merhaba :)
bugun canan hanımın iki kitabını da aldım 4 gün içerisinde okuyup kendime uygun liste hazırlayıp size katılmayı planlıyorum...
her sayfaya henüz göz gezdiremedim ama en kısa zamanda sayfaları da okurum.
umarım sağlıkla kilo veririz.
şu tatlı krızlerı ve 2 saat içindeki acıkmalarım yok olsun başka bişey istemiyorum.
kitabın ilk 30 sayfasını okudum ve her satırda tepkim "işte bu yuzden belimdeki bisiklet tekerleği otobus tekerleğine dönmüş" oldu.
10 kılo kadar vermem gerekiyor. kaç ayda verebilirim hiç bilmiyorum ama istediğim artık sağlıklı olmak ve her giysiye sıgmak...
boyun kısa olduğu için inanılmaz kilolu duruyorum...
ahhh be hatunlar kıl kilo koca bu 3K lar bizi bi gün öldürecek......
ben yeni bir omega3 almayı düşünüyorum ama eczanedekiler kafamı karıştırıyor doğalı var yapayı var diye sizler hangisini kullanıyorsunuz yaşınıza uygun olanı mı yoksa kesenize uygun olanı mı ne yapmalı ?? bende kararsız kaldım:) yardımlarınızı bekliyorum:):2:haftasonu kendimi vurdum balıga
menüm:fırında cupra,salatam,3 küp seker büyüklügünde tahin helvası,2 tane ceviz
dün aksamda balıktan sonra helva yemiştim yazmayı unutmusum simdi yazayım dedim
Eki Görüntüle 360189
kitapları bitirdiğinde daha da mutlu hissedeceksin kendini hergün bildirimlerini yaparsan kendin içinde motivasyon sağlamış olursun. Karatay yolunda şimdiden başarılar diliyorum:))
afıyet olsun evınıde gule gule kırlet bende bugun cam kapı duvar dıp kose gırdım mısler gıbı oldubugün yediklerim
1.öğün:
1 yumurta
3 dilim pastırma
domates
peynir
birkaç çatal kavurma
omega 3
2.öğün:
2 tane karnıyarık
yarım porsiyon döner
1 bardak ayran
spor:bugün dinlenme günüm,ama evi tertemiz yaptım çok çoruldum,spor yapmış kadar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?