canım bende 2 hafta hiç kılo veremedim sapret verırsın renklın yakınmıkızlar, sürekli yazamıyorum ama sizleri yakından takip ediyorum.ben 1 haftadır kaçamak yapmaksızın bu diyeti yapıyorum ama sabah tardıda kilomda hiçbir değişiklik olmadığını gördüm.ne dersiniz, vermem gereken kilo 5 kg kadar.
herkese iyi haftasonlarıbugünde misafirim var gelemiyorum fazla ama yürüyüşümü aksatmadım,pazartesi tartıda eksi göreceğimi düşünmüyorum ama bakalım artık:26:
bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
2 dilim peynir
domates
zeytin
omega 3
2.öğün:
Balık ve bol salata yiycem
spor:1 saat yürüdüm
ohhh afiyet olsun canlarrselam kızlar kahvaltıda arkadastaydım karatay dısına cıkmadım hemen yazayım
yagda yumurta
b.peynır tel peynır
8 zeytın 1 catal tahın helva
yesıllık domates salatalık
omega 3 yesılcay turk kahvesı
yediklerın içinde hiç işlenmiş bısey varmı yanı hazır gıdamı tuketiyosun bı sorgula canımiyi akşamlar hanımlar
kızlar 2-3 gündür ögle yemeginden 2- 3 saat sonra acayip acıkıyorumnevrim dönüyo dün yeşil çaya dadanmıştım bugünde saat 15 te bir elma ve 4 kaşık yogurt yedim 2 lt de su içtim ama hala açım akşamı iple çekiyorum 17:30 da yicem
1. ögün
2 bardak limonlu
1/2 kk peynir
2 kk haşlanmış yumurta
10 zeytin
20 fıstık
3 fincan çok açık limonlu çay
2. ögün
kavrulmuş yumurtalı fasulyeli pırasa
1 bardak ayran
1 avuç termiye
ara : 1 elma 4 kaşık yogurt
akşam da kuru fasulye bol salata yogurt turşu yemeyi planlıyorum
canım sanada ıyı haftasonları menu super sporunda harıka neden gıtmesın kg.olumlu dusun olumlu olsunherkese iyi haftasonlarıbugünde misafirim var gelemiyorum fazla ama yürüyüşümü aksatmadım,pazartesi tartıda eksi göreceğimi düşünmüyorum ama bakalım artık:26:
bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
2 dilim peynir
domates
zeytin
omega 3
2.öğün:
balık ve bol salata yiycem
spor:1 saat yürüdüm:
afıyet olsun canım super gorunuyo
afıyet olsun canım super gorunuyo
afıyet olsun canım super gorunuyoyogurda keten tohumuda ekleyebılırsın
İyi akşamlar arkadaşlar,bugünkü menümü yazayım,öğlen yemeğinden 2,5 saat sonra çok acıktım ara yapmak zorunda kaldım,yanlış birşey mi yedim bilemedim.ara da yediklerim diyete aykırı oldu
SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedimReglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?