Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menü bildirimi

sabah: 2 yumurta, 5 zeytin, roka, 1/2 muz, ceviz
öğle: peynirli salata, 1 kase yoğurt
ara : 1/2 elma, badem
akşam : 1 dilim tavuk, salata, haşlanmış brokoli

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım 21 yaşındayım ve göbek çevremde fazlalıklar var. bu diyeti duydum 5 gündür uyguluyorum ama bir sorunum var saat 6-7 arası akşam yemeğimi yiyorum saat 8den sonra birşey yenmemeli diyor ancak ben çok acıkıyorum bitki çayı falan içiyorum sekizden sonra fakat o da açlığı dindirmiyor ve ben 2 gibi yatıorm o arada ne yemeliyim yada saat 10dan sonramı yemeyi kesmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

gezgınci hayırdır nereye bakimm ne işin var antlyada, güney sahıllerımızı fethetmeyemi

sendikal bir faaliyet canımcımmm.
azcıkk ısınalımm di mii amaaa. bugün de kar yağdıı buraya çok soğukk bırrrrrrrrrrrrr
sobayı yakacam diye bi de elimi yaktım gider ayakk

yolun açık olsun,su gibi git, su gibi gel inşaallah...

çok sağol ikizcimm, inşallah sağ salim gider gelirim.
ilk defa uçağa binecem deee heyecanlıyımmmmmm birazzz

Hala işteyim kızlar, işler uzadı biraz birazdan çıkarım inşallah. O yüzden akşam için burada bir şeyler atıştırdım 8i geçirmemek için.

4-5 kaşık barbunya yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 küçük muz, 2 günkurusu kayısı yedim.

akşam dışarıda yedik arkadaşla:

sultanahmet köfte menü yedim

5 adet köfte
3 kaşık bulgur pilavı
zeytinyağlı piyaz
karışık salata
ayran

ardından da mado da salep içtim
akşam 7 den sonra bişi yemedim

bol su içtim
1 saat hızlı tempoda yürüyüş yaptım sabah kahvaltı sonrası
anlıcanız tek hatam salep oldu ama mado ya gidilir de salep içilmez mi kızlar yaaaaa

bir öneride buluncak kişi yok mu

sanırım sorun olmaz serbest lomınlu su ama öle 2-3 lımon ıcmadıgım ıcın bılemem yınede[/QUOTE]

Evet, tatlandırıcı koymayınca limonu da fazla koyamuyorsun zaten, benim akşamki bir demlik 1-2 fincana düşecek galiba :))

ama akşam 7 den önce yediğin yemek seni acıktırmamalı normalde...bi anormallik var bu durumda?
ben yatana kadar acıkmıyorum mesela.yediklerinde bi sorun olabilir cnm ne yedin mesela dün akşam yemekte tek tek saysana

fırında tavuk sote hiç yağ kullanmadım yanına da yagsız yogurt anormal mi bu ne yemeliyim başka

evet işte bundan dolayı araştırıp duruyorum ama bir türlü karar veremedim, antioksidan olarak sizler ne kullaniyorsunuz? korkmaya başladım şu omega3ten ama çok da yararini gördüm....

akşam yemek yoktu dışardan söledik:
ben iki lahmacun istedim ama sonra vicdan yaptım bir tane yedim diğeri yarına kaldı bir bardak ayran içtim maden suyuyla karıştırıp, biraz da yeşillik...
ama acıktım ben yaa off ne kadar iştahlıyım

evet işte bundan dolayı araştırıp duruyorum ama bir türlü karar veremedim, antioksidan olarak sizler ne kullaniyorsunuz? korkmaya başladım şu omega3ten ama çok da yararini gördüm....

Cnm bugün kullanmaya başladım omega 3 kapsülü, antioksidan olarak yumurta kivi veya kuru üzümle bir tüketiliyormuş ben de yeni öğrendim.

Son düzenleme:
omega 3 takviye kapsülü 60 tane 12 tl olan kapsülün adını özelden verebilirmisiniz bide her yerde bulunur mu eczanelerden mi alıyorsunuz cvp için tşkler

Antioksidan kaynağı yiyecekler
Üzüm çekirdeği, şu ana kadar bulunan en güçlü antioksidan madde taşıyıcısı olarak literatüre geçmiştir. Özellikle siyah üzüm çekirdeğiyle birlikte yenilmeli. Çekirdek yutularak değil çiğnenerek yenilmeli. Böylelikle doğal bir antioksidan alınmış olunur.
Sebzelerde ise brokoli, lahana, karnabahar, Brüksel lahanası, havuç, semiz otu, kereviz, soğan ve sarımsağın güçlü birer antioksidan kaynağıdır.
Daha koyu ve canlı, daha parlak renkli sebze ve meyveler daha çok antioksidan madde içerirler. Örneğin, domateste en çok bulunan ve diğer kırmızı sebzelere de rengini veren likopen, güçlü bir antioksidandır. Dolayısıyla domatesi yaz-kış yemeyi öneriyoruz.
Yeşil çay antioksidan özelliği taşır ve mutlaka içilmesi gerekir. Ceviz, badem, fındık, kabak ve ay çekirdeği de antioksidan kaynağıdır. Bunun için bu yiyecekleri mutlaka yemeliyiz.”

hımmmm ıddalı menuler bunlarrr bebişim

papiişşş ve zeynoo bu sabah 2 kg eksideydim haberiniz olsun
vuuuuuuu

slm gececi analar ben iyilestim ama oglum biraz daha kötü oldu
yarın doktora götürecegim

gecmıs olsun canım dıkkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…