Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tekrar merhaba..işlerim yoğun çok yazamıyorum..ama ben de yeni olmama rağmen bu diyet bana enerji verdi..yarın 2. haftaya başlayacağım çok kilo vermesemde daha mutluyum..

öğle yemeğim;
1 tabak menemen
havuç ve mor lahanalı salata (az zeytinyağlı, bol limonlu)
yoğurt

Bugün omega 3 alıcam..hangi marka almam lazım bilgi verirseniz sevinirim..özelden mesaj atabilirsiniz..

Canım afiyet olsun. salatandaki zeytinyağını bol kullanabilirsin. Yemeklerdeki ve salatalardaki yağı diğer diyetlerde olduğu gibi azaltmıyoruz

öğle

Bir tabak köy tavuklu patates yemeği patatesleri çok az
Ciğerli bulgur pilavı
bol yeşillikli fasulye piyazı
1 avuç fındık

Son düzenleme:
hayır kullanmıyorum ..sız hangı markayı kullanıyrosnz sanırım ıcınde agır metal ıcerenler varmıs saf omega 3 bulmak lazım

bır de bu dıyet kendınızı dınc hıssettrıyr mu

topıcde cogu arkadas ve ben marınkap kullanıyoruz.tavsıye ederım memnunum.hem dıyet hemde omega3 sayesınde enerjımız hıc bıtmıyo.kolay gelsın hepımıze

leylakcım yuruyusunu yaptın dımı.ben bugunkı yuruyus suremı evı temızlemede kullandım cunkı buna ıhtıyac vardı gercekten.bakalım gun ıcınde zaman bulabılırsem en az bır yarım saat yurumeye calısacam.pepetom naber sesın cıkmıyo nasılsın?ceylın nasıl gıdıyo canım?ıyınıyetlı sende burdasın naber?

yaptım canım yaptım,olsun canım temizlik de spor sayılır

Güle güle kirlen papadiyam burdayııımm Yürüdüm ben de eve de gidince 1 saat -taksitli- yürüyüşüm tamamlanacak benim de
Benim evim de hep kirli görünüyor gözüme darısı benim başıma.
Sen hem evini temizlemişsin ohh miss hem de zaten sporunu da yapmışsın

meraba kızlarr
1 bardak ceviz
4-5 tane gün kurusu
bakalım böyle denicem bu hafta öğlen atıştırcam akşam yicem
haftaya da tam tersi öğlen yicem akşam atıştırcam
en uygun hangisiyse ona devamm

canım sen cızelgende gorunen kıloların hepsını karatyala mı verdin

selam

fırsat bulmuşken paylaşım yapayım

uyanınca : çörekotu ve su
sabah: 2 haşlanmış yumurta+10 zeytin+yarım kk peynir+1 kırmızı biber+4 ad çeri domates+2 ad medine hurması + 1 çaybardağı ceviz + 2 kuru erik biraz kuruüzüm+2 kapsül
öğle : 1 kase yoğurt çorbası+fırında tavuk+yoğurt
akşam: evde bezelye kavurması ve beyaz lahana sarması var (kıymalı+bulgurlu) ve yoğurt yerim

sıvı : 2 litre su bitti + 2 fincan çay şimdi de türk kahvesi içicem
spor: akşam bisikletime kesin binicem kesiiiiinnn

cnm sana bi kaç soru sormak istiorum
başlıorum
1... kaç yaşındasın doğum yaptın mı yaptıysan ne kadar oldu yapalı
2... kaç öğün yiyorsun
3... ne kadar oldu başlayalı
4... spor yaptığın ve yapmadığın zamanlardaki fark çok mu
5... daha önce diyet yaptın mı? ne kadar süre? ve kaç kilo verdin? geri aldın mı? ne kadar sürede aldın?
anket gibi oldu ama kusura bakma
seni gözüme kestirdimm

tabii şekerim hemen yazayım birazdan eve geçeceğim kestir bakalım gözüne güldürdün beni
36 yaşımdayım 11 yaşında kızım 2 yaşında oğluşum var
3 öğün yiyorum ben sabah en geç 8 gibi kahvaltımı yapmış oluyorum
15 şubatta karataya başladım öncesinde yediklerimi azaltmış ve 2 kg kadar vermiştim. Yerleşmiş kilolarımı veremediğim için Patates diyeti yaptım karataydan hemen önce çok sağlıksız geldi bana bıraktım. Sonra hemen karataya başladım
Yürüyüş yapıyorum okula yürüyorum ancak ama yürümediğimde ve su az içtiğimde kg veremiyorum fazla
Geçen yıl karbonhidrat diyeti yapmıştım oldukça sağlıksız olduğunu fark ettim onu da bıraktım.
hızlıca cevapladım işimden eve geçince başka sorun da varsa cevaplarım canım

çok saol cnm çok sevindim yazdıklarına
sadece ek olarak verdiğin 2 kilo buna dahil mi??
yani şu an verdiğin kilolar yerleşmiş olanlar
o zaman ben de verebilirim benimkiler de yerleşmiş ve bu düşünce motivasyonumu azaltıyor

ben mar..cap special kullanıyorumgünde 2 tane ve yanında antioksidan almak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…