Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eşimle tartıştık ben mi o mu regli oldu bilmem
ben sinirlenip üzülünce yiyeceklere saldırıyorum şimdide evdeki çikolatalara saldırasım var
canım menüde yazmak istemedi kızlar moralim çok bozuk deminden beri ağlıyorum

ben de esime sinirliydim ve biraz önce 2 parca cikolata yedim ve bin pişmanım
vicdan azabından ve kafam dagılsın diye sabahtan beri hareket etmeye calısıyorum
bence benım yaptıgım hatayı yapma tatlım

aman sıkma canını arkadsım hepimizin başında

ben de esime sinirliydim ve biraz önce 2 parca cikolata yedim ve bin pişmanım
vicdan azabından ve kafam dagılsın diye sabahtan beri hareket etmeye calısıyorum
bence benım yaptıgım hatayı yapma tatlım

aman sıkma canını arkadsım hepimizin başında

evet yaptım
hemde ne yemek önüme ne gelirse
hep kendimi frenliyordum bu defa başaramadım yedim

iyi günler arkadaşlar

Kalkınca 1 büyük bardak ılık su

1. Öğün: 1 kk yumurta
1 kk peynir
5 yeşil zeytin
1 avuç badem
2 omega3
2 bardak şekersiz çay

2. Öğün: Henüz yemedim ama kapuska pişireceğim birazdan ondan yerim ve de yoğurt tamamdır.

Kocalarına sinirlenen arkadaşlara duyurulur: aynından bende de var gülsem mi ağlasam mı bilemedim yaaa:44::44::44:

canımcım o kadar çok tatlı şey yedimki sinirden şimdide uykum geldi ağzımın içi zehir gibi oldu

evet yaptım
hemde ne yemek önüme ne gelirse
hep kendimi frenliyordum bu defa başaramadım yedim

Ben eşime kızınca önceleri çok ağlardım baktım kimsenin umurunda değil ben de ağlamamayı öğrendim çooook üzülürsemm deşarj olmak için ağlıyorum evet nadiren oluyor. Ağlayınca stresimizi atıyoruz ve paylaşmak da iyi gelir Leylakçım paylaştıkça üzüntüler azalır. Yiyeceklerden uzak dur canım yoksa bir de sonradan emeklerin için üzüleceksin

kocasına sınırlenıp sacma sapan seyler yıyenler kervanına bende katıldım kızlar.kokostar kurabıye pohaca un helvası ıslak kek borek vs vs seklınce uzunca bır karalıste olusturdum dun ve bugun

Karbonhidrat Diyetinin Zararları

Kilo vermek amacıyla diyet yaparken karbonhidrat yönünden yetersiz gıdalarla beslenmenin hafıza kaybına sebep olduğu belirlendi. Boston’da tufts üniversitesinde yapılmış bir araştırma sonucunda karbonhidrattan kısarak zayıflayan kişilerin hafızalarının kötü olduğu gözlemlendi.

Beynin çalışması için gerekli olan enerji karbonhidratlardan sağlanır. Bu nedenle atkins türü diyetler bir hafta sonunda hafızayı zayıflatır.

Zararını bile bile karbonhidrat bakımından yetersiz bir diyet uygulamak doğru olmaz. Bu yüzden diyet listenizden karbonhidratı çıkarmamalısınız. Hatta diyet listenizde yalnızca karbonhidratın olmasına değil tüm vitaminlerden yeteri kadar olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi halde zayıflarken sağlık problemleri ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Önemli olan hızlı zayıflamak değil sağlıklı zayıflamaktır.

Hızlı verilen kiloların kısa süre içerisinde katlanarak geri döneceğinden emin olabilirsiniz. Kilo verme sürecinde vitaminlerin önemi normal zamandakinden daha da fazla oluyor. Örneğin diyet listenizde protein yoksa ve hızla kilo veriyorsanız verdiğiniz kilo yağlar eridiği için değil kas erimesi yaşadığınız içindir. Bu yüzden diyet listenizde her besinden yeterli miktarda olmasına önem vermelisiniz.

Canım ben geçen yıl birkaç gün yaptım bir arkadaşımla birlikte unutkanlığı başlamıştı arkadaş daha uzun süre yapmıştı çünkü araştırdım veee yukarıdaki sonucu bulunca bu diyeti bıraktım

merhabalar....
sabah:2 muz,1 bardak süt,5 kuru kayısı,5 kuru üzüm,omega 3,fındık
öğle:2 kaşık zeytinyaglı patlıcan yemeği,1 tavuk baget,kefir
ara:1elma,10 fındık
akşam:lahana çorbası
su:2 litre
spor:40 dakika yürüyüş
sevgiler....

Balık sonrası biraz helva yiyebiliyoruz canım. Meyveleri sabah yiyoruz çünkü şeker içerdiğinden dolayı gün içerisinde eritebilelim diye sabah yiyoruuzz

Kadınlar venüsten erkekler marstan onun için bu kavgalar, hepimiz yaşıyoruz bunları toparlayın kendiniziii

Etli mantar güveçte (patateslerinden hiç yemedimm)
Yeşil mercimek köftesi sanırım 4-5 taneydi
Türk kahvemi içtimmm
5-6 tane de badem yedim.

Birazdan ayran da içeceğim. Ondan sonra yemem bişey
Bugün temizlik yaptım her yerim ağrıyor benim temizlik bitmezz

ahhh bu erkekler hepsi aynı güzelim onların amacı bizi mutsuz edip yemege saldırmamızı istiyorlar cünkü benim de basım da var benim zayıflamam onu kıskanıyor niye mi cünkü insanların ilgisi bende hep ben konusuluyorum ortamda ay nasıl zayıfladın ay nasıl yaptın ay kac kilo verdin ay ne kadar spor yapıyorsun gibi sorular ve ona ilgi yok bi de ben inceltikce o daha kilolu kalıyor ve sinir oluyor ve beni de üzmeye calısıyor yeri geldimi ama ona yenilmeyecem ve hic bir seye saldırmayacam bu kadar hırslı olmamı bile yediremiyor ama yine de seviliyorlar işte ne yapalım üzme tatlı canını arkadasım

Son düzenleme:
menu bıldırımı

sabah

yumurta
peynır
zeytın
yesıllık
fındık
hurma
omega3

ıkıncı ogun

domates corbası
bol yesıllık
ıstavrıt tava
helva fındık
1 pohaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…