Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menümü yazmadan önce yarın için size boool şans diliyorum,takipteyim
MENÜM
SABAH 2 yumurta,peynir,5 zeytin,domates,1 çay bardağı fıstık,5 tane hurma
ARA şekersiz sütlü neskafe
ÖĞLEN bezelye,yoğurt
AKŞAM 4 köfte,7 tane kızarmış patates,tarhana çorbası,1 kk helva

Spor yapamadım dizim çok ağrıyordu,ama temizlk yaptım,cam sildim....

kitapları bitirdiğinde daha da mutlu hissedeceksin kendini hergün bildirimlerini yaparsan kendin içinde motivasyon sağlamış olursun. Karatay yolunda şimdiden başarılar diliyorum:))

ben yeni bir omega3 almayı düşünüyorum ama eczanedekiler kafamı karıştırıyor doğalı var yapayı var diye sizler hangisini kullanıyorsunuz yaşınıza uygun olanı mı yoksa kesenize uygun olanı mı ne yapmalı ?? bende kararsız kaldım:) yardımlarınızı bekliyorum:):2:

kitapları bitirdiğinde daha da mutlu hissedeceksin kendini hergün bildirimlerini yaparsan kendin içinde motivasyon sağlamış olursun. Karatay yolunda şimdiden başarılar diliyorum:))

teşekkür ederim:)
KK benim için yaşamımın bi parçası nerdeyse günde 3-4 kere bişeylere bakmak, bilgi almak için giriyorum. psıkologlara para ödemek yerine bence burda vakit geçirmek insanı iyileştirir.
bu hafta sonunda mutlaka listemi hergün uyguladıklarımı paylaşacağım. her akşam 8 den sonra görüşmek üzere:))

linda86 özelden önemli bir mesaj atacaktım atamadım.... 75 olmuş daha mesaj sayım çok kullanmadıgımı fark ettim özel mesajları

arkadaşlar ben diyeti tam yapmama rağmen kilo vermem durdu yalnız ben omega 3 kapsül ve balık yemiyorum 3.aya girdim kan tahlilide yaptırdım b12 ,demir tahlil sonuçlarıda değerler normaldi karatay diyetiyle sadece 5 kg verdim sebebi omega 3ten olabilirmi ? cvp için şimdiden tşkler...

bu akşam
300 gr hamsi kızartma
bol salata
1 kk tahin helvası
bu arada ben de merak ediyorum bu omega kilo vermede işe yarıyor mu. ben regl olduğum için bu hafta benden iş çıkmayacak + ları görmezsem şükredecem.

afıyet olsun evınıde gule gule kırlet bende bugun cam kapı duvar dıp kose gırdım mısler gıbı oldu

yarın ptesı dıyete baslama gunu sanırım:))37 kısı var topıcde

menu bıldırımı

sabah klasık karatay kahvaltısına ek olarak 1dılım salam

ıkıncı ogun

1 kase pırasa
300 grm ıstavrıt
bol salata
bır mıktar tahın helva

yesılcay turk kahvesı
omega3 form cay vs vs

4 km de yuruyus var butun gun de temızlık

Diyet yapamıyorum ama bugün 6 km yürüyüş yaptım

Kendimi çok halsiz hissediyorum.Hep bir uyku halim var napacağımı bilmiyorum

Kendimi çok halsiz hissediyorum.Hep bir uyku halim var napacağımı bilmiyorum

kizlar bu diyeti yani saglikli beslenmeyi devam ettirebilmek icin evde yemek olmasi sart:) bugun pazar, esim ne yiyelim disari cikalim deyince, dun de disrdaydik ve ben balik yemistim. ben hemen yemek yaparim dedim:)) taze fasulye ve sebzeli( mantar, renkli biberler, y. soganli) bulgur pilavi yaptim. yanina da havuc, turplu salata ve ev yapimi yogurt. ( minisim sebebiyle gunluk yapiyorum evde) bol su, ve 4.30 da bitirdim yemeyi. 6.30 da sekersiz latte. bisey yemeden yatarim.

Rumuz:ALINYAZIMKADERIMSIN

Başlangıç tarihi:07/11/2011

Başlangıç kg:141.900

Geçen hafta:123.500

Bu hafta:121.500

Fark:2.0 KG

Toplam fark:20.400 KG

Beden:XXL

Spor:1 GUN ZUMBA 3 GUN 1ER SAAT YURUYUS

Boy:1.78

Hedef: 99.000

Yuzde: %1.619

uyku tutmadi arkadaslar erkenden kilo bildirimimi yapiyim dedim.

bu hafta moralim duzeldi arkadaslar biraz duraklama olmustu 1 aydir artik kilo vermeye tekrar basladim spora basladim bu hafta baya hareketli gecti yediklerimede dikkat edince gitti kilolar allaha bin sukur.allah herkese kolaylik versin.
spora devam bu hafta daha cok spor yapacam bakalim ne olacak cok hirsliyim arkadaslar yaza kadar vermem lazim bir 20 kilo daha.

uyku tutmadi arkadaslar erkenden kilo bildirimimi yapiyim dedim.

bu hafta moralim duzeldi arkadaslar biraz duraklama olmustu 1 aydir artik kilo vermeye tekrar basladim spora basladim bu hafta baya hareketli gecti yediklerimede dikkat edince gitti kilolar allaha bin sukur.allah herkese kolaylik versin.
spora devam bu hafta daha cok spor yapacam bakalim ne olacak cok hirsliyim arkadaslar yaza kadar vermem lazim bir 20 kilo daha.

Bildirim:05/03/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 71.5kg Bu hafta:70.5kg
Fark: 1 kg
Toplam fark:49.5kg
Beden:40-42
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %1.3 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

Günaydın!
Dün öğle ve akşam yediklarimi yazıp 3. gün bildirimimi tamamlayayım.

Öğle bir adet kabak dolması ve börülce salatası 2 kaşık ve 3 kaşık yoğurt.
Akşam bir kase buğdaylı yoğurt çorbası.

Listeye girmek için ne yapılmalı kızlar. Kaç gün bildirim şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…