Arkadaslar sabahları en azından 1 adet orta boy mevsim meyvesi yemek lazım. Öbür türlü gribe yakalanmamak mümkün değil. Bı de tahin helvasını çok seviyorum ben. Sadece balıktan sonra mı yeme hakkımız var?
Aksam yemeğimi 6 da yedim. Fırında bol tereyagli soganli çömlekte Levrek, keten tohumlu zeytinyağlı karışık salata, 4 ila 5 çatal kadar dövme tahin helvası ve çay iciyorum su anda.
1 saat sonra da kosu bandında 1 saat yurucem. Bol su iciyoru
Ve aksam 7 den sonra bisi yemicem
afiyet olsun hemşom dün senin menüde karnıyarık görünce çok canım çekmişti bende yaptım bugünbugün yediklerim
1.öğün:
1 yumurta
3 dilim pastırma
domates
peynir
birkaç çatal kavurma
omega 3
2.öğün:
2 tane karnıyarık
yarım porsiyon döner
1 bardak ayran
spor:bugün dinlenme günüm,ama evi tertemiz yaptım çok çoruldum,spor yapmış kadar oldum
bende grip olucam sanırım
meyve yok ondan belkide
kızlar selam,
benim cildim biraz problemlidir ancak bugünlerde biraz daha sivilce problemim arttı, normaldekinden daha fazla ve büyük sivilceler yüzümde ve vücudumda çıkmaya başladı, biraz korkmakla birlikte vücudun kendini temizlemeye çalışırkn de öncelikle deri altındaki yağları bu şekilde dışarıya attığı gibi bir bilgi kalmıştı aklımda. Topikte de bazı arkadaşların sivilce problemi yaşadığını okuyunca biraz netten bakayım dedim. Canan Hoca'nın belirttiği gibi karaciğer beslenme alışkanlığıyla yağlanıyor ve kötü besinler nedeniyle toksinle yükleniyor. Bizim karatay beslenmesi ile ise karaciğerin temizlendiğini düşünüyorum. Bunun sonucu da internetten alıntıladığım yazının bir kısmını aşağı ekledim. Sizce mantıklı olabilir mi sivilce çıkmasının sebebi olarak?
"Karaciğer temizlemesinden sonra kanda kolesterol normal seviyeye kadar inebilir. Sonra yeniden yükselmeye başlar. Bu yükselişin sebebi şudur: Temizlenmeden sonra karaciğer kuvvetlenir. Kuvvetlenen karaciğer, hazmolamayan ve deri altında, kaslar arasında depolanan ve yıllarca saklanan yağ kalıntılarını (margarin ve transgenik yağlar) kan vasıtasıyla, sivilce ve çıbanlarla dışarı atmaya çalışır. Bu sırada kolesterolün yükselmesi tehlikesizdir. Vücut kolesterolü kontrol altında tutar. Bu durumda yağ olarak sadece zeytinyağı kullanmak, sarımsak yutmak ve yemek, yeşil sebze yemek, limon suyu, greyfurt suyu, elma suyu ve biberiye çayına devam etmek gerekir."
her zamanki gibi yine tqm 12den vurmaya devam guleryuzcum:) omega3 leri depola bakalım :)) inş yarın hepimiz mutlu sonuçlar görürüz tartıda:) bol leptinli geceler karatay dostlarım:))haftasonu kendimi vurdum balıga
menüm:fırında cupra,salatam,3 küp seker büyüklügünde tahin helvası,2 tane ceviz
dün aksamda balıktan sonra helva yemiştim yazmayı unutmusum simdi yazayım dedim
Eki Görüntüle 360189
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?