Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) adana kebap,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Eklentiler

• $a11119.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $a11117.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
İyi akşamlar......
bugünkü menü:
1.öğün:

2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 parça peynir
1 domates
2 biber
3 gün kurusu
5 ceviz
2 incir
ara:

1 kase yoğurt
4 günkurusu
1 avuç kabak çekirdeği,

akşama çorba ,salata, bamya yiyeceğim inş. sonra görüşmek üzere. ha kızlar yürüyüş yapmam için beni lütfen yüreklendirin.....:18:

ne zamandır yapıyorsun?

dışarda yürüyemeyen arkadaşlar,leslie seçeneğini değerlendirelim mi?20 dakika da yürüsek hiç yoktan iyidir,benim cumartesi-pazar-pazartesi-salı dışarda işim olduğu için yürüdüm,dün ve bugün gene durdum,leslie ile 5 mil var bilgisayarda onu yapıcam birazdan,nerde yorulursam bırakıcam,5 mil daha hareketli ve zevkli,siz de yapın:128:

İyi akşamlar hanımlar

sabah : 1 yum., 1dilim peynir, maydanoz, 1elma, 1 ç.b. ceviz, 4 zeytin
Öğle: 2 lahmacun, salata, 1 ayran
akşam: biraz sardalya, salata, 1 enginar

45 dk yürüyüş

selam karatay güzelleri

bugünkü menüm:

1.öğün:

2 yumurtadan omlet
yarım çb fındık fıstık
peynir
2 dilim salam
domates salatalık
10 zeytin
çay

2.öğün:
1 kase çorba

sıvı: çay dışında nerdeyse hi tüketmedim desem yeridir

spor:30 dk yürüdüm..

Sabah(11:00): Klasik Karatay Kahvaltısı (öğlen oldu ama neyse)

Akşam (18:00):1 kase tarhana çorbası
1 tabak kıymalı ıspanak
yeşil salata
3-4 kaşık yoğurt
ve de :18::18::18bunu yazamıycam, çok kızarsınız, cesaret edemiyorum)

Bugün kayınvalidem geldi, inşallah hasarsız atlatırım çok korkuyoruummmmmmm

dün yazamadım yemeğe nışanlım geldi her çarşamba olduğu gibi

dün biraz akşam kaçamak yaptım yarım kase pilav yedim ama şunu anladım ki artık vucudum karbonhidrat kabul ETMİYOR artık. artık canım pasta falan istemiyor. gördüğümde içim gidiyor ama ağzıma bir lokma alsam ıyy bunu mu yiyomuşum ben deli gibi diyorum.

dun sabah havucum yumurtam cayım ve fındığımla bir kahvaltı
öğlen.sebzeli tavuk ayran

akşam yarım kase (ama çok küçük meyveli yoğurt kabı kadar) pilav, fasulye piyazı ama soğansız yağsız falan reflüm var soğan yasak. havuç salatası üzerine bir çorba kaşığı hindi eti sotelenmiş.

bu sabah yıne havucum yumurtam cayım
öğlen bir kase çorba (tarhana)
akşam da melemen.

bugun ve dün çok acıktım ama fındık attım ağzıma acıkınca.
bir de bugun arkadaşımız GÜL ün doğum günüydü ince bir dilim pasta yedim.
kaçamak haftam son buluyor. bu hafta hiç kilo kaybetmedim ama almadım da. 56 yım hala.
pazartesi bende listeye giriyorum ıkı haftam DOLDU sonunda.
yarın görüşürüz

Yok canım ya,sonuçta yasak olan seylerden mümkünelim miktarlarda kullanabiliyoruz yemeklerde,mesela son kitapta bazı çorbaların icinde az miktarda un var..

hamsi buglama,karısık salata,az tarhana corbası,1 kuru incir(helva yoktu balıgın tadını unutmak icin yedim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…