bir soru daha sormak istiyorum ama bu daha acil!!!!!!!!!!!!
kilo çizelgemi nasıl düzenlerim; eskisini silip sıfırdan mı düzenliycez, yoksa eskisi üzerinde düzeltme yapabiliyor muyuz, yapabiliyorsak acep nasıl oluyoooor
İyi akşamlar,
menü bildirimi:
sabah : 2 yumurta, 1 dilim peynir, salata, 1 k.elma, biraz ceviz, tarçın, 6 zeytin
Öğle: biraz peynirli salata, biraz ceviz, 1 kase yoğurt, çeyrek simit
akşam: 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık karnıbahar yemeği, bir parça tavuk
sabahkini bildirmiştim şimdi de ğle ve aksam
öğlen: bir adet imambayıldı ve cacık
akşam: karısık salata,bir kase yogurt,1 omega-3, ve guvecte mantar yemegi. ( mantar,piyaz dogranmıs sogan,yeşil biber,domates,tereyagı,kimyon,kekik ve k.biberi komple guvece doldurdum kısık ateste yaklasık yarım saat yada 40 dakika pişirdim)
Kızlar burda şu anda deprem oldu çok korkdum
azminden dolayı herkesi tebrik ediorum. benim bu ara ruh halim pek ii değil
sabah ii bi karatay kahvaltısı yapmama ragmen öğlen cozuttum çok fazla yemedim ama yasaklı yedim moralim daha da bozuldu.
depresyondayım herhalde bilmiorum. belki de diolar ya doğum sonrası olur diyye.
evde kapalı kalmak yaramadı. hamileliğin 9. ayına kadar çalışıodum şimdi dışarı bile çıkamıorum hep evde eşim haftanın 3 günü gece 10 da gelior. hiç akrabamız yok arkadaşlarım geldi dün herkes işinde gücünde yoğun bana vakit ayıramıo kimse ben de kızım olduğu için çok vakit ayıramıorum kendime. öyle gidio işte günler.
bi tek siz kalıosunuz onda da canım sıkkın olunca yazmak istemiorum hiçbişe yapmak istemiorum.
işte bol bol dua edip annemi arıyorum annemden de dua istiyorum.
sizden de istiyorum.
herkese selamlarrr öpüyorum
Hosgelfin canim.kac kilo vermek istiyorsun.kolay gelsin canim...
kızlar birşey soracağım, cumartesi günü menü bildirimi yapalı 2 hafta olacak benıde listeye dahil ediyomusunuz
Hosbuldum canim. 7 kilo vermek istiyorum, suan 57 kiloyum..
Bugünkü menüm.
Sabah:
2 yumurta ile beyaz peynirli yesil soganli omlet, 6 zeytin, domates, salatalik, yesil elmanin yarisi ve yesil cay
Eki Görüntüle 373094
Öglen:
Tel sehriyeli corba (sehriyeleri cok azdi), 2 firin köfte, lahana salatasi, yesil elmanin diger yarisi
Aksam:
Kiymali omlet, lahana salatasi, 3 hurma ve yesil cay
Kizlar hurma konusunda fikirleriniz nedir ?
Hurmanin cok faydali oldugunu biliyorum, kan sekerini dengeleyici özelligi ve buna benzer bircok faydasi var.
Bir de sizin yorumlarinizi alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?