Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugun uyanır uyanmaz tartıya cıktım veeeee 1.300 kg eksıdeyım allahıma bın sukurler olsun cooook sevındım arkadaslar...
canım sana bol bol

güleryüzcüm günaydınnn, haklısın ne güzel kendini tanıyıp bilinçli hareket ediyorsun verdiğin kilolar ve sağlıklı beslendiğin için
Ben de 3 öğün yapıyorum ve kilo veriyorum gayet güzel (bu aralar biraz hercai takılıyor tartı hep onun suçu)ben 2 öğün yapamazdım belki de sabahın çok erken saatlerinde kalktığım içindir, 2 öğün yapabilen arkadaşlar beni de yanlış anlamasınlar

Son düzenleme:

arkadaslar aradım buldum subat aynın analizini martıda yazmıstım evet mart ayı süper oldu pzt.kilom süpriz olsun inş. bi kac gr daha düserim de

Son düzenleme:

insallah darısı nisan ayının sonuna

Son düzenleme:
2 det ceri domates
1 adet kücük salatalık
1 cay bardagı fındık
avucici kadar peynir(peynirim de bitti marketten alcam)
6 zeytin(zeytinimin sonu bugün pazardan alcam)
2 adet köy yumurtası(bitti pazardan alcam)
yarım demet maydonoz
omega3 2 kapsül

2-3 gündür resim yüklemedim nasıl rahatsız oldum size yükleyemedim kotam yüzünden ama kendim resimlerini cekip yemege basladım öyle bir alıskanlık olmus ki

hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızı okursan orda detaylı bilgiyi bulursun .birde hergün menülerini yaz.sormak istediklerin olursa sor yardımcı oluruz.kolay gelsin...hedefine ulaşman dileğiyle...[/QUOTE]

öglen(14:00 bitti)

2 adet kabak dolması,1 adet sogan dolması
1 kase ev yapımı yogurt az sarımsaklı

aksam yemegim(18:40 bitti)

ıspanak kavurması,kıymalı,soganlı
1 bardak ayran
yarım cay bardagı fındık

yemekten önce sporumu da yaptım(17:00-18:00)

5 km
270 kalori
5.1 hız
7800 adım
60 dk

ayrıca aksam misafirlerimide agırladım onlara
ıslak kek
patlıcan böregi
havuc salatası
zeytinli bohca
havuclu toplar(tatlı)

benim hic tatlarına bile bakmadan yaptıgım ikramlarım kalanlar tezgahta ben görüyorum canım bile istemiyor yasasın karatay neden bakayım ki pzt.artı mı cıkayım ne gerek var benim yediklerim daha güzel hemde

ve beni 20 gündür görmemişlerdi herkes tebrik etti cok mutlu oldum sanki diger guleryuz nerde diye dalga gectiler onlar beni 81 kilomu da bildikleri için azmimden dolayı tebrikler aldım

Son düzenleme:
kızlar ben 85 kiloyum ve boyum 164 sizin 2011 den by yanaki konuşmalarınızı okudum ve onlara istinaden carşambadan beri karatay diyeti yapıyorum kendi capımda ancak kabızlık sorunu ortaya cıktı.
sabah kahvaltısı:2 yumurta bol yeşillikli salata fındık cay 10 tane zeytin
bu alttaki cizelgeleri nasıl yhaptığınızıda bilmiyorum ilk defa bi foruma üye oldum
kilo sorunumu tek başıma aşamayacağıma karar verdiğim için aranıza girmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

azmin den dolayı tebrikler inşallah bende böyle şeyler yazabilirim .20 günde nekadar kilo verdin.

Herkese ii pazarlar,

Bu karatay diyetiyle bölgesel zayıflayan varmı ? Benim kilom sadece alt bölgemde 5 6 kilo fazlalaığım var ..bacak ve basen bölgemde toplanmış durumda..bu diyetle acaba verebilirmiyim ?yardımcı olursanız sevinirim

Günaydın hatunlaaar iyi pazarlarr

2 haşlanmış köy yum.
dereotu
kaşar ve beyaz peynir
3 kiraz domates
ş.siz çay
biraz da fındık
üzerine köpük köpük ve şsiz Türk kahvem

destinam şekere alerjin olduğu çıkmış işte böylece belki başka birşeye de alerjin olabilir alerji testini ihmal etme canım
Esasçım sana kolay gelsin canım, benim camlar da çok kirli bakalım bana ilham ne zaman gelecek yalnız halılarımı yıkamaya verdim. Oğluş yaramazlığının zirvesinde sabah kırmak üzere çıkardığım yumurtayı kaçırıp halının ve kendisinin üstüne kırdıktan sonra elzem oldu halıları yıkatmak[/QUOTE]

günaydınlarrrr

kahvaltım
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates-salatalık-biber
tere-roka-maydonoz-nane
yeşil çay
1 portakall

gunaydın

ben anladım mısafır gelmesı cok tehlıkelı...
akşam yemekten sonra çay faslı aldıkları ekler,çukulatalı pasta ve galetalar çok çekıcıydı...

sen akşam yemeğinde bır sey yemedınkı laflarından (yedıklerım sunlar : 1.5 tabak pirinçli pazı,yarım tabak barbunya ve salata)ve bunun ruhumdakı etkılerınden sonra adı lafta galeta olan bol ayçekirdekli bol yağlı küçük boy galetalardan 4 tane tarafımdan yenmıs ve o sofrada daha zararlı olmasın dıye 2 tane trabzon hurma kurusu 1 hurma ve 1 avuç fındık mıdeme ınmıs bulunmaktadır....

of kı of acaba 1 saatlık yuruyusum bosa gıtmısmıdır?

sabah menum

yarım avuc beyaz peynır
bır kıbrıt kutusu tuzsuz peynır kasar karısımı
3 zeytin
1 salatalık domates maydanoz
10 fındık
2 kıymalı yumurta
3 dilim pastırma

tam bır zıyafet oldu
akşama kadar yemeyecegımmmmmmmm ınsallah....

Canım hoşgeldin aramıza sağlıkla zayıflarsın sen de inş. Kabızlık için akşam ve sabah birer kaşık z.yağı içebilir ya da salatalarına ekleyebilirsin yahut keten tohumunu öğütmeden yoğurduna karıştırabilirsin

Çizelge için http://www.kadinlarkulubu.com/kadinl...eklenmesi.html sayfasında açıklamalar var umarım yardımcı olur canım

Herkese iyi günler.
Dünkü akşam yemeğim çok gecikti maalesef. Üniversiteden arkadaşımızın doğumgünü vardı. Ama pastaya ve şaraba hayır dedim. Sağolsun onlar da hiç ısrar etmediler. Hamile kız arkadaşlarım eşlerinin çok kilo almasından şikayetçiydi. Beylere diyetimi anlatmamı istediler.Biranda beylere Karatay ı anlatırken buldum kendimi:)
Yediklerime gelince mantarlı ve haşlanmış sebzeli biftek, ayran ve şekersiz çay
Sabahta Menemen peynir zeytin ceviz 3 kuru incir şekersiz çay
omega 3 ümü unutmuşum gidip içeyim bari:))

Güleryüzcüm seni ben de tebrik ediyorum

Öğle yemeğim

Çok az etli mantar sote
Marul
Yeşil mercimek köftesi
3 kaşık keten tohumlu yoğurt

Afiyet olsuun herkese

Hoşgeldin canım. Akşamları sebze yoğurt yeşil mercimekli ya da börülceli salata vb. kurubaklagiller mercimek çorbası vb yiyebilirsin

Birşey sormak istiyorum karbonhidrat diyetini neden bıraktın?

canım karbonhidrat diyetinde 2 hafta hiç kilo veremedim.ve o diyet çok sınırlı kuru baklagil yiyemiyorsunuz.puan hesaplaması yapılıyo ya meyve falan çok fazla puan.sebzelerinde puanı var onları bile kısıtlayarak yiyorsun.bu nedenle bıraktım.bu diyet daha sağlıklı vitaminli geldi bana.o yüzdenbıraktım.

selam kızlar KARATAY DA İLK GÜNÜM
SABAH:2 kayısı+ılık su
1 çay bardağı fındık(zamanla azaltmayı düşünüyorum)
ıspanaklı yumurta
avuç içi kadar peynir
4 tane zeytin
1 domates,yarım biber ve yeşillik.Şuan kahvaltı yapalı 5 saat oldu ve hiç acıkmadım.
ŞU ANA KADAR DA 7 BARDAK SU İÇTİM
ÖĞLEN-AKŞAM MENÜMDE DE ŞUNLARI YİYECEĞİM:
Fırında balık(zar zor buldum)
bol salata
peşine tatlı niyetine yarım meyve yiyebilirim değilmi:26:

4 arkadş tam olarak 2 saat yürüdük doğa yürüyüşü yaptık dag bayır yuruduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…