Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

supersın canım menude sporda sende harıkasınnnn

60 dk yürüdümm oleyyy
pepetoma bak beeee

kassandracim tesekkur ederim, profilime ekledim cizelgemi bakalim oldumu:) bu arada bugun cok yurudum kislar. sabah klasik kahvalti. oglen 1 tane kucuk firinda yaptigim karniyarik. disari cikmistim alisverise yania goturdum:) yaninda bol suu. aksama 3-4 kalem( canan hocanin tairiyle) pirzola. izgara biber, domates. dayanamadim azicik esimin diyet pidesinden aldim,2 parca. roka salata. yuruyuse bir turlu cikamadim kizlar oglusu uyutamadim, o uyumayinca benim butun sinirlerim altust oluyor. offf bebekliler isimiz daha zor

Kızlar ben misafirlige geldim nasıldınız eksilerle araniz nasıl. En çok da gül U merak ediyorum 2haftadir -2 yapmıştır o yine. Dün bı diyet adi duydum MONTİGNAC diye araştırdım kadınlar kulubünde ayrı bir başlık açılmış Fransız diyetiymis. Şaşırdım okuyunca karatay diyetinin tıpkısının aynısı tek fark ara oyunlarla birlikte 6 Ogün ve her Ogün arası meyve yenmesi.düşük ve yüksek glisemik ind tablosunu ısrarla kullanan bir diyet hatta yasam bicimi olduğunu yazıyor. Bu demek oluyorki dogru yoldasiniz arkadaslar. Haaa bunları niye mı yazdım. Sadece bilmenizi istedim öyle iste. Saglikli ince ve mutlu kalin

günaydın hanımlar kadınlar günümüz kutlu olsun

bugün 3. ayım doldu ve ben 1 kilo eksik geldim sanırım artık vermeye aşlıyorum çok mutluyum

kahvaltım 2 kk haşlanmış yumurta 2 incir 10 zeytin 1kk peynir 1 avuç çgdem

günaydın kızlar bende 1 haftadır diet yapmaya çalışıyorum ama bugünden itibaren karatay dietine geçicem sizinle devam etmek istiyorum aranıza katılabilirsem çok mutlu olurum sizlerle kilo verme sürecim hızlanır diye düşünüyorum

Günaydın kızlar;

Kahvaltımı bildireyim;
1 haşlanmış yumurta, 1 küçük muz, 1 domates, lor, zeytin, bir avuç ceviz, 2 kaşık keten tohumlu yoğurt, 3 siyah kuru üzüm, 2 omega-3

Kahvaltımı yapmak yarım saat sürdü, araya işler girdikçe bir kaç dk bekleyerek aralarda devam ettim.

antioksidan işi gerçekten önemli kızlar, neredeyse hepimiz omega 3 alıyoruz çünkü...
herkes bildiği faydasını gördüğü antioksidanları yazarsa iyi olur, mesela ben nar tüketiyorum o da güçlü bir antioksidan.

kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor

arkadaşım çoook geçmiş olsun

hazır sırası gelmişken bahsedeyim dün bir belgesel izledim kızlar adı "Food inc/GıdaA.Ş." biraz uzun olduğu için burada paylaşamıyorum ama hepiniz izlemelisiniz kızlar, gıda terörü ile insan sağlığıyla nasıl oynandığını, hayvanlara nasıl işgence edildiğini çok çarpıcı bir şekilde gözler önüne seriyor ve izlerken Canana Hocamızın söylediklerinde ne kadar haklı olduğunu anlıyorsunuz. Kitapta yazılı olan hazır gıda ve özellikle tavuk etinin ne kadar zararlı olduğunu canlı canlı görüyorsunuz. Özellikle Amerikada birçok çocuk gıda zehirlenmesi sonucu ölmüş meğer annelerin anlattıkları yürek acısı gerçekten bilinçlenmek adına izleyelim bence ben tekrar paylaşmak için uğraşırım akşam ama bölebilsem daha kolay olur ama bilmiyorum malesef :26:

bacularım yoldaşlarım
kadınlar kadınlar asırlar boyu hayatlatrı hep mücadele içinde geçmiş, hep geriye itilmiş, hep hor görülmüş, hırpalanmışız 2012 olmuş hala insani haklarımızı kazanmak adına mücade etmeye devam ediyoruz ve çoğunluğu erkeklerden oluşan meclisimizde bize yönelik adil ve koruyucu kanunlar çıkması için umutla bekliyoruz...
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...
birlikte el ele, omuz omuza, bilinçle, mücadele içinde ve başarı dolu, erkeklerden piskolojik ve fiziki şiddete, tacize maruz kalmadığımız nice Kadınlar Gününe!

sabah bildirimi:
peynir
8 zeytin
7 fındık
3 domates
1 kivi
yarım simit
1 kapsül omega 3
1 lt su

iyi akşamlarr kızlarr
yarınn akşam antalya yolcusuyummm
Pazartesii döneceğizz beni merak etmeyin diyee haber vereyimm dedimmm kızlarrr 4 gün yokum yanii
canım iyi yolculuklarr
[sıze=3]3. ögün[/sıze]börülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye

bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:
e çok benceeee
fırında tavuk sote hiç yağ kullanmadım yanına da yagsız yogurt anormal mi bu ne yemeliyim başka
merhaba
yağ yasak değil bize..ama sağlıklı yağlar..zeytinyağı ve tereyağı,özellikle doğal olmalı...

kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor

çok geçmiş olsunn
tavuktan ben de korkuyorum ya,akşam biz de pili çevirme yedik ama eşime diyorum acaba tazemidir :26:

Kahvaltım
2 haşlanmış köy yımırtası
5 zeytin
1 çay brd fındık (akşamdan kırıp hazırladım)
tulum peyniri
marul
2 omega kapsülüm

bol su içiyorum. Ihalmur içiyorum.

Son düzenleme:
oley oley oley

Pazartesiden bu güne tam 900 gr verdim ben arkadaşlar

Bugün oğluşun doğum günü tam 2 yaşını dolduruyor prensim benim. O bana kadınlar günü armağanım Allah herkese versin annelik duygusunu tattırsın inş.

Yalnız dünden pastasını aldık benim için riskli bugün hem de çoookk

Son düzenleme:
Dün öğlen yemeğim : Kıymalı yumurta,yoğurt,salata,portakal

Dün akşamki yemeğim: etli kapuska,piliç çevirme,ev yoğurdu

Çayla birlikte birkaç bisküvi (bu eski alışkanlığa dönmek beni sinir ediyor,sanırım tartıya etki etmemesi beni şımartıyor tekrardan bir vurayım kendime)

Sabah :
8-9 adet iri siyah zeytin
Biraz peynir
1 salatalık
3 tane minicik yerli muz
1 minik amasya elması
Bir miktar ceviz
2 fincan early grey çay,biri limonlu

kahvaltım
2 yumurta
1 kivi
1 bardak süt
15 zeytin
1 çay bardağı(fındık+fıstık+ceviz)(karatayıma döndüm pepetii sabah tartıda ucundanda olsa 65 leri gördüm)

dün 20 dakika yürüdüm.bundan sonra kendime söz verdim hergün en az 20 dakika yavaşta olsa yürüyeceğim hiç yoktan iyidir)

Canım tebriklerr
Oğluşun da ne güzel bir günde doğmuş sana
Nice nice yaşlara dileğim!
Pastadan da ince bir dilim yiyebilirsin oğluşun hatrına,sonra da tepinip eritirsin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…