kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
3. ögünbörülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye
bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:
Kizlar kilo cizelgesini nasil yapicam detayli yazan olursa sevinirim
incir çok olmuş ya bu termiye ne
bende bilmiyorum kızlardan yardım iste canım
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor
Istiyorum ama kimsse bisey yazmio, kusucem simdi kizlara, ask olsun ya, cokmu sey istedim
canım gündüz topik kalabalıkken yardım iste bence
çok geçmiş olsun canım...
Tatlim oylede yaptim ama cevap veren olmadiki, neyse istemiyorum
Istiyorum ama kimsse bisey yazmio, kusucem simdi kizlara, ask olsun ya, cokmu sey istedim
küsme ama sayfalar hızlı ilerliyor burda istediğini birkaç kez söyleyeceksin gözden kacabiliyor
bilsem yardımcı olurdum ama malesef
güleryüz merhaba kereviz yemeğini nasıl yapıyosun sen. ben daha çok salaatsını yapıyorum da merak ettim..
1 adet pırasa,1 adet havuc kücük,1 adet patates oda kücük olsun,kıyma yada kusbasılık et olur az da osa olur önemli olan o sasılıgı yok etmesi,kerevizide ,salcayıda ekle.bunları kereviz büyük kürp seklinde,patates kücük küp seklinde,pırasa 1 parmak kalınlıgında,havuc yuvarlak kes hepsini tencereye koy suyunu ekle yada et suyu ekle kısık ateste pişir.afiyet olsun inşallah anlatabilmisimdir.
sayfa 2530 bakarsan gül arkadasımız orda acıklamıstı.o sayfadan ögrenebilirsin
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor
Tesekkur ederim,simdi bakip yapmaya caliscam, cok saol
kolay gelsin yapamazsanda bizler sana yaparız ama simdi yapamam yatacam iyi geceler yarın aksam olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?