canım sana bol bolBugun uyanır uyanmaz tartıya cıktım veeeee 1.300 kg eksıdeyım allahıma bın sukurler olsun cooook sevındım arkadaslar...
evet erken kalktım benim icin artı (tartıda eksi)
erken kahvaltımı yaptım benim icin artı(tartıda eksi)
evet 3 ögün beslandim benim icin artı(tartıda eksi)
ayrıca 3 nisan 120.günüm olacak saglıklı yasam da
sonuc olarak aralık 3.600gr,ocak3.500gr aylalarında ortalama verdigim kilonun mart 3,400 gr verdim
bana bu sistem yaradı onu farkettim cünkü hayatım bounca ben 2 ögün beslenemem onun icin ben hep 3 ögün erken kalkmak sartıyla tabi
subat ise 2 ögün ve sonuc 2 kilo nedeni:gec kalmak ve 2 ögün beslenmek
ve arkadaslar herkesin metobalizması farklı 2 ögün beslenen arkadaslar yanlıs anlamasın beni bana olmadı benim bünyem bunu kabul etti cünkü aynı spor ,aynı menülerdi.
arkadaslar 04.03.2012 tarihinde 90.günüm olacak karatayla ve 3 ayın bi analizini yaptım nasıl kilo dagılımım diye aralık ayında 26 günde 3 kilo 600gr vermisim 4 gün sporsuz,ocak ayında 31 günde 3 kilo 500 gr vermişim 1 gün spor yok,subat ayında ise sadece 2 kilo vermisim 29 günde 1gün sporsuz gecti sakın ha kacamaksız gecti subat ayım.
subat ayında cünkü ben gec kalkmalarım 10:30 gibi sonra kahvaltının 11 12 lerde bitmesi benim metobalizmamı yavaslattı bbunu farkettim simdi mart ayında kendimi deneyecem ayın sonunda kendimi elestirecem bakalım ne olacak ve artık su icimimede dikkat ediyordum daha cok dikkat edecem
subat ayının sonundaki kilom tartıda görüldügü gibiEki Görüntüle 358850 bakalım martta ne olacak bekliycem sabırsızlıkla:44::44::44:
evet erken kalktım benim icin artı (tartıda eksi)
erken kahvaltımı yaptım benim icin artı(tartıda eksi)
evet 3 ögün beslandim benim icin artı(tartıda eksi)
ayrıca 3 nisan 120.günüm olacak saglıklı yasam da
sonuc olarak aralık 3.600gr,ocak3.500gr aylalarında ortalama verdigim kilonun mart 3,400 gr verdim
bana bu sistem yaradı onu farkettim cünkü hayatım boyunca ben 2 ögün beslenemem onun icin ben hep 3 ögün erken kalkmak sartıyla tabi(cünkü ben karatayı yasamım haline getirmek istiyorum hedefif bu)
subat ise 2 ögün ve sonuc 2 kilo nedeni:gec kalmak ve 2 ögün beslenmek(bana yaramadı belki de)
ve arkadaslar herkesin metobalizması farklı 2 ögün beslenen arkadaslar yanlıs anlamasın beni bana olmadı benim bünyem bunu kabul etti cünkü aynı spor ,aynı menülerdi.
öglen(14:00 bitti)
2 adet kabak dolması,1 adet sogan dolması
1 kase ev yapımı yogurt az sarımsaklı
aksam yemegim(18:40 bitti)
ıspanak kavurması,kıymalı,soganlı
1 bardak ayran
yarım cay bardagı fındık
yemekten önce sporumu da yaptım(17:00-18:00)
5 km
270 kalori
5.1 hız
7800 adım
60 dk
ayrıca aksam misafirlerimide agırladım onlara
ıslak kek
patlıcan böregi
havuc salatası
zeytinli bohca
havuclu toplar(tatlı)
benim hic tatlarına bile bakmadan yaptıgım ikramlarım kalanlar tezgahta ben görüyorum canım bile istemiyor yasasın karatay neden bakayım ki pzt.artı mı cıkayım ne gerek var benim yediklerim daha güzel hemde
ve beni 20 gündür görmemişlerdi herkes tebrik etti cok mutlu oldum sanki diger guleryuz nerde diye dalga gectiler onlar beni 81 kilomu da bildikleri için azmimden dolayı tebrikler aldım
kızlar ben 85 kiloyum ve boyum 164 sizin 2011 den by yanaki konuşmalarınızı okudum ve onlara istinaden carşambadan beri karatay diyeti yapıyorum kendi capımda ancak kabızlık sorunu ortaya cıktı.
sabah kahvaltısı:2 yumurta bol yeşillikli salata fındık cay 10 tane zeytin
bu alttaki cizelgeleri nasıl yhaptığınızıda bilmiyorum ilk defa bi foruma üye oldum
kilo sorunumu tek başıma aşamayacağıma karar verdiğim için aranıza girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.[/QUOTE
Kahvaltına gün kurusu kayısı ekleyebilirsin kabızlık için. keten tohumuda iyi geliyor bildiğim kadarıyla. Bu dertten muzdarip olan diğer arkadaşlar daha iyi yanıt verebilirler sanırım:))
kızlar ben 85 kiloyum ve boyum 164 sizin 2011 den by yanaki konuşmalarınızı okudum ve onlara istinaden carşambadan beri karatay diyeti yapıyorum kendi capımda ancak kabızlık sorunu ortaya cıktı.
sabah kahvaltısı:2 yumurta bol yeşillikli salata fındık cay 10 tane zeytin
bu alttaki cizelgeleri nasıl yhaptığınızıda bilmiyorum ilk defa bi foruma üye oldum
kilo sorunumu tek başıma aşamayacağıma karar verdiğim için aranıza girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Herkese ii pazarlar,
Bu karatay diyetiyle bölgesel zayıflayan varmı ? Benim kilom sadece alt bölgemde 5 6 kilo fazlalaığım var ..bacak ve basen bölgemde toplanmış durumda..bu diyetle acaba verebilirmiyim ?yardımcı olursanız sevinirim
Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor (kilo veremediğini düşünen ve yeni başlamış olan arkadaşlarım dikkat)Daha sonra bir durağanlık devresi oluyor. Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladıysa doğru yoldayız demektir.
İlk hafta hemen herkes farkı hissediyor. Daha sonra ortalama altı aya kadar sonuç alınabiliyor. Ancak önemli hastalığı olanlarda iki seneye kadar süren takipler de var. bu sebeple sabretmek gerekiyor.
ikinci kitap sf 22.
Bu sağlıklı beslenme şeklinin yanısıra bölgesel yağlanma nerede ise ona göre spor da yapılırsa bölgesel yağlar da gidecektir. Öğrendiğim ilk nereden kilo alınırsa en son oradan kiloların gideceğidir. Karataya devam ettikçe fazla yağlar gidecektir. Karatayı ve sporu bırakırsan yağlanma ve kilo alımı devam eder. Karatay usulü beslenme yaşa tarzı haline gelmeli bence
Hoşgeldin canım. Akşamları sebze yoğurt yeşil mercimekli ya da börülceli salata vb. kurubaklagiller mercimek çorbası vb yiyebilirsin
Birşey sormak istiyorum karbonhidrat diyetini neden bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?