Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu açıklamaya çok sevindim gerçekten..aynı sorunu bende yaşıyorum bu aralar.diyete ilk başladığım zamanlarda aslında cildimde düzelmeler olmuştu ama şimdi regl etkisyle de sivilceler çoğalmıştı...bana mantıklı geldi..zaten sivilce için olan bir çok ilaçta da aynı etki görülür.önce bütün sivilceler çıkar sonra cilt düzelir..

burkancetin arada bir izin vermek gerek sanirim bunyeyi cok kasmamali sonra cildirmasin:)) 5 kg gitmis senden anlasilan, ne kadar surede verdin canim ve boyun kac? bende bugun arkadaslarla yemege gittim. izgara balik aldim. ama apetizer soylediler, kalamar ve karides! yapmayin etmeyin dedim, ikisinden de 2-3 tane yedim :) yanina da bol su ve soda.

Kizlar gunaydin 4.gun menu bildirimim
Kahvalti 2yumurta havuc salatasi peynir zeytin ceviz cay elma
2.3.ogun
Corba salata yogurt ceviz
Evi toplama ve tasima moduna giriyorum.o yuzden belki vaktim olmaz diye dusundum...hadi kizlar sizede kolay gelsin.....

dün akşamı yazmamıştım
2. öğün(öğlen yemedim :))
bulgur pilavı
salata
yoğurt

bu sabah erken başladım kızım yatırmadı onun için 3 öğün olur herhalde bu gün
karatay kahvaltısı
size ii uykular.
öptmm

Gunaydin iyi pazarlar hepinize......
Dun 1.ve2.ogunum yok
Disaridaydim ve uygun bir sey uyduramadim acikmadim da.
2 saat spora gittim
Tabi disarida olunca ve tum gun birsey yemeyince aksam sapittim
Misafir vardi
1dilim kasarli ekmek firinda
1 kucuk ev pogacasi
Badem
1 portakal

Ne deseniz haklisiniz
Sabah kalktim once parmagimi sonra da dilimi soktum prize

Bu sabah
1 yumurta
5 zeytin
Peynir,domates,tere,5 badem
Cay

Gorusuruz. Opuyorum siziiii

Çikolataya hayır diyemiyoruz ya bir şey düşündüm. Ceviz serbest onu kakao ile ezip kendimiz çikolata yapsak birazcıkda süt süper olur gibi sanki

3. gün bildirimim;

dün akşam 2 adet kabak dolması bir bardak ayran ve 2 kaşık börülce salatası yedim.

Sabah kahvaltım

2 adet yumurta
10 adet yeşil zeytin
3 adet kiraz domates
bir küçük parça cevizli tulum peyniri
4 adet kuru erik ve 2 fincan güllü yeşil çay

Sabah 8 de yaptım kahvaltımı..

Yavaş yavaş gidiyor kilolar böyle olunca daha bir şevkle sarılıyorsun..

Hadi bakalım kolay gelsin...

günaydın kısceler bı kacgundur gırmıyorum ve uzak kalınca hersey daha kotuye gıdıyo.bu hafta ne olucak bakalım ıkı hafta ust uste artıdaydım görüşmeyelı sıler nasılsınız

kizlarrrrrrrrr
Unutmayin
Yarin listeyi ben yapiyorum
sabah bildirimlerinizi bekliyorum
Hatirlatayim dedim

tatlım hep bekleyıslerımız ve herdefasındada kırmızı kart gormemız yasamayan bılmez .ama dusuncemıs cok etkılıymış bılıyomusun boş koyvermemız gerekıyormuş demekkı daha zamanımız var hayırlısı hersyın vardır bununda bı sebebı rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın aratmasın.benım bu ay psıkolojım resmen bozuldu ve kendımı yemege verdım ıkı haftadır artılardayım goruyosun ıste.ama stres yaparak bıras daha ılerı tarıhe atıyormusuz.bızımde yuzumuz gulecek bızde bebeklerımızı alıcaz kucaghımıza ınsallah o gunlerı gorucez bak demıstık dıyecez.evden dısarı ortamlara gıresım bıle gelmıyo etrafımdakılerın cogu anne oldu onları gordukce morelım bozuluyo.ama bıyandanda cok sukur esımle ıyıyım dıyorum rabbımden benım sınavımda bu dıyorum isyan etmıyorum ama heray agladıkca nıye olmuyo dedıkce aslında ısyan ettıgımın farkına vardım.sabrın sonu selamet tatlım buna ınan.4 sene oldu halamı dusunmuyosunuz dedıklerınde kafalarına balyozu ındıresım gelıyo bılıyosun ıkı defa dusuk yaptım belkı hayırlı deıllerdı benım ıcın belkı sorunlu olucaklardı bılemeyız.ama onu ıcınde hıssettdımte kaybetmek cok farklı bır duygu rabbım kımseye yasatmasın.ama ınanıyorum en yakın zamanda gelıcek bebegım.boş koyverdım bu ay yumurtlama donemınde belkı bır yada ıkı olmuştur hatırlmıyorum saldım gıttı sende oyle yap cunku dusuklerımde oyle kalmıştım haberım yoktu kaldıgımdan duzensızdım cok sukur duzenede gırdım artık.dedıgım gıbı bol bol dua etben hepımıze edıyorum butun ısteyenlere bu sınavı hepımız hayırlısıyla atlatıcaz cunku .ben esımın elındeymış gıbı esımle tartısıyorum ama artık aklım basıma geldı sende sakın boyle bışıy yapma onlarında yapabılecegı hıcbışey yok bız gene konuşuyoruz aglıyoruz erkekler oyle deılkı kımbılır nasıl takıyolar kafalarına

kahvaltım(09:15)
peynirim,zeytinim,fındıgım,süzme yogurdum,omega3 2 kapsülüm,havucum,maydonozum,2 adet köy yumurtam

duygularını cok güzel anlatmıssın bende aynı duyguları yasadım ama size göre biraz kısa sürdü 1.5 sene bize doktorlar cocuk sahibi olamazsınız dediler ama bir mucize oldu allahım bizim yüzümüzü güldürdü ama sterse cok etkili insanın vücudunu olumsuz etkiliyor bu kesin her seyiolacagına bırakmak en güzeli insalllah en kısa zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız arkadasım

balıgım ve salatam

yemek öncesi sporumuda yaptım ohhhh ohhhh sefam olsun 6 km 500 kalori 60 dk 8400 adımcık inş. bugünde nasip olurda sporumu yaparım yarın inş.kilolar gitmiş olur

Günaydın arkadaşlar,köfte yasak mı ne olur biriniz cevaplar mısınız...:44:

Günaydın arkadaşlar,köfte yasak mı ne olur biriniz cevaplar mısınız...:44:

köfte yasak degil ama yapılısı önemli kızartmadan tost makinesinde ızgara olabilir yada tavada zeytinyagı ile biraz su ekleyerek buharıyla olabilir 3 yada 4 adetti gecmesin benim fikrim afiyet olsun

Son düzenleme:
köfte yasak degil ama yapılısı önemli kızartmadan tost makinesinde ızgara olabilir yada tavada zeytinyagı ile biraz su ekleyerek buharıyla olabilir 3 yada 4 adetti gecmesin benim fikrim afiyet olsun

Sağol arkadaşım içinde az da olsa ekmek var diye tereddüt etmiştim teşekkür ederim...

Günaydın arkadaşlar!

Diyette bugün 14.günüm
Boyum 169 kilom
Karatay diyetine kitabı okuyarak 20 şubatta başladım kilom 70 kg dı.
İlk dört gün sonunda her gün 250 gr olarak 1 kilo verdim.Moral oldu ama sonraki dört günde aynı şekilde geri aldım.
Bu sabah da 70 çıktı.Günlerdir aynı...
Bu sürede şeker ekmek tatlı makarna pilav ve yaş meyvayı muz hariç ağzıma sürmedim.
Ara öğün ve 4.5 saatten önce yemek yemedim.
Haftada 4 gün bir saat yürüdüm.
Her sabah 2 yumurta yedim.
Yemekleri fırında ya da kısık ateşte pisirdim.
Yer fıstığı kabuklu 200 250 gr kadar yemeklerle yedim.
Genelde 2 öğün beslendim.
3 gün öğlen yemeği olarak 2 küçük yerli muz kabuklarıyla 200 gram cıvarı yer fıstığı ile 2 bardak ayran ya da bir kase yoğurt yedim.
Bügün moral sıfır
Nerde hata yapıyorum?
Bu tip deneyimleriniz oldu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi pazarlar!

kolay gelsin bence kuruyemişi biraz abartmışsın kuruyemişi ve meyveyi sadece kahvaltıda ye bu hafta ve farkı gör.

Eğer regl dönemindeysen böyle olabilir.O dönemde 1-5 kg arası su toplayabiliyor vücut.

amin cnm benım amin bızımde mucızemız gelıcek nasıpse.sıkı sıkı kucakla bebegını mıs gıbı kokusunu cek ıcıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…