leylak özelden msj atıyozmu kilo bildirimni..?
gerek yok tatlım,ben aldım seninkini sayfadan
vvooov sen süpersin yaaa... akıllı hemşom benim.... kolay gele...
hamileliğimin son günlerinde aşermiştim bende sağolsun annem yapmıştı. hem o karataya aykırı değilmi seni seniihafta sonu annemler vardı
ve ben kadayıflı muhallebı yaptım annemde baklava yapıp gelmiş:26:
aksam et vardı ana yeemek olarak
sonrasında saat 22 30 da arabaşı yaptık içtik bilenler bilir
acı tavuk corbası ile pişmiş hamur muhallebı gıbı o yenıyor yedım valla hepicinden
pazar sabhta pişi yedım yarın yuruyuse baslıycam ölçülerimi alcam kılomla yenı bır tıcker yapcam bakalım ne olcak
sağol hemşom
günaydın topraaamSAPHIRAM HEMŞERİM GÜNAYYYYDIIN
Maşallah maşallah
tebrik koyuyorum sana bu hafta valla :)
Karatayla mı bu kilo veriş yoksa başka birşryler mi var
haberimiz olsun yaniiiii ????
.
teşekkür ederim datlımgünaydın canım,süper kilo vermişsin bu hafta,tebrikler
teşekkür ederim canımmmtsk canımmmmm
tsk canım.spor gercekten onemlıymıs yeme ıcme kousunda bırbırımıze verdıgımız destegı yuruyustede versek cok ıyı olur yaaa
tsk canımmamın amın ınsallah
canım durup durup bomba gıbı dönüyosun harıkasın canım tbrklerr
tşekkürler canımmmkilo verenlerevalla mükemmelsiniz saphıra ceylin ideilist gül
ben veremiyorum malesef bugun yürüyüse çıkacağım bakalım okul çıkısı yürüme arkadası buldum kendime
listeye söz haftaya girecegğımmm
bu mavı tıcker ugurlu gelsede ptesıye 79 u gorsem ne guzel olur
selam kızlaaar. bugün 1 dilim ekmekle birlikte karatay yaptım. tam buğdayı merak ediyodum. ama favorimin çavdar olduğuna karar verdim.
hamileliğimin son günlerinde aşermiştim bende sağolsun annem yapmıştı. hem o karataya aykırı değilmi seni senii
maşallah bacım tickerdaki hatun gibi kıvrak ve atiksin :)
günaydın kızlar
adet olacağım herhalde. doğumdan sonraki ilk adetim. onun için + çıktı diye düşünüyorum.
geçen hafta:65.7 kg
bu hafta:66.2 kg
fark:+0.5 kg
%+0.76
umarım öyledir
Poğaça fazlasabah sirkeli su
1 muz
badem
az ceviz
1 yumurta
2 zeytin
yarım poğaça
az dimi kızlar ya bu kahvaltı
Arkadaşım söylediklerin çok doğru bu yeme şekline insan alışıyo gerçektengünaydın kızlarr,
karatay diyetiyle tanışalı yaklaşık 3 ay oldu..başlarda çok sıkı bir şekilde diyetime uysamda son 1 aydır diyeti bıraktım bile denebilir.ama diyetimi bırakmış gibi görünsemde karatay diyeti benim hayatımda çok büyük değişikliklere sebep oldu ister istemez ve diyet yapmasamda hala kilo vermeyi başarabiliyorum.hiç spor yapmamama rağmen üstelik.ilk olarak asla vazgeçemem dediğim şekeri çıkardım hayatımdan.şekersiz çay asla içemem derdim artık hiçbirşeye şeker atmıyorum.mümkün olduğuncada tatlıdan uzak duruyorum..çok nadir çok sevdiğim bir tatlı olursa yiyorum.adına kaçamak diyoruz ya o türdensonra eskiden yediğim hiçbir aburcubur yok hayatımda..yani cipsler,bisküviler falan..canımda istemiyor artık.arada patlamış mısır o kadar..sonra saat 8 den sonta hiçbirşey yemiyorum..alışkanlık olmuş yersem suç işlermişim gibi hissediyorum.öğünlerimin arası en az 4 saat.ekmekte yiyorum artık..bazen uzak durmayı başarıyorum bazen dayanamıyorum..sabahları yaptığım karatay kahvaltılarımdan da eser yok artık ama yinede hayatımda değiştirdiğim birkaç şeyle hala kilo verebiliyorum..kısacası şunu söylemek istiyorum karatay bir diyet değil aslında bir yaşam şekli..doğru yaşama şekli..bu hayatınızda var olduğu sürece yavaşta olsa kilo veriyor ve sağlıklı oluyorsunuz..
zaten ne varsa götürüyorum aykırıselam kızlaaar. bugün 1 dilim ekmekle birlikte karatay yaptım. tam buğdayı merak ediyodum. ama favorimin çavdar olduğuna karar verdim.
hamileliğimin son günlerinde aşermiştim bende sağolsun annem yapmıştı. hem o karataya aykırı değilmi seni senii
maşallah bacım tickerdaki hatun gibi kıvrak ve atiksin :)
gonyalıyımpepeti kız gayserilimin sen....? arabaşı sultanı...
Arkadaşom,bebeğin kaç aylık oldu acaba? Merak ettin benim 9 aylık oldu emziriyorum ve reglm olmadım hala
Poğaça fazlaZeytin az ve peynir de yok Sabah güzel yemeyince akşam kaçamak oluyo genelde
Arkadaşım söylediklerin çok doğru bu yeme şekline insan alışıyo gerçekten
burçin79
zeynepfaz
tanem111
minyatür
güleryüz2011
mb2012
rojdaaa
hadi kızlar,bildirimlerinizi bekliyoruz
canım benim tartımın pili bittiği için tartılamadım bu hafta bildirimde bulamayacağım
hafta sonu annemler vardı
ve ben kadayıflı muhallebı yaptım annemde baklava yapıp gelmiş:26:
aksam et vardı ana yeemek olarak
sonrasında saat 22 30 da arabaşı yaptık içtik bilenler bilir
acı tavuk corbası ile pişmiş hamur muhallebı gıbı o yenıyor yedım valla hepicinden
pazar sabhta pişi yedım yarın yuruyuse baslıycam ölçülerimi alcam kılomla yenı bır tıcker yapcam bakalım ne olcak
canım ne demek tebriklerrr valla alıntı yapmadım ama okudum herkesi seni unutmusum cezamı çekiyimm
evet canım 70 lı rakamları gormek ıkımızede moral olarak cok ıyı gelecek bende 79 u gorıyım lahmacun yıycemgünaydın topraaam
teşekkür ederim canım.evet tamamen karatayla canım
teşekkür ederim datlım
teşekkür ederim canımmmgeçen gün bir rapor çıkardım kendime,ocak ayında toplamda sadece 400 gr. vermişim bu durum çok canımı sıktı.koskoca ocak ayı boşa geçmiş ondan dolayı biraz gaza geldim galiba,bir de 7 lere yaklaştıkça,7 leri bir an önce görme isteğim de artıyor
tşekkürler canımmm
inşallahhh canımmm ben de sabırsızlıkla bekliyorum 7 leri görmeyi.79.9 olsa da razıyım.Kendime söz verdim,o zamana kadar röflemi yeniletmeyeceğim.Dipleri çok çıktı ama napayım,sabrediyorum.Hatta belki kısa bir kesim de düşünüyorum da emin değilim
burçin79
zeynepfaz
tanem111
minyatür
güleryüz2011
mb2012
rojdaaa
hadi kızlar,bildirimlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?