Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlarr... Benim karataydaki 8. günüm bugün. Menü bildirimlerimi yapıyorum hergün. Kilo bildirimini ben de yapacak mıyım bgn? Yoksa haftaya mı bildireyim?

selam kızlaaar. bugün 1 dilim ekmekle birlikte karatay yaptım. tam buğdayı merak ediyodum. ama favorimin çavdar olduğuna karar verdim.

hamileliğimin son günlerinde aşermiştim bende sağolsun annem yapmıştı. hem o karataya aykırı değilmi seni senii

maşallah bacım tickerdaki hatun gibi kıvrak ve atiksin :)

SAPHIRAM HEMŞERİM GÜNAYYYYDIIN

Maşallah maşallah
tebrik koyuyorum sana bu hafta valla :)
Karatayla mı bu kilo veriş yoksa başka birşryler mi var
haberimiz olsun yaniiiii ????

.
günaydın topraaam
teşekkür ederim canım.evet tamamen karatayla canım
günaydın canım,süper kilo vermişsin bu hafta,tebrikler
teşekkür ederim datlım
teşekkür ederim canımmm geçen gün bir rapor çıkardım kendime,ocak ayında toplamda sadece 400 gr. vermişim bu durum çok canımı sıktı.koskoca ocak ayı boşa geçmiş ondan dolayı biraz gaza geldim galiba,bir de 7 lere yaklaştıkça,7 leri bir an önce görme isteğim de artıyor
tşekkürler canımmm
bu mavı tıcker ugurlu gelsede ptesıye 79 u gorsem ne guzel olur

inşallahhh canımmm ben de sabırsızlıkla bekliyorum 7 leri görmeyi.79.9 olsa da razıyım.Kendime söz verdim,o zamana kadar röflemi yeniletmeyeceğim.Dipleri çok çıktı ama napayım,sabrediyorum.Hatta belki kısa bir kesim de düşünüyorum da emin değilim

teşekkür ederim efenim

Merhaba kızlar,
Rumuz: Başlangıç tarihi:26/01/2012

Başlangıç kg:93,1
Geçen hafta:88,2 Bu hafta:87,8
Fark:-400
Toplam fark:5,3kg
Beden:xl
Spor:sadece iki kere yürüyüş

Boy:1,57
Hedef:65 Verılen kılo yuzdesı:0,45
Bugün kilo çok az vermişim ,.buna da şükür.Kilo veren arkadaşları tebrik ederim ,veremeyenler üzülmesin,haftaya inş.

günaydın kızlar
adet olacağım herhalde. doğumdan sonraki ilk adetim. onun için + çıktı diye düşünüyorum.
geçen hafta:65.7 kg
bu hafta:66.2 kg
fark:+0.5 kg
%+0.76
umarım öyledir

Arkadaşom,bebeğin kaç aylık oldu acaba? Merak ettin benim 9 aylık oldu emziriyorum ve reglm olmadım hala

sabah sirkeli su

1 muz
badem
az ceviz

1 yumurta
2 zeytin
yarım poğaça

az dimi kızlar ya bu kahvaltı
Poğaça fazlaZeytin az ve peynir de yokSabah güzel yemeyince akşam kaçamak oluyo genelde

Arkadaşım söylediklerin çok doğru bu yeme şekline insan alışıyo gerçekten

Merhaba arkadaşlar,
Bende siteye yeni üye oldum. Yaklaşık bire aydırda Karatay beslenme düzenine geçtim. Gözle görülür bir incelme oldu ama daha sonra durdu. Yasemin Sosyalin tavsiyesine uyup, tartılmıyorum. Yerinde saydığımı göürnce moralim bozuluyor. Ama çok yavaş ilerliyor. Öyle 7-8 kilo verenleri duyunca umutsuzluğa kapılıyorum. Hergün düzenli sporda yapıyorum ama çok katı diyeti uygulamıyorm. Arada bir canım çekince özellikle periyod dönemlerimde çikolata filan yedim. Acaba ondanmı YAVAŞ İLERLİYORUM. Nerde yanlış yapıyorum DESTEK LÜTFEN.
Kilo 59
Boy 1,53
Yaş 39

burçin79
zeynepfaz
tanem111
minyatür
güleryüz2011
mb2012
rojdaaa

hadi kızlar,bildirimlerinizi bekliyoruz

zaten ne varsa götürüyorum aykırı

pepeti kız gayserilimin sen....? arabaşı sultanı...
gonyalıyım

haklısın canım bundan sonra dikkit etcem

Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:62.5
Bu hafta:62
Fark:------0.5
Toplam fark:9.1
Beden:40
Spor:HERGÜN 60 DK TEMPOLU YÜRÜYÜS
Boy:1.50
Hedef: 50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :------0.8

Son düzenleme:

pepti sen kilo mu aldınn..
tickerın neden 66yı gösteriyor...
en son 63 gibi hatırlıyorummm

canım ne demek tebriklerrr valla alıntı yapmadım ama okudum herkesi seni unutmusum cezamı çekiyimm

evet canım 70 lı rakamları gormek ıkımızede moral olarak cok ıyı gelecek bende 79 u gorıyım lahmacun yıycem

burçin79
zeynepfaz
tanem111
minyatür
güleryüz2011
mb2012
rojdaaa

hadi kızlar,bildirimlerinizi bekliyoruz

burcın79 dan cok daha beklersın bıldırımı.kendısı 15 gun buraya takılıp cuma olan tartı gunumuzu ptesıye aldırıp ortalardan kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…