Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kar soğuk demeden ben de öğle yemeğine eve yürüdüm yürüyerek de okula döndüm şimdi yine eve gideceğim
60 a düşmeme az kaldı arkadaşlar

bu da olmuştur inşallahh =))

geçmiş olsun canım,önemli bişey yoktur inşallah....

canım geçmiş olsun, heyet raporu ne için ?

canlarım sormayın benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir...
benim ehliyetimde yanlışlık yapmışlar onu düzelttirmrk için 2 haftadır uğraşıyorum yarın için emniyette randevum var inşallah düzeltirim bir aksilik olmadan dua edin kızlar

eveeet arkadaşım uyarın için sağol ama birazcık inceleseydin topic i bizlerin sabahları 1 meyve yediğimizi görürdün. meyve yenmiyor diye bir şey yok yeniyor ama akşamları değil ve bir oturuşta bir kilo mandalina yemek yanlış diyor hoca (ben öyle yapardım) herşey de olduğu gibi meyvede de fazlası zarar çünkü hepsi şeker içeriyor
ayrıca karatay diyeti diyoruz ama aslında bir diyet programı vermiyor hoca sadece sağlığımız açısından nasıl doğru besleniriz günlük hayatımızda neleri yanlış yapıyoruz bunların altını çiziyor, doğru bildiğimiz yanlışlar hakkında bizleri uyarıyor...
zaman zaman ben de yaptığım diyeti bozsamda hocanın yazdığı kitaba ve bu topiğe sürekli göz gezdiriyorum özellikle kısa sürede yoldan çıkmış ve şeker sorunu yaşayan biri olarak hocanın önerilerini hayatıma geçirmeye hatta kazımaya çalışıyorum, bu konuda herkese de tavsiyede bulunuyorum. Grip meselesine gelince artık sebebi nedir bilmem ama ben hayatımda ilk kez bu yıl hiç grip olmadım, kırık hissettiğim oldu ama hiç hastalanmadım çok şükür (kıçımı kaşıyım, dilimi de ısırdım )

:) garip birşeymiş yaaa
İnş.düzelir cnm.

merhaba...bende karatay diyeti sağlıklı olduğunu düşünüyorum.ben düzenli uygulamadığım halde artık acıkmıyorum,tokum.kilo veremedim,ama vücüdum sıkılaştı..kilo vermek için diyetisiyenlere gittim,verdim sonra geri aldım.üç defa bu şekilde kilo vermeyi denedim ama her defa verdiğim kiloları geri aldım.giden sadece paralarım oldu..sizleri her gün okuyorum,ama kaçamaklarım olduğu için menü bildirimi yapmıyorum.ne zaman disiplinli bir şekilde diyeti uygulayacağım o zaman aranızda katılacağım..herkese başarılar dilerim

:) garip birşeymiş yaaa
İnş.düzelir cnm.

sağol canım yaa valla ne ehliyetmiş millet dalga geçiyor benle biz ehliyet alırken muayene bile olmadık diyorlar bana da işgüzar bir doktor denk geldi bana 1 senelik ehliyet vermiş yani her yıl yenilemem gerekiyor tabii doktor rapaoruyla bu duruma itiraz ettim ama tek yolu heyet raporuymuş sağlam olduğuma dair neyseki raporu aldım ama emniyet başka sorun çıkarmaz umarım yani bu kadar aksilikten sonra hala korkuyorum ne yalan söyliyeyim

bildirim:
sabah:
benm için kılasik hale geldi
süt
muz
yulaf
kuru meyve
1 kapsül omega 3

öğlen:
sebze çorbası
tavuk göğüs ızgara
domates,biber

akşam yemeğim yok kızlar ama karnıbahar haşlayıp sarmısaklı yoğurt tereyağı öyle yemeği düşünüyorum

selam arkadaslar arkadasta klasık karatay kahvaltımın dısına mınık tuzlu kurabıye dısında hıc cıkmadım onu yedıgım ıcınde kuruyemıs hıc yemedım eve gelınce bıtkı cayımı ıctım kuzuyu uyutum 45 dk da 4,5 km yurudum.leylakcım sesın cıkmıyo yuruyusunu yaptınmı canım?

ıkıncı ogunumde hazır sımdıden yazayımkı yazdıklarımdan baska bırsey yemeyeyım(bu da yenı moda)

1 kucuk kase maydanozlu yogurt
1 buyuk kase yesıllık salatası(acı bıber tursulu)
1 tabak bol baharatlı mantar sote
4 adet akçaabat köfte

1. öğün:
4 küçük yumurt+90 gr. az tuzlu lorla sahanda yumurta,1 çay kaşığı tereyağ ile
10 zeytin
4 ad. bebe bisküvisi (regliyim,aklımda çikolata soslu tatlılar filan var,fenalardayım)
2 bardak çay

ara:
1 bardak az tuzlu ayran
12 ad. badem

Son düzenleme:
Menümü yazayım

Sabah: 2 dilim kepek ekmek yağsız kızarttım
1 yumurta beyazı
3-4dilim domates
1üçgen light peynir
1fincan yeşilçayın yarısı

Ara: yok
Öğle: 1 küçük sütaş light yoğurt
1buçuk kaşık yulaf ezmesi

Ara: 1 portakal 1 elma

Akşamada brokoli yerim 3 tane salatayla...

Merhaba bildiğim kadarıyla light olan tüm ürünler yasak diyetimizde. Kalori hesabı hiç yapılmıyor.
Doğal olan tavuk, tavuk yumurtalarını vb yiyoruz. Markette satılan kuruyemişleri bile tercih etmemeye çalışıyoruz. Koruyucu maddeler içerdiği için, doğal olmadığı için.

siyamum benden bu konuda deneyimliymiş ben de hemen atladım.
Ama ekmek yemiyoruz kesinlikle yasak diye biliyorum. Mümkün olduğunca ara öğün de yapmamaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:

İnşallah ceylincim İnşallah
inan duacıyım senin ve tüm isteyen arkadaşlar adına
ben ilk evlendiğim sene hamile olduğumu öğrendim 23 yaşındaydım evleneli 1 sene olmuş para yok pul yok nasıl bozuldum
ağladım ağladım durdum atladım zıpladım düşsün diye(küfredebilirsin haklısın)
sonra 6 aylık hamileyken eşim ve ben aynı gün işyerinden şutlandık.yine parapul yok çok sıkıntılı idi.
sonra doğunca anladım aptallığımı.ve Allahıma her dua edişimde isteyen tüm arkadaşlarım için dua ederim.
Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
of ya duygusala bağladım

Arkadaşlar daha önce de yazdım gözden kaçtı sanırım.!1oo den az olduğu için saphiraya mesaj atamıyorum.Birisi benim için saphiraya mesaj tabilir mi?:26:

kızlar açlık patlaması yaşıyorum ki ben 9 saat aç durabilen bi insandım ne oluyor bana ya
10 da kahvaltı yaptım saat 2 de bunları yedim:18::18:
1 küçük tabak kısır komşum getirdi
1 tane havuçlu kek
3 tane ev yapımı baklava
1 avuç ceviz ve biraz fıstık

hala açım hala açım
şimdi 6 buçukta ne yesemde hem doysam hemde acıktırmasa:26:

ah ah ben okurken ağladım yaa çok hüzünlü ama mutlu sonla biten bir hikaye
benimde benzer ama kötü sonlu bir hikayem var...
ben de istanbul a yeni geldiğimiz evimizi yeni açtığımız yıl korunduğum halde bebeğim olmuştu ama aynen senin dediğin gibi nasıl ağlıyorum nasıl isyan ediyorum " ben nasıl bakarım çocuğa, bir sürü borç harç var, sözleşmeliyim ya beni işten atarlarsa" ağlayıp duruyorum eşim teselli etmeye çalışıyor beni ama ben ona da kzıyorum... o kadar isteksizim ki sonunda şiddetli bir ishal oldum ama hayatımda bir daha hiç öyle olmamışım aşırı su kaybı sonucu sanırım düşük oldu ama ben seviniyorum tabii...
olayın üstünden çok geçmeden tüm sözleşmelileri işten attılar "çocuklu olanlar hariç" işte o an dünyam başıma yıkıldı!
işimden olurum korkusuyla istemediğim çocuğum kayıp gitti belki olsaydı çok sevdiğim işimde hala çalışıyor olacaktım en büyük korkumla çok acı bir şekilde yüzleştim duvara tosladım resmen...
üzerinden 2.5 yıl geçti şimdi çocuk için delirip duruyorum Allah nasip etmedi daha ama sınavım, cezam bitmemiş demek
bir zamanlar istemediğim çocuk hasretiyle yanıyorum malesef, çok acı bir durum yaşadıklarımın ağırlığı hala omuzlarımda...
Allah beni affetsin ve cezam bitsin artık istiyorum bunun için dua ediyorum...
herkese de tavsiyem istemediğiniz halde çocuk sahibi olursanız sakın isyan etmeyin, emin olun sizin için hayırlısı budur!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…