canım benım bızler demırbaşız burdan ayrılmayız..ıdeal kıloya ulasıncada koruma topıgı acarız
canım benım bızler demırbaşız burdan ayrılmayız..ıdeal kıloya ulasıncada koruma topıgı acarız
İlk mezun olduğum için koruma topiği açmam söylendiama ben bunun hakkım olmadığını düşünüyorum. .altüstü 9 kilo verdim. .bunu 20-30-40 hatta 50 kilo veren arkadaşların açmasını bekliyeceğim ..kızlarrrrrrrrrrr çabuk ulaşın hedefinize koruma topiğinde toplanalım...........
sabah
2 yumurtalı menemen
1 çb ceviz
1/4 avuç peynir
1 fincan süt
5-6 zeytin
1 erik kurusu
1çk. kt. yagı
1 tane 1000 mg omega3
akşam
1 porsiyon et haşlama
1/4 kase yogurt
limonlu turp
1çk. kt. yag
1 tane 1000 mg omega3
2,5 lt su
45 dak yürüyüş
kızlar kimsecikler kalmadı nerdeyse.. 15 tatilinde çok eglenceliydi.. jarni, famir,hayatnazck,minyatür... ve diğer arkadaşlar... nerdeler kızlar..? :44: leylak, papadi,pepeti,asyam, destina,burkans,sevgilibe,mb2012,şekerkız,ceylin,ikiz81(ki mezun oldugu halde bizi bırakmadı) ve adını hatırlamadıgm diğer karataycılar topiğimizi daha canlı tutarak emek veren arkadaşlarım benim.. canlarım öpüyorum hepinizi..
İlk mezun olduğum için koruma topiği açmam söylendiama ben bunun hakkım olmadığını düşünüyorum. .altüstü 9 kilo verdim. .bunu 20-30-40 hatta 50 kilo veren arkadaşların açmasını bekliyeceğim ..kızlarrrrrrrrrrr çabuk ulaşın hedefinize koruma topiğinde toplanalım...........
Bence siz açın,mezun olanlar size katılır.Tecrübelerden isteyen yararlanır
sENİN VARLIĞINDA BİZE KUVVET VERİYOR,DESTEK OLUYOR, CANIM BENİM....sabah
2 yumurtalı menemen
1 çb ceviz
1/4 avuç peynir
1 fincan süt
5-6 zeytin
1 erik kurusu
1çk. kt. yagı
1 tane 1000 mg omega3
akşam
1 porsiyon et haşlama
1/4 kase yogurt
limonlu turp
1çk. kt. yag
1 tane 1000 mg omega3
2,5 lt su
45 dak yürüyüş
kızlar kimsecikler kalmadı nerdeyse.. 15 tatilinde çok eglenceliydi.. jarni, famir,hayatnazck,minyatür... ve diğer arkadaşlar... nerdeler kızlar..? :44: leylak, papadi,pepeti,asyam, destina,burkans,sevgilibe,mb2012,şekerkız,ceylin,ikiz81(ki mezun oldugu halde bizi bırakmadı) ve adını hatırlamadıgm diğer karataycılar topiğimizi daha canlı tutarak emek veren arkadaşlarım benim.. canlarım öpüyorum hepinizi..
arkadaslarla dısarı cıktık izmirli olanlar bilir kaynaklara gidelim dediler hadi gidelim zaten benim ögle saatim gecmişti amac birlikte sosyallesmek dedim tabi onlar neleri götürdü mideyeEki Görüntüle 359648 ya ben ise sadece 2 canak ayranEki Görüntüle 359649 ahhh olmadı öyle ama ben karataycıyım
bızde senı sevıyoruz tatlımmmmcanım arkadaşlarım .. Allah ayırmasın bizi... sizlerin sayesinde sabır ve sebatla devam edebiliyorum... burası olmasa çoktan bıkmıştım belki ve bisürü kaçamak devam etsem bile... ikizcim alçakgönüllülüğünü takdir ettim ya.. bu zamanda senin gibi insanlar pek olmuyor... sizin oldugunuzu bilmek ümit veriyor bana gelecege dair...
papadiya ,ikiz.... seviyorum kızlar sizi...iyice sevgi pıtırcıgı gibi oldum sanki ama napim...:26:
valla canım buranın motıvasyonunun basarısı o yuzden hep dıyorum burdan ayrılmayalımkızlar ideal kiloya ulaşıncada gitmeyin noluuuuur motivasyon için tickkerlarınız bile yetiyo valla siz ve tecrübeleriniz olmadan olmaz ..papadiya idolüm adını görünce bile bi toparlanıyorum Allahım bir gün bende bu hatun kadar verebilir miyim diyorum hevesleniyorum
Aaaaa gözümden kaçmış demek ki,yanında ne yemek lazım dengelemek için acaba,çünkü koca bir tencere var...Öğle yemeğindeki Bezelye aciktirmistir bence. Bezelye yasak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?