Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bırkac gundur benımde ıstahım cok acıldı regl haftamdan dıye dusunuyorum zararsız bırseyle doymak ve acıkmamak ıcın onerım bol bol badem cevız fındık ye bence

canım ya tuylerım dıken dıken okudumcok ıbretlı bır hıkaye allah kımseyı aratmasın olanları bagıslasın evlat bambaska bırsey herkes tatsın ınsaallah

canım bırkac gundur benımde ıstahım cok acıldı regl haftamdan dıye dusunuyorum zararsız bırseyle doymak ve acıkmamak ıcın onerım bol bol badem cevız fındık ye bence
benimde bugün bitti ondan herhalde akşama dediğin gibi yapayım bi de ayran içeyim yanına

çok etkilendim. allah nasip etsin

yaptım canım

çok üzüldüm canım,inşallah en kısa zamanda ve hayırlı bi vakitte allahım sana bi evlat verir

canım benım ya üzme kendını Allh ınsallh en kısa zamnda verır kucagına yaramaz bır bebek

bugün yediklerim

1.öğün:
1 yumurtalı peynirli omlet
2 zeytin
1 domates
1 küçük muz
omega 3

2.öğün:
1 tabak etli kuru fasülye
çok az bulgur pilavı
1 kase yoğurt
acı biber turşusu

spor:1 saat yürüdüm

of canım ya.kurban olurum yaaa
burumun direği sızladı yemin ederim.ağlamamak eldemi.
Allahım inşallah hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin.
dualarım sizinle

akşama pırasa yapacağım yanına ne olur henüz düşünmedim sanırım makarna yaparım,ben de pırasa + ev yoğurdu+1 kaşıkçık makarna yerim

az önce kızım ağlıyordu yazamadım. üzme kendini bak sen diyorsun allah ne zaman verirse o zaman en hayırlı zamandır. şimdi de o hayırlı zamanı bekle gerçekten. allah en güzel ve en kısa zamanda bir bıcırık versin sana da.

merhaba kızlar
günümü az :26:hasarlı atlattım:26:
arkadaşlar ay çok zayıflamışsın toton bile küçülmüş dedilerkendine ödül ver artık falan
minik bir parça peynirli börek,yoğurtlu havuç kavurması:26:
közlenmiş kırmızı biber yediklerim
yemediklrim pırasalı börek ,patatesli börek,kremalı pasta,kurabiye

sabah
2haşlanmış yumurta
10zeytin
peynir
salatalık
roka
1çay bardağı ceviz

akşam
ezogelin çorbası
zeytinyağlı barbunya
yoğurt

herkese iyi geceler ben yürüyüşe gidiyorum

sabah 7.30

1yumurta
1muz
az peynır
cevız
4 zeytin

öğlen 12.00
yumurta
yogurt

aksam 18.00
kıymalı karnıbhar
yogurt(1 cevız+ketentohumlu+5 badem)

çook şiştim hala yurumedım ama yuruyecegım mutlaka

siyamum benden bu konuda deneyimliymiş ben de hemen atladım.
Ama ekmek yemiyoruz kesinlikle yasak diye biliyorum. Mümkün olduğunca ara öğün de yapmamaya çalışıyoruz.

Yok çok teşekkür ederim ben yaklaşık 3 ayda hiç vermediğim hafta olmaksızın 9 kilo verdim 4 kilo fazlam kaldı onuda burda vermek istedim tam olarak karatayı bilmiyorum menümü yazma amacım eleştirilmesin diye değil yanlışlarımı belirten olsun diyeydi... Çok saolun diğer yanlışlarımı sayenizde düzelticem...

Merhaba birşey sormak istiyorum listelerde ara sıra muz görüyorum wc sorunu yaşamıyormusunuz?

1.öğün:

1 ithal muz
bi avuç fıstık
1 bardak süt
1 çk. ktn thm. yag
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 tane 1000 mg. omega3

2. Öğün:

1 tabak etli pırasa
1/2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1çk. ktn thm yagı
1 tane 1000 mg. omega3

Sıvı:2,5 lt su

Spor:45 dak yürüyüş

yürüyüşü birazdan yapcm. Allaha şükür yürüyüş bandı yatmıyor artık.... hadi kızlar yürüyün hala yürümüyormusunuz... pepeti ana köylüm konyalım yürü yavrum yürü... eşim sopa gibi dolaşıyorsun evde diyor.... inanın güzel iltifat 58-60 gösteriyorsun diyor....teşekkürler hepinize siz olmadan bu kadar sürdüremazdim... bende sizin yanınızdayım... hayırlısıyla verecek Rabbim istediğimizi... çocuk, fizik, iş ,aşk ,para.. herşeyden önce sağlık ve huzur... ver bize Allahım hayırlısıyla buradaki tüm arkadaşlarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…