Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hatunlaarr

Star tv de yeni bir hayat diye yarışma programı başladı ben de ilk bölümünü izledim. 100 kgın üstündeki kadın ve erkekler diyet ve sporla yarışıyor 2 grup oluşturmuşlar. Bana göre son derece sağlıksız bu yarışma 10 kusur kilo verenler var bir haftada 5 kilonun üstünde vermişler çoğu en az kilo veren sanırım eleniyor.

Oldukça kilolu olan bu insanlara sporda da yeni başlamalarına rağmen yükleniyorlar bayağı. birine bişey olsa şaşırmayacağım Allah korusun tabii de

canım zordur...eşin seni anlamadığını anlamak.Ama ben artık hiç kimseden birşey beklemeyince beklentisiz olunca daha mutlu oldum...eşle tartışmalarda yok oldu....Nacizane kendı çözümümü paylaşmak istedim...

akşam yedıklerım
1 tabak pirinçli pazı
yarım tabak barbunya
küçük kase yoğurt
ve annem babam oğlum zorla iskenderciye götürdü....
ince bir lavaşın yarısına herkesten alınan iskender ve salata

neyse neyse bende hayır demeye başladım...dahada ıyı olacak hersey pozıtıf dusunmelıyımmmmmmmmmmmm

merhaba hanımlar
2 gündür katılamadım sizlere ama geçmişi ara sıra 3-5 dk da olsa gelip sizleri takip ettim.hepiniz tam gaz devam ediyorsunuz.moraller iyi maşallah .bırakanlar olmuşbende sizlerin sayesinde hala karatay diyetine devam ediyorum öncelikle destekleri olan arkadaşlar için çok teşekkür ederim.evet moral bozukluğu oluyor ama sabır çok önemli. ben ki çok tez canlı, çok aceleci idim.ama sabır ettim 5. haftanın içindeyim .72,9 dan 71,2 ye düştüm yani toplamda 1.7 kg verdim . başarı az gibi görünebilir üstelik düzenli spor yapmadığım halde...ama ben inatla devam edeceğim.stresli bir dönem geçirmeme rağmen başarılı sayılabilirim herhalde:)lütfen kimse vazgeçmesin.yavaş yavaş sonuç alacağım inşallah.kilo moraldir buna inanıyorum.
gelelim günlük menüme...
sabah:
klasik karatay kahvaltısı
1 bardak siyah çay şekersiz
fakat ceviz yemedim (nasıl acıktım nasılllllllllllllll)canım cevizimmmm:)
2 omega kapsülüm
öğlen:
az tereyağlı ciğer teflon tavada (kızartma değil)
1 kase yoğurt
ara öğün:
2-3ceviz 3-4 badem
1 bardak yeşil çay
akşam :
yarım tabak bulgur pilavı
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
sanırım kaçamak yok:)
yatmadan önce 30-40 dk yürürüm .
şimdilik bu kadar
umarım o güzelim leptin beni bu gece unutmaz.!!!!
iyi akşamlar...
Aeo

kocasına sınırlenıp sacma sapan seyler yıyenler kervanına bende katıldım kızlar.kokostar kurabıye pohaca un helvası ıslak kek borek vs vs seklınce uzunca bır karalıste olusturdum dun ve bugun

kızlar desteğiniz için teşekkürler
evet iyiniyetli şimdi eşime kızmayı bıraktım kendime kızıyorum
papişim bende yazayım:26 zaman yediklerimi
1büyük paket çikolata,4-5 eti burçak,yarım altın çörek,1tane acıbadem kurabiye,yarım muz
yazmıyacaktım aslında sen yazınca itiraf edeyim dedim ve kilo almoş gibi hissediyorum
ben yarın bildirim yapmasam
yosuncum en iyisini yapıyorsun

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kuru fasulye dunden,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul.................. .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3saat ev ısı yaptım ,az yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

bugün resmen totoma motor taktım yaa

normalde temıslık yapcam dıye yuruyuse gıtmıycektım arkadslar arayınca fırsat bu fırsat dıyıp cıktım arkads ordan burdan derken bir koyu dolanıp patıkadn eve donduk tam tamına 2 saat tempolu yurumus olduk

ee evde ısler benı bekler yarın haftabaşı ütü camasır oohoo cok ıs vardı ve ben 2 saat tempolu yuruyuse dayanamadım ayaklarım agrıdı mıgrenım tutu bas agrısı mıde bulantısı ilac alıp yattım 16 30 a kadar uyudum bıraz dınlenmısım

ee eşim gitme demıstı onuda dınlemedım gıttım ya ses cıkaramıyorum tabıkı oram buram agrıyo nazlanamıyorum degılse en azından evı makinalar toplar ütü yapar ben sılerım . o kadar yurudum oonada bısı dıyemedım kalktım bu saate kadar evı yağ dök yala yaptım . en sonda 1 gömlek 1 poantolon utuluycem saclarımı duzleştirip geceyı noktalıycam inşallahhh:44::44::44::44::44:

İYİ AKŞAMLAR,
1.öğün:
karatay kahvaltısı

2.öğün:
3ceviz 1incir ,1hurma ,avuç içi büyüklüğünde lahmacun,2 küçük parça avuk
3.öğün:

1 kase evyapımı mantar çorbası,
balık
salatayarın artı günü herkese kolay gelsin....

1 tabak pırasa yemegi(limonlu)
1tabak salata(yarım demet roka,2 adet ceri domates,10 adet zeytin,1 adet salatalık,limon,bol zeytinyagı)
3 yaprak kuzu kulagı(roka benzer bisey eksimtırak bi tat cok hosuma giiti ama sabahlarımı süsleyecek)

evet bugün cok hırslandım ne hikmetse pazarı dolastım oglus arabada onu sür efor harcadım geldik ögle yemegi yedim sonra komsuda caya indim ben sadece cay ictim sekersiz sonra ordan cıktık oglumla ikimiz ürüdük markete torbalar elimde efor sarfettim geldim evin merdivenleri cık sonra oglusu uyut ve kos yürüyüs bandına

75 dk 9750 adım ve ekstralar ohhhh gitsin toksinler ohhhh 336 kalori 6 km 330 metre oleyyy (17:50-19:05)

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar,

Hoş geldin canım, ben de yeni üye oldum ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bence sen de doğru yerdesin.

bugün yediklerim:

sabah: 2 yum., 1 dil.peynir, salata, 1 elma, 1 çb. ceviz
öğle: 2 lahmacun, 1 ayran
akşam : 1 kabak olması, biraz yoğurt

misafirlerle 20 gün önce 61 idim
simdi ise yarın hep birlikte ögrencez tam anlamıyla 2 kilo eksik fazlası yarın bildirim de

bende akşam yemeğinde tavuk ızgara ve közlenmiş biber ve 1 avuc fıstık yedim.gün içerisindede su icmeye dikkat ettim
benim hedefim 72 kilo olmak
bu hedef kilo ve şimdiki kilonuzu gösteren grafiği nereden yapabilirim.
ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim .yeni olunca insan bide böyle sanal ortamda ilk sohbetim zannederim biraz

teşekkür ederim. bende cok mutluyum beni anlayabilecek insanlarla olduğum için .

kızlar bana yardım edin nolur
zaten yapamadım tam olarak ticker i mesela kilom ve hedef kilom yok.birde şimdi değişiklik yapamıyorum kilomdanasıl değiştireceğim.bana yardım edin.ha birde yanlış bir hesaplama oldu sanırım toplam verdiğim kilo 1.7kg değilmiş 1.2 kg.
üzüldüm(((( Allah söyletmiş olsun inşallah bu önümüzdeki hafta veririm inşallah.ama önce bu ticker i değiştirmeyi öğrenmem lazım.sizlerden mesaj bekliyorum.iyi akşamlar....

Muhen ve pebble41 çizelge için http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html burayı tıklayın arkadaşlar. Pebblecım yeni baştan buradan yaparsan olacaktır

iyi akşamlarr canlarrrr

menümmmmmmm
1. öğün

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates-salatalık-biber
yeşillikkk
yeşil çay
portakall

2. öğünn
1 avuç kuruyemiş

3. öğün

1 kase mercimek çorbası
1 kase yeşil fasulye
yoğurt-salata-turşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…