olmamı varım tabı
gercekten ıyı motıvasyon olur bu bızım ıcın.sana bol sans dılıyorum zıra cok ıhtıyacın olacak
heeeyyyy çok iddalı gördüm seniolmamı varım tabı
gercekten ıyı motıvasyon olur bu bızım ıcın.sana bol sans dılıyorum zıra cok ıhtıyacın olacak
banane ya bende varım bende
heeeyyyy çok iddalı gördüm senihadi bakalımmm
tamam yeavrim bıyır sen de
herkesi tebrik ediyorum güllllllllll beni gectin :)))irade bu işte tebrikler..
bendeniz de 73.80
70 oldugum da tikerimi degiştircem insallah
Selam canim bebisi uyuturken cepten okuyordum:)gözlemecim merhaba
benim çizelgemi düzenleyecek varmı
canım çizelgeni yaptım,özeline gönderdim
Selam canim bebisi uyuturken cepten okuyordum:)
Dugun mugun isleri bitti sonunda( 2 adet yegeni everdik de pespese) artik daha cok buralarda olacagim
Bu arada yeniden araniza donecegim hedefimi 2-3 kg daha asagi cekip bir deneyecegim bakalim inecek mi
Ben cok seymi istiyorum acaba lutfrn birisi benim icin saphiraya mesaj atabilirmi.benide aday listesine alabilirmi.ben messaj atmayi bssaramadim.kac kez buraya yazdim.beni kimse kaile almiyor cok zor biseymi istedi.kimse benim yazdiklarimi okumuyormu acaba........tesekkurler'....................
Gul de bu azim varken hepimizi gecer beni gececegi gunler de yakindirsüpersin canım tebrikler.bende hep diyodum gül beni geçecek diye,dediğim oldu valla
cnm şimdi senin için msj atıyorum :)
Ben cok seymi istiyorum acaba lutfrn birisi benim icin saphiraya mesaj atabilirmi.benide aday listesine alabilirmi.ben messaj atmayi bssaramadim.kac kez buraya yazdim.beni kimse kaile almiyor cok zor biseymi istedi.kimse benim yazdiklarimi okumuyormu acaba........tesekkurler'....................
Kızlar yeni liste açıklanmış tebrik ederim hepinizii ..
Ohhh miss eline saglik, almadim canim ama bu hafta artiya gecebilirim son dogumdan beri regl olmadim( kizim 22 aylik oldu) doktor ilac tedavisi uygulayacakçok teşekkür ederim adaşım sanada zahmet oluyor ama...
döndüğüne çok sevindimkilo almadın değilmi
temizlik bitti heryeri sildim süpürdüm şimdide halıları sileyim haydi görüşürüz
saphıra beni listeden silmişsadece geçen hafta tartımın pili bittiği için bildirimde bulunamamıştım o yüzden ilk sayfadaki listede adım yok neyse liste çokta önemli değil zaten önemli olan kilo vermek ben geçen hafta 66.1 çıkmıştım tabi diyeti bozunca 67.2 ye geri çıktım sabah tartıldım 66.4 üm geçen hafta belimden dolayı hiç spor yapamadım bu haftada sanırım yapamayacağım ama bu hafta çok dikkat etmeliyim ki haftaya 65 leri görebileyim kilo veren herkesi tebrik ediyorum
sabah kahvaltım
1 kivi 1 portakal(2 yumurta yerine yedim)
peynir
15 zeytin
1 kupa süt
ev yapımı yoğurt 1 kase
maydanoz
yarım çay bardağı antap fıstığı yarım çay bardağı fındık
omega3 2 kapsül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?