Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar kahvaltıda arkadastaydım karatay dısına cıkmadım hemen yazayım

yagda yumurta
b.peynır tel peynır
8 zeytın 1 catal tahın helva
yesıllık domates salatalık
omega 3 yesılcay turk kahvesı

herkese iyi haftasonlarıbugünde misafirim var gelemiyorum fazlaama yürüyüşümü aksatmadım,pazartesi tartıda eksi göreceğimi düşünmüyorum ama bakalım artık:26:

bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim pastırma
2 dilim peynir
domates
zeytin
omega 3

2.öğün:
balık ve bol salata yiycem

spor:1 saat yürüdüm

Şimdi aksam yemeğimi yicem 1 saatlik yürüyüşün ardından
1 adet lahmacun
Karışık salata
Ayran ve kakaoya batırılmış 3 adet gun kurusu, çay
Bol su

2 Ogün yemiş oldum bugün. Bu saatten sonra daha da bisi yemem

bende simdi kahvaltimi yapiorum kizlar, biraz geciktim saat 10'a geliyor. yumurtanin yanina avocado ekledim bugun, biraz yagli bir meyve biliorum ama en azindan saglikli yag. oglen muhtemelen cevizle suyla filan gecistiricem cunku gec yapiorum kahvaltiyi ve saglam bir kahvalti. 4 gibi yemege cikicaz esimle, erken yedigim icin:) balik restaurant sectim, balik yicem bol bol ekmeksiz. dunku yazdigimla alakali fikri olan varmi kizlar aksam neden canim tatli istedi acaba tam alisamadi mi bunye yoksa tamamen gozum mu dondu yoksa gun icinde yanlis mi birsey yedim de oyle oldu ? :))

Merhaba kizlar _3.gun bildirimim
Sabah ,bir yumurta bir muz on zeytin peynir sekersiz cay ceviz
Daha sonra tum gun disardaydim boyle oluncada biraz yaramazlik yaptim....
Firinda bir parca tavuk
Firinda uc dilim patates
Greg salata
Ve 3 dilim baklava
Herkese iyi aksamlar

Kızlar, sürekli yazamıyorum ama sizleri yakından takip ediyorum.Ben 1 haftadır kaçamak yapmaksızın bu diyeti yapıyorum ama sabah tardıda kilomda hiçbir değişiklik olmadığını gördüm.Ne dersiniz, vermem gereken kilo 5 kg kadar.

iyi akşamlar hanımlar

kızlar 2-3 gündür ögle yemeginden 2- 3 saat sonra acayip acıkıyorum nevrim dönüyo dün yeşil çaya dadanmıştım bugünde saat 15 te bir elma ve 4 kaşık yogurt yedim 2 lt de su içtim ama hala açım akşamı iple çekiyorum 17:30 da yicem
1. ögün
2 bardak limonlu
1/2 kk peynir
2 kk haşlanmış yumurta
10 zeytin
20 fıstık
3 fincan çok açık limonlu çay

2. ögün
kavrulmuş yumurtalı fasulyeli pırasa
1 bardak ayran
1 avuç termiye

ara : 1 elma 4 kaşık yogurt

akşam da kuru fasulye bol salata yogurt turşu yemeyi planlıyorum

canım bende 2 hafta hiç kılo veremedim sapret verırsın renklın yakınmı

ohhh afiyet olsun canlarr
yediklerın içinde hiç işlenmiş bısey varmı yanı hazır gıdamı tuketiyosun bı sorgula canım

canım sanada ıyı haftasonları menu super sporunda harıka neden gıtmesın kg.olumlu dusun olumlu olsun

herkese ıyı aksamlar
sabah
2 yumurtadan mmaydanozlu soganlı omelt
avuc ıcı peynır
5-6 zeytın
öglen yemıcektım ama ıcım cok kotu oldu yıcek bısey bulamadım bı 1/4 kasarlı sucuklu pıde
yarım su baradagı fındık fıstık
1 burcak yedım
aksam da ı mısafırım oldugu ıcın aksam yemegı yok ne yazıkkı 1 kase arabaı corbası ıcıcem ama gec saatte

ıkıncı ogunumude yedım hemen yazayım arkadaslar

1 kase kerevız
1 kase kapuska
1 kase salata
omega3 yesılcay

arkadaslarla dısarı cıktık izmirli olanlar bilir kaynaklara gidelim dediler hadi gidelim zaten benim ögle saatim gecmişti amac birlikte sosyallesmek dedim tabi onlar neleri götürdü mideye ya ben ise sadece 2 canak ayran ahhh olmadı öyle ama ben karataycıyım

İyi akşamlar arkadaşlar,bugünkü menümü yazayım,öğlen yemeğinden 2,5 saat sonra çok acıktım ara yapmak zorunda kaldım,yanlış birşey mi yedim bilemedim.ara da yediklerim diyete aykırı oldu

SABAH 2 yumurta,domates,peynir ,4 zeytin,1 çay bardağı tuzsuz fıstık
ÖĞLEN 4 kaşık kereviz,eti fzla 3 kaşık bezelye,yoğurt,salata
ARA sütlü tatlı,biaz da çubuk kraker yedimReglim yakın kendimi tutamadım...
aKŞAM tavuk ve salata yicem...
SPOR olarak 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım ve de temizlik,bol bol su içiyorum,yeşilçayı akşam içicem...

Öğle yemeğindeki Bezelye aciktirmistir bence. Bezelye yasak cnm

3. ögün (çok şükür doydum
1 tabak kuru fasulye
1 tabak soganlı turp salatası
1 bardak ayran
turşu

şimdide yeşil çayımı içicem yaşam boyu saglık kitabımı tekrar okuyorum spor yaptıgınızı görünce nasıl özeniyorum bilseniz havalar ısınsın biraz iyileşeyim ilk işim yürüyüşe başlamak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…