Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar biriniz yardım edin bana ben bgn basladım daa

sabah:2 yumurta,3zeytin,avuç içi kadar peynir
öğlen:havuçlu lahanalı zeytinyağlı salata,120 gr köfte,bikaç kaşık yoğurt
ara:ceviz,badem,kuru üzüm,1 sb süt (bu arada bunları spor yptıktn sonra yedim)

NOT:spordan yarım saat sonra içilen süt yağ yakımını hızlandırıyor bilginize..

şimdi de lahana yemeği yicemm yanında yoğurtla..

olmuş mu sizce???

Son düzenleme:
kızlar herkeze iyi akşamlar iki haftadır bu karatay diyetindeyim ama ilk başladıgım gün 1kğ gitmişti arkasından 1kg daha gitti ama onu çok sürede verdim ilk günün verdiği duyguyla şımardım sanki herşeyde az biraz götürken böyle oldu sabah kahvaltısında ekmek yemedim midem çok bulandı bende bir dilim kepek ekmegi yiyiyorum eşim sagolsun elinde kabak çekirdegi getiriyor dizi seyrederken beraberinde çayla lop lup gidiyor içimden gelde zayıfla diyorum yemeklerin yanında ekmek yemiyorum salatayla yogurtla filan tokluk yapmaya çalışıyorum iki haftada iki kilo olmuş oldu bende bu işdah oldukça napıcam bilmem bidee tüp bebek denemesi olucak 3 ay sonra kan ilacı folik asit elevit kullanıyorum bilmiyorum artık biryerden yiyecekten kıs biyerden vitaminler kullan biraz zor zayıflarım gibi geliyor.

Merhaba birşey sormak istiyorum listelerde ara sıra muz görüyorum wc sorunu yaşamıyormusunuz?
bazen oluyo cnm ama neden bılmem muzla ılgılı degıl muzu hergun yersen kabız olmazmıssın bırıne bı doktor demıs ara yersen kabız oluyomussun

sende mi gonyalısın kıııı nersıı yafrimmmm. henuz yurumedım yuruycem ınsalhh

akşam yemeğimmmm kızlarrrrrr

mercimek çorbası
tavuk haşlama 3 parça ama küçüktüüü:26:
yoğurt
salata-turşu
truffee:18::18: bitti şükürrr ohhh beeee

HAYIRLI AKŞAMMLAAARRRR

Fındık
tulum peyniri
Bir bardak süt
2 yaprak sarma (bulgurla sarılmış)

Arkadaşlar 100 mesaja henüz ulaşamadığım için saphiraya ben de özel mesaj atamıyorum. Benim için mesaj atabilecek arkadaş var mı?

Aksam yemegi faslida bitti
Yemekten once 40 dk yurudum
Koca bir kase karisik yesillikli salata (uzeri tavuk ve hardal,yogurt soslu)
10 tane badem
Simdi cay iciyorum,esim ve kizim meyva salatasi yapiyorlar
Ama ben sadece 1kasik tadicam o kaaaaaaaa...
Sabah gorusuruz
İyi geceler

Merhaba aramıza hoşgeldin. Sabah zeytin 8-10 kadar yiyebilirsin. 1 çay bardağı kadar fındık, fıstık, badem ya da ceviz yenek gerekiyor(ekmek yeöediğimiz için
aralar mümkünse olmamalı
lahana yemeği bulgurlu sanırım güzel afiyet olsunnnn

canım attım ben haberin olsun
Çok teşekkürler arkadaşım 28 numaradan liste adayıyım sayende

Canım tüylerim diken diken oldu resmen. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar versin inş.(amin)
Amin.Zeynepfaz için 2 kere amin

Arkadaşım moralini yüksek tut eğer bu tedavisi için kg vermen gerekiyorsa biraz daha dikkatle gidiyor kg.lar.Eğer doğum sonrasıysa endişen emzirmeyle yine gidiyor.

slm 30 dk 2 mil yürüdüm dızım agrıdı bıraktım hıc yoktan ıyıdır

kızlar ya menü bildirimi yapmaya yüzüm yok...ben bugün karatayı tamamen bozdum.çikolatalar,patatesli bulgur filan...çok canım sıkkın.2 gündür spor da yok.şişlik var her yerimde...nolur bana moral verin.karatay kitabını mı okusam ya...serdim resmen

bugünkü menüm

1.ögün11:00)56:
zeytinim,peynirim,fındıgım,havucum,omega3 2 kapsül,süzme yogurtlu 1 adet köy yumurtam,azda süzme yogurtlu salatalık,2 adet kuru incirim ama rafadan yumurtamı yemedinm cok doydummm

2.ögünüm(19:30)
kereviz yemegim,1 kase ev yapımı yogurdum,2 adet yesilsogan,az favam kalmıstı(kuru bakladan yapmıstım)onu bitirdim.

spor: 60 dk tempolu yürüyüs(6 km 500 kalori 6.5 hız 8400 adım)

su:2 litre

canım ya favayı nasıl yaptın ölçülerini vermen mümkünmü ben bir kere yaptım öööööhhh oldu vırç vırç bişey yani

yarın sıfırdan başlıyosun ama kesinlikle kaçamak yok tamam mı

sakın ha sakın yasak şeylerden yemeyip spor yapıp şişliği atıyosun

ondan sonra da bi güzel rahatlayıp mutlu mesut karataya devam ediyosun

kitabı almanda fayda var bence ama şöyle söyleyeyim ben burada daha çok şey öğrendim ve motive oldum, o yüzden bir kez daha buradaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

leslie ile 3 mil yürüdüm, yemeğimi yedim

koca bir tabak etli patlıcan yemeği, yoğurt, 2 avuç kadar ayçekirdeği, 2 tane omega-3

sadece kuruyemiş yiyeyim diye sütü içerken onları da yedim..pekii sadece günde 1 çay bardağı mı olacak? ne zaman nasıl yemek daha mantıklı?
spordan sonra süt illa ki içiyorum da ara öğün sayılır o da sonucta napsam kii:18:

sana da iyi akşamlar canım,

maşallah ne güzel istikrarlı ve karataya uygun menülerin, sporun

afiyet olsun

canım kuruyemişi yemeklerden sonra yiyoruz genelde özellikle kahvaltıda ama günde 1 çay bardağı ile sınırlamıyoruz aslında sadece ara öğün yapmamaya çalışıyoruz, öğün araları en az 4 saat, 8den sonra hiç bir şey yemek yok. Süt, ayran istediğin zaman içebilirsin sıvı olduğu için ara öğün sayılmıyor

iyi aksamlar izmirli arkadasım bende izmirde yasıorum benn de karataycıyım.haftasonu izmir ne güzeldi 2 gündür ise bi rüzgar bi soguk offf

ne güzel yazmıssın pepeti valla dogru söylüyorsun önceden tatlı cikolata makarna pilav yerken bi sey yok sanki karatay yaparken hastalıklar var cok yanlıs bi düsünce karatay diyeti yasam boyu saglık dogru olanda bu.protein konusunA GELİNCE BİZLER ABARTILI Bİr protein almıyoruz ayrıca karatay diyeti protein diyeti degil kitabı güzel okuyun arkadaslar herseyden besleniyoruz yemedigimiz seylerde belirli seyler.dısarda görüstügüm kisilrde aaa karatay diyetide protein dyeti diorlar bi sinir oluyorum baslıyorum anlatmay sonrada soruyorum pekala nerde burda protein ooofff konusulacak cok sey varrr aslında:18::18:

iyi aksamlar izmirli arkadasım bende izmirde yasıyorum benn de karataycıyım.haftasonu izmir ne güzeldi 2 gündür ise bi rüzgar bi soguk offf

ne güzel yazmıssın pepeti valla dogru söylüyorsun önceden tatlı cikolata makarna pilav yerken bi sey yok sanki karatay yaparken hastalıklar var cok yanlıs bi düsünce karatay diyeti yasam boyu saglık dogru olanda bu.protein konusunA GELİNCE BİZLER ABARTILI Bİr protein almıyoruz ayrıca karatay diyeti protein diyeti degil kitabı güzel okuyun arkadaslar herseyden besleniyoruz yemedigimiz seylerde belirli seyler.dısarda görüstügüm kisilerde aaa karatay diyetide protein diyeti diyorlar bi sinir oluyorum baslıyorum anlatmaya sonrada soruyorum pekala nerde burda protein ooofff konusulacak cok sey varrr aslında:18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…