Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi geceler kızlarr,

kahvaltım :1 yumurta ve 1 kase yoğurt
sonraaaa ;

bugün üniv.den arkadaşlarımla buluştuk ve herkes benı bu kadar zayıf görünce(fazla bişey vermedim ama yinede farkediliyor demekki) şaşırdılar, bende karatayı ve sizi anlattım ve herkes araştıracak artıkk.
tabi karatayı anlattım ama sonunu pek bağlayamadım :18: hani o kadar anlatıyorsun sonra oturup onlarla yiyorsun ama midem küçülmüş hemen doyuyorum o yüzden çok da zararlı şeyler yemedim,yani yine yedim yineeeeee farkındayım ben bu 2 haftadır iyiyce zıvanadan çıktım:2: bennn

meraba kızlar yüzüm olmadığı için yazamadım. karataya uyamadım bu 2 gün
malum günüm de başladı dün baya + lardayımmmmm
neyse bugün fena değildi aslında düne göre ehhhh
pazartesi benden iş çıkmaz ama haftaya daha ii olcak inşallah
ama özledim sizi
herkese benden öpücük
şimdi geçmişi okicamm bayyyyy

Ben geldiimmm. biraz önce eve geldim mutluyum sadece çay içtim ve 4-5 badem ve biraz da nohut yiyerek bugünü ucuz atlatmış bulunuyorum
Hepinize bol leptinli bir gece diliyorum iyi uykulaarr

arkadaşlar benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuz ? oğullarım sınava girecek dua bekliyorum.....

Son düzenleme:
şekerler bugün 1.5 yumurta 5 zeytin falan filan karatay kahvaltı saat 09:30da sonra 1saat 45 dak falan yürüyüş sonra uykuuuuuu saat 18:30 gibi barbunya ve 1--2 ıssırık pizza .:18::18::18::18:

iyi geceler kızlar..dün öğlen 2 lahmacundan başka yemek yiyemedim..sadece akşam çiğ köfte vardı ondan aldım 2 tanecik..

bugün kahvaltı 1 yumurta (ama sucuklu)
peynir,zeytin, domates,fındık, 2 de gün kurusu..

öğle daha doğrusu ikindide çok güzel karadeniz yemekleri yedim..biz birazcık trabzonlu oluyoruz anne tarafından..geçen hafta kayınvalidemin tokat bat ına karşı annem de bugün dünürlerini çağırıp güzel bir karadeniz sofrası kurdu..

az kara lahana çorbası
lahana sarma
fasulye turşusu
az da mısır ekmeği
(ama hepsi ev yapımı ve köyden gelme malzemlerle)

çok güzel tatlılar da vardı ama elimi bile sürmedim..

akşam yemeği yine yok..azıcık fıstık ve beyaz leblebi..

bu arada ben sanırım kuruyemiş işini fazla kaçırdım.. yüzümde sivilce çıkmaya başladı..

herkese bol leptinli geceler diliyorum..

arkadaşlar benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuz ? oğullarım sınava girecek dua bekliyorum.....

sevgi-liebecim ben de yeniyim 2 haftamdayım ve ben de çok kaçırmaya başladım kuruyemişi..hatta senin mesajını okumadan yazmıştım..sivilce çıkardım yeni yetmeler gibi..sanırım stresle alakalı..yani benimki en azından öyle..canım sıkıldıkça fındık fıstığa sardım..

oğullarına başarılar diliyorum..sınava giren tüm çocukların Allah yardımcısı olsun..

Canım oğluna ve sınava girecek herkese Allah yardım etsin inş sınavı iyi geçer.
Bir de bu hafta ben de aydındidem ve senin gibi kuruyemişi fazla yiyince kilo aldım birazcık ve sivilceler bende de çıktı. Kuruyemişi ya sabah yiyorum artık ya da öğün yerine biraz yiyorum.

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza buraya gelmekle doğru yaptın bence...hergün balık yemek zorunda değilsin evinde olan sebze ve etlerden karataya uygun yemekler hazırlayabilirsin.sen hergün menülerini yaz sana neler doğru neler yanlış söyleyelim.birde yazılan menüleri incelersen daha iyi kavrarsın .ilk sayfayı oku orda detaylı yazıyor.birde kitabı alırsan senin için daha faydalı olur.bu arada suyu ve sporu unutma..kolay gelsin .inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...

canım bende ilk başlardakuruyemişi abartmıştım.cevizi çok yiyodum.ama şimdi çiğfındık, çiğbadem veya tuzsuz fıstık yiyorum.tuzsuz fıstığı daha çok sevdim dah açok tok tutuyor.bazen acıkınca bi kaçtane yiyorum sende zamanla azaltırsın geçici bi durumdur merak etme..inşallah oğullarının sınavı çok güzel geçer Allah yardımcıları olsun...

ben aranıza ilk defa katılıyorum bu ilk mesajım karatay diyetini merak ediyorum

hoşgeldin aramıza.ilk sayfamızı okursan orda detaylı bilgiyi bulursun .birde hergün menülerini yaz.sormak istediklerin olursa sor yardımcı oluruz.kolay gelsin...hedefine ulaşman dileğiyle...

dün sabahki menüm:
1 tost:18:
dün öğle menüm:
1 kase ezogelin çorbası

dün akşamki menümü( yazayım
1 kase yoğurt çorbası (pirinçsiz)
1 tabak kuru fasülye
yarım tabak bulgur pilavı
ve malesef yemekten sonra 2 tane küçücük ekler
evet dün biraz abarttım ama malum günlerdeyim herhalde ondan oldu...

kahvaltıya kadar biraz temizlik yapsam diye düşünüyorum ama canımda yataktan kalkmak istemiyo napsamki uyusam mı kalksam mı?evet ya yat yat nereye kadar kalkıyorum giidp cam sileyim...sonra da güzel bi kahvaltı ohhh tamam işte..hepinize çok güzel bir gün diliyorum .yarın kilo vermiş olarak görüşelim inşallah..kendinize iyi bakın...

günaydın hanımlar günaydın esascım kolay gelsin

kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum :126:
1 bardak su
2 kk yumurta
1 kk peynir
10 zeytin
domates
maydanoz
1 gr omega 3
bol açık limonlu çay

aynen yaa millete anlatıp anlatıp bide onlarla oturp yemek çok fena bi yaman çelişki

Ben geldiimmm. biraz önce eve geldim mutluyum sadece çay içtim ve 4-5 badem ve biraz da nohut yiyerek bugünü ucuz atlatmış bulunuyorum
Hepinize bol leptinli bir gece diliyorum iyi uykulaarr

iyiniyetlim sana kocaman malesef ben senin gibi iradeli olamadım ...ama her kaçamak gibi bu kaçamakta bana bişey ögretti diyetten önce çok kaşınırdım karataya başlayınca kaşıntım geçmişti ve ben nedeni ekmekmiydi şeker miydi diye düşünüp dururdum meger şekermiş dün 1 dilim şerbetli tatlı yedim kaşınmaya başladım eski günlerime döndüm her yerim kıpkırmızı aslında bi alerji testi yaptırsam iyi olur

Merhabalar...
Polıkıstık over gecmısı olan 4 sene önce sağlıklı beslenerek 30 kıloya yakın zayıflayan bır bayanım...
Bu kadar kıloyu 3+3 olarak vermıstım ve duzenlı yuruyus yaparak...

5 aylık evlıyım ve beslenme duzenımızın degısmesınden dolayı 4-5 kılo fazlam var ve benı cıddı derecede rahatsız edıyor...
Karatay dıyetı kıtabını evlenmeden once alıp arsıvıme eklemıstım hatta daha once 2-3 gun yapma fırsatım olmustu. Bunca dıyet yontemı arasından aklıma en cok yatan bu dıyet kaldıkı ara ogunler yaparak o kadar kılo vermıs bırı olarak soyluyorum... Cok mantıklı geldı bu dıyet bana ve etkılı olacagına ınanıyorum...

Sızlere danısmak ıstedıgım konu ıse su: Ortalama 5 kılo fazlam var. Evlendıkten sonra gurbete geldık ve ılk kez ızne gıdecegız 17 gun sonra. Acıkcası etrafımdan aaa evlılık yaramıs tarzı yorumlar almak ıstemıyorum... Kısa vadede kılo verdıren cozumler de ıstemıyorum 2-3 kılo versem bıle yeter en azından kendımı ıyı hıssedecegım... Evde spor aletlerım var duzenlı spor yapma konusunda sıkıntı cekmem... Sızden ogrenmek ıstedıgım bu ortalama 15 gunluk sure zarfında kılo kaybı meydana gelır mı yoksa karatay dıyetını vucudun benımsemesı ıcın bır zaman dılımı gerekıyor mu? Aranızda bu dıyete baslayıp 15 gunde sonuc alan arkadaslarımız var mı?

Bugun uyanır uyanmaz tartıya cıktım veeeee 1.300 kg eksıdeyım allahıma bın sukurler olsun cooook sevındım arkadaslar...
tebrikler ne mutlu sana
dıyete başlar baslamaz sporla bırlıkte vucutta olan ödemı atrasın 2-3 kg ve bu kılona gore degısır 66 idim ben baslayınca 1.8 falan gıtmıstı ödemi attıkkran sonra spor vs calısırsan neden olmasın bence 3 kılo gıder 15 gunde ödemle beraber tabı

İlginiz ıcın tesekkur edıyorum...
Bırazdan cıkıp kuruyemıslerımı ve keten tohumunu alacagım...
Ödemını de alsın gıtsın
Sızı de tebrık edıyorum resımlerınızı gormustum, cıddı anlamda degısım soz konusu...

güleryüzcüm kolay gelsin sana birşey soracağım bu ayı mart ayını değerlendirmeni merak ediyorum erken kakıp 3 öğün yedin ya
onun değerlendirmesini bizimle paylaşırmısın

evet erken kalktım benim icin artı (tartıda eksi)
erken kahvaltımı yaptım benim icin artı(tartıda eksi)
evet 3 ögün beslandim benim icin artı(tartıda eksi)
ayrıca 3 nisan 120.günüm olacak saglıklı yasam da
sonuc olarak aralık 3.600gr,ocak3.500gr aylalarında ortalama verdigim kilonun mart 3,400 gr verdim

bana bu sistem yaradı onu farkettim cünkü hayatım boyunca ben 2 ögün beslenemem onun icin ben hep 3 ögün erken kalkmak sartıyla tabi(cünkü ben karatayı yasamım haline getirmek istiyorum hedefif bu)

subat ise 2 ögün ve sonuc 2 kilo nedeni:gec kalmak ve 2 ögün beslenmek(bana yaramadı belki de)

ve arkadaslar herkesin metobalizması farklı 2 ögün beslenen arkadaslar yanlıs anlamasın beni bana olmadı benim bünyem bunu kabul etti cünkü aynı spor ,aynı menülerdi.

Son düzenleme:
Bugün nisan 1 unutmayın

Günaydın hatunlaaar iyi pazarlarr

2 haşlanmış köy yum.
dereotu
kaşar ve beyaz peynir
3 kiraz domates
ş.siz çay
biraz da fındık
üzerine köpük köpük ve şsiz Türk kahvem

destinam şekere alerjin olduğu çıkmış işte böylece belki başka birşeye de alerjin olabilir alerji testini ihmal etme canım
Esasçım sana kolay gelsin canım, benim camlar da çok kirli bakalım bana ilham ne zaman gelecek yalnız halılarımı yıkamaya verdim. Oğluş yaramazlığının zirvesinde sabah kırmak üzere çıkardığım yumurtayı kaçırıp halının ve kendisinin üstüne kırdıktan sonra elzem oldu halıları yıkatmak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…