Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz:sevgi-liebe Başlangıç tarihi:26/01/2012
Başlangıç kg:93.1
Geçen hafta:87.8 Bu hafta:86,6
Fark:-1,2kg
Toplam fark:6,5kg
Beden:xl
Spor:-
Boy:1,57
Hedef:65 Verılen kılo yuzdesi:1,36

91.günüm bugün ve kahvaltım:09:30
peynirim,zeytinim,fındıgım,havucum,turbum,maydonozum,omega3 2kapsül,2 adet incirim,2 adet köy yumurtam

Son düzenleme:
geçen hafta:64,1
bu hafta:63,4
verlen kg:---0,7
toplam verilen:4,6
verlen kilo yüzde:% 1,09

bildirim yapıp kaçyrum... akşama görşrz canlar.....

kimisi ducan dietini öneriyor kimileride karatay. benim kafam çok karıştı. ducan dieti ile kesinlikle kilo veriliyormuş fakat bırakırsan daha fazla alıyormuşsun ve metabolizman zayıflıyormuş birdaha kilo vermen zorlaşıyormuş. acaba karataydada böyle birşey varmıdır

Günaydın kızlarr..
Rumuz: esub
Başlangıç tarihi:20.02.2012
Başlangıç kg:65.3
Geçen hafta: 63.6
Bu hafta:62.6
Fark: -1 kg
Toplam fark: -2.7kg
Beden:40-42
Spor: Haftada 3 gün 30 dk yürüdüm.
Boy:1.63 cm
Hedef: 57
Verılen kılo yuzdesı : -% 1.572 Çook mutluyummm

hesapladımdı ben yahuuu lafımı olur:126:

bişe sorcam bu liste olayını direk alt alta yazıyoruz değil mi? buna özek kk'nın bir uygulaması mı var. hani sadece mesaj yerine liste halinde yazıyorsak ben de GİRMEK İSTİYORUM LİSTEYE baya oldu ben gireli önceleri emin değildim ama karar verdim yoksa ciddiye alamıcam...

kilo bildirim:
geçen hafta:66.2
bu hafta:66.2
fark:0
yüzde 0

Tebrik ederim güzel kilo vermişsin canım

cnm Saphıra ya iletmen gerekiyor listeye girmek istediğini.
1 sayfadaki liste de olanları alıyorum ben bugün
eğer Saphıra bugüne alırsa eklerim seni de

canım dukan diyetinin neden kilo verdirdiğini canan hocanın kitabını okursan daha iyi anlarsın, önemli olan kilo vermek değil , önemli olan sağlıklı kilo vermek, kilo veriyorum derken kanser olmamak. dukan diyeti yaparken c vitamini az alındığı için kimyasal ürün satan çarşılardan kiloyla 'askorbik asit' satın aldığını yazanlar var, canan karatay diyetinde c vitaminini doğal besinlerden alıyorsun zaten, herşeyi doğal olarak tüketiyorsun zaten.

ben de önceden bu diyete mesafeliydim belki önceki sayfalarda olumsuz yorumlarım da olabilir ama kitabı okuyunca kendisine çok hak verdim. 6 aylık ikiz bebeklerim var, belki ekmeği sıfıra indirmedim ama azalttım, beyaz ekmek-beyaz şeker yok, hatta evde kendim yapıcam ekmeğimi inşallah, ceviz-fındık badem koydum ekmek yerine ve tedbiren proteini de abartı tüketmiyorum (öyle 3-5 yumurta da yemiyorum) şimdiden faydalarını görüyorum,aç da kalmıyorum, ömür boyu sağlık için tavsiyeleri bence dinlenmeli.

kg bıldırımı derken kahvaltı bıldırımı gume gıtmesın:)))))

5 zeytın
1 yumurta
2 kuru erık
b.peynır
az helva
kıvırcık
maydanoz
omega3
yesılcay
3cevız

leylak84 ellerıne saglık bebişimmm

ne demek canım benim.afiyet olsun sana da

saphıra beni listeden silmiş sadece geçen hafta tartımın pili bittiği için bildirimde bulunamamıştım o yüzden ilk sayfadaki listede adım yok neyse liste çokta önemli değil zaten önemli olan kilo vermek ben geçen hafta 66.1 çıkmıştım tabi diyeti bozunca 67.2 ye geri çıktım sabah tartıldım 66.4 üm geçen hafta belimden dolayı hiç spor yapamadım bu haftada sanırım yapamayacağım ama bu hafta çok dikkat etmeliyim ki haftaya 65 leri görebileyim kilo veren herkesi tebrik ediyorum

sabah kahvaltım
1 kivi 1 portakal(2 yumurta yerine yedim)
peynir
15 zeytin
1 kupa süt
ev yapımı yoğurt 1 kase
maydanoz
yarım çay bardağı antap fıstığı yarım çay bardağı fındık
omega3 2 kapsül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…