günaydın kıslar
1. öğün
1 yumurtadan peynırlı yumurta
1dılım ksar 1 dılım salam
4-5 zeytın
küçücük gül böregi kacamagım var
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?meyvelerin kaynamışı çok daha tehlikeli imiş.
Kızlar hocanun kitabı yoksa edinmeye çalışınn
herkese günaydınlaaaaaaaaaaaar bugün ikinci günüm kilom 77
sabah sirkeli su
5ceviz
1,5 yumurta haşlama
15 zeytin
3yaprak marul
yeşil çay
2lokma ekmek
HAYIRLI CUMALAR
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?
sabah:
geç kalktım: süt,yulaf, kuru meyve 1 kapsül omega 3, öğlene kadar 1 lt su 2 fincan da bitki çayını da devirirsem benden güzeli yok
bugün hava soğuk burada ama öğlen yürüyüş yapacağım mutlaka
kızlar bir de bana bir konuda yardım lazım, yoğurdunu kendi mayalayanlar bana söylesin ben nerde yanlış yapıyorum benim yoğurdum çok sulu oluyor ayrandan biraz hallice nerde yanlış yapıyorum niye sulu oluyor yardım edin bana ya
afiyet olsun canım.
yoğurt içinse,süt ne sıcak ne soğuk olacak.süt sıcak olursa yoğurt sulu oluyo.elini yakmayak derecede olmalı ve en az 4-5 saat beklet
annemmmm boncugummmmevet ya hıc karsılasamıyoruz ama olsun gonuller bır valla
gectıler canım carpma bolme carpım tablosu bu arada bıde sbs oldular sınıf 2.oldu... seklınde bır msj yazmıstım dun gece canım gozunden kacmıs demekkı
teşekkür ederim canııımmmyeni yaşımda tek istediğim şey inşallah o da gelecek birgün
arkadaşlar ticker sayfası düzelmiş....
papadişimm annemmmmbi karşılaşamıyoruzz yaaaa:44::44::44:
maşallah senin oğlanaa tüü tüü tüüüü devamı gelir inşallah...
leylakcımmm, tatlımmm doğum günün kutlu olsunnnn
Allah' ım gönlünün muradını versinn yeni yaşında inşallahh canımm
AZ KALDI CANIM ALLAH IN İZNİYLE..BİRKAÇ GÜNDÜR TARTILMIYODUM, BU SABAH TARTIDA 60,90 GÖRDÜMgözümden kaçmış
sen kilolu deilsin ki amamaşallah bitmiş gitmiiiiiiiş kilolar tebrikler darısı başıma yaaaa
YESİN ONU TEYZESİİkızlar.... yaa ne diyim..... oğluşum merak etti annem dakklrca napyo burda diye........ otudu bii iyice yazdı........ bide gönderdi.. artık teyzeleri ne anlarsa.... oda karataycı haaa... heralde 5 yaşındaki en küçük karataycımız o...
BİR GÜN HERKES KARATAYCI OLACAK seklınde bır sloganla olayı baglayalım
TATLIŞIM MENÜ GÜZEL AMA KURUYEMİŞİ SABAH KAHVALTIDA YE,ÖZELLİKLE PEYNİRLE GÜZEL GİDİYOR.günaydınlar herkese
öncelikle akşam menümü yazmak istiyorum
4.gün akşam menüsü
2 yumurta ile kıymalı ve az peynirli omlet
bol yeşil salata (limon ve az zeytinyağlı)
1 kk tahin helvesı
bugün 1. öğün
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak kakaolu süt (doğal süt kendim pişirdim)
kuruyemiş hakkımı yemedim öğlene kadar açlık hissedersem 4-5 badem veya yer fıstığı atıştırırım.
buarada dün spora da gittim bu günde gidersem haftada 4 gün kuralını tamamlayacağım kısmetse... sporu 5 güne çıkarsamda olur aslında ama bıkmak istemiyorum
YUMURTA 3 OLDUĞUNDAN OLABİLİRİ CANIM..OLSUN BUGÜN GEÇ YERSİN ÖĞLENİ AKŞAMI DA SÜT YA DA YOĞURTLA GİDER 2 ÖĞÜN GİBİ OLURBU SABAHKİ MENÜM:
3 yumurtadan kaşarlı omlet
8-10 zeytin
biraz peynir
2 gün kurusu
1 incir
biraz ceviz+çiğbadem
1 bardak su
çok fazla geldi bunlar bana patlıcak gibi hissediyorum....
bizim evde de kayısı hoşafı çok yapılır şeker de koymaz annem ona meyve kaynayınca niye tehlikeli oluyor ben onu anlamadım sebzeleri pişiriyoruz meyve niye pişmesin?
herkese günaydın kızlarbugün annemlere gideceğim için erken kalktım yürüyüşümü yapayım duşumu alayım dedim
AZ KALDI CANIM ALLAH IN İZNİYLE..BİRKAÇ GÜNDÜR TARTILMIYODUM, BU SABAH TARTIDA 60,90 GÖRDÜM
YESİN ONU TEYZESİİ
TATLIŞIM MENÜ GÜZEL AMA KURUYEMİŞİ SABAH KAHVALTIDA YE,ÖZELLİKLE PEYNİRLE GÜZEL GİDİYOR.
ARA ÖĞÜN YAPMAMAYA ÇALIŞ Kİ EN AZ 4 SAAT MİDENE BİŞİ GİRMESİN.
SPOR İÇİN TEBRİKLER,BEN ÇOK ÖZLEDİM
YUMURTA 3 OLDUĞUNDAN OLABİLİRİ CANIM..OLSUN BUGÜN GEÇ YERSİN ÖĞLENİ AKŞAMI DA SÜT YA DA YOĞURTLA GİDER 2 ÖĞÜN GİBİ OLUR
BENİM KİTAP ARKADAŞIMDA,OLSAYDI ORDAN BAKARDIM DA AKLIMDA KALANI SÖYLEYEYİM,MEYVELER PİŞİNCE GLİSEMİK İNDEKSİ DAHA ÇOK ARTIYORMUŞ...
E HOŞAFIN İÇİNE ŞEKER DE GİRİYOR BİLİYORSUN..
Leylakçım sahi soracaktım sana unuttum.
Sen soğan kürü yaptın mı bu ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?