kızlar selam,
benim cildim biraz problemlidir ancak bugünlerde biraz daha sivilce problemim arttı, normaldekinden daha fazla ve büyük sivilceler yüzümde ve vücudumda çıkmaya başladı, biraz korkmakla birlikte vücudun kendini temizlemeye çalışırkn de öncelikle deri altındaki yağları bu şekilde dışarıya attığı gibi bir bilgi kalmıştı aklımda. Topikte de bazı arkadaşların sivilce problemi yaşadığını okuyunca biraz netten bakayım dedim. Canan Hoca'nın belirttiği gibi karaciğer beslenme alışkanlığıyla yağlanıyor ve kötü besinler nedeniyle toksinle yükleniyor. Bizim karatay beslenmesi ile ise karaciğerin temizlendiğini düşünüyorum. Bunun sonucu da internetten alıntıladığım yazının bir kısmını aşağı ekledim. Sizce mantıklı olabilir mi sivilce çıkmasının sebebi olarak?
"Karaciğer temizlemesinden sonra kanda kolesterol normal seviyeye kadar inebilir. Sonra yeniden yükselmeye başlar. Bu yükselişin sebebi şudur: Temizlenmeden sonra karaciğer kuvvetlenir. Kuvvetlenen karaciğer, hazmolamayan ve deri altında, kaslar arasında depolanan ve yıllarca saklanan yağ kalıntılarını (margarin ve transgenik yağlar) kan vasıtasıyla, sivilce ve çıbanlarla dışarı atmaya çalışır. Bu sırada kolesterolün yükselmesi tehlikesizdir. Vücut kolesterolü kontrol altında tutar. Bu durumda yağ olarak sadece zeytinyağı kullanmak, sarımsak yutmak ve yemek, yeşil sebze yemek, limon suyu, greyfurt suyu, elma suyu ve biberiye çayına devam etmek gerekir."
kelın ilaçı olsa basına surer canım ama sana şunu dıyeyim motıve için tatlının sana verdiği zararları bak netten bıde canan hoca kıtapta yazmış bı bak o
rada okuyunca insan yemek istemıyor bende tek yediğim tatlı çıkolata ve sütlü tatlılar ben bek sevmm ağır ve şerpetli tatlıları
özledim sizi kızlar inş.en kısa zamanda dönerim.
dün akşam adet oldum,çok ağladım yine nedense geçen aydan çok ümitliydim.
kafama takmamalıyım ama olmuyor
dr.a gitmeden hormon yüklenmeden galiba olmuyacak bu iş
zaten diyete de eskisi kadar sadık değilim
tatlım hep bekleyıslerımız ve herdefasındada kırmızı kart gormemız yasamayan bılmez .ama dusuncemıs cok etkılıymış bılıyomusun boş koyvermemız gerekıyormuş demekkı daha zamanımız var hayırlısı hersyın vardır bununda bı sebebı rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın aratmasın.benım bu ay psıkolojım resmen bozuldu ve kendımı yemege verdım ıkı haftadır artılardayım goruyosun ıste.ama stres yaparak bıras daha ılerı tarıhe atıyormusuz.bızımde yuzumuz gulecek bızde bebeklerımızı alıcaz kucaghımıza ınsallah o gunlerı gorucez bak demıstık dıyecez.evden dısarı ortamlara gıresım bıle gelmıyo etrafımdakılerın cogu anne oldu onları gordukce morelım bozuluyo.ama bıyandanda cok sukur esımle ıyıyım dıyorum rabbımden benım sınavımda bu dıyorum isyan etmıyorum ama heray agladıkca nıye olmuyo dedıkce aslında ısyan ettıgımın farkına vardım.sabrın sonu selamet tatlım buna ınan.4 sene oldu halamı dusunmuyosunuz dedıklerınde kafalarına balyozu ındıresım gelıyo bılıyosun ıkı defa dusuk yaptım belkı hayırlı deıllerdı benım ıcın belkı sorunlu olucaklardı bılemeyız.ama onu ıcınde hıssettdımte kaybetmek cok farklı bır duygu rabbım kımseye yasatmasın.ama ınanıyorum en yakın zamanda gelıcek bebegım.boş koyverdım bu ay yumurtlama donemınde belkı bır yada ıkı olmuştur hatırlmıyorum saldım gıttı sende oyle yap cunku dusuklerımde oyle kalmıştım haberım yoktu kaldıgımdan duzensızdım cok sukur duzenede gırdım artık.dedıgım gıbı bol bol dua etben hepımıze edıyorum butun ısteyenlere bu sınavı hepımız hayırlısıyla atlatıcaz cunku .ben esımın elındeymış gıbı esımle tartısıyorum ama artık aklım basıma geldı sende sakın boyle bışıy yapma onlarında yapabılecegı hıcbışey yok bız gene konuşuyoruz aglıyoruz erkekler oyle deılkı kımbılır nasıl takıyolar kafalarına
Günaydın arkadaşlar,köfte yasak mı ne olur biriniz cevaplar mısınız...:44:
köfte yasak degil ama yapılısı önemli kızartmadan tost makinesinde ızgara olabilir yada tavada zeytinyagı ile biraz su ekleyerek buharıyla olabilir 3 yada 4 adetti gecmesin benim fikrim afiyet olsun
Günaydın arkadaşlar!
Diyette bugün 14.günüm
Boyum 169 kilom
Karatay diyetine kitabı okuyarak 20 şubatta başladım kilom 70 kg dı.
İlk dört gün sonunda her gün 250 gr olarak 1 kilo verdim.Moral oldu ama sonraki dört günde aynı şekilde geri aldım.
Bu sabah da 70 çıktı.Günlerdir aynı...
Bu sürede şeker ekmek tatlı makarna pilav ve yaş meyvayı muz hariç ağzıma sürmedim.
Ara öğün ve 4.5 saatten önce yemek yemedim.
Haftada 4 gün bir saat yürüdüm.
Her sabah 2 yumurta yedim.
Yemekleri fırında ya da kısık ateşte pisirdim.
Yer fıstığı kabuklu 200 250 gr kadar yemeklerle yedim.
Genelde 2 öğün beslendim.
3 gün öğlen yemeği olarak 2 küçük yerli muz kabuklarıyla 200 gram cıvarı yer fıstığı ile 2 bardak ayran ya da bir kase yoğurt yedim.
Bügün moral sıfır
Nerde hata yapıyorum?
Bu tip deneyimleriniz oldu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi pazarlar!
Teşekkür ederim. Deneyicem dediğin gibi...kolay gelsin bence kuruyemişi biraz abartmışsın kuruyemişi ve meyveyi sadece kahvaltıda ye bu hafta ve farkı gör.
Günaydın arkadaşlar!
Diyette bugün 14.günüm
Boyum 169 kilom
Karatay diyetine kitabı okuyarak 20 şubatta başladım kilom 70 kg dı.
İlk dört gün sonunda her gün 250 gr olarak 1 kilo verdim.Moral oldu ama sonraki dört günde aynı şekilde geri aldım.
Bu sabah da 70 çıktı.Günlerdir aynı...
Bu sürede şeker ekmek tatlı makarna pilav ve yaş meyvayı muz hariç ağzıma sürmedim.
Ara öğün ve 4.5 saatten önce yemek yemedim.
Haftada 4 gün bir saat yürüdüm.
Her sabah 2 yumurta yedim.
Yemekleri fırında ya da kısık ateşte pisirdim.
Yer fıstığı kabuklu 200 250 gr kadar yemeklerle yedim.
Genelde 2 öğün beslendim.
3 gün öğlen yemeği olarak 2 küçük yerli muz kabuklarıyla 200 gram cıvarı yer fıstığı ile 2 bardak ayran ya da bir kase yoğurt yedim.
Bügün moral sıfır
Nerde hata yapıyorum?
Bu tip deneyimleriniz oldu mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi pazarlar!
duygularını cok güzel anlatmıssın bende aynı duyguları yasadım ama size göre biraz kısa sürdü 1.5 sene bize doktorlar cocuk sahibi olamazsınız dediler ama bir mucize oldu allahım bizim yüzümüzü güldürdü ama sterse cok etkili insanın vücudunu olumsuz etkiliyor bu kesin her seyiolacagına bırakmak en güzeliinsalllah en kısa zamanda bebişlerinizi kucagınıza alırsınız arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?