gezgınci hayırdır nereye bakimm ne işin var antlyada, güney sahıllerımızı fethetmeyemi
yolun açık olsun,su gibi git, su gibi gel inşaallah...
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım 21 yaşındayım ve göbek çevremde fazlalıklar var. bu diyeti duydum 5 gündür uyguluyorum ama bir sorunum var saat 6-7 arası akşam yemeğimi yiyorum saat 8den sonra birşey yenmemeli diyor ancak ben çok acıkıyorum bitki çayı falan içiyorum sekizden sonra fakat o da açlığı dindirmiyor ve ben 2 gibi yatıorm o arada ne yemeliyim yada saat 10dan sonramı yemeyi kesmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
bir öneride buluncak kişi yok mu
bir öneride buluncak kişi yok mu
ama akşam 7 den önce yediğin yemek seni acıktırmamalı normalde...bi anormallik var bu durumda?
ben yatana kadar acıkmıyorum mesela.yediklerinde bi sorun olabilir cnm ne yedin mesela dün akşam yemekte tek tek saysana
Arkadaşlar 5 ve 6 martta canan karatay ile yapılmış roportajlar yayınlandı Hürriyet Gazetesinde
Ben de omega 3 kapsul aldım m...p sizlerin tavsiye ettiği marka ve bugün 1 kapsül alarak kullanmaya başladım. Bir tane yeterli midir bir gün için?
6 Mart tarihli Canan Karatay ile yapılan röportajdan alıntı yapayım omega 3 ile ilgili
Saf Omega-3, insan vücudunun yapamadığı temel yağlardan biri. O yüzden mutlaka destek olarak alınmalı. Balık yemekle alsak da, ülkemizdekiler sıcak deniz balıkları olduğu için, yeterli değil. Zaten her gün oturup da 1 kilo balık yememiz mümkün değil. Saf ve yalnız Omega-3 olacak. Omega-3 içindeki EPA ve DHA asitleri önemli, EPA her gün 2-3 gram alınmalı, DHA oranı zaten ayarlanmış kapsüllerde. Ayrıca yanında mutlaka güçlü bir antioksidan da olmalı.
* Neden?
- Çoklu doymamış dediğimiz, Omega-3, çok çabuk okside olur. Yani çabuk bozuluyor ve tehlikeli olan kimyasallar oluşuyor. Bu bozulmayı güçlü antioksidanlar önlüyor. Ayrıca buzdolabında saklanması gerekiyor Omega-3lerin, çabuk bozulmasını önlemek amacıyla...
* 40 yaş ve sonrası grubu kadınlarının mutlaka alması gereken destek hangisi?
- Yine Omega-3. Yaşlanmayı önlüyor, üremeyi düzenliyor, döllenmeyi kolaylaştırıyor, âdet kramplarını önlüyor, genel eklem ağrılarını gideriyor, depresyonu önlüyor, kalp ve damar hastalıklarından koruyor. Bu konuda çok araştırma var...
papiişşş ve zeynoo bu sabah 2 kg eksideydim haberiniz olsun
evet işte bundan dolayı araştırıp duruyorum ama bir türlü karar veremedim, antioksidan olarak sizler ne kullaniyorsunuz? korkmaya başladım şu omega3ten ama çok da yararini gördüm....
omega 3 takviye kapsülü 60 tane 12 tl olan kapsülün adını özelden verebilirmisiniz bide her yerde bulunur mu eczanelerden mi alıyorsunuz cvp için tşkler
hımmmm ıddalı menuler bunlarrr bebişimhemen yazayım bebem
dün gece yatmadan 20 dk leslie yaptım
bu sabah:
2 yumurta beyazı
30 gr. lor
yulaf kepekli dukan krepinden denedim,1 tanesini zor yedim,ne berbat bişey o öyle ya
çay
öğlen:
200 gr. piliç göğüs etini azıcık yağda kavurdum
baharatladım
yanında 150 gr. yağsız yoğurtla yedim
şimdi de bir çay kahve vs.. düşünüyorum kendim için yavrum beğendin miii
vuuuuuuupapiişşş ve zeynoo bu sabah 2 kg eksideydim haberiniz olsun
slm gececi analar ben iyilestim ama oglum biraz daha kötü oldu
yarın doktora götürecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?