Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

rumuz:leylak70
başlama tarihi:4-12-2011(3 ayı tamamladım)
başlangıç kilo:71
geçen hafta:65.4
buhafta:65
fark:-400gr
toplam fark:6
spor:haftanın 6 günü yürüyüş
hedef:60
kilo yüzdesi:0,61

3ayda 6 kilo verdim kızlar yinede mutluyum hedefe 4 kilo kaldı
onuda 2 ayda verirsem doğum günümde istediğim kiloda olurum

şimdiden herkesi tebrik ediyorum

dün akşam
1 kase tarhana yarım armut 2 tane yer elması saat 19:00 da tamamladım

sabah 2 yumurta ile peynirli kekikli omlet

boğazlarım şişmiş yaaa
hiç su içesim yok genzim tıkalı tıkalı
başım ağrıyor
dün zaten eşime sinir oldum hepden hasta olsum sinir etti beni yaaa
düdüklü tencereme kıyamadım yoksa kafasında kırcaktım onun

sporculara müsabaka öncesi yapıldığı gibi kimse seni düğünden önce tartıp bu gelinliğin içine giremezsin demeyecek... maksat gelinliğin içine çarçabuk girmekse diyetine yürüyüş de ilave et, hem kilo vermeye katkısı olur hem de vücudun daha erken 'daralır' ve gelinliğe sığarsın :))) enişteyi kandıralım sen gene 8 kilo ver ama o 10-12 verdin zannetsin

kızlar dünkü menüm:
sabah
sucuklu yumurta
3 gün kurusu
10 zeytin
biraz peynir
1 çaybardaı ceviz+çiğbadem+çiğfındık
bir parça simit :26:
3 fincan şekersiz çay

akşam:
hamsi tava
bol salata
bir parça helva

bu sabahki menüm:
1 küçük muz
1 çaybardağı çiğfındık+çiğbadem
10 zeytin
biraz peynir
3 gün kurusu

1/2 lt su içtim şimdiye kadar...

yarım çay vardağı suyun içinde 1 çay kaşı tuzu erit, o tuzlu su ile boğazına gargara yap, boğazında hafif kızarıklık varken ilerlemeden mikropları öldürebilirsin ama ilerlemişse faydası çok olmuyor gene de deneyebilirsin.

kızlar bişey sorcam bu yediğimiz 1 çaybardağı fındık .bedem ceviz bazen çok geliyo acaba daha az yesek bi sorun olurmu ?

aslıcım kolay gelsin

kahvaltım
2yerli muz
peynir
ceviz
2günkurusu
1bardak süt
omega 3lerm

menümü yazıp kaçayım dip köşe evi temizliycem
daha sonra listeye bakarım
veren veremeyen herkesi kutluyorum
yeni hafta verilmesi gereken yeni kilolar demekherkese kolay gelsin

saphira
eski_bir_masal
gamzeed
hayattanazicik
rojdaaa
bruxelles
minyatür

ilk sayfadaki listeye göre şu ana kadar bildirim yapmayanlar.

kızlar yukarıda yazdıklarımdan listeden çıkan , bildirim yapmayacak varsa ,
bana bilgi verirseniz sevinirim.

saol canım hemen yapıyorum

evet yine ben kazandım arkadasın dügün cd sini izlemeye gittik ve ikramlar yine tabi bendeniz hemen ortamda sivrildim hayır dedim
tabi bu da yetmemiş gibi birde 22:30 da meyve tabagını yemesinler mi ama bir gr bile canım cekmedi keske bilseler ne kadar zararlı oldugunu bu saatte bir seyler yemenin ama iltifat etmeden de duramadılar ay ne güzel kilo vermişsin ne yiyip iciyorsun demeleri bitmedi dügün cd sinden cok ben konusuldum desem

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam bu yediğimiz 1 çaybardağı fındık .bedem ceviz bazen çok geliyo acaba daha az yesek bi sorun olurmu ?

hoca özel bir besin için dememiş ama genel olarak 'doyduktan sonra yemeye devam etmeyin' diyor, sana şunu tavsiye edebilirim öğünde eğer protein kaynaklarını fazla tüketerek karnını doyuruyorsan onlar yerine cevizini falan tüketmen daha iyi olabilir tabi bu benim yorumum...

yumurta yada kuruyemisten sivilce cikaran oldumu ben bir haftadir yapiyorum bu diyeti sivilcelendim, acaba yumurtayimi biraksam kuruyemisimi hangisindeymis suc anlamak icin :44:

GÜNAYDIN KARATAYCILAR BENDE 21 ARALIKTA BAŞLADIM TOPLAMDA 9 KİLO VERDİM AMA ARTIK ÇOK YAVAŞ VERİYORUM OLSUN YİNEDE SABRETMEK GEREKİYOR ZAFER BİZİM OLACAK ARKADAŞIM TARİHİMİ YANLIŞ YAZDIN YOKSA 1 AYDA 16 KİLOMU VERDİN MERAK ETTİM KAÇAMAK YAPMAMAYA DİKKAT EDİYORUM AMA GENEL OLARAK DİYETİME UYUYORUM İLK DEFA SIKINTISIZ KİLO VERMENİN RAHATLIĞINI YAŞIYORUM KARATAYLA ÇOK MUTLUYUM CANAN HANIM GERÇEKTEN CENNETLİK ÇOK DUA ALIYODUR HERKESTEN BENCE HERKESE BAŞARILAR DİLİYORUM YENİ GELENLERDE HOŞGELMİŞ DOĞRU YERDESİNİZ

yumurta yada kuruyemisten sivilce cikaran oldumu ben bir haftadir yapiyorum bu diyeti sivilcelendim, acaba yumurtayimi biraksam kuruyemisimi hangisindeymis suc anlamak icin :44:

kuruyemiş canım kuruyemiş maalesef ben son 4-5 gündür yer fıstığına döndüm tuzsuz yer fıstığı tüketiyorum fındık ceviz yerine daha memnunum sanki tavsiye ederim ama tabi ceviz ve fındığın yeri ayrı. Yani cevizin ve fındığın oranını biraz düşür örneğin yerine yer fıstığı ye gibi...

canım eski bir masal bildirim yapmıyo zaten.gamzeed ve minyatür de gelmiyo ne zamandır

tesekkür ederim canim cevizide cok severdim tüh, ben birde dün böyle birgün suda islattim taze ceviz gibi olmustu
yer fistigi dahami az sivilce yapar acaba ? tamamen biraksam saglikli karbonhidrati baska nerden alabilirizki ?

canım eski bir masal bildirim yapmıyo zaten.gamzeed ve minyatür de gelmiyo ne zamandır

tmm o zaman cnm

saphıra
hayattanazıcık
rojdaa
bruxelles

4 kişi kaldı.kaça kadar bekleyeyim.
siz söyleyin
o zaman yayınlayayım listeyi
ne diyorsunuz?????

Son düzenleme:
tmm o zaman cnm

saphıra
hayattanazıcık
rojdaa
bruxelles

4 kişi kaldı.kaça kadar bekleyeyim.
siz söyleyin
o zaman yayınlayayım listeyi
ne diyorsunuz?????

biraz daha bekle canım,saphira,hayattanazıcık mutlaka bildirim yaparlar

bol su içerseniz bu sorunlar olmaz ve cildiniz güzelleşir ben bu diyete başladığımdan beri cildim güzelleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…