Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
3 kaşık kavrulmuş kıyma
1 muz
1 dilim peynir
1 domates
omega 3

2.öğün:
1 tabak kıymalı nohut
küçük bi tabak bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
10 kadar minik acı biber turşusu

spor:1 saat yürüdüm

bazı arkadaslar tursuyu kacamaktan sayıyor
ama ev tursusu kacamak deyi izin verrilenler listesin de ..ben de cok severim
afiyet olsun arkadasım.. güzel bir menü..

bugün de bitti yemek konusu yarına allah kerim
aksam ki menüm:ıspanak yemegi,ev yapımı yogurdum (orta kase)
18 civarında da yan komsum geldi onunlada birer sade türk kahvesi ictik,2 litre su ictim 2,5 belki cıkar

Son düzenleme:
1.ögün(10.00)
peynirli omlet
1 tane yesi biber.
5 tane ceviz
sekersiz cay
zeytinim kalmadı

2.ögün(17.30)
1 tabak karnabahar
1 kase yogurt .

süt aldım kaynattım simdi 1 bardak içicem
buda benim menüm kızlar nasıl sizce.

afiyet olsun canım menün cok güzel bence

bazı arkadaslar tursuyu kacamaktan sayıyor
ama ev tursusu kacamak deyi izin verrilenler listesin de ..ben de cok severim
afiyet olsun arkadasım.. güzel bir menü..

sağol canım.sana katılıyorum,turşu kesinlikle kaçamak değil.hatta ev yapımı olduğunda faydası bile var...

afiyet olsun canım,menün gayet güzel

kızlar kakao zararlımı?mesela öğün aralarında kakaolu süt içsek olur mu acaba?içinde şeker var mı yok mu hiç bilmiyorum.bi fikri olan var mı:44:

kızlar kakao zararlımı?mesela öğün aralarında kakaolu süt içsek olur mu acaba?içinde şeker var mı yok mu hiç bilmiyorum.bi fikri olan var mı:44:

kakoo da seker yok canım tabıkı normal pasta kakosu sute katıp içebilirsin bişi olmaz ıyı bıle olur

ev yapımı tursu demek = sırkesı ev yapımı olmalı

ben kendım yaptım tursu ama sırkesı hazır oyuzden kacamak dıyorum. tabıkı dogal sırkeyle yapılmıs dogal tursu bulursanız yiyin garii

60 dk 4.5 mil yürüdüm

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızın tamamını okuyamasamda işe yarar bir diyet olduğunu katılım açıklıyor zaten. Ben 3 ay önce dukan diyeti yapmıştım 25 gün dayanabildim 8 kilo vermiştim fakat diyeti yarıda bırakınca tekrar aldım. Şimdi de bir türlücanım istemıyor dukan diyetını çok zahmetli gelıyor her öğün protein bulmakta yemekte. Peki bu verdiğiniz kiloları kaç ayda verdiniz arkadaşlar. Artık yaz geliyor şu yemek yemeye dur demek istiyorummm...

iyi akşamlar herkese, tüm listeyi kutluyorum ben de

öğlen;
karnabahar yemeği, bir parça tavuk (kızarmıştı malesef), az yoğurt, zeytin, bir parça peynir, bir günkurusu kayısı

akşam;
1 tabak patlıcan yemeği, salata, 1 bardak ayran, 2 avuç kadar tuzsuz çekirdek

çok sevindim bu habere,bayılırım çünkü kakaoya...

yaw arkadaşlar zayıflamak bi yana benim asıl problemim doğum yaptıktan sonra karın bölgem sarkması.....
zayıflayınca geçiyor mu tecrübe edenler ne diyo ?

bence gecıyor canım cunku 75 kıloyken ben karnım fecıydı ve ben hep öle kalcak zannedıyordum gecen sene 60 kıloyla tatıldeydım bıkınımıde gıydım öle cok pörtlemıyorda 50 kıloluk bırının karnı gıbıde olmuyo hanı. amainanıyorum 55 kılo olsam bışı kalmıycak ya

ay delımıyız bız yıyoz yıyoz dana gıbı hamıleyken aygıra dönüyoruz ya. cagla sıkelı gördüm onun 9 aylıkken gıydıgı gece albısesı sımdı olmaz bıse yemınlen . onlar sayesınde fıt anne olcaz derdındeyız vala

arkadaşlar ben diyeti tam yapmama rağmen kilo vermem durdu yalnız ben omega 3 kapsül ve balık yemiyorum 3.aya girdim kan tahlilide yaptırdım b12 ,demir tahlil sonuçlarıda değerler normaldi karatay diyetiyle sadece 5 kg verdim sebebi omega 3ten olabilirmi ? cvp için şimdiden tşkler.. tekrar soruyorum cvp verecek kimse yok mu

Oleeyyyy 3. olmuşum.. Hiç beklemiyordum, acayip mutlu oldum
2 haftadır hergün yazıyorum. Hepinize teşekkür ederim. İlginiz için desteğiniz için
Ayrıca Aslı ellerine sağlık arkadaşım. Çok güzel bi liste olmuş...

Canlarım ben gelemedim bilgisayarımda bir arıza var giriyorum ama anca geceleri bir iki hafta izin istiyorum sizden kendime geleyim karatayıma devam :)

pepeti, insallah yaa. sen ne zaman dogum yaptin? ben 10 ay once sezeryan yaptim. hamilelikte 10 kg aldim, normal halimle giydigim elbiselerimin hepsini giyiyordum, dusun. dogum sonrasi aldigim kilolarin hepsini vermeme ragmen, 3. ayda o " sut olsun" israrlari ve annelik hormonlariyla, sut olsun da yavruma veririm kilolari die yedim helvalari, bulgur pilavlarini, tatlilari:) simdi gobek feci gorunuo. umarim bende 60 a inince o gobus gider

Asli72 çok Sagol cnm eline saglık. Saphiracim Bundan sonra pazartesileri 12 ye kadar yaparım kilo bildirimimi, ben bilmiyordum öyle birşeyi. Okumamıştım yani
Bugün çok moralim bozuk kızlar. Carsamba tehlike olmam krize girdim yedim yedim ve yedim. Yazmaya bile utanıyorum ama yarından sonra adam gibi yapıcam artık yeter. Yoksa asla 46 kg olamam bu gidişle. Ye ye nereye kadar. Karatay kurtaracak beni insallah. Bu hafta dUraksamada kaldım ama haftaya görüşürüz gencler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…