Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

papadiyaa tatlımmm maşallahhhh sanaaaa
tsk canımmmmm

tebrikler canım hergün düzenli sporun etkisi bu bende yapıyordum ne güzel
üstümde bir ağırlık var inşallah bu hafta yeniden başlarım ya
tsk canım.spor gercekten onemlıymıs yeme ıcme kousunda bırbırımıze verdıgımız destegı yuruyustede versek cok ıyı olur yaaa

süpersin kız bravo vallahi darısı başıma inşallah
tsk canımmamın amın ınsallah

Başlangıç tarihi: 05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 85.6
Bu hafta: 83.7
Fark: 1.9
Toplam fark: 20.3
Beden:44
Boy: 1.63
Hedef: 76

% 2.22

canım durup durup bomba gıbı dönüyosun harıkasın canım tbrklerr

kahvaltım

1 yumurta
1 kase maydanozlu yogurt
5 tuzsuz zeytın
4 acı bıber
b.peynır
3 badem 2 omega3
2 kuru erık
yesılcay

kilo verenlere valla mükemmelsiniz saphıra ceylin ideilist gül

ben veremiyorum malesef bugun yürüyüse çıkacağım bakalım okul çıkısı yürüme arkadası buldum kendime

listeye söz haftaya girecegğımmm

sabah sirkeli su

1 muz
badem
az ceviz

1 yumurta
2 zeytin
yarım poğaça

az dimi kızlar ya bu kahvaltı

hadi canım birbirimize söz verelim,ben ilk hedefimi sende 79 u görmek için çok çalışalım bu hafta ne dersin?

kesınlıkle katılıyorum.varım tabıkı.hem senın bu hafta vermemıs olman haftaya eger ıstersen gayet guzel verebılecegını gosterır.bu hafta yuruyus ve menulere bıraz daha dıkkatle ınan ıkımızde basarabılırız

dediğin gibi inşallah haftaya güzel kilo veririm canım ya.zaten artık 45 dk değil 1 saat yürüycem.hadi o zaman haftaya neler olacak bakalım

kıslar 2 haftadır artılardayım ya offff

Bildirim:27.02.2012
Rumuz: sekerkiz67
Başlangıç tarihi: 25/10/2011
Başlangıç kg: 85,50
Geçen hafta: 77.80
Bu hafta: 78.40
Fark: +0.600 gr
Toplam fark:
Beden:42-44
Boy: 1.65

herkese günaydınn,umarım herkes güzel kg vermiştir. Bende şeytanın bacağını kırdım sayenizde 2 aydır 69 dum şimdi 68 çok mutluyum kaçamakta yaptım ama dikkat edince gidicek bu kg.herkese tişkürler

Bruxelles
Başlangıç tarihi:27.12 2011
başlangıç kg:76
geçen hafta:69
bu hafta:68
spor:bu hafta 6 gün yürüdüm
boy:1.62
hedef:57

Bana yardım edebilecek olan var mı aranızda tickerımı oluşturdum ne güzel
Bir türlü çizelgeme ekleyemiyorum
Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

url den başladım urlye yapıştırdım olmadı
http den pngye denedim olmadı

olmuyor bir türlü

günaydın kızlarr,

karatay diyetiyle tanışalı yaklaşık 3 ay oldu..başlarda çok sıkı bir şekilde diyetime uysamda son 1 aydır diyeti bıraktım bile denebilir.ama diyetimi bırakmış gibi görünsemde karatay diyeti benim hayatımda çok büyük değişikliklere sebep oldu ister istemez ve diyet yapmasamda hala kilo vermeyi başarabiliyorum.hiç spor yapmamama rağmen üstelik.ilk olarak asla vazgeçemem dediğim şekeri çıkardım hayatımdan.şekersiz çay asla içemem derdim artık hiçbirşeye şeker atmıyorum.mümkün olduğuncada tatlıdan uzak duruyorum..çok nadir çok sevdiğim bir tatlı olursa yiyorum.adına kaçamak diyoruz ya o türden sonra eskiden yediğim hiçbir aburcubur yok hayatımda..yani cipsler,bisküviler falan..canımda istemiyor artık.arada patlamış mısır o kadar..sonra saat 8 den sonta hiçbirşey yemiyorum..alışkanlık olmuş yersem suç işlermişim gibi hissediyorum.öğünlerimin arası en az 4 saat.ekmekte yiyorum artık..bazen uzak durmayı başarıyorum bazen dayanamıyorum..sabahları yaptığım karatay kahvaltılarımdan da eser yok artık ama yinede hayatımda değiştirdiğim birkaç şeyle hala kilo verebiliyorum..kısacası şunu söylemek istiyorum karatay bir diyet değil aslında bir yaşam şekli..doğru yaşama şekli..bu hayatınızda var olduğu sürece yavaşta olsa kilo veriyor ve sağlıklı oluyorsunuz..

yaptım

2 tane http ile başlıyor sadece png satırındaki http den başlayınca kopyaladım olduuu

Rumuz:yst38
Başlangıç tarihi:30.01.2012
Başlangıç kg:90
Geçen hafta:88
Bu hafta:87,9
Fark: 0,1
Toplam fark:2,9
Beden:48
Spor: 7 saat
Boy: 169
Hedef: Verılen kılo yuzdesı:%0.11

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…