eşimle tartıştık ben mi o mu regli oldu bilmem
ben sinirlenip üzülünce yiyeceklere saldırıyorum şimdide evdeki çikolatalara saldırasım var
canım menüde yazmak istemedi kızlar moralim çok bozuk deminden beri ağlıyorum
Ben eşime kızınca önceleri çok ağlardım baktım kimsenin umurunda değil ben de ağlamamayı öğrendim çooook üzülürsemm deşarj olmak için ağlıyorum evet nadiren oluyor. Ağlayınca stresimizi atıyoruz ve paylaşmak da iyi gelir Leylakçım paylaştıkça üzüntüler azalır. Yiyeceklerden uzak dur canım yoksa bir de sonradan emeklerin için üzüleceksin
kocasına sınırlenıp sacma sapan seyler yıyenler kervanına bende katıldım kızlar.kokostar kurabıye pohaca un helvası ıslak kek borek vs vs seklınce uzunca bır karalıste olusturdum dun ve bugun
ahhh bu erkekler hepsi aynı güzelim onların amacı bizi mutsuz edip yemege saldırmamızı istiyorlar cünkü benim de basım da var benim zayıflamam onu kıskanıyor niye mi cünkü insanların ilgisi bende hep ben konusuluyorum ortamda ay nasıl zayıfladın ay nasıl yaptın ay kac kilo verdin ay ne kadar spor yapıyorsun gibi sorular ve ona ilgi yok bi de ben inceltikce o daha kilolu kalıyor ve sinir oluyor ve beni de üzmeye calısıyor yeri geldimi ama ona yenilmeyecem ve hic bir seye saldırmayacam bu kadar hırslı olmamı bile yediremiyor ama yine de seviliyorlar işte ne yapalım üzme tatlı canını arkadasım
canım zordur...eşin seni anlamadığını anlamak.Ama ben artık hiç kimseden birşey beklemeyince beklentisiz olunca daha mutlu oldum...eşle tartışmalarda yok oldu....Nacizane kendı çözümümü paylaşmak istedim...
akşam yedıklerım
1 tabak pirinçli pazı
yarım tabak barbunya
küçük kase yoğurt
ve annem babam oğlum zorla iskenderciye götürdü....
ince bir lavaşın yarısına herkesten alınan iskender ve salata
neyse neyse bende hayır demeye başladım...dahada ıyı olacak hersey pozıtıf dusunmelıyımmmmmmmmmmmm
İYİ AKŞAMLAR,
1.öğün:
karatay kahvaltısı
2.öğün:
3ceviz 1incir ,1hurma ,avuç içi büyüklüğünde lahmacun,2 küçük parça avuk
3.öğün:
1 kase evyapımı mantar çorbası,
balık
salatayarın artı günü herkese kolay gelsin....
kızlar ben 85 kiloyum ve boyum 164 sizin 2011 den by yanaki konuşmalarınızı okudum ve onlara istinaden carşambadan beri karatay diyeti yapıyorum kendi capımda ancak kabızlık sorunu ortaya cıktı.
sabah kahvaltısı:2 yumurta bol yeşillikli salata fındık cay 10 tane zeytin
bu alttaki cizelgeleri nasıl yhaptığınızıda bilmiyorum ilk defa bi foruma üye oldum
kilo sorunumu tek başıma aşamayacağıma karar verdiğim için aranıza girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
misafirlerle 20 gün önce 61 idim
simdi ise yarın hep birlikte ögrencez tam anlamıyla 2 kilo eksik fazlası yarın bildirim de
Herkese iyi akşamlar,
Hoş geldin canım, ben de yeni üye oldum ve burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bence sen de doğru yerdesin.
bugün yediklerim:
sabah: 2 yum., 1 dil.peynir, salata, 1 elma, 1 çb. ceviz
öğle: 2 lahmacun, 1 ayran
akşam : 1 kabak olması, biraz yoğurt
kızlar bana yardım edin nolur
zaten yapamadım tam olarak ticker i mesela kilom ve hedef kilom yok.birde şimdi değişiklik yapamıyorum kilomdanasıl değiştireceğim.bana yardım edin.ha birde yanlış bir hesaplama oldu sanırım toplam verdiğim kilo 1.7kg değilmiş 1.2 kg.
üzüldüm(((( Allah söyletmiş olsun inşallah bu önümüzdeki hafta veririm inşallah.ama önce bu ticker i değiştirmeyi öğrenmem lazım.sizlerden mesaj bekliyorum.iyi akşamlar....
Muhen ve pebble41 çizelge için http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html burayı tıklayın arkadaşlar. Pebblecım yeni baştan buradan yaparsan olacaktır
arkadaşım teşekkür ederim dediğin yeri actığımda zannederim bir sorun var cizelge ile ilgili bişey bulamadım
ilgilendiğin için sağol bir süre sonra tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?