Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar kızlaaaar bi kaç gündür müthiş bi baş ağrım oluyo gün içinde..bu diyetten mi bilemedim...hala da regl olmadım.yüzüm de bu dönemde sivilceler çıkıyor..annem de ekmek yemiyosun cevizden fıstıktan mı oluyo die moral bozma girişimlerine başlıyo hemen..ama yılmak yok yola devam menümü paylaşayımm..

1.öğün:

2 kaşarlı yumurta
8 zeytin
1 ç.b fındık
beyaz-kaşar peyniri bir avuç kadar
4 gün kurusu
maydanoz

2.öğün:
çok az domates çorbası (içemedim)
1 parça tavuk
turşu
yoğurt

3.öğün:
taze fasülye
kereviz salatası
çok azceviz-fıstık karışık yedim...

sabah
2 yumurtalı menemen
1 çb ceviz
1/4 avuç peynir
1 fincan süt
5-6 zeytin
1 erik kurusu
1çk. kt. yagı
1 tane 1000 mg omega3

akşam
1 porsiyon et haşlama
1/4 kase yogurt
limonlu turp
1çk. kt. yag
1 tane 1000 mg omega3

2,5 lt su

45 dak yürüyüş

kızlar kimsecikler kalmadı nerdeyse.. 15 tatilinde çok eglenceliydi.. jarni, famir,hayatnazck,minyatür... ve diğer arkadaşlar... nerdeler kızlar..? :44: leylak, papadi,pepeti,asyam, destina,burkans,sevgilibe,mb2012,şekerkız,ceylin,ikiz81(ki mezun oldugu halde bizi bırakmadı) ve adını hatırlamadıgm diğer karataycılar topiğimizi daha canlı tutarak emek veren arkadaşlarım benim.. canlarım öpüyorum hepinizi..

Son düzenleme:
canım benım bızler demırbaşız burdan ayrılmayız..ıdeal kıloya ulasıncada koruma topıgı acarız

canım benım bızler demırbaşız burdan ayrılmayız..ıdeal kıloya ulasıncada koruma topıgı acarız

İlk mezun olduğum için koruma topiği açmam söylendi ama ben bunun hakkım olmadığını düşünüyorum..altüstü 9 kilo verdim..bunu 20-30-40 hatta 50 kilo veren arkadaşların açmasını bekliyeceğim..kızlarrrrrrrrrrr çabuk ulaşın hedefinize koruma topiğinde toplanalım...........

canım arkadaşlarım .. Allah ayırmasın bizi... sizlerin sayesinde sabır ve sebatla devam edebiliyorum... burası olmasa çoktan bıkmıştım belki ve bisürü kaçamak devam etsem bile... ikizcim alçakgönüllülüğünü takdir ettim ya.. bu zamanda senin gibi insanlar pek olmuyor... sizin oldugunuzu bilmek ümit veriyor bana gelecege dair...

papadiya ,ikiz.... seviyorum kızlar sizi... iyice sevgi pıtırcıgı gibi oldum sanki ama napim...:26:

kızlar ideal kiloya ulaşıncada gitmeyin noluuuuur motivasyon için tickkerlarınız bile yetiyo valla siz ve tecrübeleriniz olmadan olmaz ..papadiya idolüm adını görünce bile bi toparlanıyorum Allahım bir gün bende bu hatun kadar verebilir miyim diyorum hevesleniyorum

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),.bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın,pul bıber,bırkac kuru kaysı.....2. Öğün(ıkındı vaktı) 1 lAhmacun,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 7saat ev ısı yaptım az yurudumoley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a2444.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $a2445.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
iyi akşamlarrr canlarrrr
bugün aktara gittim. şu benim kabızlık sorunuma karışık bitki çayı yaptırdımm.
inşallah iyi gelirr. yarın içmeye başlıcammm.
bu arada eve yeni geldimmm arkadştaydımm. yemek yedik. çay sohbett derkenn anca geldimm
hemen yazıyorummm kızlarrr

yumurtalı ıspanak
1 kaşık nohutlu pilav nohutu daha çoktuuuuu amaaa
salata-turşu

İyi akşamlaaarrr

Bugün yediklerim
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 çay bard fındık
roka, maydanoz

öğlen
patates köftesi kızartılmış
sarımsaklı yoğurt

akşam
1 poğaça, peynir, bal
şekersiz çay
:18::18::18: evvetttt bakalıö p.tesi tartıda ne göreceğim

bu keten tohumunun tadindan nefret ediyorum ben. kavurmayi da denedim yine ayni les gibi :) yogurt da oldum olasi sewmem. hele ceviz agzima surmezdim. simdi sagligimin hatrina hepsini zorla yiyorum ins en kisa zamanda faydasini goruruz hanimlar :)

İyi akşamlar....
kalkınca:
1 bardak ılık su
1.öğün:
2 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
10 yeşil zeytin
2incir
3gün kurusu
3 ceviz
ara:
1avuç kabuklu fıstık
2 keçiboynuzu
yarım avuç kabak çekirdeği:26:
2.öğün:
1kase mercimek çorbası
2köfte kadar et
1tabak yeşil fasulye
turp,yeşil soğan
2lt su(en az)metabolizma çayı..
herkes kilo verir inş.bol leptinli geceler....

sENİN VARLIĞINDA BİZE KUVVET VERİYOR,DESTEK OLUYOR, CANIM BENİM....:13:

nedir abi bu çin işkencesi mi off off :)) neyse büyük irtadenle sen her şeyin üstesinden gelmişsin guleryuzcüm:)) hem onların masada öyle güzel durduğuna bakma yağa dönüşünce çok da güzel durmuyor vücüdumuzda:))) hepimize bol sağlıklı ve karataylı günler diliyorum:)))

bugün bildirim yapmıcam kızlar
sabah karatay kahvaltı
öğlen annemde misafirler vardı ben sadece mercimekli köfte yicektim ama......
akşamkokteyl vardı alkol almadım ama tatlı kaçırdım
pişman değilim bu kaçamak bana 1 ay yeter
iyi oldu yani
kokteyl için kıyafet almaya gittim vee 38 beden bir bluz aldım kotondan süperdi.
moral oldu tam gaz karataya devam

kızlar selam,

benim cildim biraz problemlidir ancak bugünlerde biraz daha sivilce problemim arttı, normaldekinden daha fazla ve büyük sivilceler yüzümde ve vücudumda çıkmaya başladı, biraz korkmakla birlikte vücudun kendini temizlemeye çalışırkn de öncelikle deri altındaki yağları bu şekilde dışarıya attığı gibi bir bilgi kalmıştı aklımda. Topikte de bazı arkadaşların sivilce problemi yaşadığını okuyunca biraz netten bakayım dedim. Canan Hoca'nın belirttiği gibi karaciğer beslenme alışkanlığıyla yağlanıyor ve kötü besinler nedeniyle toksinle yükleniyor. Bizim karatay beslenmesi ile ise karaciğerin temizlendiğini düşünüyorum. Bunun sonucu da internetten alıntıladığım yazının bir kısmını aşağı ekledim. Sizce mantıklı olabilir mi sivilce çıkmasının sebebi olarak?

"Karaciğer temizlemesinden sonra kanda kolesterol normal seviyeye kadar inebilir. Sonra yeniden yükselmeye başlar. Bu yükselişin sebebi şudur: Temizlenmeden sonra karaciğer kuvvetlenir. Kuvvetlenen karaciğer, hazmolamayan ve deri altında, kaslar arasında depolanan ve yıllarca saklanan yağ kalıntılarını (margarin ve transgenik yağlar) kan vasıtasıyla, sivilce ve çıbanlarla dışarı atmaya çalışır. Bu sırada kolesterolün yükselmesi tehlikesizdir. Vücut kolesterolü kontrol altında tutar. Bu durumda yağ olarak sadece zeytinyağı kullanmak, sarımsak yutmak ve yemek, yeşil sebze yemek, limon suyu, greyfurt suyu, elma suyu ve biberiye çayına devam etmek gerekir."

bızde senı sevıyoruz tatlımmmm

valla canım buranın motıvasyonunun basarısı o yuzden hep dıyorum burdan ayrılmayalım

Öğle yemeğindeki Bezelye aciktirmistir bence. Bezelye yasak cnm
Aaaaa gözümden kaçmış demek ki,yanında ne yemek lazım dengelemek için acaba,çünkü koca bir tencere var...
Köfte de yasak sanırım içindeki ekmekten dolayı doğru mu bilgisi olan arkadaşlardan biri yanıtlarsa sevinirim....:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…