar pasta alırlar, haftasonu da annem pasta işine girişir
napcam ben sonuçta benim için yapılan bişeyi tatmasam olmaz, tatmayı da hiç istemiyorum (sadece tatmakla da kalmayabilir çünkü) , o kadar kaçamaksız gitmişken bu hafta.
Nasıl yapsam bi akıl verseniz :18:
selam herkese bende karatay yapomak ıstuyorum ıkı kıtabınıda aldım aranıza gırmek ıstıyorumm offff bı turlu baslayamadım gıttı dıtyete(((((yrn ınsallah baslıycam dıyorum bakalım buarada ben nese
ay ne tesadüf,cumartesi de benim doğum günümhatta bugün benim de annem aradı sana özel pasta yaptırdım dedi.kaç aydır diyetteyim ve annem de sağolsun hep destek verdi.ama bu sefer doğumgünün ve pastandan yiyeceksin dedi.zaten bende aylardır doğumgünümü bekliyorum pasta yemek için sonuçta ben yiyicem ama bu hafta eksileri görürmüyüm bilmiyorum...
ne güzel tesadüf
sen hak etmişsin zaten canım, ben daha yolun başaındayım ve bu hafta kaçamaksız ilk haftam sayılır, ondan tereddütlüyüm, napalım ben de azıcık tadarım, abartmamam lazım
en iyisi canım,abartmadan tadına bakarsın artık.bu arada doğum günün kutlu olsun.sağlıklı,mutlu ve huzur dolu yıllar senin olsun canım
annemmmm boncugummmmiyi akşamlarr tatlımm. bağlamışsınn olayıı yinee...
nasılsınn, nasıl gidiyor bakalım?
geçen oğluşunu sorduydumm kaynadı arada. dersleri nasıl keratanınn?
çok sağol canım, senin de doğum günün şimdiden kutlu olsun, nice mutlu yıllara canım
annemmmm boncugummmmevet ya hıc karsılasamıyoruz ama olsun gonuller bır valla
gectıler canım carpma bolme carpım tablosu bu arada bıde sbs oldular sınıf 2.oldu... seklınde bır msj yazmıstım dun gece canım gozunden kacmıs demekkı
leylakcım dogumgunun kutlu olsun yenı yasında hayattan ne beklıyosan sana onu versın
hosbuldum bebısımıyım sen nörüyon bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?