günaydın bayanlar ben diyetde pazartesi başlamadım o nedenle bildirim yapamıcam sizin gibi ben perşembeleri tartılıyotum hafta sonu benimde kaçamaklarım oldu mesela patlıcan dolması yedim hemde pirinli pazar günüde eşim canı çekmiş ekler pasta almış küçük boylardan tane yedim bu hafat hayırlısı bakalım sabah da saat 06:30 da klasik karatay kahvaltısı yaptım yanlız ben haşlanmış yumurtayı 1 tane yiyorum ama hafta sonları 2 öğün beşlendiğim için 2 tane yedim herkese iyi günler.
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06.12.2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta:60.1
Bu hafta:58.6
Fark:------1.5
Toplam fark:12.5
Beden:ÜST:38 ALT:40
Spor:415 DK YÜRÜYÜS 53950 ADIM 5.1 HIZ İLE
Su:GÜNLÜK 2 LİTRE EN AZ
Boy:1.50
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :----2.49584
cok mutlu oldum bu hafta ben 59 ucundan göreyim derken58.6 yı gördüm soklardayım bu ay toplam 3.400 gr gönderdim yasasın karatay
bu hafta sanırım pepeti yapcak benden sonra o var cünkü asl86 yapmayınca liste biraz karıstı öglen kesin belli olur sanırım kimin yapacagı
kızlarr günaydınn çok kötüyüm bi yandan grip bi yandan malum gündeyim bide hafta sonu biraz abarttım geldimi sana +300 gr.ama bugünden sonra daha sıkı sarılacam hafata sonu suyu çok içmedim oda farketti tabi neyse buna şükür .asla vazgeçmek yok devammm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?