kimisi ducan dietini öneriyor kimileride karatay. benim kafam çok karıştı. ducan dieti ile kesinlikle kilo veriliyormuş fakat bırakırsan daha fazla alıyormuşsun ve metabolizman zayıflıyormuş birdaha kilo vermen zorlaşıyormuş. acaba karataydada böyle birşey varmıdır
şimdiden herkesi tebrik ediyorum
dün akşam
1 kase tarhana yarım armut 2 tane yer elması saat 19:00 da tamamladım
sabah 2 yumurta ile peynirli kekikli omlet
boğazlarım şişmiş yaaa
hiç su içesim yok genzim tıkalı tıkalı
başım ağrıyor
dün zaten eşime sinir oldum hepden hasta olsum sinir etti beni yaaa
düdüklü tencereme kıyamadım yoksa kafasında kırcaktım onun
yarım çay vardağı suyun içinde 1 çay kaşı tuzu erit, o tuzlu su ile boğazına gargara yap, boğazında hafif kızarıklık varken ilerlemeden mikropları öldürebilirsin ama ilerlemişse faydası çok olmuyor gene de deneyebilirsin.
kızlar bişey sorcam bu yediğimiz 1 çaybardağı fındık .bedem ceviz bazen çok geliyo acaba daha az yesek bi sorun olurmu ?
bugün bende ilk bildirimimi yapıyorum kızlar beni alırmısınız haftaya listeye...
Bildirim:05.03.2012
Rumuz: hardcandy
Başlangıç tarihi:02.02.2012
Başlangıç kg:94
Geçen hafta:78
Bu hafta:76
Fark:2
Toplam fark:16
Beden:40-42
Spor:leslie+ callanetics
Boy:1,74
Hedef:60
bu hafta sadece şişkinlikleriimin birazını attımm...haftaya daha net olur artık..
yumurta yada kuruyemisten sivilce cikaran oldumu ben bir haftadir yapiyorum bu diyeti sivilcelendim, acaba yumurtayimi biraksam kuruyemisimi hangisindeymis suc anlamak icin :44:
saphira
eski_bir_masal
gamzeed
hayattanazicik
rojdaaa
bruxelles
minyatür
ilk sayfadaki listeye göre şu ana kadar bildirim yapmayanlar.
kızlar yukarıda yazdıklarımdan listeden çıkan , bildirim yapmayacak varsa ,
bana bilgi verirseniz sevinirim.
kuruyemiş canım kuruyemiş maalesef ben son 4-5 gündür yer fıstığına döndüm tuzsuz yer fıstığı tüketiyorum fındık ceviz yerine daha memnunum sanki tavsiye ederim ama tabi ceviz ve fındığın yeri ayrı. Yani cevizin ve fındığın oranını biraz düşür örneğin yerine yer fıstığı ye gibi...
canım eski bir masal bildirim yapmıyo zaten.gamzeed ve minyatür de gelmiyo ne zamandır
tmm o zaman cnm
saphıra
hayattanazıcık
rojdaa
bruxelles
4 kişi kaldı.kaça kadar bekleyeyim.
siz söyleyin
o zaman yayınlayayım listeyi
ne diyorsunuz?????
kuruyemiş canım kuruyemiş maalesef ben son 4-5 gündür yer fıstığına döndüm tuzsuz yer fıstığı tüketiyorum fındık ceviz yerine daha memnunum sanki tavsiye ederim ama tabi ceviz ve fındığın yeri ayrı. Yani cevizin ve fındığın oranını biraz düşür örneğin yerine yer fıstığı ye gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?