Nasıl kullanıyorsunuz onu bilgi alabilirmiyim?
bazen oluyo cnm ama neden bılmem muzla ılgılı degıl muzu hergun yersen kabız olmazmıssın bırıne bı doktor demıs ara yersen kabız oluyomussunMerhaba birşey sormak istiyorum listelerde ara sıra muz görüyorum wc sorunu yaşamıyormusunuz?
1.öğün:
1 ithal muz
bi avuç fıstık
1 bardak süt
1 çk. ktn thm. yag
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 tane 1000 mg. omega3
2. Öğün:
1 tabak etli pırasa
1/2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1çk. ktn thm yagı
1 tane 1000 mg. omega3
Sıvı:2,5 lt su
Spor:45 dak yürüyüş
yürüyüşü birazdan yapcm. Allaha şükür yürüyüş bandı yatmıyor artık.... hadi kızlar yürüyün hala yürümüyormusunuz... pepeti ana köylüm konyalım yürü yavrum yürü... eşim sopa gibi dolaşıyorsun evde diyor.... inanın güzel iltifat 58-60 gösteriyorsun diyor....teşekkürler hepinize siz olmadan bu kadar sürdüremazdim... bende sizin yanınızdayım... hayırlısıyla verecek Rabbim istediğimizi...çocuk, fizik, iş ,aşk ,para.. herşeyden önce sağlık ve huzur... ver bize Allahım hayırlısıyla buradaki tüm arkadaşlarımla...
kızlar biriniz yardım edin bana ben bgn basladım daa
sabah:2 yumurta,3zeytin,avuç içi kadar peynir
öğlen:havuçlu lahanalı zeytinyağlı salata,120 gr köfte,bikaç kaşık yoğurt
ara:ceviz,badem,kuru üzüm,1 sb süt (bu arada bunları spor yptıktn sonra yedim)
NOT:spordan yarım saat sonra içilen süt yağ yakımını hızlandırıyor bilginize..
şimdi de lahana yemeği yicemm yanında yoğurtla..
olmuş mu sizce???
Çok teşekkürler arkadaşım 28 numaradan liste adayıyım sayendecanım attım ben haberin olsun
Canım tüylerim diken diken oldu resmen. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.(amin)ah ah ben okurken ağladım yaa çok hüzünlü ama mutlu sonla biten bir hikaye
benimde benzer ama kötü sonlu bir hikayem var...
ben de istanbul a yeni geldiğimiz evimizi yeni açtığımız yıl korunduğum halde bebeğim olmuştu ama aynen senin dediğin gibi nasıl ağlıyorum nasıl isyan ediyorum " ben nasıl bakarım çocuğa, bir sürü borç harç var, sözleşmeliyim ya beni işten atarlarsa" ağlayıp duruyorum eşim teselli etmeye çalışıyor beni ama ben ona da kzıyorum... o kadar isteksizim ki sonunda şiddetli bir ishal oldum ama hayatımda bir daha hiç öyle olmamışım aşırı su kaybı sonucu sanırım düşük oldu ama ben seviniyorum tabii...
olayın üstünden çok geçmeden tüm sözleşmelileri işten attılar "çocuklu olanlar hariç" işte o an dünyam başıma yıkıldı!
işimden olurum korkusuyla istemediğim çocuğum kayıp gitti belki olsaydı çok sevdiğim işimde hala çalışıyor olacaktım en büyük korkumla çok acı bir şekilde yüzleştim duvara tosladım resmen...
üzerinden 2.5 yıl geçti şimdi çocuk için delirip duruyorum Allah nasip etmedi daha ama sınavım, cezam bitmemiş demek
bir zamanlar istemediğim çocuk hasretiyle yanıyorum malesef, çok acı bir durum yaşadıklarımın ağırlığı hala omuzlarımda...
Allah beni affetsin ve cezam bitsin artık istiyorum bunun için dua ediyorum...
herkese de tavsiyem istemediğiniz halde çocuk sahibi olursanız sakın isyan etmeyin, emin olun sizin için hayırlısı budur!...
Amin.Zeynepfaz için 2 kere amin1.öğün:
1 ithal muz
bi avuç fıstık
1 bardak süt
1 çk. ktn thm. yag
1 kayısı ve 1 incir kurusu
kako
1 tane 1000 mg. omega3
2. Öğün:
1 tabak etli pırasa
1/2 kase mercimek çorbası
1 kase yogurt
1çk. ktn thm yagı
1 tane 1000 mg. omega3
Sıvı:2,5 lt su
Spor:45 dak yürüyüş
yürüyüşü birazdan yapcm. Allaha şükür yürüyüş bandı yatmıyor artık.... hadi kızlar yürüyün hala yürümüyormusunuz... pepeti ana köylüm konyalım yürü yavrum yürü... eşim sopa gibi dolaşıyorsun evde diyor.... inanın güzel iltifat 58-60 gösteriyorsun diyor....teşekkürler hepinize siz olmadan bu kadar sürdüremazdim... bende sizin yanınızdayım... hayırlısıyla verecek Rabbim istediğimizi...çocuk, fizik, iş ,aşk ,para.. herşeyden önce sağlık ve huzur... ver bize Allahım hayırlısıyla buradaki tüm arkadaşlarımla...
Arkadaşım moralini yüksek tut eğer bu tedavisi için kg vermen gerekiyorsa biraz daha dikkatle gidiyor kg.lar.Eğer doğum sonrasıysa endişen emzirmeyle yine gidiyor.kızlar herkeze iyi akşamlar iki haftadır bu karatay diyetindeyim ama ilk başladıgım gün 1kğ gitmişti arkasından 1kg daha gitti ama onu çok sürede verdim ilk günün verdiği duyguyla şımardım sanki herşeyde az biraz götürken böyle oldu sabah kahvaltısında ekmek yemedim midem çok bulandı bende bir dilim kepek ekmegi yiyiyorum eşim sagolsun elinde kabak çekirdegi getiriyor dizi seyrederken beraberinde çayla lop lup gidiyor içimden gelde zayıfla diyorum yemeklerin yanında ekmek yemiyorum salatayla yogurtla filan tokluk yapmaya çalışıyorum iki haftada iki kilo olmuş oldu bende bu işdah oldukça napıcam bilmem bidee tüp bebek denemesi olucak 3 ay sonra kan ilacı folik asit elevit kullanıyorum bilmiyorum artık biryerden yiyecekten kıs biyerden vitaminler kullan biraz zor zayıflarım gibi geliyor.
bugünkü menüm
1.ögün11:00)56:
zeytinim,peynirim,fındıgım,havucum,omega3 2 kapsül,süzme yogurtlu 1 adet köy yumurtam,azda süzme yogurtlu salatalık,2 adet kuru incirimama rafadan yumurtamı yemedinm cok doydummm
Eki Görüntüle 357172
2.ögünüm(19:30)
kereviz yemegim,1 kase ev yapımı yogurdum,2 adet yesilsogan,az favam kalmıstı(kuru bakladan yapmıstım)onu bitirdim.
Eki Görüntüle 357182
spor:60 dk tempolu yürüyüs(6 km 500 kalori 6.5 hız 8400 adım)
su:2 litre
kızlar ya menü bildirimi yapmaya yüzüm yok...ben bugün karatayı tamamen bozdum.çikolatalar,patatesli bulgur filan...çok canım sıkkın.2 gündür spor da yok.şişlik var her yerimde...nolur bana moral verin.karatay kitabını mı okusam ya...serdim resmen
Merhaba aramıza hoşgeldin. Sabah zeytin 8-10 kadar yiyebilirsin. 1 çay bardağı kadar fındık, fıstık, badem ya da ceviz yenek gerekiyor(ekmek yeöediğimiz için
aralar mümkünse olmamalı
lahana yemeği bulgurlu sanırım güzel afiyet olsunnnn
bugünkü menüm
1.ögün11:00)56:
zeytinim,peynirim,fındıgım,havucum,omega3 2 kapsül,süzme yogurtlu 1 adet köy yumurtam,azda süzme yogurtlu salatalık,2 adet kuru incirimama rafadan yumurtamı yemedinm cok doydummm
Eki Görüntüle 357172
2.ögünüm(19:30)
kereviz yemegim,1 kase ev yapımı yogurdum,2 adet yesilsogan,az favam kalmıstı(kuru bakladan yapmıstım)onu bitirdim.
Eki Görüntüle 357182
spor:60 dk tempolu yürüyüs(6 km 500 kalori 6.5 hız 8400 adım)
su:2 litre
sadece kuruyemiş yiyeyim diye sütü içerken onları da yedim..pekii sadece günde 1 çay bardağı mı olacak? ne zaman nasıl yemek daha mantıklı?
spordan sonra süt illa ki içiyorum da ara öğün sayılır o da sonucta napsam kii:18:
günaydın günaydın buz gibi bir izmir sabahından günaydın....
bol enerjili,kaçamaksız,spor takviyeli güzel bir gün diliyorum hepinize..
Dün akşamdan başlıyorum
2 kk beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 kase yoğurt
çay
malesef 1 dilim ekmeği yedim ,bağırsak sendromum mahvetti beni,
başka birşey yemeğede korktum
sabah
1 adet muz
1 kk b.peynir
kahve
bugünde temkinli gidicem,peynir yoğurt muz falan
10 gündür grip yüzünden ara verdiğim spora da bu akşam başlayacağım işallah
hepinize kolay gelsinnnnnnnnnnnn
.
tesekkürler canım ama söyle düsünüyorum bu yediklerimzin bize zararı %100 olmaz eminim. ya o çikolatalar reçeller tatlılar pastalar ... bizi seker hastası etmiyorda karatayda aldığımız proteinlermi etkiyiycek kaldıkı menüleri okuyoruz hiç öle abartılı protein alan yok. hatta pek protein bile alamıyoruz .
normal bir insan kilo basına 1 gr protein almalıymıs mesela ben 66 gr almalıymısım. bir yumurta akında 3.5 gr protein varmıs ozaman ben 2 yumurtayla 7 gr alıyorum sabah.
geriye ne kalıyo 59 gr protein almak.haslanmıs tavuk gogsu(100 gr. da) 30 gr. protein hadi onuda yedim daha almam gereken 29 gr daha var yani sunu dmek istiyorum. fazla protein almamız imkansız ülke olarak proteinden az besleniloruz zaten . protein yapı tası. ama biz karbonhidrat alıyoruz sadece enerji ama enirji kullanmıyoruz sisiyoruz. o yüzden sende kafana hiç takma bunları o kadar pilav çikolata yerken bismimz yok turp gibiyiz doğal karatay beslenmesi bizi hasta etcek yok öle sanmam
günaydın günaydın buz gibi bir izmir sabahından günaydın....
bol enerjili,kaçamaksız,spor takviyeli güzel bir gün diliyorum hepinize..
Dün akşamdan başlıyorum
2 kk beyaz peynir
1 dilim kızarmış ekmek
1 kase yoğurt
çay
malesef 1 dilim ekmeği yedim ,bağırsak sendromum mahvetti beni,
başka birşey yemeğede korktum
sabah
1 adet muz
1 kk b.peynir
kahve
bugünde temkinli gidicem,peynir yoğurt muz falan
10 gündür grip yüzünden ara verdiğim spora da bu akşam başlayacağım işallah
hepinize kolay gelsinnnnnnnnnnnn
.
tesekkürler canım ama söyle düsünüyorum bu yediklerimzin bize zararı %100 olmaz eminim. ya o çikolatalar reçeller tatlılar pastalar ... bizi seker hastası etmiyorda karatayda aldığımız proteinlermi etkiyiycek kaldıkı menüleri okuyoruz hiç öle abartılı protein alan yok. hatta pek protein bile alamıyoruz .
normal bir insan kilo basına 1 gr protein almalıymıs mesela ben 66 gr almalıymısım. bir yumurta akında 3.5 gr protein varmıs ozaman ben 2 yumurtayla 7 gr alıyorum sabah.
geriye ne kalıyo 59 gr protein almak.haslanmıs tavuk gogsu(100 gr. da) 30 gr. protein hadi onuda yedim daha almam gereken 29 gr daha var yani sunu dmek istiyorum. fazla protein almamız imkansız ülke olarak proteinden az besleniloruz zaten . protein yapı tası. ama biz karbonhidrat alıyoruz sadece enerji ama enirji kullanmıyoruz sisiyoruz. o yüzden sende kafana hiç takma bunları o kadar pilav çikolata yerken bismimz yok turp gibiyiz doğal karatay beslenmesi bizi hasta etcek yok öle sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?