Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

50 dk yürüdüm geldim duşumu aldım yemek hazırladım
yine zeytinyağlı pırasa
2 tane tavuk incik
salata
yoğurt

herkese iyi akşamlar

kizlar simdi yuruyusumu de yapip geldim kahvaltimdan sonra. oyle tempolu yuruyorum ki ben, normalde de annem filan benimle bir yere gitmek istemez hizli yuruyorum die:)) dayanamadim kosmaya basladim, sonra tekrar yurudum nefis oldu, simdi de minnosumu alip disari cikicam tekrar, yurumeye harekete devam kizlarr. bu arada ben de ticker aldim ama bakalim gorunuyor mu buraya ayrica eklememiz gerekiyor mu kizlar yoksa otomatik olarak o buraya mi gececek tickerfactory.com dan? :2:

50 dk yürüdüm geldim duşumu aldım yemek hazırladım
yine zeytinyağlı pırasa
2 tane tavuk incik
salata
yoğurt

herkese iyi akşamlar
afiyet olsun canım.sporun da çok güzel pırasa bağırsak çalıştırırmış bu arada erkan topuz söylemişti
vaaaaaaaaavvvvvvvv seninle yarışılmaz
yok canım estağfurullah
sağol tatlımmm

Bende yemegimi yedim ve hemen menumu yaziyim dedim,
Arabasi corbasi tavuklu,
Kucuk kase yogurt
Birazdanda sade turk kahvesi icicem, bugunu kapaticam
Yatana kadar bol su icmeye caliscam, hicde szvmiyorum ya migdem bulanio

Kizlar ya bisey sorcam yanitlarsaniz cok sevinirim, kilo cizelgesini nasil yapiyorsunuz bilmiyorum nasil ve nerden yapildigini detayli anlatan olursa minnettar olurum

Kizlar suan burda gece 00.20 kocacim bana ve kizima gul almis.herkesin kadinlar gunu simdiden kutlu olsun.ins.Allah herkesin gonlune gore versin...

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye yemegı,lahana salatası,mercımek corbası,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,30 dakıka yurudum(elımdekı cantalarda verdıgım kılo kadar yuk vardı ayrıca,boylece 120 kg ıkenkı kılo verme hızım dusmedı hanımlar), oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a5551.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $a5556.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
İyi akşamlaaarr

Yoğurtlu kereviz salatası
haşlanmış brokoli

Evde mantı çorbası vardı yine... Annem mantı şeklinde hazırlayıp salçalı su kaynatıp yeşil mercimekle mantı çorbası yapıyor. YEMEDDİMMM yine

Bol su
yemek üzerine sade Türk kahvesi

2 tane Omega 3 kapsülü 2 ince dilim kivi ile aldım.

Son düzenleme:
iyi akşamlarr kızlarr
yarınn akşam antalya yolcusuyummm
pazartesii döneceğizz beni merak etmeyin diyee haber vereyimm dedimmm kızlarrr 4 gün yokum yanii

bugün yediklerim

1. öğünn

bol baharatlı menemenn hmmmmmm
peynir
zeytinn
biraz yoğurt( k. tohumlu)
yeşil çay
1 portakal
kuru üzüm

2. öğünn

akşama yemeğim yoktuu sipariş verdimmm
lahmacunn
salata
ayran
turşu

Son düzenleme:
eh, başlamışken ben de ilk günki menümü aktarayım:

1. öğün:
2 haşlanmış yumurta, zeytinyağı (daha alışverişe çıkamamıştım)

2. öğün:
Bolca marul ve yeşillik, kırmızı biber, taze soğandan salata yaptım, 1 adet tavuk butunu haşlayıp salataya karıştırdım, keten tohumu, ceviz ve çiğdemi biraz zeytinyağında kızartıp onu da ekledim, fazla bile geldi :) Bir de iki adet omega-3

Saat 20 olmadan acıkırsam bir ufak kase yoğurt yerim belki...

Bir de bir sorum olacaktı bilenlere: akşam 20'den sonra birşey yememek sorun değil de ben akşamları yüksek miktarda yeşil çay içerim, normalde tatlandırıcı ve limonla içerim onu, tatlandırıcıyı koymam artık ama limonsuz da çekilmez o yeşil çay, limon da ama sonunda bir meyve ve içinde şeker var, her akşam 2-3 limonun suyu bozar mı diyeti acaba?

gezgınci hayırdır nereye bakimm ne işin var antlyada, güney sahıllerımızı fethetmeyemi

sanırım sorun olmaz serbest lomınlu su ama öle 2-3 lımon ıcmadıgım ıcın bılemem yınede

1. öğün:

2 yumurta
8 zeytin
peynir
1 çb fındık
4 gün kurusu

2.öğün:

2 kuru incir
salata
yarım kase mercimek çorbası
1 baget
yoğurt

3.öğün
muz
fıstık
süt

sıvı:1.5 lt oldu
spor:1 saat yürüyüş

yolun açık olsun,su gibi git, su gibi gel inşaallah...

3. ögünbörülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye

bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…