tşk ederimmm =)) mesela sabah 2 kayısı kıvamında yumurta ile beyaz peynir ve 3 zeytin yedimmm
birazdanda havuclu lahanalı salata ve köfte hazırladımm... köftemde ekmek 1 kilo içinde 12.5 gr oldugundan ben bunun zararı olacagını düşünmüyorum..120 gr kadar ızgarada pişmiş .. umarım bozmam..diyetisyenle 10 kilo vermiştim 3 5 geri aldım şimdi kıvamında birşeyler yaparım umarımm..hem sporad basladımm
geçmiş olsun canım,önemli bişey yoktur inşallah....
canım geçmiş olsun, heyet raporu ne için ?
Merhaba, ben Karatay diyetini kimseye önermiyorum çünkü uzunca bir süre bu diyeti uyguladım, meyve yemeye yemeye bu kış normalde 1-2 defa grip olurken, 4-5 defa ağır grip geçirdim. Meyveleri bu kadar kısıtlamanın mantığı nedir anlamadım, herkes şeker hastası mı ki glisemik indekse göre diyet yapacak..30-35 yaşlarındaki insanlar niye meyve yemesinler, meyvenin de kendine göre farklı vitaminleri, mineralleri faydaları var..Meyveyi tutup da tüm tatlılar gibi değerlendirirken ne kadar büyük bir yanlış yapılmış..acayip de spor yaptığım halde kilo falanda veremedim..Zaten o kadar sağlıklı bir diyet olsa en başta yazarının fiziği bunu ispatlardı..Bu kadar yoğun hayvansal gıda tüketmek erken yaşlanmaya neden olur..
:) garip birşeymiş yaaacanlarım sormayın benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir...
benim ehliyetimde yanlışlık yapmışlar onu düzelttirmrk için 2 haftadır uğraşıyorum yarın için emniyette randevum var inşallah düzeltirim bir aksilik olmadan dua edin kızlar
:) garip birşeymiş yaaa
İnş.düzelir cnm.
Menümü yazayım
Sabah: 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
3-4dilim domates
1üçgen light peynir
1fincan yeşilçayın yarısı
Ara: yok
Öğle: 1 küçük sütaş light yoğurt
1buçuk kaşık yulaf ezmesi
Ara: 1 portakal 1 elma
Akşamada brokoli yerim 3 tane salatayla...
menü bildirimi :
Sabah: Klasik karatay kahvaltısı
Öğlen:
1 kase ıspanak çorbası (içine accık kızarmış ekmek koydum)
İzmir köfte çok az patatesli
Salata
Biraz kuruyemiş
1 kk kadar çikolata
Adet haftama girdim umarım az hasarla geçiririm,heleki olmazsam hamileysem ne mutlu bana
Arkadaşlar daha önce de yazdım gözden kaçtı sanırım.!1oo den az olduğu için saphiraya mesaj atamıyorum.Birisi benim için saphiraya mesaj tabilir mi?:26:
İnşallah ceylincim İnşallah
inan duacıyım senin ve tüm isteyen arkadaşlar adına
ben ilk evlendiğim sene hamile olduğumu öğrendim 23 yaşındaydım evleneli 1 sene olmuş para yok pul yok nasıl bozuldum
ağladım ağladım durdum atladım zıpladım düşsün diye(küfredebilirsin haklısın)
sonra 6 aylık hamileyken eşim ve ben aynı gün işyerinden şutlandık.yine parapul yok çok sıkıntılı idi.
sonra doğunca anladım aptallığımı.ve Allahıma her dua edişimde isteyen tüm arkadaşlarım için dua ederim.
Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
of ya duygusala bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?