tebrik ederim arkadaşım çok ii net ve kısa bir açıklama. işte karataycım bilinçli konuya hakim arkadaşımolucak olucak inşallah
asyam sagol cevabin icin gercekten moral oldu benim icin. daha once hayatimda diyet yapmadim. o yuzden hicbir fikrim yoktu odem mi giden kilo mu. ama bu beslenme sekline bayildim. insallah ben de senin gibi ayda 3 kg filan veririm, super olur. toplam 7 kg filan vermek istiyorum. boyum 1 67. suanki kilom 67.5. benim tek sorunum tatli. her zaman oyleydi. tatliya cok duskunum. yemek yemesem olur ama tatli isterim. bu diyette de gun kurusu yok burda, yurt disindayim. normal kayisiyi sewmiyorum, midemi bulandirio. hurma yiyorum bende, ama biliyorum ki sekeri cok. o nedenle gunde 1 ya da 2 tane izin verdim kendime, incir de cok sekerli diye yemedim daha hic o da olabilir. nutella filan eve girmiyor 8 aydir. tatli olayini asarsam tamamdir bu is.
gunaydın kızlar dun canan hocayı gordum uzun uzun konustuk ben sureklı tsk ettım ve hayatımızı degıstırdıgı ıcın ona mınnettar oldugumuzu ve kadınlar kulubundekı butun kızların selamını ılettım evet bunların hepsı oldu ama ruyamda..dun gece tv deydı canan hoca ama ben ızleyemedım sonra netten aradım o bolumu bulamadım ve yattım ruyama gırdı uzun uzun sohbet ettık valla:)))sızde arayabılırsınız kenan erçetingözle 60 dakika idi programın adı...
kahvaltım
1 yumurta
4 zeytın
1 kasık suzme yogurt
b.peynır
orgu peynır
omega3
4 cevız
yesılcay
hepınıze her anlamda mukemmek bır gun dılıyorum arkadaslar
dikkat eiyorum da omega 3 alanlar daha çok kilo vermişş.ben de bu gün aldırim kocişe ama ne alsam ne alsaaammm???
kızlar bu hafta çok ciddiyim inşallah bu hafta ve haftaya süper geliorum. üst sıralar bekleyin beniiiii...
ama omega 3 önerilerini bekliorum akşama kadar kocişe yetişin kızlarrr. öpüyorum hepinizi..
hah işte esas kavrulmamış olanı senin dediğin ben çok aradım yemişçi dedi ki o çok acı olur yenmez dedi bende vazgeçtim aramaktan sen nerden buldun arkadaşım, istanbulda mısın?
ben sana hastayım arkadaşım ya bu ne hamaratlık ben bu temizliği baharda yaparım ancak o da annem gelince...
banada arada gelirler haftasonuda mutfak dolaplarına indireceğim
sana kocamanarkadaşım ellerine sağlık
sen adını vermemişsin ama ben telepatik güçlerimle anladım
canım şiddetle tavsiye ederim bende aynı markayı kullanıyorum sabah 2 tane akşam 2 tane çok güzel süt yapıyor içince inanamayacaksın benim saçlarım dökülüyordu doğumdan sonra.saçımın dökülmesini bile durdurdu
marinkaaaap he hee adını vermedim güyaaa a yı teke düşür nasılımmm
canım şiddetle tavsiye ederim bende aynı markayı kullanıyorum sabah 2 tane akşam 2 tane çok güzel süt yapıyor içince inanamayacaksın benim saçlarım dökülüyordu doğumdan sonra. saçımın dökülmesini bile durdurdu
yaaa hiç sorma evin heryerinde saçım var elimi atıyorum tutam tutam elime geliohemen arıyorum kocamı hele süt yapıosa daha ne isterim çok teşekkürler
Paylastigin icin tesekkurler.....su an oyle iyi geldiki....Bardağı Yere Bırakın Bugün!
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine... başladı
Herkesin göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu :
“Bu bardağın ağırlığı sizce ne kadardır?”
’50gm!’ ’100gm!’ ’125gm’
diye öğrenciler yanıtladı
“Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de bilemem,” dedi profesör, “ama, benim sorum şu ki :
Bu bardağı birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?”
‘Hiçbirşey’ …diye yanıtladı öğrenciler
Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne olurdu?’ diye sordu profesör bu kez…
Kolunuz ağrımaya başlardı efendim’ diye öğrencilerden biri yanıtladı
“Haklısın, peki şimdi ben 1 gün boyunca tutsam ne olurdu?”
“Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı & batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda kalırdınız!”
… tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve gülüştüler
“Çok iyi
Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın ağırlığında bir değişme olur muydu?”
diye sordu profesör
‘Hayır‘… diye yanıtladı herkes
“Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına neden olan neydi?”
Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye başladılar
“Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir bu durumda?”diye tekrar profesör sorar
“Bardağı bırakın düşsün!” diye öğrencilerden biri yanıtlar
“Kesinlikle!” der profesör
Hayatın problemleri de böyle bir şeydir
Onları kafanda birkaç dakika tutarsın Bir sorun yokmuş gibi görünür
Uzun bir süre düşünürsün, başınız ağrımaya başlar
Daha uzun düşünün …Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey yapamamana neden olur
Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek önemlidir,
Fakat daha önemlisi onları her günün sonunda, uyumadan önce yere bırakmaktır (bardak gibi)
Bu şekilde strese girmez, ve her gün taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!
Bu yüzden bugün ofisten ayrıldığınızda,
Sevdiklerinize şunu hatırlatın :
“Bardağı yere bırakın bugün!”
Pepeticim adını verdiğin için sağol ben de önerdiğin için o markayı aldım teşekkür ederim
Merhaba mb2012 günde kaç tane almak gerekir diye soracaktım sen yazmışsın zaten. Benim de saçlarım dökülüyor bol bol. Saç boyası da kullanıyorum o da döküyor olabilir diye düşü nüyordum. Ben sürekli kullanırım o zaman
tickerfactory adlı siteden yaparsan başlangıç ta görünüyor cnm
Cevap verdiğin ve yaptığın paylaşım (bardağı yere bırakın bugün) için çok teşekkürler.
hemen aldır canım zaten anne sütünün çoğu omega3 den oluşuyor.benimde çok dökülüyordu hatta yanlardan açılmaya bile başladı cildiyeye gittim kan hapı verdi kan tahlili yaptırdım kan değerlerim normaldi yine de hala dökülüyordu omega 3 ü içmeye başladığımdan beri dökülen yerlerden yeni saç çıkmaya başladı bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hem bebişin beyin gelişimi içinde çok önemli
aradım alıcak gelmeden tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?