- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
tekrar merhaba..işlerim yoğun çok yazamıyorum..ama ben de yeni olmama rağmen bu diyet bana enerji verdi..yarın 2. haftaya başlayacağım çok kilo vermesemde daha mutluyum..
öğle yemeğim;
1 tabak menemen
havuç ve mor lahanalı salata (az zeytinyağlı, bol limonlu)
yoğurt
Bugün omega 3 alıcam..hangi marka almam lazım bilgi verirseniz sevinirim..özelden mesaj atabilirsiniz..
hayır kullanmıyorum ..sız hangı markayı kullanıyrosnz sanırım ıcınde agır metal ıcerenler varmıs saf omega 3 bulmak lazım
bır de bu dıyet kendınızı dınc hıssettrıyr mu
leylakcım yuruyusunu yaptın dımı.ben bugunkı yuruyus suremı evı temızlemede kullandım cunkı buna ıhtıyac vardı gercekten.bakalım gun ıcınde zaman bulabılırsem en az bır yarım saat yurumeye calısacam.pepetom naber sesın cıkmıyo nasılsın?ceylın nasıl gıdıyo canım?ıyınıyetlı sende burdasın naber?
leylakcım yuruyusunu yaptın dımı.ben bugunkı yuruyus suremı evı temızlemede kullandım cunkı buna ıhtıyac vardı gercekten.bakalım gun ıcınde zaman bulabılırsem en az bır yarım saat yurumeye calısacam.pepetom naber sesın cıkmıyo nasılsın?ceylın nasıl gıdıyo canım?ıyınıyetlı sende burdasın naber?
Güle güle kirlen papadiyam burdayııımmYürüdüm ben de eve de gidince 1 saat -taksitli- yürüyüşüm tamamlanacak benim de
Benim evim de hep kirli görünüyor gözüme darısı benim başıma.
Sen hem evini temizlemişsin ohh miss hem de zaten sporunu da yapmışsın
canım sen cızelgende gorunen kıloların hepsını karatyala mı verdin
evet canım her bır gramını karatayla verdım allah hocamızdan razı olsun dıyorum baskada bırsey demıyorum
kutluyorum canım darsı basıma :)
topıcde cogu arkadas ve ben marınkap kullanıyoruz.tavsıye ederım memnunum.hem dıyet hemde omega3 sayesınde enerjımız hıc bıtmıyo.kolay gelsın hepımıze
Güle güle kirlen papadiyam burdayııımmYürüdüm ben de eve de gidince 1 saat -taksitli- yürüyüşüm tamamlanacak benim de
Benim evim de hep kirli görünüyor gözüme darısı benim başıma.
Sen hem evini temizlemişsin ohh miss hem de zaten sporunu da yapmışsın
cnm sana bi kaç soru sormak istiorum
başlıorum
1... kaç yaşındasın doğum yaptın mı yaptıysan ne kadar oldu yapalı
2... kaç öğün yiyorsun
3... ne kadar oldu başlayalı
4... spor yaptığın ve yapmadığın zamanlardaki fark çok mu
5... daha önce diyet yaptın mı? ne kadar süre? ve kaç kilo verdin? geri aldın mı? ne kadar sürede aldın?
anket gibi oldu ama kusura bakma
seni gözüme kestirdimm
tabii şekerim hemen yazayım birazdan eve geçeceğim kestir bakalım gözüne güldürdün beni
36 yaşımdayım 11 yaşında kızım 2 yaşında oğluşum var
3 öğün yiyorum ben sabah en geç 8 gibi kahvaltımı yapmış oluyorum
15 şubatta karataya başladım öncesinde yediklerimi azaltmış ve 2 kg kadar vermiştim. Yerleşmiş kilolarımı veremediğim için Patates diyeti yaptım karataydan hemen önce çok sağlıksız geldi bana bıraktım. Sonra hemen karataya başladım
Yürüyüş yapıyorum okula yürüyorum ancak ama yürümediğimde ve su az içtiğimde kg veremiyorum fazla
Geçen yıl karbonhidrat diyeti yapmıştım oldukça sağlıksız olduğunu fark ettim onu da bıraktım.
hızlıca cevapladım işimden eve geçince başka sorun da varsa cevaplarım canım
tekrar merhaba..işlerim yoğun çok yazamıyorum..ama ben de yeni olmama rağmen bu diyet bana enerji verdi..yarın 2. haftaya başlayacağım çok kilo vermesemde daha mutluyum..
öğle yemeğim;
1 tabak menemen
havuç ve mor lahanalı salata (az zeytinyağlı, bol limonlu)
yoğurt
Bugün omega 3 alıcam..hangi marka almam lazım bilgi verirseniz sevinirim..özelden mesaj atabilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?