Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

maşaallah canım umarım bu azmini hayatın boyunca sürdürürsün..
ama lütfen evlendikten sonrada dikkat et alma fazla kilo.....gerçi karatay süper bir diyet verdik ama geri almıyoruz...

maşaallah canım umarım bu azmini hayatın boyunca sürdürürsün..
ama lütfen evlendikten sonrada dikkat et alma fazla kilo.....gerçi karatay süper bir diyet verdik ama geri almıyoruz...

yaşam biçimim haline geldii cnmm.
inşallah böyle devam eder. dikkat ederimm tabiiii. üzerimden 14 kg yük kalktıı bi daha gelsin istemiyorummm.
ideal kiloma inincee senden yardım alacağım ikizcimmm

inşallah böyle devam eder. dikkat ederimm tabiiii. üzerimden 14 kg yük kalktıı bi daha gelsin istemiyorummm.

evet canım alışkanlık oluyor bırakılmıyor..

canım 8den sonra hala birşey yemiyorum...tabiki faydam olursa herzaman canım..

Ne kadar sürede verdin bu kiloları cnm maşallah ya. Kacamaklarin çok oldu mü? Spor???

Günaydın can lar. Sabah 11 de yaptım kahvaltıyı o yüzden 2 Ogün yicem bugün . Koy tereyağına 2 koy yumurtası, avuç ici kadar koy peyniri, 7 adet koy zeytini. 1 çay bardağı kadar ceviz ici, yeşil çay, 2 adet kuru kayısı. 1 adet gun kurusu ve sutlu turk kahvesi
Birazdan da 1 saat yürüyüş yapıcam
Bol su iciyorum
Karatayi ve karataycilari cooook seviyorum
Opuldunuz:)

Selam karatay güzelleri

sabah ev-iş yeri tam takır kuru bakırdı

ne yumurta ne de muz vardı. Ben de kuruyemiş, kuru meyve, az lor yedim, sonra sütlü türk kahvesi içtim.

Şimdi acıkmış durumdayım ama çok değil 1 saat daha dayanıp öğle yemeğimi yiyeceğim

herkese mutlu haftasonları

kahvaltıyı geç yaptık

2 rafadan yumurta
10zeytin
peynir
2günkurusu
1erik
1dilim ayva
maydonoz
bitki çayı
omege 3-2tane

şimdide bol bol su içiyorum

herkese mutlu haftasonları

kahvaltıyı geç yaptık

2 rafadan yumurta
10zeytin
peynir
2günkurusu
1erik
1dilim ayva
maydonoz
bitki çayı
omege 3-2tane

şimdide bol bol su içiyorum
canım omaga 3 -2 tane demişsin ben birtane alıyorum 1000mg olanını seninki kaç mg bendemi iki içmem gerek günde bir olarak biliyorum ama.:26:

valla canım spor yapılınca mutlu oluyor ınsan ınsallh bı yarım ssatt daha yuruycem aksama

mukemmel afıyet olsun
afıyet olsun canım benım resımlerını paylaş ve arkadslar görsun cok fark etmısın mukemmel olmussun bazen kızıyorum kendıme en gusel yıllarımz tombık gectı dıye . sen ne guzel zayıf gelın olmakla baslamıssın ıse sonrası çıtır anne tebrıkler

çok değişmişsin canım bazen ınsan kendı anlamıyor da dısardan bırı görunce anlasılıyor . ne demek bız karsımızdakını 5 kılo aldıgını bıle fark ederken onlarca kılo vermek muthıs degısım

1.7 kg kaldııı gitmiyorlarrrrrr çakılı kaldılarrrr sankii :44::44:

masalcımmm hg cnm
devam aynenn cnm ama fazla zorlamasalarrr beniii gidiverselerrr keşkeee ne kaldı şurda temmuza? ( düğüne )
senin nasıl gidiyorrr cnm?

canım azkalmış biraz daha sabır ideal kiloya yaklaştıkça sabırsızlanır insan temmuza daha var merak etme düğün zamanı ben 52 kiloya inmiştim

bende ilk başladığımda 1hafta başım ağrımıştı

güleryüzcüm bende çok uyuyorum ya kalkayım diyorum bir türlü kalkamıyorum
saati kuruyorum çlınca bas devam uykuya oooff:44::44:

canım omaga 3 -2 tane demişsin ben birtane alıyorum 1000mg olanını seninki kaç mg bendemi iki içmem gerek günde bir olarak biliyorum ama.:26:

canan hoca omega 3ü günlük 2-3gr öneriyor kitabında

14 kiloyu kaç ayda verdiniz. ben 5 kg verdim kilo vermem durdu. cvp için şimdiden tşkler

Çikolataya hayır diyemiyorum kızlarrrrr!

Nasıl hayır diyebilirim? Tek tatlı tutkum.

Çikolata haricinde herşey yolunda :S

Dün akşam 5 kaşık börülce salatası ve 2 adet etsiz çiğ köfte yedim.

Bu sabah da klasik karatay kahvaltısı ama ben 1 yumurta eksik yedim .

biraz önce de menemen yedim ve yeşil çay içtim..

Sabah kahvaltımı 7.30 da yaptım

Ama çikolata da yedim :S

Hadi bakalım kolay gelsin..

kelın ilaçı olsa basına surer canım ama sana şunu dıyeyim motıve için tatlının sana verdiği zararları bak netten bıde canan hoca kıtapta yazmış bı bak o
rada okuyunca insan yemek istemıyor bende tek yediğim tatlı çıkolata ve sütlü tatlılar ben bek sevmm ağır ve şerpetli tatlıları

Son düzenleme:
benimkide yarım karatay diyeti

ekmek şeker yok

akşam yemekteydim ama yağda kızartma köfte patat biber tatlı yedim

ekmek yemedim

2 çocuk diyet koca

çekilir dert deyil valla...

aman gene allah bu günümü aratmasın

diyet yaparken tüm gün evde olunca miskinliğe tembelliğe uyuşukluğa geçiorum

azcık süprüp sileyim de yarım elektrik su yokmuş

tabi önce sigara molası

ben şu an kitabı okuyorum da
çoooooook haklı
sağlıkçıyım ve %100 gerçek
sadece sağlık için bile olsa
gitmeli kilolar
ama benim nedenim çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…