Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hani benim kupam gecen haftada vermedinizzzz.....
Eline saglik canim....herkesi tebrik ediyorum....ins.hepberaber zayifliycazzzz.

çooook tebrik ederim esasçım yürekteeen veee

selülitlerin azalmış senin ne güzel benim de sivilceler azaldı evettt karataya devamm çok neden var devam etmek için çoooooookkk Sana güzel sağlıklı kg vermeler şekerim

güleryüzcüm ellerine sağlık
ramaska tebrik ediyorum
bu hafta++ olan arkadaşımız yok birbirimize verdiğimiz destekle gidecek bu kilolar başka yolu yok

güleryüzcüm ellerine sağlık
ramaska tebrik ediyorum
bu hafta++ olan arkadaşımız yok birbirimize verdiğimiz destekle gidecek bu kilolar başka yolu yok

canım ellerine sağlık,7.olmuşum bu arada çok mutluyum.kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum veremeyenlerde eminim haftaya daha güzel sonuçlar alacaklar....

gözleme naber nasıl gidiyor kilonu koruyormusun hala neler yiyorsun ekstradan

Iyiyim canim sen nasilsin? Kilomu koruyor sayilirim bu ay hormon tedavisi aldim bebisten sonra hala regl olmamistim simdi buraz onun sisligi var ama hersey duzene girince gider sanirim
Arada kizi uyuturken okuyorum sizi aktif katilamasam da hepiniz harikasiniz valla

Tebrik ederim herkesi..listeye alınmak için 2 hafta bildirim gerekiyormuş..daha benim 11 günüm var..

Öğle yemeği bildirimini yapayım hemen;

1 tabak sebzeli tavuk
salata - yoğurt
1/2 lt su

Güleryüzcüm liste çok güzel olmuş teşekkür ederi eline sağlık canım

Ramaska 1.cimiz yineee Kaunosçum 2.miz tebrikler Aslıcım 3.müz olmuş tebrik ederim Herkesleri bütün hatunları tebrik ediyorum çabalarından ve kendileri için bişeyler yapmaktan ötürü
Veeee artıda olan kimsecikler yoook harika

herkesi gönülden tebrik ediyorum inşallah haftaya daha iyi sonuclar alacagız evet bu hafta kimse artı kiloda degil ohhh ne güzel demek ki destekler işe yarıyor
arkadaslar ilk sayfada listede isimleri olanları aldım sakın sitem yapmayın arkadaslar listede olmadıgınız icin

Son düzenleme:
Öğle

Biraz badem
Yeşil salata
1 haşlanmış yumurta

Ev ahalisine köy tavuklu şehriye çorbası yapmıştım. İçinde kavrulmuş 2 kaşık un vardı ben yemedim bu yüzden

SELAM ARKADAŞLAR BURAYA HER ÖĞÜNÜMÜ YAZAMASAMDA DİYETİMİ AKSATMAMAYA ÇALIŞIYORUM ZATEN LİSTE YAPMA SIRASI BANA GELDİĞİNDE LİSTE HAZIRLAYAMAMIŞTIM YOĞUNLUKTAN DOLAYI. O YÜZDEN BENİ AFFEDİN AMA SİZİ TAKİP EDİYORUM VE ARASIRA YAZMAYA ÇALIŞIYORUM BU ARADA 83.9u GÖRDÜM FAKAT HAFTA SONU BÜYÜK TEMİZLİK YAPTIM DÜZENSİZ YEDİM BU SABAH 84,4 ÇIKTIM YİNEDE UFAK BİR BİLDİRİMDE BULUNAYIM.

BAŞLANGIÇ TARİHİ:20/02/2012
BAŞLANGIÇ KİLO:86,4
ŞİMDİKİ KİLO:84,4 (CUMA GÜNÜ 83,9U GÖRDÜM):18:
FARK:2 KİLO

LEYLAK 84ÇÜM Bİ ELİN DEĞERSE ÇİZELGEMİ YENİLEYEBİLİR MİSİN? ÇOK TEŞEKKÜREDERİM SENİDE UĞRAŞTIRIYORUM....

vaaaaaaaaaaaaaaav liste süper tebrikler hanımlar vermeyen olabilir ama alan olmaması süppeeeeerr süperiz süper kaçamak yok spor ve su çok olsun inşallah

menülerimide yazayım:
cumartesi (saat17:00 de)
1,5 lahmacun
2 bardak ayran
salata

pazar sabah (saat 11:00 gibi)
2 haşlanmış yumurta
biraz sucuk
10 zeytin
biraz peynir+tel kaşar
çeyrek simit
salatalık+domates
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık

eşim ve babam kahvaltı tabağımı görünce sen diyet yaptığına emin misin diyolar bende hopp bakın şekil a diyorum

akşam (saat 18:00 gibi)
2-3 parça ızgara tavuk göğsü
2 bardak ayran
salata

suyum 2,5 lt buldu.
yemekten sonra alışveriş merkezinde yürüdük..aslında saat 6dan sonra bişey yememek daha etkili oluyo bence.leylak 84 te öyle yapıyor.

bu sabah(işyerimde yaptım saat 11 De)
1/2 salatalık,
1 elma
1 dilim peynir
biraz tel kaşar
12 zeytin
3 gün kurusu
biraz tuzsuz fıstık
suyumda şimdiye kadar 1/2 lt oldu.bakalım dayanabilirsem iş çıkışına kadar eve gidince yerim saat 7 gibi.dayanamazsamda çıkmadan yerim 5 gibi bidahada eve gidince yemem

ögle yemegim
4 kaşık bulgurlu ıspanak yemegi
1 bardak ayran
salata

leylakım benim çizelgeyide:26::26: yaparmısın

bu arada adımsayarım geldi

birazdan yapıp özelinize gönderiyorum kızlar.....

Arkadaşlar geçen haftaki bildirimimde +da ve 61.100 gr dım. 2 gün sonra 60.700 olunca hemen tickerımı değiştirmiştim. Aklınıza kötü şeyler gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…