supersın canım menude sporda sende harıkasınnnnancak simdi nette gelebildim yemek,oglusu uyut ,spor derken oluvermiş saat 23:21 zaman ucuvermiş.
bugünkü öglen menümbörülce salatası,ev yapımı yogurt Eki Görüntüle 362705
aksam ki menüm:hamsi buglama,karısık salata,kücük kase börülce,4 küp seker büyüklügünde tahin helvaEki Görüntüle 362706
spor:6.5 km nerdeyse 60 dk 519 kalori hız 6.5 artı bugün ögleden sonrada dısarda yürüyüs yaptık aile boyu 2 km yani süperdiEki Görüntüle 362709
su:2,5 litre su 1 adet sade türk kahvesi 1 su bardagı ayran
pepetoma bak beeee60 dk yürüdümm oleyyy
kızlar ya oğlum okulda yediği tavuktan besin zehirlemesi oldu
akşamdan beri alt üst gidiyor neyse 1saattir biraz daha iyi uyuyor
60 dk yürüdümm oleyyy
Antioksidan kaynağı yiyecekler
Üzüm çekirdeği, şu ana kadar bulunan en güçlü antioksidan madde taşıyıcısı olarak literatüre geçmiştir. Özellikle siyah üzüm çekirdeğiyle birlikte yenilmeli. Çekirdek yutularak değil çiğnenerek yenilmeli. Böylelikle doğal bir antioksidan alınmış olunur.
Sebzelerde ise brokoli, lahana, karnabahar, Brüksel lahanası, havuç, semiz otu, kereviz, soğan ve sarımsağın güçlü birer antioksidan kaynağıdır.
Daha koyu ve canlı, daha parlak renkli sebze ve meyveler daha çok antioksidan madde içerirler. Örneğin, domateste en çok bulunan ve diğer kırmızı sebzelere de rengini veren likopen, güçlü bir antioksidandır. Dolayısıyla domatesi yaz-kış yemeyi öneriyoruz.
Yeşil çay antioksidan özelliği taşır ve mutlaka içilmesi gerekir. Ceviz, badem, fındık, kabak ve ay çekirdeği de antioksidan kaynağıdır. Bunun için bu yiyecekleri mutlaka yemeliyiz.”
canım iyi yolculuklarriyi akşamlarr kızlarr
yarınn akşam antalya yolcusuyummm
Pazartesii döneceğizz beni merak etmeyin diyee haber vereyimm dedimmm kızlarrr 4 gün yokum yanii
e çok benceeee[sıze=3]3. ögün[/sıze]börülceli pırasalı 2 yumurtalı omlet
2 kuru incir
4 kaşık termiye
bugün 6 tane incir yedim çok mu sizce :26:
merhabafırında tavuk sote hiç yağ kullanmadım yanına da yagsız yogurt anormal mi bu ne yemeliyim başka
kadın hakkı yoktur erkek hakkı vardır unutma
oley oley oley
Pazartesiden bu güne tam 900 gr verdim ben arkadaşlar
Bugün oğluşun doğum günü tam 2 yaşını dolduruyor prensim benim. O bana kadınlar günü armağanımAllah herkese versin annelik duygusunu tattırsın inş.
Yalnız dünden pastasını aldık benim için riskli bugünhem de çoookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?