leylak en güzeli ayna koymak karşına bide müzik.. iyi gidiyor spor salonlarında... tv sesi gidiyo bazen, ben kitap okuyom ondanda sıkılyom yarım saat sürüyo güzel ama... müzik dinliyom.. ama bi radyo programı takip ediyorsan su gibi akıp gidiyor kulaklıgı takınca.. ondada hep aynı saatte yürümek zorunda kalıyorsun... napcez katlancez gari.. ne kaldi şurda..
vayy kızlar!
cemre düştü
havalar açtı
hemen tatil programları yapılmaya başlamış bakıyorum
evet aslında son düzlüğe girdik sayılır 4 ay sonra hepimizin mezun olması gerekiyor en azından rahat rahat güneşlenebilecek kıvama gelebilmemiz lazım, tatil hayalleri de motivasyon açısından faydalı olur diye düşünüyorum, hadi bakalım herkes tatil planlarını paylaşsın
Yaşasın tatil
Biz bu sene otele gitmekten vaz geçtik onun yerine arabaya atlayıp ege sahilini gezeceğiz en son marmaris e gidip bitiririz diye bir düşüncemiz var ama rota yola çıkınca belli olurilk kez arabayla tatile çıkacağız biraz riskli geliyor bana inşallah birbirimizi yemeyiz
benim tatille ilgili en büyük hayalim balayında giydiğim kot şortumu giyip dağ taş tırmanmak
ah ah hayali bile güzel
Arkadaşlar bişey sorucaktım. Maden suyu içebiliriz dimi? Şu bildiğiniz sade olandan. Gece gece bi içsem mi dedim de :44: Herkes uyumuş galiba. Ben de yatayım bari. İyi geceleeerr..
kızlar bısey sorucam öglen az yedim yemekte makarna cıkmıstı ben etlı kerevizi yedim sadece hoşaf biraz çorba birazda sonra acıktım şimdide nerdeyse 1 su bardagı kuruyemiş ve kahve içtim ara ögün yapmıyodum normalde çokmu kaçırmışım sizce
Bu arada pişmiş kerevizin glisemik indeksi çiğe göre baya yüksek...
karatay felsefesını en uzun grupta kım uyguluyor kıtapta uzun surede etkısını kesın gosterır yazıyordu.merak edıyorum kılo ne surede gıdıyor?
leylakcım dogum günün kutlu olsun ...bir ömür boyu zayıf ve mutlu ol insallah ...
rumuzunu hatırlyamadıgım arkadasım sen de iyi ki dogdun ...
benim de oglum 20 aylık ve zaten marketteki ıvır zıvırlara
alerjisi var çiklata seker vs .yedigi zman bütün vucudu kızarıp kabarıyor
o yüzden oglum da benim gibi besleniyor sabahları mutlaka yumurtasını cevizini yiyor
sebzeleri tahılları da cok severek yiyor ..meyvelerden de muz ve elma hastası
beslenme sekli küçüklükten oturtulursa ileride sorun yasamaz diye düşünüyorum... inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?