Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar ben bir turlu Saphira ya mesaj atmayi basaramadim.lutfen benim yerime iletebilirmisiniz.bende aday listesine girmek istiyorum lutfen...ben telden bagla.internete her seferinde actiginiz konuya baslik yazdiginiza eminmisiniz diyor maalesef...kizlar yarin tarti gunu nasil bakalim....ben buyuk ihtimal bugunku yaramazliklarla bilemiyorum..

bugün yediklerim

1.öğün:
1 yumurta
3 dilim pastırma
domates
peynir
birkaç çatal kavurma
omega 3

2.öğün:
2 tane karnıyarık
yarım porsiyon döner
1 bardak ayran

spor:bugün dinlenme günüm,ama evi tertemiz yaptım çok çoruldum,spor yapmış kadar oldum

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao.....2. Öğün(ıkındı vaktı) kuru patlıcan dolması ve sarma,cacık,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul,kara lahana salatası,................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 1saat ev ısı yaptım ,az yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a1333.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $a1331.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
kizlar listeye kizimida yazin .bugün basladi daha salida kitabimiz geliyo insallah verir cocugum

Arkadaslar sabahları en azından 1 adet orta boy mevsim meyvesi yemek lazım. Öbür türlü gribe yakalanmamak mümkün değil. Bı de tahin helvasını çok seviyorum ben. Sadece balıktan sonra mı yeme hakkımız var?
Aksam yemeğimi 6 da yedim. Fırında bol tereyagli soganli çömlekte Levrek, keten tohumlu zeytinyağlı karışık salata, 4 ila 5 çatal kadar dövme tahin helvası ve çay iciyorum su anda.
1 saat sonra da kosu bandında 1 saat yurucem. Bol su iciyoru
Ve aksam 7 den sonra bisi yemicem

bende aynı fikirdeyim canım nerdeyse bir aydır hastayım bi iyi olamadım 2 gündür kahvaltıda elma yiyorum gözüm açıldı valla portakal yoktu olsaydı daha iyi olurdum

afiyet olsun hemşom dün senin menüde karnıyarık görünce çok canım çekmişti bende yaptım bugün bu topik iyi oldu ne yemek yapcam derdi kalktı

iyi akşamlar hanımlar çocuklardan fırsat bulupta geçmişe bakamadım sazan gibi daldım
1. ögün
kıymalı 2 yumurtalı omlet
10zeytin
3 fincan çok çok açık çay

2. ögün
1 tabak kuru fasulye
turp salatası
2 kaşık yogurt

3. ögün
1 tabak karnıyarık
turp salatası
cacık
1 küçük kase termiye

2 fincan yeşil çay 3 lt su

iyi akşamlarr kızlarrrr
bugün akşam yemeğinde arkadaşım vardı. yemek, içmek , sohbet falan derken akşamı etmişizzzz

akşam yemeğimm

bizim oraya özgü annemden öğrenmiştim ülübü-börülce çorbasıı
kurutulmuş yeşil fasulye salatasıı
keten tohumlu yoğurt
turşu
börekkkkkkkkkkkkkkkkk yaptım ama arkadaşımaaaa ben yemedimmmm
geri kalanını da ona paket yaptımmmm. gözümün önünde durmasınlar diyeee

İyi akşamlar....
kalkınca:1bardak su
1.öğün.:
2 haşlanmış yumurta
1kkpeynir
9zeytin
2incir
3 günkurusu
3ceviz
ara:
1avuç fındık
2.öğün:
1tabak haşlanmış et
3kaşık yeşil fasulye
mevsim salata
4 fıstık
Yarın tartı günü inş. hepimiz verdiğimiz kilolarla seviniriz.Bu hafta bakalım kim 1. olacak?

slm hanımlar bi kacgündür giremedim topige ablamın sözü vardı..
kötü haberim 2 minik baklava yedim:26:

İyi aksamlar kizlar

Ogle sadece biraz lor yedim
2 saate yakin esimle yuruduk.
Hava bugunde mukemmeldi izmirde:)

Aksam
Ciger izgara
Roka salata
Fava,brokoli,yogurt

Birazdan tarcinli sut icicem

Sabah gorusuruz
Bildirimlerinizi bekliyorummmmm
Gec kalmayin

.

haftasonu kendimi vurdum balıga
menüm:fırında cupra,salatam,3 küp seker büyüklügünde tahin helvası,2 tane ceviz
dün aksamda balıktan sonra helva yemiştim yazmayı unutmusum simdi yazayım dedim

sabah
1 muz
azıcık peynir
1 çk. keten tohumu
1 tane 1000 mg omega3
1 çb ceviz

akşam
2-3 tabak barbunya
2-3 kşık yogurt
ev turşusu
marul salatası
10 zeytin
1 çk. keten tohumu
1 tane 1000 mg omega 3
su 2,5 lt
spor 45 dak yürüyüş

kızlar bahar yorgunlugu herkesi bastırdı... tabi tehlikeli dönemler hastalıklarda çogalıyor... :2: ama meyve yesekte hastalanıyorduk hatırlarsak... canan hoca da açıklamış onların yerine maydanoz c vitamni deposu mesela pynirin yanında yiyin sabah.... kilo verene kadar meyveye dikkat diyorlar.. gül arkadaşımızda yemiyor ve iyi kilo veriyor...

yarın listeyi merak ediyorum..:18: aslıya özelden göndercez galiba.. herkese bol leptinli bi gece.. yarınınız bol eksili olsun canım (topikteki aktif) karataycılarım....

Bu açıklamaya ne kadar sevindim bilemezsin.. Benim de birkaç gündür yüzümde belirgin sivilceler çıktı. Baya kafamı takmıştım.. Ben cevizden herhalde diye düşünüyordum. Demekki iyi bir sebebi varmış.. Çook teşekkürler

1. öğün:

2 yumurta
1 avuç peynir
8 zeytin
1 çb fındık
4 gün kurusu
şekersiz çay

2. öğün:

3 kaşık pırasa
3 kaşık taze fasülye
mercimekli salata
2 kaşık kereviz salatası

3.öğün:
3 kaşık nohut
salata
mercimek çorbası
yoğurt

sıvı: çok içemedim bugün 1 lt olmuştur

spor:2 gündür yapamıyorum

kizlar ben yurt disinda oldugumdan kitap ulasmadi henuz elime istedim ama brz zaman alicak gelmesi. deniz urunlerine izin varmi benim merak ettigim? balik var biliyorum da, ben her turlusunu sewerim deniz urunlerinin. midye, karides, yengec. karides cok yagli ve kalorisi olan birsey degil die biliyorum ama karatay da farli olabilir vucut icin dengesi. bu arada ben de soylemeye cekiniyorum ama nasil oldu bilmiyorum 5. gunum ve tarti 1 kg 600 gr eksik gosteriyor. inanilir gibi degil. aylardir takilmis gibi 69 altina inemiyordum. ama bunu gorup 1 ay boyunca baska bir degisikli goremeyebilirim die dusunuyorum o yuzden bunu korumak ve daha fazla kilo kaybina sebebiyet vermek icin tam gaz devamm!!!

merhaba :)
bugun canan hanımın iki kitabını da aldım 4 gün içerisinde okuyup kendime uygun liste hazırlayıp size katılmayı planlıyorum...
her sayfaya henüz göz gezdiremedim ama en kısa zamanda sayfaları da okurum.
umarım sağlıkla kilo veririz.
şu tatlı krızlerı ve 2 saat içindeki acıkmalarım yok olsun başka bişey istemiyorum.

kitabın ilk 30 sayfasını okudum ve her satırda tepkim "işte bu yuzden belimdeki bisiklet tekerleği otobus tekerleğine dönmüş" oldu.
10 kılo kadar vermem gerekiyor. kaç ayda verebilirim hiç bilmiyorum ama istediğim artık sağlıklı olmak ve her giysiye sıgmak...
boyun kısa olduğu için inanılmaz kilolu duruyorum...

ahhh be hatunlar kıl kilo koca bu 3K lar bizi bi gün öldürecek......

her zamanki gibi yine tqm 12den vurmaya devam guleryuzcum:) omega3 leri depola bakalım :)) inş yarın hepimiz mutlu sonuçlar görürüz tartıda:) bol leptinli geceler karatay dostlarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…