Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

BU SABAHKİ MENÜM:
3 yumurtadan kaşarlı omlet
8-10 zeytin
biraz peynir
2 gün kurusu
1 incir
biraz ceviz+çiğbadem
1 bardak su

çok fazla geldi bunlar bana patlıcak gibi hissediyorum....

arkadaşlar diyet yapan herkesin, bununla ilgili bi telkin kitabı da okumasını tavsiye derim. Ayrıca kilo verme telkin videoları izlemelerini.. Ben diyete başlamadan önce ''tek şişman beyniniz'' adlı kitabı okumuştum.. orda diyor ki: beyninize ne sinyal gönderirseniz, bilinçaltınız onu yapmak için yoğun bi çaba sarfeder.. Siz beyninize niye bu kadar şişmanım, kilo veremiyorum sinyalleri gönderirseniz, asla kilo veremezsiniz diyor, Hatta alırsınız bile... Ama kendinizi gayet fit ve sağlıklı canlandırırsanız, bilinçaltı o görüntüye ulaşmak için elinden geleni yapacaktır diyor. Ve bu hayali otobüste giderken bi yere dalmış halde hayal edin, ya da uykuya dalmak üzereyken hayal edin, çünkü beyin dalgaları o sırada çok düşük oluyor ve gerçekleştirme ihtimali artıyor... Ben bunun etkisini çok gördüm... Sizlere de tavsiye ederim...

meyvelerin kaynamışı çok daha tehlikeli imiş.
Kızlar hocanun kitabı yoksa edinmeye çalışınn
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?

sabah:
geç kalktım: süt,yulaf, kuru meyve 1 kapsül omega 3, öğlene kadar 1 lt su 2 fincan da bitki çayını da devirirsem benden güzeli yok
bugün hava soğuk burada ama öğlen yürüyüş yapacağım mutlaka

kızlar bir de bana bir konuda yardım lazım, yoğurdunu kendi mayalayanlar bana söylesin ben nerde yanlış yapıyorum benim yoğurdum çok sulu oluyor ayrandan biraz hallice nerde yanlış yapıyorum niye sulu oluyor yardım edin bana ya

herkese günaydın kızlarbugün annemlere gideceğim için erken kalktım yürüyüşümü yapayım duşumu alayım dedim

herkese günaydınlaaaaaaaaaaaar bugün ikinci günüm kilom 77
sabah sirkeli su
5ceviz
1,5 yumurta haşlama
15 zeytin
3yaprak marul
yeşil çay
2lokma ekmek
HAYIRLI CUMALAR

günaydın arkadaşım sanada hayırlı cumalar. 2 lokma da olsa ekmeği yeme bak ilk hafta kestin kestin yoksa hiç çıkaramazsın hayatından ben üçüncü günümden sonra hiç aramadım eşim önümde 1 küçük ekmek bitirdi 1 gr canım çekmedi vallahi zorla biraz olacak

afiyet olsun canım.
yoğurt içinse,süt ne sıcak ne soğuk olacak.süt sıcak olursa yoğurt sulu oluyo.elini yakmayak derecede olmalı ve en az 4-5 saat beklet

afiyet olsun canım.
yoğurt içinse,süt ne sıcak ne soğuk olacak.süt sıcak olursa yoğurt sulu oluyo.elini yakmayak derecede olmalı ve en az 4-5 saat beklet

eli yakmasın diyorsunuz da benm elim dayanıklı zaar ben yanmıyorum mayalıyorum olmuyor
4-5 saat bekletiyorum zaten üstünü de iyice sarıyorum olmuyor yaaa ağlayacağım ya da doğal yoğurt macerasından vazgeçeceğim

papadişimm annemmmm bi karşılaşamıyoruzz yaaaa:44::44::44:
maşallah senin oğlanaa tüü tüü tüüüü devamı gelir inşallah...

teşekkür ederim canııımmmyeni yaşımda tek istediğim şey inşallah o da gelecek birgün

leylakcımmm, tatlımmm doğum günün kutlu olsunnnn
Allah' ım gönlünün muradını versinn yeni yaşında inşallahh canımm

teşekkür ederim canımamin tatlım

annemlerdeki pastayı eritmek için bugünkü yürüyüşümü de yapıp gideyimorda da haftasonu badminton oynarsam pastayı eritirim herhalde
haydi yürüyüşe

gözümden kaçmış
sen kilolu deilsin ki ama maşallah bitmiş gitmiiiiiiiş kilolar tebrikler darısı başıma yaaaa
AZ KALDI CANIM ALLAH IN İZNİYLE..BİRKAÇ GÜNDÜR TARTILMIYODUM, BU SABAH TARTIDA 60,90 GÖRDÜM
YESİN ONU TEYZESİİ
BİR GÜN HERKES KARATAYCI OLACAK seklınde bır sloganla olayı baglayalım

TATLIŞIM MENÜ GÜZEL AMA KURUYEMİŞİ SABAH KAHVALTIDA YE,ÖZELLİKLE PEYNİRLE GÜZEL GİDİYOR.
ARA ÖĞÜN YAPMAMAYA ÇALIŞ Kİ EN AZ 4 SAAT MİDENE BİŞİ GİRMESİN.
SPOR İÇİN TEBRİKLER,BEN ÇOK ÖZLEDİM
BU SABAHKİ MENÜM:
3 yumurtadan kaşarlı omlet
8-10 zeytin
biraz peynir
2 gün kurusu
1 incir
biraz ceviz+çiğbadem
1 bardak su

çok fazla geldi bunlar bana patlıcak gibi hissediyorum....
YUMURTA 3 OLDUĞUNDAN OLABİLİRİ CANIM..OLSUN BUGÜN GEÇ YERSİN ÖĞLENİ AKŞAMI DA SÜT YA DA YOĞURTLA GİDER 2 ÖĞÜN GİBİ OLUR
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?

BENİM KİTAP ARKADAŞIMDA,OLSAYDI ORDAN BAKARDIM DA AKLIMDA KALANI SÖYLEYEYİM,MEYVELER PİŞİNCE GLİSEMİK İNDEKSİ DAHA ÇOK ARTIYORMUŞ...
E HOŞAFIN İÇİNE ŞEKER DE GİRİYOR BİLİYORSUN..

Leylakçım sahi soracaktım sana unuttum.
Sen soğan kürü yaptın mı bu ay?

Günaydınlaarrr herkeslere

Leylak84 ve Ebruprl doğum gününüz kutlu olsunnnn nice doğum günleriniz olsun mutlu sağlıklı ailenizle birlikte inş.

Kahvaltım

5 zeytin (zeytinim tuzlu biraz suda bekleteyim en iyisi ben)
2 haşlanmış yumruta
2 marul
bir çay bardağı fındık
peyniri unutmuşum ya ben oysa en çok peynir severim

hayırlu cumalar arkadaşlarıma

hımm kaynayınca şekeri çıkıyor meyvenin demek olabilir ama biz ilave şeker koymuyoruz ben mesela kızılcık çok severim c vitamini diye buzluğa atarım mevsiminde kışın kaynatırım, hocaya sormak lazım...

soğan kürünü ben yaptım ama 7 gün falan çok işe yarıyor içini temizliyor resmen benim akıntımın rengi değişti resmen kistlerin içini boşaltıyormuş...
tadı da fena değil ama kokusu tüm evi sarıyor ve korkunç adet olunca bıraktım ben ama hamile kalamazsam 15. günü tekrar yapacağım bu sefer 15 gün yapacağım nasıl dayanacaksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…