Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kaç gündür taktım kafayı ticker sayfasına,olmuyo olmuyo olmuyo.yapabilenler nasıl yaptı ki acep recep:44:

ayna da güzel fikirmiş,kendine bak iyice gaza gel hesabıgenelde bende hem tv yi açıyorum hemde müzik dinliyorum.başka türlü vakit geçmiyo.dediğin gibi katlanıcaz artık napalım.ben eskiden bırak bantta yürümeyi totomu zor kaldırırdım.o yüzden bu günlere de şükür

kalkinca : 1 bardak ılık su
Kahvaltı: klasik karatay kahvaltisi,1 kuru incir, yeşil çay ve 2 adet kapsül
Öğle: Acıkmadım çünkü kahvaltımı 10da yaptım
aksam : kızarmış tavuk, zeytinyağlı karışık salata, ev yapımı yoğurt,1 adet kuru incir
bol su,demlenmis cay sekersiz

Yemegi saat 6 da yedim ama malesef saat 7 de de 2 parca hashasli borek ve buyuk bir dilim ev yapimi pasta yedim misafirlikte.cok bozdum off of((

Eve dönünce de aksam 8-9 arası 1 saat yürüdüm kosu bandında

İyi geceler.......
2.MENÜM:
1kase mercimek çorbası
3kaşık bulgur pilavı
kırmızı lahana-turp salatası
1avuç kabak çakirdeği
bol lsptinli geceler....

canlarım selam

Sabah
omlet ve ceviz

öğlen
3 adet tulumba tatlısı:26:

Akşam m
mercimek çorbası

120 dk yürüyüş ve hareket.
3 lt su.

leylakcım dogum günün kutlu olsun ...bir ömür boyu zayıf ve mutlu ol insallah ...
rumuzunu hatırlyamadıgım arkadasım sen de iyi ki dogdun ...
benim de oglum 20 aylık ve zaten marketteki ıvır zıvırlara
alerjisi var çiklata seker vs .yedigi zman bütün vucudu kızarıp kabarıyor
o yüzden oglum da benim gibi besleniyor sabahları mutlaka yumurtasını cevizini yiyor
sebzeleri tahılları da cok severek yiyor ..meyvelerden de muz ve elma hastası
beslenme sekli küçüklükten oturtulursa ileride sorun yasamaz diye düşünüyorum... inşallah..

evet ıborant agırlık az gıbı gozuksede goruntu fena ınsallah 1 ayda fark eder bende yarın yazarım yedıklerımı herkese ıyı aksamlarrrr gporusmek uzre yarın sabah

Arkadaşlar bişey sorucaktım. Maden suyu içebiliriz dimi? Şu bildiğiniz sade olandan. Gece gece bi içsem mi dedim de :44: Herkes uyumuş galiba. Ben de yatayım bari. İyi geceleeerr..

Son düzenleme:

marmarise giderken akyakaya ugramayı unutmayın:) belki biliyorsunuzdur ama bilmıyorsanızda kesınlıkle ugrayın:)

günaydınlar herkese

öncelikle akşam menümü yazmak istiyorum

4.gün akşam menüsü

2 yumurta ile kıymalı ve az peynirli omlet
bol yeşil salata (limon ve az zeytinyağlı)
1 kk tahin helvesı

bugün 1. öğün

2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak kakaolu süt (doğal süt kendim pişirdim)
kuruyemiş hakkımı yemedim öğlene kadar açlık hissedersem 4-5 badem veya yer fıstığı atıştırırım.

buarada dün spora da gittim bu günde gidersem haftada 4 gün kuralını tamamlayacağım kısmetse... sporu 5 güne çıkarsamda olur aslında ama bıkmak istemiyorum

Bu arada pişmiş kerevizin glisemik indeksi çiğe göre baya yüksek...

Günaydınn
sabah kahvaltımı yazayım sonra geçmişi okuyup gelirimm

14 ad. siyah+yeşil zeytin
1 kayısı kıvamı yumurta
1 muz
3-4 çeri domates
1 avuç fındık
early grey çay

Bugün peynirim yok evde beyaz kalmamış eski kaşar vardı almadım istemedi canım..

günaydın kıslar
1. öğün
1 yumurtadan peynırlı yumurta
1dılım ksar 1 dılım salam
4-5 zeytın
küçücük gül böregi kacamagım var

karatay felsefesını en uzun grupta kım uyguluyor kıtapta uzun surede etkısını kesın gosterır yazıyordu.merak edıyorum kılo ne surede gıdıyor?

1. sayfada gül63 arkadaşımızın bildirimleri var, oldukça faydalı bi oku istersen.. Ayda yaklaşık 4 kilo gidiyor. Daha fazlası geri dönüyor zaten..

herkese günaydınlaaaaaaaaaaaar bugün ikinci günüm kilom 77
sabah sirkeli su
5ceviz
1,5 yumurta haşlama
15 zeytin
3yaprak marul
yeşil çay
2lokma ekmek
HAYIRLI CUMALAR

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…