Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dikkat eiyorum da omega 3 alanlar daha çok kilo vermişş.ben de bu gün aldırim kocişe ama ne alsam ne alsaaammm???
kızlar bu hafta çok ciddiyim inşallah bu hafta ve haftaya süper geliorum. üst sıralar bekleyin beniiiii...
ama omega 3 önerilerini bekliorum akşama kadar kocişe yetişin kızlarrr. öpüyorum hepinizi..

tebrik ederim arkadaşım çok ii net ve kısa bir açıklama. işte karataycım bilinçli konuya hakim arkadaşım olucak olucak inşallah

tesekkür ederim arkadasım basarıcaz

ben de ilk defa yapıyorum ömrümde
halbuki hep kiloluydum ama gerek duymamısım demmki
incir sekerli ama kuru erikte olur..
kilonun sebebi yemeklerden cok şeker zaten canım

ahaha canım ya ilk cümleyi okuyunca sasırdım keske bende konussam diye
iç gecirirken yazının sonunu okudum

marinkaaaap he hee adını vermedim güyaaa a yı teke düşür nasılımmm

Arkadaşlar 5 ve 6 martta canan karatay ile yapılmış roportajlar yayınlandı Hürriyet Gazetesinde
Ben de omega 3 kapsul aldım m...p sizlerin tavsiye ettiği marka ve bugün 1 kapsül alarak kullanmaya başladım. Bir tane yeterli midir bir gün için?

6 Mart tarihli Canan Karatay ile yapılan röportajdan alıntı yapayım omega 3 ile ilgili
Saf Omega-3, insan vücudunun yapamadığı temel yağlardan biri. O yüzden mutlaka destek olarak alınmalı. Balık yemekle alsak da, ülkemizdekiler sıcak deniz balıkları olduğu için, yeterli değil. Zaten her gün oturup da 1 kilo balık yememiz mümkün değil. Saf ve yalnız Omega-3 olacak. Omega-3 içindeki EPA ve DHA asitleri önemli, EPA her gün 2-3 gram alınmalı, DHA oranı zaten ayarlanmış kapsüllerde. Ayrıca yanında mutlaka güçlü bir antioksidan da olmalı.

* Neden?
- Çoklu doymamış dediğimiz, Omega-3, çok çabuk okside olur. Yani çabuk bozuluyor ve tehlikeli olan kimyasallar oluşuyor. Bu bozulmayı güçlü antioksidanlar önlüyor. Ayrıca buzdolabında saklanması gerekiyor Omega-3’lerin, çabuk bozulmasını önlemek amacıyla...

* 40 yaş ve sonrası grubu kadınlarının mutlaka alması gereken destek hangisi?
- Yine Omega-3. Yaşlanmayı önlüyor, üremeyi düzenliyor, döllenmeyi kolaylaştırıyor, âdet kramplarını önlüyor, genel eklem ağrılarını gideriyor, depresyonu önlüyor, kalp ve damar hastalıklarından koruyor. Bu konuda çok araştırma var...

Öğle

Evde mantı çorbası vardı. Yemedim
Kendime 2 yumurtadan kaşarlı omlet yaptım ohhh

Bir de 2 lokma ince yufka ekmek yapılıyor, yufka ekmeği tahin pekmeze 2 kere batırdım o kadeerr Canan hocamız incecik açılmış yufka ekmeklerden kg verilmeye başlandıktan sonra yiyebileceğimizi yazmıştı ben de 2 lokmacık yedim.:118:
Şimdide 15 dakika kadar yürüyüşüm var eve yürüyerek gideceğim

Toplamda 45 dk kadar artık her gün yürüyorum. Havalar da ısındı oley oley yürüyüş kg verirken sarkmaları da önlüyor vücudu toparlıyormuş.:79:
Akşama girebilirsem topiğe görüşmek üzere

Son düzenleme:
sen adını vermemişsin ama ben telepatik güçlerimle anladım

canım şiddetle tavsiye ederim bende aynı markayı kullanıyorum sabah 2 tane akşam 2 tane çok güzel süt yapıyor içince inanamayacaksın benim saçlarım dökülüyordu doğumdan sonra.saçımın dökülmesini bile durdurdu

tickerfactory adlı siteden yaparsan başlangıç ta görünüyor cnm

Cevap verdiğin ve yaptığın paylaşım (bardağı yere bırakın bugün) için çok teşekkürler.

yaaa hiç sorma evin heryerinde saçım var elimi atıyorum tutam tutam elime gelio hemen arıyorum kocamı hele süt yapıosa daha ne isterim çok teşekkürler

marinkaaaap he hee adını vermedim güyaaa a yı teke düşür nasılımmm

Pepeticim adını verdiğin için sağol ben de önerdiğin için o markayı aldım teşekkür ederim

Merhaba mb2012 günde kaç tane almak gerekir diye soracaktım sen yazmışsın zaten. Benim de saçlarım dökülüyor bol bol. Saç boyası da kullanıyorum o da döküyor olabilir diye düşü nüyordum. Ben sürekli kullanırım o zaman

yaaa hiç sorma evin heryerinde saçım var elimi atıyorum tutam tutam elime gelio hemen arıyorum kocamı hele süt yapıosa daha ne isterim çok teşekkürler

hemen aldır canım zaten anne sütünün çoğu omega3 den oluşuyor.benimde çok dökülüyordu hatta yanlardan açılmaya bile başladı cildiyeye gittim kan hapı verdi kan tahlili yaptırdım kan değerlerim normaldi yine de hala dökülüyordu omega 3 ü içmeye başladığımdan beri dökülen yerlerden yeni saç çıkmaya başladı bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hem bebişin beyin gelişimi içinde çok önemli

Paylastigin icin tesekkurler.....su an oyle iyi geldiki....

bende kızıla boyamıştım doktor boyayla ilgisi yok dedi ama yine de kimyasal olduğu için boya saça zarar veriyor.Gül63 de sabah akşam 2 şer tane kullanıyor.yanında antioksidan olması gerekiyormuş bende yumurta kivi veya kuru üzümle bir tüketiyorum

aradım alıcak gelmeden tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…