Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ancak simdi nette gelebildim yemek,oglusu uyut ,spor derken oluvermiş saat 23:21 zaman ucuvermiş.
bugünkü öglen menüm börülce salatası,ev yapımı yogurt

aksam ki menüm:hamsi buglama,karısık salata,kücük kase börülce,4 küp seker büyüklügünde tahin helva

spor:6.5 km nerdeyse 60 dk 519 kalori hız 6.5 artı bugün ögleden sonrada dısarda yürüyüs yaptık aile boyu 2 km yani süperdi

su:2,5 litre su 1 adet sade türk kahvesi 1 su bardagı ayran

kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Gul63 tebrik ediyorum masaallah 70 lerdesin Allahim banada gosterirmi acaba cok mutlu oldum inan azmine hayranim Ben sizle devam edebilseydim 3 rakamli kilolardan 2 lilere duserdim. Inan sen bana acayip moral oluyorsun imkansiz diye bisey olmadigini gosterdin bana iyiki varsin emegine yuregine saglikli.

kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor

güleryüz merhaba kereviz yemeğini nasıl yapıyosun sen. ben daha çok salaatsını yapıyorum da merak ettim..

1 adet pırasa,1 adet havuc kücük,1 adet patates oda kücük olsun,kıyma yada kusbasılık et olur az da osa olur önemli olan o sasılıgı yok etmesi,kerevizide ,salcayıda ekle.bunları kereviz büyük kürp seklinde,patates kücük küp seklinde,pırasa 1 parmak kalınlıgında,havuc yuvarlak kes hepsini tencereye koy suyunu ekle yada et suyu ekle kısık ateste pişir.afiyet olsun inşallah anlatabilmisimdir.

Istiyorum ama kimsse bisey yazmio, kusucem simdi kizlara, ask olsun ya, cokmu sey istedim

sayfa 2530 bakarsan gül arkadasımız orda acıklamıstı.o sayfadan ögrenebilirsin

Tesekkur ederim,simdi bakip yapmaya caliscam, cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…