arkadaşlar benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuz ? oğullarım sınava girecek dua bekliyorum.....İyi günler arkadaşlar
1.menüm:
mantarlı 2 yumurta
beyaz peynir
4 yeşil zeytin
2 incir
3 günkurusu
5 ceviz
2. öğün:
1 küçük parça et
1 avuç kabak çekirdeği
1 kase kabuklu yer fıstığı
arkadaşlar şu ara malesef kuru yemişi malesef fazla abartıyorum.neden bilmiyorm şu ara kuruyemiş çok yemek istiyorum.kimbilir belki vucuttaki bir mineral veya vitamin eksikliği sebep oluyordur, uzun süredir karatay uygulayan arkadaşlar sizdede buna benzer bir durum oldu mu?
akşam mantar çorbası,tavuk ve salata yiyeceğim.
arkadaşlar benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuz ? oğullarım sınava girecek dua bekliyorum.....
Ben geldiimmm.biraz önce eve geldim mutluyum sadece çay içtim ve 4-5 badem ve biraz da nohut yiyerek bugünü ucuz atlatmış bulunuyorum
Hepinize bol leptinli bir gece diliyorum iyi uykulaarr
arkadaşlar benim sorularıma neden cevap yazmıyorsunuz ? oğullarım sınava girecek dua bekliyorum.....
selam arkadaşlar karbonhidrat diyetinden çıktım bu gruba katıldım.daha doyurucu ve mantıklı geldi.çok vaktim olmadığı için hepsini okuyamadım.anladığım kadarıyla makarna şeker,tatlı pilav vb. yasak.ara öğün yapmıyacağız.sabah menülerini anladım da mesela örnek listede her akşam balık diyor.ama ben burada balık bulamıyorum.akşam sebze ve yoğurt yesem olur değilmi.yada konserve ton balığı oluyor mu ?
ben aranıza ilk defa katılıyorum bu ilk mesajım karatay diyetini merak ediyorum
aynen yaa millete anlatıp anlatıp bide onlarla oturp yemek çok fena bi yaman çelişkiiyi geceler kızlarr,
kahvaltım :1 yumurta ve 1 kase yoğurt
sonraaaa ;
bugün üniv.den arkadaşlarımla buluştuk ve herkes benı bu kadar zayıf görünce(fazla bişey vermedim ama yinede farkediliyor demekki) şaşırdılar, bende karatayı ve sizi anlattım ve herkes araştıracak artıkk.
tabi karatayı anlattım ama sonunu pek bağlayamadım :18: hani o kadar anlatıyorsun sonra oturup onlarla yiyorsun ama midem küçülmüş hemen doyuyorum o yüzden çok da zararlı şeyler yemedim,yani yine yedim yineeeeeefarkındayım ben bu 2 haftadır iyiyce zıvanadan çıktım:2: bennn
Ben geldiimmm.biraz önce eve geldim mutluyum sadece çay içtim ve 4-5 badem ve biraz da nohut yiyerek bugünü ucuz atlatmış bulunuyorum
Hepinize bol leptinli bir gece diliyorum iyi uykulaarr
Bugun uyanır uyanmaz tartıya cıktım veeeee 1.300 kg eksıdeyım allahıma bın sukurler olsun cooook sevındım arkadaslar...
dıyete başlar baslamaz sporla bırlıkte vucutta olan ödemı atrasın 2-3 kg ve bu kılona gore degısır 66 idim ben baslayınca 1.8 falan gıtmıstı ödemi attıkkran sonra spor vs calısırsan neden olmasın bence 3 kılo gıder 15 gunde ödemle beraber tabıMerhabalar...
Polıkıstık over gecmısı olan 4 sene önce sağlıklı beslenerek 30 kıloya yakın zayıflayan bır bayanım...
Bu kadar kıloyu 3+3 olarak vermıstım ve duzenlı yuruyus yaparak...
5 aylık evlıyım ve beslenme duzenımızın degısmesınden dolayı 4-5 kılo fazlam var ve benı cıddı derecede rahatsız edıyor...
Karatay dıyetı kıtabını evlenmeden once alıp arsıvıme eklemıstım hatta daha once 2-3 gun yapma fırsatım olmustu. Bunca dıyet yontemı arasından aklıma en cok yatan bu dıyet kaldıkı ara ogunler yaparak o kadar kılo vermıs bırı olarak soyluyorum... Cok mantıklı geldı bu dıyet bana ve etkılı olacagına ınanıyorum...
Sızlere danısmak ıstedıgım konu ıse su: Ortalama 5 kılo fazlam var. Evlendıkten sonra gurbete geldık ve ılk kez ızne gıdecegız 17 gun sonra. Acıkcası etrafımdan aaa evlılık yaramıs tarzı yorumlar almak ıstemıyorum... Kısa vadede kılo verdıren cozumler de ıstemıyorum 2-3 kılo versem bıle yeter en azından kendımı ıyı hıssedecegım... Evde spor aletlerım var duzenlı spor yapma konusunda sıkıntı cekmem... Sızden ogrenmek ıstedıgım bu ortalama 15 gunluk sure zarfında kılo kaybı meydana gelır mı yoksa karatay dıyetını vucudun benımsemesı ıcın bır zaman dılımı gerekıyor mu? Aranızda bu dıyete baslayıp 15 gunde sonuc alan arkadaslarımız var mı?
tebrikler ne mutlu sana
dıyete başlar baslamaz sporla bırlıkte vucutta olan ödemı atrasın 2-3 kg ve bu kılona gore degısır 66 idim ben baslayınca 1.8 falan gıtmıstı ödemi attıkkran sonra spor vs calısırsan neden olmasın bence 3 kılo gıder 15 gunde ödemle beraber tabı
güleryüzcüm kolay gelsin sana birşey soracağım bu ayı mart ayını değerlendirmeni merak ediyorum erken kakıp 3 öğün yedin ya
onun değerlendirmesini bizimle paylaşırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?