Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gıcık nolucak

fevkaladenın fevkınde bır gun her anlamda.bravo

olurmu benım karataycım 14 aylıksabah 9da badem cevız yumurta b.peynır yıyo bıdaha 16 da sebze yemegı ve yogurt
maaşaallah... yavrularımız, canlarımız.... Allah ım onları bütün sıkıntılardan hastalıklardan uzak kılsın..... inşaallah büyüdüklerinde de benimserler....
gül hocam zeytin bitti galiba artık zeytin yemiyor gibisin... bi sebebi var mı.... :44:
zeytinini çoğaltabilirsin.... sporuda eklersek harika olcak...
o nasıl bi ikinci öğün.. yürüyüş harika... çocukların nefsi için tabiki bizim gibi tamamen değilller beslenme olarak ama bu zaten bi yaşam biçimi... fazlasına gerek yok diye düşünüyorum...
ooo kaçmış bişiler ama ogluşun için görmiyek.. akşam erken yemek daha iyi bence ben genelde 6 dan önce yemeye çalışıyom. o zaman sanki daha fazla yaglar eriyor gibi... destina su böreklerinden bu noktaya süper geldin... tebrikler... sende burda idol olcan hemşom...
kuru meyveleri sabah ye daha iyi olur.. gün içinde eritirsin.. akşam yemeğinde süpermiş severim de yerimde.... tebrikler
kızlar bakıyorumda genelde 2 ögün yiyorsunuz ben öglen acıkıyorum yaaa ( yarın dört dörtlük karatay kahvaltısıyla deneyeyim bakalım 2 ögün nasıl olcak umarım iyi gelir ..
kesinlikle destekliyorum seni....

nese hosgeldin kitabı oku ve simdiye kadar yediklerinden yüz çevirmenin hazzzını yaşa... gerisi zaten geliyor...

tesekkurler leylak 84 bakalım bı hevesle yarın baslıycam ınsalah bugun bıde jılıan dıye spor hocasının dvd sını aldım 30 gunde 10 kılo:)1 ay spor yapcam o cd eslıgınde

tesekkurlerr ıborant valla sızdende destek beklıyorum kıtapta bır haftalık ornek lıste var ılk olarak o lısteye ayakuydurcam bı yandanda kıtbabı kouycam bı kısmını okudum mantıklı geldı hedef kılom 10 kılo.suan 64 kıloyum ama boy 164 popo basen var

tesekkurler leylak 84 bakalım bı hevesle yarın baslıycam ınsalah bugun bıde jılıan dıye spor hocasının dvd sını aldım 30 gunde 10 kılo:)1 ay spor yapcam o cd eslıgınde

zaten spor da yaparsan tamamdır bu iş,kilo vermen kaçınılmaz olur

teşekkür ederim canııımmmyeni yaşımda tek istediğim şey inşallah o da gelecek birgün
leylak bilmiyorum ama sanki sen yaza hamile gireceksin gibi geliyor bana.... Rabbim bilir tabii.. ben hissederim bazen böyle çıkarda.. hakkında en hayırlı şekilde olsun hemşom..
hosbuldum bebısımıyım sen nörüyon bakem

papadi nöryon derken kayserlilik nerden hii..?

karatay felsefesını en uzun grupta kım uyguluyor kıtapta uzun surede etkısını kesın gosterır yazıyordu.merak edıyorum kılo ne surede gıdıyor?

lborant desteğin için teşekkür ederim :) Tavsiyene uyucam inş.

Son düzenleme:
ınsallah leylak kılo kompleks oldu bende:)))) kılo alınce hemen alttan alıyorum popolar genıslıyor neyse yaza var daha 2 ay verurırız ınsallah

anacım senin bişin yokmuş yaaa... verirsin bol bol yürü sen...

Kızlar uzun süredir sizi takip ediyorum.Canan hocanın 2 kitabını da aldım ve okudum.Benim tek sorunum, bir türlü motive olmamak.Bu nedenledir ki buraya yazıp sizden destek almak istedim.Şu anda 65-66 KG arasında gidip geliyorum.Yaşım 40. İki çocuğum var ve 61 kg olmak istiyorum.Acil yardım..............

ıborant senınde benden farkın yok aslında kıklo olarak yazınca az gıbı gozukuyo fakat gercekten cok sıstım yaa tarımı bozuk acaba evdekı:)))eksık falan mı gosterıyo dıye dusunuyorum artık:)

ınsallah leylak kılo kompleks oldu bende:)))) kılo alınce hemen alttan alıyorum popolar genıslıyor neyse yaza var daha 2 ay verurırız ınsallah

senin çok fazla kilon da yokmuş.merak etme 2 ayda rahat rahat verirsin

Son düzenleme:

önünüzde bir ay en fazla 2 ay var gibi gözüküyo fakat daha çok destege ihtiyacı olan arkadaşlarda var... siz durumunuzun kıymetini bilip yakın yoldan döneceksiniz, bunu görüp halinize şükredin ve daha kötü duruma gelmeden başlayın... ve şimdiden hoşgeldiniz...

aynen bende oyle..sen k.bandında nasıl vakıt gecırıyon canım

ay sorma canım ya,bandı salona tv nin karşısına getirdim canım sıkılmasın diye ama yine de sıkılıyo.bazen müzik dinliyorum.aslında laptopu koyacak bi yer olsa koşubandında çok iyi olacak,hem buraya yazar hemde yürürdüm ne güzelsenin bi önerin varmı

ıborant senınde benden farkın yok aslında kıklo olarak yazınca az gıbı gozukuyo fakat gercekten cok sıstım yaa tarımı bozuk acaba evdekı:)))eksık falan mı gosterıyo dıye dusunuyorum artık:)

ben hep derim.. bi kilo demirle bi kilo pamuk aynı yeri kaplamaz agırlık aynı işte... bizde yağlanmışız güzelim.. bu diyetin güzellği sırf yağlardan vermemiz kaslarımız sapasağlam duruyo.. ben şimdiden 38 beden oldum diyebilirim.. şişliklerdde gitti. süper oldum da eşim foto koydurmuyo haklı sayılır... sende bir ay sonra farkı görürsün.. şimdiden bi foto çek sakla...

iyi akşamlar arkadaşlar kaçamaksız bi günü geride bıraktım sabah bi saat spor öğle 2de bi tabak kuru fasülye bi kase yoğurt salata yedim okul dönüşü saat 8de 2bardak süt içtim.hadi kolay gele .....

yururken yazmak zor oluyo ama bırıken sayfaları okumak super vaktın nasıl gectıgını anlamıyorum

leylak en güzeli ayna koymak karşına bide müzik.. iyi gidiyor spor salonlarında... tv sesi gidiyo bazen, ben kitap okuyom ondanda sıkılyom yarım saat sürüyo güzel ama... müzik dinliyom.. ama bi radyo programı takip ediyorsan su gibi akıp gidiyor kulaklıgı takınca.. ondada hep aynı saatte yürümek zorunda kalıyorsun... napcez katlancez gari.. ne kaldi şurda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…