canım kuruyemişi yemeklerden sonra yiyoruz genelde özellikle kahvaltıda ama günde 1 çay bardağı ile sınırlamıyoruz aslında sadece ara öğün yapmamaya çalışıyoruz, öğün araları en az 4 saat, 8den sonra hiç bir şey yemek yok. Süt, ayran istediğin zaman içebilirsin sıvı olduğu için ara öğün sayılmıyor
anladım cnm tsk ederim peki o zaman yrn sabah kahvaltıda 2 yumurta(1 tane yesem olmaz mı?),peynir,6 zeytin roka fln ve ceviz yesem,öğlen de 120 gr köfte ve yoğurt yesem arada süt içsem spordan sonra bir bardak süt ve ceviz ardından da aksama lahana havuç sumak kekik zeytinyağı sarımsak ve limondan oluşan salata yesem olmaz mı yada salatanın yanında yine köfte yesem?
kitabı bitiremediğimden yardımlarınızı bekliyorummmm..meyve yok ya kuru kayısı incir falan yesem sabah ve ceviz gibi kuruyemişleri yemeğin hemen ardından mı yemek zorundayız..bnm aksam yemeğim 9u buluyor spordan geliyorum duş al fln derken napmalıyım?
yarın sıfırdan başlıyosun ama kesinlikle kaçamak yok tamam mı
sakın ha sakın yasak şeylerden yemeyip spor yapıp şişliği atıyosun
ondan sonra da bi güzel rahatlayıp mutlu mesut karataya devam ediyosun
kitabı almanda fayda var bence ama şöyle söyleyeyim ben burada daha çok şey öğrendim ve motive oldum, o yüzden bir kez daha buradaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
1-saphira............%2.22
2-papadiya..........%2.04
3-hayattanazicik..%1.75
4-gül63...............%1.37
5-pembekalp.......%1.28
6-ebruprl.............%1.09
7-burkansçetin....%0.937
8-rojdaaaa.....%0.934
9-aslı72..............%0.88
10-güleryüz2011...%0.80
11-lborant...........%0.77
12-idealist33........%0.67
13-esas2006........%0.54
14-destinaaaa......%0.53
15-ceylin1907......%0.49
16-sevgi-liebe......%0.45
17-leylak70..........%0.15
18-yst38..............%0.11
19-leylak84..........%0:44:
20-handan06........%+0.91:18:
21-alinyazimkaderimsin..%+0.81:18:
22-sekerkız67.......%+0.77:18:
kusura bakmayın arkadaşlar haddim değil ama rojdaaaa arkadaşımızı ekledim..
ah ah ben okurken ağladım yaa çok hüzünlü ama mutlu sonla biten bir hikaye
benimde benzer ama kötü sonlu bir hikayem var...
ben de istanbul a yeni geldiğimiz evimizi yeni açtığımız yıl korunduğum halde bebeğim olmuştu ama aynen senin dediğin gibi nasıl ağlıyorum nasıl isyan ediyorum " ben nasıl bakarım çocuğa, bir sürü borç harç var, sözleşmeliyim ya beni işten atarlarsa" ağlayıp duruyorum eşim teselli etmeye çalışıyor beni ama ben ona da kzıyorum... o kadar isteksizim ki sonunda şiddetli bir ishal oldum ama hayatımda bir daha hiç öyle olmamışım aşırı su kaybı sonucu sanırım düşük oldu ama ben seviniyorum tabii...
olayın üstünden çok geçmeden tüm sözleşmelileri işten attılar "çocuklu olanlar hariç" işte o an dünyam başıma yıkıldı!
işimden olurum korkusuyla istemediğim çocuğum kayıp gitti belki olsaydı çok sevdiğim işimde hala çalışıyor olacaktım en büyük korkumla çok acı bir şekilde yüzleştim duvara tosladım resmen...
üzerinden 2.5 yıl geçti şimdi çocuk için delirip duruyorum Allah nasip etmedi daha ama sınavım, cezam bitmemiş demek
bir zamanlar istemediğim çocuk hasretiyle yanıyorum malesef, çok acı bir durum yaşadıklarımın ağırlığı hala omuzlarımda...
Allah beni affetsin ve cezam bitsin artık istiyorum bunun için dua ediyorum...
herkese de tavsiyem istemediğiniz halde çocuk sahibi olursanız sakın isyan etmeyin, emin olun sizin için hayırlısı budur!...
Aksam yemegi faslida bitti
Yemekten once 40 dk yurudum
Koca bir kase karisik yesillikli salata (uzeri tavuk ve hardal,yogurt soslu)
10 tane badem
Simdi cay iciyorum,esim ve kizim meyva salatasi yapiyorlar
Ama ben sadece 1kasik tadicam o kaaaaaaaa...
Sabah gorusuruz
İyi geceler
teşekkürler canım olacak inş.oh valla ne güzel senin 2 kilocuk kalmış tabi daha rahatsın. e biraz da hak etmişsin yanidarısı başıma diyorum seni de tebrik ediyorum
ah bu çevremizdekilerr,bana da diyolar tmm vermişsin artık yeter arada ye,sonra ödem olarak vücudumda duruyorlar 1-2 gün o yediklerim...merhaba kızlar
günümü az :26:hasarlı atlattım:26:
arkadaşlar ay çok zayıflamışsın toton bile küçülmüş dedilerkendine ödül ver artık falan
minik bir parça peynirli börek,yoğurtlu havuç kavurması:26:
közlenmiş kırmızı biber yediklerim
sağol tatlım aminnnbende sizin yanınızdayım... hayırlısıyla verecek Rabbim istediğimizi...çocuk, fizik, iş ,aşk ,para.. herşeyden önce sağlık ve huzur... ver bize Allahım hayırlısıyla buradaki tüm arkadaşlarımla...
süt ve ev ayranı içebilirsin aralardasadece kuruyemiş yiyeyim diye sütü içerken onları da yedim..pekii sadece günde 1 çay bardağı mı olacak? ne zaman nasıl yemek daha mantıklı?
spordan sonra süt illa ki içiyorum da ara öğün sayılır o da sonucta napsam kii:18:
Teşekkürler...Canan Hoca önerdiyse muzu seve seve yerim tabi:) Gİ si yüksek diye bilindiği için çok sevdiğim halde yemeğe çekiniyordum.İnternet sitelerinde araştırdığımda besinlerin gi değerleri hepsinde farklı.Hangi listeye güvenip uygulayacağız?
uzatma kablosu ile 2'li priz yollayabilirim birine sen birine ben barnak sokarızgünaydınnnnnn
yukarıda yediklerimle bitmedi gece malesef....
sadece pis boğazlıktan 5 tane pötibör bisküvi yedim
meyve salatası da 1 kaşıkla kalmadı 2-3 ????
ŞU AN İŞYERİNDEKİ TÜM PRİZLER DOLU.
BOŞALINCA NE YAPACAĞIMI BİLİYORUM
hepinize kolay gelsiiiinn
.
ceylincimmmm günaydın
sabah bir sen bir ben oluyoruz bu saatte.
Hanımlar uykuda.Leptin patlamasındalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?